Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

Άρα κάνουν δουλειά αυτές οι ζώνες, Γτ κ εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα μαζέψει από μόνη της αλλά μάζεψε μετά από 1 χρόνο η κοιλιά.. πόσες ώρες την φοράς ? Σε ενοχλεί?

Εφόσον είσαι στο νοσοκομείο θα σε προσέξουν οπότε μην ανησυχείς.  Όλα καλά θα πάνε

Ακριβώς τα ίδια κ εγώ . Τώρα που δεν έβαλα κ πολλά κιλά, Θα προσέξω το σώμα μου πιο νωρίς

Να σας ζήσει! Μπράβο σου που σηκώθηκες τόσο νωρίς , πολύ δυνατή! Έγω την φοβάμαι την καισαρική.  Η μπέμπα ποσό γεννήθηκε,? Θα θηλασεις?

@Angela_le να σας ζήσει ! Πώς είσαι? Φυσιολογικά γεννησες?

Την φοράω όσο περισσότερο μπορώ! Σχεδόν όλη ημέρα. Όταν με ενοχλεί την βγάζω για λίγο και την ξαναβαζω.

Εγω την αγόρασα μόνη μου χωρίς να μου το πει ο γιατρός, αλλά εννοείται πως τον ρώτησα πριν την φορέσω. 
Έχω δει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα και με βοηθάει και στη μέση και στο σήκω/κάτσε.

• Μου αρέσει 2

GcVIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες... πλησιάζει η ημερομηνία μου για την γέννηση του μωρού μου! Είναι κοριτσάκι!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αλλά και αγχωμένη γιατί είναι το πρώτο μας παιδάκι. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα και μπορείτε να μου πείτε τις απόψεις σας για μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο σε μαιευτήριο και αν γνωρίζετε αν μπορεί να είναι ο σύζυγος στον τοκετό λόγω του Κορωναίου.

Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν σε ιδιωτική κλινική να μπορέσεις να μείνεις μόνο δύο βράδια;; Από τι εξαρτάται;; Έχει συμβεί σε κάποια;

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

Καλησπέρα μανούλες... πλησιάζει η ημερομηνία μου για την γέννηση του μωρού μου! Είναι κοριτσάκι!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αλλά και αγχωμένη γιατί είναι το πρώτο μας παιδάκι. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα και μπορείτε να μου πείτε τις απόψεις σας για μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο σε μαιευτήριο και αν γνωρίζετε αν μπορεί να είναι ο σύζυγος στον τοκετό λόγω του Κορωναίου.

Επίσης τι πιθανότητες υπάρχουν σε ιδιωτική κλινική να μπορέσεις να μείνεις μόνο δύο βράδια;; Από τι εξαρτάται;; Έχει συμβεί σε κάποια;

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

Με το καλό η μπέμπα σου!!!!Λοιπόν εμένα ο γιατρός μου,μου είπε ότι δεν αξίζει να δώσω λεφτά για δίκλινο η μονοκλινο....από την άποψη ότι είναι καθαρα ξενοδοχειακό το θέμα.....για 3 μέρες τσάμπα λεφτά μου είπε....!!!Τώρα τι να σου πω αν σου περισσεύουν κ θες γιατί όχι.....εγώ δεν θα έδινα τόσα έτσι κ αλλιώς για 3 μέρες...φαντάσου θα γεννήσω σε ιδιωτικό μόνο μόνο επειδή θέλει ο άντρας μου κ ήδη λυπάμαι τα 1.700 που θα δώσω στο νοσοκομείο!!!! Εμένα στο Ρέα ναι επιτρέπεται να είναι μέσα στο τοκετό!!!!γιατί θες μόνο δύο βράδια??!συνήθως ξέρω σίγουρα 3....τώρα αν είναι όλα καλά ίσως είναι κ στο γιατρό!!!!η ξαδέρφη μου ας πούμε αν κ έκανε καισαρική την άφησε να φύγει στς 3 μέρες αντί για 4 επειδή ήταν όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

@Thaliamp Σε ευχαριστώ πολύ!! Και σε εσένα με το καλό!! Θεσσαλονίκη είμαι εγώ και εδώ που θα γεννήσω λόγω των καταστάσεων της πανδημίας, (μιλάω για φυσιολογικό τοκετό, που προς το παρών εκεί είμαι αν όλα πάνε καλά) στην κλινική δίνουν μόνο δίκλινο και μονόκλινο , τρίκλινο - δίκλινο - μονόκλινο έχεις σε περίπτωση καισαρικής, όποτε γι´ αυτό ρωτάω την εμπειρία από άλλες γυναίκες που γέννησαν σε σχέση με τα δωμάτια. Σαφώς η τιμή για μονόκλινο είναι υψηλή αλλά θέλω να δω τα συν και τα πλην. 

