Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Πάντως αυτό που μου αρέσει είναι ότι όλες περνάμε τέλεια.....:grin::grin::grin:

Αν έχετε νετφλιξ χτες στην αϋπνία μου είδα μια ταινία τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος....έχει πλάκα δείχνει την διαφορά από γυναίκα σε γυναίκα δείτε την!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Αν έχετε νετφλιξ χτες στην αϋπνία μου είδα μια ταινία τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος....έχει πλάκα δείχνει την διαφορά από γυναίκα σε γυναίκα δείτε την!!!!!

Την ειδα πριν λιγες μερες και εγω...

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

Είναι καθαρά θέμα χημείας με όποιον νιώσεις ασφάλεια , τους βρήκες από συστάσεις; Τους έχουν δοκιμάσει κάποιος γνωστός σου;

@merl30 να σου ζήσει πάντα καλότυχο και ότι καλύτερο!!!! Τώρα αρχίζουν τα ωραία:x

Πωπωπω όλες γεννατε θα μεινει καμία για Σεπτέμβρη;χαχα

Καλησπερα!! Τη μια μου τη συστησε μια συναδελφος μου αλλα ηταν πολυ λιγομιλητη, περιμενα να μου πει απο μονη της παραπανω πραγματα οπως τι να προσεχω για αρχη, αλλα ηταν πολυ φειδωλή στα λόγια της. Μηπως δεν ηθελε να με αγχωσει και δεν ηθελε να μου πει πολλα πραγματα δεν ξερω. Με τον αλλο παιδιατρο που μιλησα μονο τηλεφωνικα μου φανηκε πιο προσιτος, μου ειπε και καποια πραγματακια απο το τηλεφωνο γιατι με ακουσε αγχωμενη και κανονισαμε να τον δω και απο κοντα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Thaliamp είπε:

Θα την δω ! Κ πρότεινε κ άλλες αν σου αρέσουν . Εχω δει 3 σειρές αυτήν την βδομάδα!! Χαχαχα όλη νύχτα τη να κάνω

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια όσες θα γεννησουμε μέσα σεμπτεβρη , Πώς θα τα ντυσουμε τα μωράκια? Εγώ έχω πάρει φορμακια βαμβακερα μακρυμανοικα .Εχω κ ζιπουνακια κοντομάνικα βέβαια κ παντελονακια αλλά έχω μπερδευτεί... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

5 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Σε τρικλινο θα ειμαι! Τωρα δεν ξερω αν λογω κορονοιου θα μας εχουν πιο αραια παντως θα μου κοστισει τιμη τρικλινου! Μεχρι την Τριτη που πηγα γιατρο ισχυε 1 συνοδος μονο απλως ακουστηκε πως μπορει να εχεις τον συζυγο στη γεννα να δει το μωρό και εσενα μετα τη γεννα και μετα να αλλαξει με την μαμα, αδερφη, φιλη με την προυποθεση οτι θα κανει τεστ κορονοιου και το δευτερο ατομο!! Στην πραξη θα το δουμε ομως μεχρι τις 14 που γενναω με προκληση μπορει να εχουν αλλαξει πολλα!! Στη Γενικη ισχυει 150 ευρω τεστ κορονοιου για σενα και τον συζυγο αν πας με "σπασμενα νερα" ενω αν πας με ραντεβου βρισκεις σε ιδιωτη μεχρι 3 μερες πριν με 50 ευρω το ατομο! Εγω ειμαι 36+5 σημερα! 

Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Με το καλό κορίτσι μου!! Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς να θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση και αν η ερώτηση μου είναι αδιάκριτη μην απαντήσεις, αλλά γιατί πηγαίνεις με πρόκληση;; Δεν γνωρίζω σε ποιες περιπτώσεις πας γι’αυτό ρωτάω.

Εγώ στρεφόμαι προς Βιοκλινική καθώς ως σύνοδο θα έχω μόνο τον άντρα μου όποτε το μονόκλινο είναι μονόδρομος αν θέλω να έχω κάποιον μαζί μου και η τιμή στη Γενική απλησίαστη. Η μητέρα μου είναι εκτός Θεσσαλονίκης και η αδερφή μου γέννησε πολύ πρόσφατα.

Όσο για την ενημέρωση του τεστ Κορωνοιου σε ευχαριστώ καθώς όταν ρώτησα στη γραμματεία δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.

23 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Άρα κάνουν δουλειά αυτές οι ζώνες, Γτ κ εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα μαζέψει από μόνη της αλλά μάζεψε μετά από 1 χρόνο η κοιλιά.. πόσες ώρες την φοράς ? Σε ενοχλεί?

