Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα.....μετά το βραδινό μου που ήταν τοστ κ γάλα.....μόλις τελειωσα τον δεύτερο εμετό.....πω πωωωω έχω κοντεψει να πεθάνω δεν σας λέω τίποτα άλλο...λες κ έφαγα κάνα γουρουνοπουλο!!!!!

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια καλημέρα.....μετά το βραδινό μου που ήταν τοστ κ γάλα.....μόλις τελειωσα τον δεύτερο εμετό.....πω πωωωω έχω κοντεψει να πεθάνω δεν σας λέω τίποτα άλλο...λες κ έφαγα κάνα γουρουνοπουλο!!!!!

Καλημερα κοπελα μου!! Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα!! Κι εγω τα τελευταια βραδια εχω συνεχεια παλινδρόμηση αλλα ακομα δεν εφτασα στον εμετο!! Ελπιζω να ηρεμησεις τωρα! Και ηρεμα σημερα με δουλειες ε!! Κατσε και ξεκουρασου!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Καλημέρα κορίτσια και έλεγα ότι είμαι η μόνη που με έχει πιάσει ανακατοσουρα και αυτό το όλο στο στομάχι.... Τι μας βρήκε; Δε μας έφτανε η αρχή; Να ναι τα φάρμακα; Σιδηρά κτλ; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anna3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και έλεγα ότι είμαι η μόνη που με έχει πιάσει ανακατοσουρα και αυτό το όλο στο στομάχι.... Τι μας βρήκε; Δε μας έφτανε η αρχή; Να ναι τα φάρμακα; Σιδηρά κτλ; 

Καλημερα!!! Υποτιθεται πως κατεβαίνοντας πιο χαμηλα το μωρο σιγα σιγα θα επρεπε να ειναι σε καλυτερη φαση το στομαχι!! Δεν ξερω τι να πω πια... Εγω επισης επαιρνα utrogestan μηνες και εχει 3 εβδομαδες που το εκοψα θα επρεπε να ημουν πιο καλα αλλα μπα! Κουραγιο κοριτσια!!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

10 minutes ago, Thaliamp said:

Καλημέρα,

μήπως σε πειράζει το γάλα; Γιατί κι εγώ δυστυχώς κάνω ακόμα εμετούς, και παρατήρησα πως ότι έχει γάλα με επιβαρύνει (πχ την άλλη φορά είχα φάει πουρέ, άλλη γάλα, άλλη παγωτό και με πειράζει η κρέμα μέσα...):oops:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Thaliamp είπε:

Καλημέρα κορίτσι,

Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα τώρα. Δες μήπως αν τρως ένα γιαούρτι το βράδυ χωρίς λακτόζη ή γάλα χωρίς λακτόζη σε βοηθήσει. Εγώ έχω και δυσανεξία στη λακτόζη, όποτε με βοήθησε αρκετά. 
———————————————————————————————————————————————-

Επίσης κορίτσια πείτε μου όσες είστε Θεσσαλονίκη τι γνώμη έχετε για τα ιδιωτικά μαιευτήρια εδώ. Από άποψη χώρου, δωματίων κλπ εάν έχετε ακούσει από γνωστές, συγγενείς ή τις εμπειρίες σας όταν γεννήσατε με βάσει τα δωμάτια τις μαίες κλπ. 

Ευχαριστώ και πάλι !! 

• Μου αρέσει 1

Just now, nairobi είπε:

Καλημερα!!! Υποτιθεται πως κατεβαίνοντας πιο χαμηλα το μωρο σιγα σιγα θα επρεπε να ειναι σε καλυτερη φαση το στομαχι!! Δεν ξερω τι να πω πια... Εγω επισης επαιρνα utrogestan μηνες και εχει 3 εβδομαδες που το εκοψα θα επρεπε να ημουν πιο καλα αλλα μπα! Κουραγιο κοριτσια!!! 

Ηρωαςςςς ... Εγώ ένα μήνα το πήρα και είπα δε τη βγάζω... 3 τη μέρα αλλά ααπππα όταν τα έκοψα κάπως είδα φώς στο τούνελ ....

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

Καλημέρα κορίτσι,

Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα τώρα. Δες μήπως αν τρως ένα γιαούρτι το βράδυ χωρίς λακτόζη ή γάλα χωρίς λακτόζη σε βοηθήσει. Εγώ έχω και δυσανεξία στη λακτόζη, όποτε με βοήθησε αρκετά. 
———————————————————————————————————————————————-

Επίσης κορίτσια πείτε μου όσες είστε Θεσσαλονίκη τι γνώμη έχετε για τα ιδιωτικά μαιευτήρια εδώ. Από άποψη χώρου, δωματίων κλπ εάν έχετε ακούσει από γνωστές, συγγενείς ή τις εμπειρίες σας όταν γεννήσατε με βάσει τα δωμάτια τις μαίες κλπ. 

Ευχαριστώ και πάλι !! 

Καλημερα Γενικη κλινικη θα γεννησω εγω !ξερω απο φιλες που γεννησαν οτι δεν ειχαν καποιο παραπονο απο μαιες και λοιπο προσωπικο αλλα και γενικα! 

Just now, Anna3 είπε:

Ηρωαςςςς ... Εγώ ένα μήνα το πήρα και είπα δε τη βγάζω... 3 τη μέρα αλλά ααπππα όταν τα έκοψα κάπως είδα φώς στο τούνελ ....