Τις 2 μέρες τις αναφέρω γιατί μου είπαν τις αντίστοιχες τιμές για αυτές τις μέρες και θέλω να δω από τι εξαρτάται να μείνεις τόσο λίγο.

• Μου αρέσει 1

Just now, Vag1a είπε:

@Thaliamp Σε ευχαριστώ πολύ!! Και σε εσένα με το καλό!! Θεσσαλονίκη είμαι εγώ και εδώ που θα γεννήσω λόγω των καταστάσεων της πανδημίας, (μιλάω για φυσιολογικό τοκετό, που προς το παρών εκεί είμαι αν όλα πάνε καλά) στην κλινική δίνουν μόνο δίκλινο και μονόκλινο , τρίκλινο - δίκλινο - μονόκλινο έχεις σε περίπτωση καισαρικής, όποτε γι´ αυτό ρωτάω την εμπειρία από άλλες γυναίκες που γέννησαν σε σχέση με τα δωμάτια. Σαφώς η τιμή για μονόκλινο είναι υψηλή αλλά θέλω να δω τα συν και τα πλην. 

Τις 2 μέρες τις αναφέρω γιατί μου είπαν τις αντίστοιχες τιμές για αυτές τις μέρες και θέλω να δω από τι εξαρτάται να μείνεις τόσο λίγο.

Καλησπερα κοπέλα μου με το καλο να δεχτεις την κορουλα σου! Κι εγω Θεσσαλονικη ειμαι! Σε ποια κλινικη αναφερεσαι;

url%5D

Διαφημίσεις

13 minutes ago, AspasiaT said:

Να σου ζησει!!! Καλε ολες θα γεννησετε!! Φανταζομαι ειχες εδω κοντα ΠΗΤ!! Να χαιρεσαι το μωρο σου!

@Athenaa δε θυμαμαι για βλεννη, γτ εχει περασει κ αρκετος καιρος, αλλα το ροζακι το θυμαμαι χαρακτηριστικα και χωρις να δυσφορησω και τοσο πολυ. Να σου πω, δεν το θεωρω και τοσο  κακο να «βοηθησει»  λιγο ο γιατρος την τελευταια βδομαδα, μετα τις 39 παντα. 

Ε ναι δεν είναι κακό..39+1 έχω φτάσει σήμερα καιρός είναι! :D Ούτως ή άλλως αν δεν ήταν η ώρα του δε θα’βγαινε...και στις 37 με είχε εξετάσει αλλά ούτε αίμα είδα μετά ούτε βλέννη...γιατί δεν ήταν η ώρα μάλλον τότε να βγει..!

Εσύ όταν το είδες μετά πότε γέννησες;

• Μου αρέσει 1

Just now, nairobi είπε:

Καλησπερα κοπέλα μου με το καλο να δεχτεις την κορουλα σου! Κι εγω Θεσσαλονικη ειμαι! Σε ποια κλινικη αναφερεσαι;

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ!! Βιοκλινική!

Επίσης κορίτσια πείτε μου όσες είστε Θεσσαλονίκη τι γνώμη έχετε για τα ιδιωτικά μαιευτήρια εδώ. Από άποψη χώρου, δωματίων κλπ εάν έχετε ακούσει από γνωστές, συγγενείς κλπ.

Ευχαριστώ και πάλι !! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Athenaa είπε:

Ε ναι δεν είναι κακό..39+1 έχω φτάσει σήμερα καιρός είναι! :D Ούτως ή άλλως αν δεν ήταν η ώρα του δε θα’βγαινε...και στις 37 με είχε εξετάσει αλλά ούτε αίμα είδα μετά ούτε βλέννη...γιατί δεν ήταν η ώρα μάλλον τότε να βγει..!

Εσύ όταν το είδες μετά πότε γέννησες;

40+3! Δλδ πανω απο τρεις βδομαδες μετα, αλλα  εμενα αυτο συνεβη νωρις, στις 37

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Άρα κάνουν δουλειά αυτές οι ζώνες, Γτ κ εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα μαζέψει από μόνη της αλλά μάζεψε μετά από 1 χρόνο η κοιλιά.. πόσες ώρες την φοράς ? Σε ενοχλεί?

