Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, nairobi είπε:

Να σου ζησει το ανηψάκι σου!! Είναι το πρωτο της παιδακι; 

για το υποθετο που λες δεν εχω ακουσει ξανα!! Ο καθε γιατρος ομως ακολουθει δικες του μεθόδους! 

Ευχαριστώ παρά πολύ! Δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμη από κοντά, μόνο μέσω βιντεοκλήσης. Ναι είναι το πρώτο της.

Just now, ada32 είπε:

Γέννησα προχθές στην 39η εβδομάδα, με πρόκληση , ξεκινήσαμε στις 8 το πρωί κ γέννησα στις 18:00. Όλα πήγαν πολύ καλά, κάναμε φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο . Πρώτο παιδάκι , τρομερή εμπειρία... Κ ήμουν κ από αυτές που το φοβόντουσαν! 

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Γερό και καλότυχο!! Θεσσαλονίκη βρίσκεσαι; Αν επιτρέπεται να ρωτήσω την εμπειρία σου για μαιευτήριο, δωμάτιο κλπ.; Με σύνοδο τι έκανες και με το τεστ κορονοϊού;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κορίτσια όσες θα γεννησουμε μέσα σεμπτεβρη , Πώς θα τα ντυσουμε τα μωράκια? Εγώ έχω πάρει φορμακια βαμβακερα μακρυμανοικα .Εχω κ ζιπουνακια κοντομάνικα βέβαια κ παντελονακια αλλά έχω μπερδευτεί... 

Εγω εχω παρει ενα καλοκαιρινο φορμακι και θα της εχω και μια πανα αγκαλιας μην κρυωσει...και καλτσουλες..

Just now, Elen_2 είπε:

Κορίτσια νομίζω έπαιξε ξανά η συζήτηση αλλά είπα να την επαναφέρω. Με επισκέψεις στο σπίτι τι θα κάνετε; Και φυσικά δεν εννοώ φίλους κλπ αλλά τους πιο κοντινούς. Πχ πεθερικά κλπ (ειδικά εφόσον έχουν και άλλα εγγόνια σε ηλικίες 4-5 ετών).Θα είναι άβολο να τους πεις να μην έρθουν αν το ζητήσουν και δε καταλάβουν από μόνοι τους. Αν δεν αφηνετε κανέναν (όπως σκέφτομαι να κάνω κ εγώ) μέχρι πότε; Οι 40 μέρες αρκούν; Μήπως καλύτερα 2 μήνες; Που θα αρχίσει να κάνει και εμβόλια.εχει μιλήσει καμία με παιδίατρο για το θέμα; 

Εγω δεν θα αφησω κανεναν και θα τους πω οτι δεν δεχομαι κιολας στα ισα.τουλαχιατον μεχρι το πρωτο εμβολιο και μετα με μασκα...αν καποιος θελει να βοηθησει μια χαρα ειναι και τα ταπερακια να τα αφηνουν στην εισοδο..ο παιδιατρος εννοειται δεν με αφηνει κανεναν...

• Μου αρέσει 4

πρίν από 46 λεπτά , Fofi! είπε:

Εγω εχω παρει ενα καλοκαιρινο φορμακι και θα της εχω και μια πανα αγκαλιας μην κρυωσει...και καλτσουλες..

Εγω δεν θα αφησω κανεναν και θα τους πω οτι δεν δεχομαι κιολας στα ισα.τουλαχιατον μεχρι το πρωτο εμβολιο και μετα με μασκα...αν καποιος θελει να βοηθησει μια χαρα ειναι και τα ταπερακια να τα αφηνουν στην εισοδο..ο παιδιατρος εννοειται δεν με αφηνει κανεναν...

Ωραία! έχω κοντομάνικα ζιπουνακια κ Κολανακια μικρά οπότε αυτά θα τις φορέσω κ μετά τα φορμακια μακρυμανι κα.  Αν δω ότι έχει πολύ ζέστη τότε μόνο το κοντομάνικο.