Εφόσον είσαι στο νοσοκομείο θα σε προσέξουν οπότε μην ανησυχείς.  Όλα καλά θα πάνε

Ακριβώς τα ίδια κ εγώ . Τώρα που δεν έβαλα κ πολλά κιλά, Θα προσέξω το σώμα μου πιο νωρίς

Να σας ζήσει! Μπράβο σου που σηκώθηκες τόσο νωρίς , πολύ δυνατή! Έγω την φοβάμαι την καισαρική.  Η μπέμπα ποσό γεννήθηκε,? Θα θηλασεις?

@Angela_le να σας ζήσει ! Πώς είσαι? Φυσιολογικά γεννησες?

Γέννησα προχθές στην 39η εβδομάδα, με πρόκληση , ξεκινήσαμε στις 8 το πρωί κ γέννησα στις 18:00. Όλα πήγαν πολύ καλά, κάναμε φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο . Πρώτο παιδάκι , τρομερή εμπειρία... Κ ήμουν κ από αυτές που το φοβόντουσαν! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Angela_le είπε:

Γέννησα προχθές στην 39η εβδομάδα, με πρόκληση , ξεκινήσαμε στις 8 το πρωί κ γέννησα στις 18:00. Όλα πήγαν πολύ καλά, κάναμε φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο . Πρώτο παιδάκι , τρομερή εμπειρία... Κ ήμουν κ από αυτές που το φοβόντουσαν! 

Μπράβο σου ! Εύκολη σχετικά τοκετός για πρώτο ! Να σου ζήσει κ πάλι! Με επισκληριδιο δεν έχεις τι να φοβηθείς.  

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vag1a είπε:

Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Με το καλό κορίτσι μου!! Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς να θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση και αν η ερώτηση μου είναι αδιάκριτη μην απαντήσεις, αλλά γιατί πηγαίνεις με πρόκληση;; Δεν γνωρίζω σε ποιες περιπτώσεις πας γι’αυτό ρωτάω.

Εγώ στρεφόμαι προς Βιοκλινική καθώς ως σύνοδο θα έχω μόνο τον άντρα μου όποτε το μονόκλινο είναι μονόδρομος αν θέλω να έχω κάποιον μαζί μου και η τιμή στη Γενική απλησίαστη. Η μητέρα μου είναι εκτός Θεσσαλονίκης και η αδερφή μου γέννησε πολύ πρόσφατα.

Όσο για την ενημέρωση του τεστ Κορωνοιου σε ευχαριστώ καθώς όταν ρώτησα στη γραμματεία δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.

Εχω διαβήτη κυησης και ο γιατρος μου λεει πως συνηθως δεν αφηνουν να παρει ολο το μηνα εγκυμοσυνη με διαβητη! Επισης το μωρο εχει μακροσωμια και αν το αφησουμε παραπανω μπορει η καισαρικη που δεν την θελω και τοσο να ειναι η πιο πιθανη λυση!! θα παω με προκληση την πρωτη μερα της 40ης βδομαδας!!

Ρωτα και παλι στη βιοκλινικη τι ισχυει με τα τεστ μπορει να εχουν αλλες προυποθεσεις και τιμες!! 

url%5D

Just now, ada32 είπε:

Κορίτσια όσες θα γεννησουμε μέσα σεμπτεβρη , Πώς θα τα ντυσουμε τα μωράκια? Εγώ έχω πάρει φορμακια βαμβακερα μακρυμανοικα .Εχω κ ζιπουνακια κοντομάνικα βέβαια κ παντελονακια αλλά έχω μπερδευτεί... 

Εξαρτάται τη θερμοκρασία..επειδή λογικά Ελλάδα είμαστε κ θα είναι 30+ μέχρι τέλη Σεπτέμβρη πιστεύω με κοντομανικα ζιπουνακια κ κάνα καλτσακια θα είναι μια χαρά για μέσα στη μέρα..και το βραδάκι ένα φορμακι μακρυμάνικο πιστεύω..

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια νομίζω έπαιξε ξανά η συζήτηση αλλά είπα να την επαναφέρω. Με επισκέψεις στο σπίτι τι θα κάνετε; Και φυσικά δεν εννοώ φίλους κλπ αλλά τους πιο κοντινούς. Πχ πεθερικά κλπ (ειδικά εφόσον έχουν και άλλα εγγόνια σε ηλικίες 4-5 ετών).Θα είναι άβολο να τους πεις να μην έρθουν αν το ζητήσουν και δε καταλάβουν από μόνοι τους. Αν δεν αφηνετε κανέναν (όπως σκέφτομαι να κάνω κ εγώ) μέχρι πότε; Οι 40 μέρες αρκούν; Μήπως καλύτερα 2 μήνες; Που θα αρχίσει να κάνει και εμβόλια.εχει μιλήσει καμία με παιδίατρο για το θέμα; 

Just now, Elen_2 είπε:

Κορίτσια νομίζω έπαιξε ξανά η συζήτηση αλλά είπα να την επαναφέρω. Με επισκέψεις στο σπίτι τι θα κάνετε; Και φυσικά δεν εννοώ φίλους κλπ αλλά τους πιο κοντινούς. Πχ πεθερικά κλπ (ειδικά εφόσον έχουν και άλλα εγγόνια σε ηλικίες 4-5 ετών).Θα είναι άβολο να τους πεις να μην έρθουν αν το ζητήσουν και δε καταλάβουν από μόνοι τους. Αν δεν αφηνετε κανέναν (όπως σκέφτομαι να κάνω κ εγώ) μέχρι πότε; Οι 40 μέρες αρκούν; Μήπως καλύτερα 2 μήνες; Που θα αρχίσει να κάνει και εμβόλια.εχει μιλήσει καμία με παιδίατρο για το θέμα; 

Πολύ ωραίο θέμα συζήτησης και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό το θέμα. Οι άλλες κοπέλες τι άποψη έχετε;; 

Just now, nairobi είπε:

Εχω διαβήτη κυησης και ο γιατρος μου λεει πως συνηθως δεν αφηνουν να παρει ολο το μηνα εγκυμοσυνη με διαβητη! Επισης το μωρο εχει μακροσωμια και αν το αφησουμε παραπανω μπορει η καισαρικη που δεν την θελω και τοσο να ειναι η πιο πιθανη λυση!! θα παω με προκληση την πρωτη μερα της 40ης βδομαδας!!

Ρωτα και παλι στη βιοκλινικη τι ισχυει με τα τεστ μπορει να εχουν αλλες προυποθεσεις και τιμες!! 

Αααα δεν το ήξερα. Η αδερφή μου με διαβήτη κύησης γέννησε φυσιολογικά πριν λίγες μέρες 38η εβδομάδα, σπάσανε νερά κλπ. Όποτε αυτή την πληροφορία δεν την ήξερα..

Στη Βιοκλινική για το τεστ ισχύει δωρεάν για την επίτοκο και αν ο σύζυγος δεν έχει ενεργό τεστ 48 ωρών κάνει με χρέωση 100€ αν δεν κάνω λάθος. 

————————————————————————————————————
Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας, σας παρακαλώ !!
Σε γνωστή μου έγκυο 36η εβδομάδα ο γυναικολόγος της έδωσε κολπικο υπόθετο “FENTICONAZOLE NITRATE” το οποίο θα βοηθούσε να καθαρίσει ο κόλπος από τυχόν μολύνσεις κλπ. και της είχε πει θα εξυπηρετήσει τον ίδιο στα ράμματα και το μωρό δεν θα έχει θέμα με τα μάτια του μολύνσεις κλπ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως δεν της πήρε καν κολπικό επίχρισμα. Γνωρίζετε το εν λόγω υπόθετο ή έχει σε κάποια συμβεί κάτι παρόμοιο;;; Είναι λογικό κάτι τέτοιο;

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

Πολύ ωραίο θέμα συζήτησης και εγώ ενδιαφέρομαι για αυτό το θέμα. Οι άλλες κοπέλες τι άποψη έχετε;; 

Αααα δεν το ήξερα. Η αδερφή μου με διαβήτη κύησης γέννησε φυσιολογικά πριν λίγες μέρες 38η εβδομάδα, σπάσανε νερά κλπ. Όποτε αυτή την πληροφορία δεν την ήξερα..

Στη Βιοκλινική για το τεστ ισχύει δωρεάν για την επίτοκο και αν ο σύζυγος δεν έχει ενεργό τεστ 48 ωρών κάνει με χρέωση 100€ αν δεν κάνω λάθος. 

————————————————————————————————————
Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας, σας παρακαλώ !!
Σε γνωστή μου έγκυο 36η εβδομάδα ο γυναικολόγος της έδωσε κολπικο υπόθετο “FENTICONAZOLE NITRATE” το οποίο θα βοηθούσε να καθαρίσει ο κόλπος από τυχόν μολύνσεις κλπ. και της είχε πει θα εξυπηρετήσει τον ίδιο στα ράμματα και το μωρό δεν θα έχει θέμα με τα μάτια του μολύνσεις κλπ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως δεν της πήρε καν κολπικό επίχρισμα. Γνωρίζετε το εν λόγω υπόθετο ή έχει σε κάποια συμβεί κάτι παρόμοιο;;; Είναι λογικό κάτι τέτοιο;

Να σου ζησει το ανηψάκι σου!! Είναι το πρωτο της παιδακι; 

για το υποθετο που λες δεν εχω ακουσει ξανα!! Ο καθε γιατρος ομως ακολουθει δικες του μεθόδους! 

url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...