Εφόσον είσαι στο νοσοκομείο θα σε προσέξουν οπότε μην ανησυχείς.  Όλα καλά θα πάνε

Ακριβώς τα ίδια κ εγώ . Τώρα που δεν έβαλα κ πολλά κιλά, Θα προσέξω το σώμα μου πιο νωρίς

Να σας ζήσει! Μπράβο σου που σηκώθηκες τόσο νωρίς , πολύ δυνατή! Έγω την φοβάμαι την καισαρική.  Η μπέμπα ποσό γεννήθηκε,? Θα θηλασεις?

@Angela_le να σας ζήσει ! Πώς είσαι? Φυσιολογικά γεννησες?

Η μπέμπα γεννήθηκε 3 κιλα και ήδη έχω αρχίσει τον θηλασμό.Τρεις ώρες μετά την γέννα.Εγω να σου πω την αλήθεια φοβόμουν τον φυσιολογικό τοκετό.

• Μου αρέσει 6

3 ώρες πρίν, merl30 είπε:

Κορίτσια καλησπερα.τελικα όλοι οι πόνοι ήταν γιατί η μπέμπα ήταν έτοιμη να βγει.Χθες το βράδυ έσπασαν τα νερά και τρέχαμε.Γεννησα με καισαρική στις 3:30 το βραδυ.Μεχρι τώρα έχω σηκωθεί 5 φορές.Οποια έχει απορία για την καισαρική ας με ρωτησει.Σαν εμπειρία μιας και είναι ο πρώτος τοκετός είναι μοναδική 

Να σας ζησει κοπελα μου!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη!! Καλη αναρρωση!!! :x

url%5D

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Thaliamp είπε:

Μια χαρά κ εσυ....δύο βδομάδες το πολύ έμειναν!!!!!

Να σου ζήσει κοπέλα μουυυ.....πως είσαι τώρα???

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μια χαρά είμαι τώρα.Γεννησα 3:30 τα ξημερώματα και στις 12 το μεσημέρι με σήκωσαν να περπατήσω.Στις 6:30 το πρωί,τρεις ώρες μετά τον τοκετό μου την έφεραν να την θηλάσω.:πο τότε την έχω θηλάσει 5-6 φορες και τώρα από εδώ και πέρα θα την θηλάζω ανά δύο ώρες.Οσον αφορά τον πόνο κάνω υπομονή.Βλεποντας τα μωράκια σας ξεχνιέται κάθε πονος.

Just now, nairobi είπε:

Να σας ζησει κοπελα μου!!! Να ειναι γερη και καλοτυχη!! Καλη αναρρωση!!! :x

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Και εσείς να καλοδεχτειτε το μωράκι σας.

• Μου αρέσει 2

Just now, AspasiaT said:

40+3! Δλδ πανω απο τρεις βδομαδες μετα, αλλα  εμενα αυτο συνεβη νωρις, στις 37

Αα...εμένα σίγουρα ήταν το τραχηλικό πώμα, και σίγουρα θα γεννήσω μέσα στη βδομάδα γιατί δεν υπάρχει άλλο περιθώριο ούτως ή άλλως :D :D :D 

• Μου αρέσει 2

Just now, merl30 είπε:

Η μπέμπα γεννήθηκε 3 κιλα και ήδη έχω αρχίσει τον θηλασμό.Τρεις ώρες μετά την γέννα.Εγω να σου πω την αλήθεια φοβόμουν τον φυσιολογικό τοκετό.

Τέλεια το μωρό και εσύ! Καλούς θηλασμόυς τώρα! 

Κορίτσια νιώθω ότι θα είμαι  από τις τελευταίες που θα γεννήσω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Μανουλες καλησπέρα κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όσες ήδη γέννησαν κ κρατάνε τα μωράκια τους αγκαλιά!! Υγεία να έχουν κ ευτυχία σε όλη τους τη ζωή!!

Λοιποοοον,επειδή είμαστε οι επόμενες (Οκτωβρίου..) κ φυσικά τώρα σας διαβάζουμε ανελλιπώς ώστε να μαθαίνουμε τι μας περιμένει θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σε όσες γεννησατε..ποτέ είχατε Πητ κ σε ποια εβδομαδα εν τέλη γεννησσατε?? Γτ βλέπουμε πολλές που ήδη έχετε γεννήσει..

Ευχαριστούμε^_^

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Την φοράω όσο περισσότερο μπορώ! Σχεδόν όλη ημέρα. Όταν με ενοχλεί την βγάζω για λίγο και την ξαναβαζω.

Εγω την αγόρασα μόνη μου χωρίς να μου το πει ο γιατρός, αλλά εννοείται πως τον ρώτησα πριν την φορέσω. 
Έχω δει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα και με βοηθάει και στη μέση και στο σήκω/κάτσε.

Πως διάλεξες το  νούμερο? Την πήρες πριν γεννήσεις?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...