2 ώρες πρίν, Elen_2 είπε:

Κορίτσια νομίζω έπαιξε ξανά η συζήτηση αλλά είπα να την επαναφέρω. Με επισκέψεις στο σπίτι τι θα κάνετε; Και φυσικά δεν εννοώ φίλους κλπ αλλά τους πιο κοντινούς. Πχ πεθερικά κλπ (ειδικά εφόσον έχουν και άλλα εγγόνια σε ηλικίες 4-5 ετών).Θα είναι άβολο να τους πεις να μην έρθουν αν το ζητήσουν και δε καταλάβουν από μόνοι τους. Αν δεν αφηνετε κανέναν (όπως σκέφτομαι να κάνω κ εγώ) μέχρι πότε; Οι 40 μέρες αρκούν; Μήπως καλύτερα 2 μήνες; Που θα αρχίσει να κάνει και εμβόλια.εχει μιλήσει καμία με παιδίατρο για το θέμα; 

Έγω να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω πολύ στον κοροναιο κτλ. Εννοείται  πως θα έρθουν οι γονείς μου , αδερφή , θεία κ τα 2 μου ξαδέρφια , τα πεθερικά μου  στο σπίτι να μας δουν κ για βοήθεια. Αυτοί όμως . Οι υπόλοιποι μετά τις 40 μέρες γτ με 2 μωρά στο σπίτι θα είμαι  κομμάτια. Κ στο πρώτο αυτοί έρχονταν καθημερινά σχεδόν

πρίν από 52 λεπτά , Fofi! είπε:

Ούτε γονείς ούτε αδέρφια??? Δλδ τώρα εσύ δεν τους συναντάς?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ωραία! έχω κοντομάνικα ζιπουνακια κ Κολανακια μικρά οπότε αυτά θα τις φορέσω κ μετά τα φορμακια μακρυμανι κα.  Αν δω ότι έχει πολύ ζέστη τότε μόνο το κοντομάνικο.

Έγω να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω πολύ στον κοροναιο κτλ. Εννοείται  πως θα έρθουν οι γονείς μου , αδερφή , θεία κ τα 2 μου ξαδέρφια , τα πεθερικά μου  στο σπίτι να μας δουν κ για βοήθεια. Αυτοί όμως . Οι υπόλοιποι μετά τις 40 μέρες γτ με 2 μωρά στο σπίτι θα είμαι  κομμάτια. Κ στο πρώτο αυτοί έρχονταν καθημερινά σχεδόν

Δεν μιλάω μόνο για τον κορωνοιο αλλά γενικά για τις ιώσεις. Η την γρίπη πχ.γιατι στην αρχή δεν θα έχει ανοσοποιητικό το μωρακι. Απλά με τον κορωνοιο το μεγαλύτερο θέμα είναι πως μπορεί κάποιος να μην έχει και κανένα σύμπτωμα άρα να μην το ξέρει.

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα..οχι κανεναν..πρωτόν ολοι εχουν μικρα παιδια..ανοιγουν και τα σχολεια...γιατι να το διακινδυνεψω ασχετως κοροναιου να κολλησει κατι η μικρη και μετα να τρεχουμε..ειναι κριμα..

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Just now, Fofi! είπε:

Καλημερα..οχι κανεναν..πρωτόν ολοι εχουν μικρα παιδια..ανοιγουν και τα σχολεια...γιατι να το διακινδυνεψω ασχετως κοροναιου να κολλησει κατι η μικρη και μετα να τρεχουμε..ειναι κριμα..

@Fofi!  Συμφωνω απολυτως μαζι σου! Εγω ειμαι ξεκαθαρη απο την αρχη, ετσι ημουν κ με το πρωτο που δεν ειχε κορονοιο. Γκρινιαξαν λιγο αλλα τους περασε γρηγορα! Και ηταν και ο αντρας μου καθετος σε αυτο, οποτε βοηθησε. Μονο η μητερα μου θα ερθει, οχι τοσο για το  μωρο αλλα για τα υπολοιπα, οι υπολοιποι μετα το διμηνο επισκεψεις . Ειδικα οσες μανουλες δεν εχουν κανει και το εμβολιο του κοκκυτη το τελευταιο τριμηνο.

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, Vag1a είπε:

Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας, σας παρακαλώ !!
Σε γνωστή μου έγκυο 36η εβδομάδα ο γυναικολόγος της έδωσε κολπικο υπόθετο “FENTICONAZOLE NITRATE” το οποίο θα βοηθούσε να καθαρίσει ο κόλπος από τυχόν μολύνσεις κλπ. και της είχε πει θα εξυπηρετήσει τον ίδιο στα ράμματα και το μωρό δεν θα έχει θέμα με τα μάτια του μολύνσεις κλπ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως δεν της πήρε καν κολπικό επίχρισμα. Γνωρίζετε το εν λόγω υπόθετο ή έχει σε κάποια συμβεί κάτι παρόμοιο;;; Είναι λογικό κάτι τέτοιο;

Just now, Vag1a είπε:

Κορίτσι μου δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σε βοηθήσω!!!!