Στην αρχη δεν παλευοταν με τίποτα!!!!! Μετα απο καποιο διαστημα σαν να το συνηθισα λιγακι και ποτε με επιανε το στομαχι ποτε οχι!! Τρια την ημέρα κι εγω!!! Ειχα επιχειρήσει να το κόψω 2 φορες αλλα ειχα αιμοραγιες οποτε το συνεχισα!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Καλημερα Γενικη κλινικη θα γεννησω εγω !ξερω απο φιλες που γεννησαν οτι δεν ειχαν καποιο παραπονο απο μαιες και λοιπο προσωπικο αλλα και γενικα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Γενική κλινική τι δωμάτιο έχεις διαλέξει αν επιτρέπεται;; Με τους συνοδούς γνωρίζεις τι γίνεται; Με τον σύζυγο σου θα είσαι ή θα έχεις άλλον σύνοδο μαζί σου;

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Γενική και Βιοκλινική, βρίσκομαι 37η+3, εσυ;

Just now, Vag1a είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Γενική κλινική τι δωμάτιο έχεις διαλέξει αν επιτρέπεται;; Με τους συνοδούς γνωρίζεις τι γίνεται; Με τον σύζυγο σου θα είσαι ή θα έχεις άλλον σύνοδο μαζί σου;

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε Γενική και Βιοκλινική, βρίσκομαι 37η+3, εσυ;

Σε τρικλινο θα ειμαι! Τωρα δεν ξερω αν λογω κορονοιου θα μας εχουν πιο αραια παντως θα μου κοστισει τιμη τρικλινου! Μεχρι την Τριτη που πηγα γιατρο ισχυε 1 συνοδος μονο απλως ακουστηκε πως μπορει να εχεις τον συζυγο στη γεννα να δει το μωρό και εσενα μετα τη γεννα και μετα να αλλαξει με την μαμα, αδερφη, φιλη με την προυποθεση οτι θα κανει τεστ κορονοιου και το δευτερο ατομο!! Στην πραξη θα το δουμε ομως μεχρι τις 14 που γενναω με προκληση μπορει να εχουν αλλαξει πολλα!! Στη Γενικη ισχυει 150 ευρω τεστ κορονοιου για σενα και τον συζυγο αν πας με "σπασμενα νερα" ενω αν πας με ραντεβου βρισκεις σε ιδιωτη μεχρι 3 μερες πριν με 50 ευρω το ατομο! Εγω ειμαι 36+5 σημερα! 

url%5D

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου κοιμήθηκα λίγο κ μόλις έφαγα κ λίγο κοτόσουπα μου φτιάξε η πεθερά μου....ακομα με πονάει το στομάχι ελπίζω τώρα με τη σουπίτσα να φτιάξει ....αλλά να σας πω δεν έχω σηκωθει απο το κρεβάτι κ ούτε κ θέλω . .αν κ σκέφτομαι τα άπλυτα στη κουζίνα κ κάτι με πιάνει!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια ! Σήμερα κοιμήθηκα επιτέλους! Με μετακομίσεις αλλά κοιμήθηκα 7 ώρες!!

@Thaliamp στον 9 επανέρχονται οι εμετοί σε πολλές γυναίκες Δυστυχώς.  Επίσης εγώ τόσους μήνες δεν τρώω ούτε γάλα ούτε γιαούρτι γτ κάνω εμετό κατευθείαν !

Βέβαια λένε Επίσης ότι πριν γεννήσεις κιόλας έχεις εμετούς 2-3 μέρες.. αλλά είσαι ακόμα 37 εβδ οπότε δεν νομίζει να ξεκινάει ο τοκετός. Υπομονή σχεδόν τελειώνουμε. 

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Σήμερα κοιμήθηκα επιτέλους! Με μετακομίσεις αλλά κοιμήθηκα 7 ώρες!!

@Thaliamp στον 9 επανέρχονται οι εμετοί σε πολλές γυναίκες Δυστυχώς.  Επίσης εγώ τόσους μήνες δεν τρώω ούτε γάλα ούτε γιαούρτι γτ κάνω εμετό κατευθείαν !

Βέβαια λένε Επίσης ότι πριν γεννήσεις κιόλας έχεις εμετούς 2-3 μέρες.. αλλά είσαι ακόμα 37 εβδ οπότε δεν νομίζει να ξεκινάει ο τοκετός. Υπομονή σχεδόν τελειώνουμε. 

Ετσι ειναι... κι εγω τρομερη ναυτια ιδιως το πρωι, ευτυχως μου περναει συνηθως αν φαω κατι.

• Μου αρέσει 3

Just now, AspasiaT είπε:

Ετσι ειναι... κι εγω τρομερη ναυτια ιδιως το πρωι, ευτυχως μου περναει συνηθως αν φαω κατι.

Ναυτία έχω με το παραμικρό , ειδικά με μυρωδιές αλλά  κ εμετό.. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια μου κοιμήθηκα λίγο κ μόλις έφαγα κ λίγο κοτόσουπα μου φτιάξε η πεθερά μου....ακομα με πονάει το στομάχι ελπίζω τώρα με τη σουπίτσα να φτιάξει ....αλλά να σας πω δεν έχω σηκωθει απο το κρεβάτι κ ούτε κ θέλω . .αν κ σκέφτομαι τα άπλυτα στη κουζίνα κ κάτι με πιάνει!!!!!!!

Μην σηκωνεσαι καθολου...εγω απο το πολυ περπατημα χθες και σημερα ποναω απο την μεση και κατω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...