14 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Θα την δω ! Κ πρότεινε κ άλλες αν σου αρέσουν . Εχω δει 3 σειρές αυτήν την βδομάδα!! Χαχαχα όλη νύχτα τη να κάνω

Εγώ έχω λιώσει καλέ στις σειρές δεν περναει η ώρα αλλιώς τι να κάνουμε!!!!!!!!:-D:-D

13 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κορίτσια όσες θα γεννησουμε μέσα σεμπτεβρη , Πώς θα τα ντυσουμε τα μωράκια? Εγώ έχω πάρει φορμακια βαμβακερα μακρυμανοικα .Εχω κ ζιπουνακια κοντομάνικα βέβαια κ παντελονακια αλλά έχω μπερδευτεί... 

Εγώ για το μαιευτήριο έχω πάρει ζιπουνακια κοντομανικα κ φορμακι βαμβακερό λεπτό.....μπορεί βέβαια να πετάξω στη βαλίτσα κ κανά καλοκαιρινό φορμακι!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Vag1a είπε:

Κοίτα εγώ που έκανα την κολπική καλλιέργεια είχα μύκητες οπότε κ εγώ πήρα ένα υπόθετο αν και δεν είναι επικίνδυνο για κάτι σοβαρό για το μωρο. Δηλαδή μπορεί να βγάλει στα μάτια η στα χείλη και γενικά δεν θα είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν κινδυνευει. Φαντάζομαι αυτός το έδωσε προληπτικά.

Εντύπωση μου κάνει που δεν έκανε την καλλιέργεια βέβαια, γιατί πλέον είναι υποχρεωτική και κυρίως γίνεται για τον στρεπτόκοκκο που είναι αρκετά πιο σοβαρό αν γεννήσεις φυσιολογικά.

*Δεν πήρα το ίδιο υπόθετο εγώ ένα άλλο μου έδωσε lomexin

Επεξεργάστηκαν by Elen_2
  • Μου αρέσει 1

Just now, Elen_2 είπε:

Κοίτα εγώ που έκανα την κολπική καλλιέργεια είχα μύκητες οπότε κ εγώ πήρα ένα υπόθετο αν και δεν είναι επικίνδυνο για κάτι σοβαρό για το μωρο. Δηλαδή μπορεί να βγάλει στα μάτια η στα χείλη και γενικά δεν θα είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν κινδυνευει. Φαντάζομαι αυτός το έδωσε προληπτικά.

Εντύπωση μου κάνει που δεν έκανε την καλλιέργεια βέβαια, γιατί πλέον είναι υποχρεωτική και κυρίως γίνεται για τον στρεπτόκοκκο που είναι αρκετά πιο σοβαρό αν γεννήσεις φυσιολογικά.

*Δεν πήρα το ίδιο υπόθετο εγώ ένα άλλο μου έδωσε lomexin

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θεωρείς όμως ότι χωρίς να έχει γίνει οποιαδήποτε κολπική εξέταση για να εμφανίσει εάν τυχόν υπάρχει κάποιο θέμα με μύκητες κλπ είναι μια αντιεπαγγελματική κίνηση του γιατρού που ουσιαστικά ξεπετάει με ένα υπόθετο την πελάτισσα του;;

Φυσικά το ότι δεν της έκανε καν την κολπική καλλιέργεια και η κοπέλα τρέχει τώρα να δει αν έχει κάτι είναι πολύ πιο σοβαρό και θεωρώ ότι είναι και λόγος μήνυσης. Είναι ήδη προχωρημένη η κύηση της.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, mar6487 είπε:

Καλησπερα!! Τη μια μου τη συστησε μια συναδελφος μου αλλα ηταν πολυ λιγομιλητη, περιμενα να μου πει απο μονη της παραπανω πραγματα οπως τι να προσεχω για αρχη, αλλα ηταν πολυ φειδωλή στα λόγια της. Μηπως δεν ηθελε να με αγχωσει και δεν ηθελε να μου πει πολλα πραγματα δεν ξερω. Με τον αλλο παιδιατρο που μιλησα μονο τηλεφωνικα μου φανηκε πιο προσιτος, μου ειπε και καποια πραγματακια απο το τηλεφωνο γιατι με ακουσε αγχωμενη και κανονισαμε να τον δω και απο κοντα!!

Μπορεί να ναι και το στυλ της να μιλάει λίγο και εσύ να θες κάποιον γιατρό που να μιλάει πολύ είναι αυτό που λέμε να υπάρχει καλή επικοινωνία...εγώ πχ  έχοντας ήδη ένα παιδί μικρό θέλω να μου εξηγεί και τι κάνουμε κτλ δε θα θελα κάποιον να μιλαει λιγο...και στην ανάγκη αν δεις ότι δε σε καλύπτει αυτός που θα επιλέξεις βρίσκεις άλλον.

Για τα βασικά όλοι καλοί είναι αν τύχει κάτι ακραίο.εκει από μόνη σου θα πας να πάρεις και δεύτερη κ τρίτη  γνώμη...και όταν σου "τύχει" κάτι πιο ακραίο σε παραπέμπουν μόνοι τους στον ειδικό... Είτε παιδοκαρδιολόγος είναι αυτός είτε παιδονευρολόγος κτλ κτλ 

Καλησπερα κοριτσια!! Μετραμε αντιστροφα ακομα μια μερα!! Κι εγω βλεπω νετφλιξ αλλα ξεκινησα το breaking bad! Καλα εχω λιωσει βιντεακια στο youtube  για θηλασμο, επισκεψη σε παιδιατρο, μπανιο αλλαγη πανας μωρου κλπ!! Τελος παντων ηθελα να ρωτησω κατι!! Βλεπω πολυ συχνα πλεον μαμαδες η γονεις γενικα να κυκλοφορουν με το νεογεννητο εχοντας το στο καροτσι με το καθισματακι και οχι με την καλαθουνα!! Και εχω μπερδευτει! Ποιο πρεπει να χρησιμοποιουμε τον πρωτο καιρο μεχρι να ειναι σε θεση να καθεται το μωρο και να το βαλουμε σε καθιστη θεση; το καθισματακι (αυγο) δεν ειναι μονο για το αμαξι;

url%5D

Όσο για ρούχα εγώ μακρυμάνικα πήρα για τον βγάλω από το μαιευτηριο και καλτσακια. Στη κόρη θυμάμαι (χτες είχε γενέθλια το γλυκό μου εγινε 3) που ήταν ίδια περίοδο ακριβώς η εγκυμοσύνη την είχα βγάλει με φόρεμα αμανικο... Τώρα που το σκέφτομαι λέτε να πάρω και κανα καλοκαιρινό;

Τώρα στο σπίτι μη αγχώνεστε γιατί ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει καθημερινά και ανννν κάνει ψύχρα που το εύχομαι αλλά δε το βλέπω τα σκεπάζουμε με σεντονακια κλείνεις.παραθυρα το βλέπεις δηλαδή αν ιδρώνει κτλ είναι ακουνιτα σε αυτή τη φάση...γενικα στο σπίτι ενώ φαντάζει δύσκολο είναι πολύ πιο εύκολα για τη μαμά!

• Μου αρέσει 3

21 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Πάντως αυτό που μου αρέσει είναι ότι όλες περνάμε τέλεια.....:grin::grin::grin:

Αν έχετε νετφλιξ χτες στην αϋπνία μου είδα μια ταινία τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος....έχει πλάκα δείχνει την διαφορά από γυναίκα σε γυναίκα δείτε την!!!!!

Ααα... Μόνο αυπνιες;;;

Νευρα να δεις κ άγχος... Σε ευχαριστουμε για την προταση της ταινίας κοροτσι!!!! 

18 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Θα την δω ! Κ πρότεινε κ άλλες αν σου αρέσουν . Εχω δει 3 σειρές αυτήν την βδομάδα!! Χαχαχα όλη νύχτα τη να κάνω

Αααα για πες... Ποιες σειρές είδες;;;ρε κορίτσια έχω νετφλιξ καιρο τώρα κ έχω σταματήσει να βλέπω 3 μήνες τώρα... Δε βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον... 

• Μου αρέσει 1

Just now, nairobi είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Μετραμε αντιστροφα ακομα μια μερα!! Κι εγω βλεπω νετφλιξ αλλα ξεκινησα το breaking bad! Καλα εχω λιωσει βιντεακια στο youtube  για θηλασμο, επισκεψη σε παιδιατρο, μπανιο αλλαγη πανας μωρου κλπ!! Τελος παντων ηθελα να ρωτησω κατι!! Βλεπω πολυ συχνα πλεον μαμαδες η γονεις γενικα να κυκλοφορουν με το νεογεννητο εχοντας το στο καροτσι με το καθισματακι και οχι με την καλαθουνα!! Και εχω μπερδευτει! Ποιο πρεπει να χρησιμοποιουμε τον πρωτο καιρο μεχρι να ειναι σε θεση να καθεται το μωρο και να το βαλουμε σε καθιστη θεση; το καθισματακι (αυγο) δεν ειναι μονο για το αμαξι;

Εγω το αυγο θα το εχω μονιμα στο αμαξι να σου πω την αληθεια.την καλαθουνα για 2 μηνες μονιμα στο δωματιο μου που θα κοιμαται εκει και το καροτσι αν το εχεις στην χαμηλη σκαλα το πηγαινεις βολτα κανονικα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...