Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, AspasiaT είπε:

Θα ρωτησω το γιατρο να δω αν μπορω να την παρω κ γω! Στο πρωτο επανηλθα τελικα μετα απο καποιο καιρο σχεδον στα αρχικα μου, αλλα αργησα σχετικα.

Επειδη θα γινω δευτερη φορα μαμα, να ξερεις μ αρεσει να ακουω μανουλες που ασχολουνται αμεσως ΚΑΙ με τον εαυτο τους, ειχα κανει το λαθος να τον αφησω την πρωτη φορα για λιγο και δεν θα το επαναλαβω! Και περασες και το αγχος σου οσο να ναι με τη μπεμπουλα και κατα τη διαρκεια αλλα και μετα. Μπραβο!

Συμφωνώ! Κι εγώ δεύτερη φορά είμαι αλλά ο πρώτος μου είναι 14 χρονών από τον πρώτο μου γάμο... οπότε καταλαβαίνεις είναι σχεδόν σαν να είναι η πρώτη φορά! :P
Ειναι σημαντικό να ασχολούμαστε και με τον εαυτό μας γιατί παίζει ρόλο στην εύθραυστη ψυχολογία μας... 

• Μου αρέσει 3

GcVIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, didi2 είπε:

Συμφωνώ! Κι εγώ δεύτερη φορά είμαι αλλά ο πρώτος μου είναι 14 χρονών από τον πρώτο μου γάμο... οπότε καταλαβαίνεις είναι σχεδόν σαν να είναι η πρώτη φορά! :P
Ειναι σημαντικό να ασχολούμαστε και με τον εαυτό μας γιατί παίζει ρόλο στην εύθραυστη ψυχολογία μας... 

Ναι το θυμαμαι οτι εχεις κ αλλο παιδακι.. τι τελειο που θα εχει τοσο μεγαλο αδερφακι το μωρο! Ετσι ειναι που το λες...

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου καλησπερα!! Πως ειστε?? Ειμαι σε αναζητηση παιδιατρου και ειμαι αναμεσα σε δυο παιδιατρους τους οποιους θα επισκεφτω συντομα, επειδη ειμαι αρχαρια εντελως θελετε να μου πειτε συμβουλες για να επιλεξω τον καταλληλο για το παιδακι μου?? Τι θα πρεπει να τον ρωτησω σαν πρωτη επισκεψη?? Τι να προσεξω??

Κορίτσια καλησπερα.τελικα όλοι οι πόνοι ήταν γιατί η μπέμπα ήταν έτοιμη να βγει.Χθες το βράδυ έσπασαν τα νερά και τρέχαμε.Γεννησα με καισαρική στις 3:30 το βραδυ.Μεχρι τώρα έχω σηκωθεί 5 φορές.Οποια έχει απορία για την καισαρική ας με ρωτησει.Σαν εμπειρία μιας και είναι ο πρώτος τοκετός είναι μοναδική 

• Μου αρέσει 8

Just now, mar6487 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα!! Πως ειστε?? Ειμαι σε αναζητηση παιδιατρου και ειμαι αναμεσα σε δυο παιδιατρους τους οποιους θα επισκεφτω συντομα, επειδη ειμαι αρχαρια εντελως θελετε να μου πειτε συμβουλες για να επιλεξω τον καταλληλο για το παιδακι μου?? Τι θα πρεπει να τον ρωτησω σαν πρωτη επισκεψη?? Τι να προσεξω??

Είναι καθαρά θέμα χημείας με όποιον νιώσεις ασφάλεια , τους βρήκες από συστάσεις; Τους έχουν δοκιμάσει κάποιος γνωστός σου;

@merl30 να σου ζήσει πάντα καλότυχο και ότι καλύτερο!!!! Τώρα αρχίζουν τα ωραία:x

Πωπωπω όλες γεννατε θα μεινει καμία για Σεπτέμβρη;χαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Εγώ πήρα την belly bandit είναι αμερικανική και τσιμπημένη στην τιμή, αλλά είδα αμέσως διαφορα! 

Άρα κάνουν δουλειά αυτές οι ζώνες, Γτ κ εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα μαζέψει από μόνη της αλλά μάζεψε μετά από 1 χρόνο η κοιλιά.. πόσες ώρες την φοράς ? Σε ενοχλεί?

6 ώρες πρίν, Αngy89 είπε:

Να σαι καλά Ευχαριστώ !!μακάρι να πάνε όλα καλά Γιατί ούτε να κοιμηθώ μπορώ ούτε τίποτα από το άγχος.@Angela_le να σου ζήσει η μπεμπούλα σου.!!γερή και τυχερή!

Εφόσον είσαι στο νοσοκομείο θα σε προσέξουν οπότε μην ανησυχείς.  Όλα καλά θα πάνε

2 ώρες πρίν, AspasiaT είπε:

Θα ρωτησω το γιατρο να δω αν μπορω να την παρω κ γω! Στο πρωτο επανηλθα τελικα μετα απο καποιο καιρο σχεδον στα αρχικα μου, αλλα αργησα σχετικα.

Επειδη θα γινω δευτερη φορα μαμα, να ξερεις μ αρεσει να ακουω μανουλες που ασχολουνται αμεσως ΚΑΙ με τον εαυτο τους, ειχα κανει το λαθος να τον αφησω την πρωτη φορα για λιγο και δεν θα το επαναλαβω! Και περασες και το αγχος σου οσο να ναι με τη μπεμπουλα και κατα τη διαρκεια αλλα και μετα. Μπραβο!

Ακριβώς τα ίδια κ εγώ . Τώρα που δεν έβαλα κ πολλά κιλά, Θα προσέξω το σώμα μου πιο νωρίς

Just now, merl30 είπε:

Κορίτσια καλησπερα.τελικα όλοι οι πόνοι ήταν γιατί η μπέμπα ήταν έτοιμη να βγει.Χθες το βράδυ έσπασαν τα νερά και τρέχαμε.Γεννησα με καισαρική στις 3:30 το βραδυ.Μεχρι τώρα έχω σηκωθεί 5 φορές.Οποια έχει απορία για την καισαρική ας με ρωτησει.Σαν εμπειρία μιας και είναι ο πρώτος τοκετός είναι μοναδική 

Να σας ζήσει! Μπράβο σου που σηκώθηκες τόσο νωρίς , πολύ δυνατή! Έγω την φοβάμαι την καισαρική.  Η μπέμπα ποσό γεννήθηκε,? Θα θηλασεις?

@Angela_le να σας ζήσει ! Πώς είσαι? Φυσιολογικά γεννησες?

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, merl30 είπε:

Να σου ζησει το κοριτσακι σου..

Κοριτσια τωρα γυρισα απο γιατρο...περιπου 300 κιλα η μπεμπα...δυστυχως δεν εχουμε συσπασεις και ο τραχηλος ειναι ακομη κλειστος..η μπεμπα προσπαθει να εμπεδωθει και ο τραχηλος μαλακωσε...θα τις φαμε ολες τις βδομαδουλες μας..

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, AspasiaT said:

Ετσι κ αλλιως με κλεισμενες τις 39... ανα πασα στιγμη μπορει να ρθει μονο του! Οποτε ναι δεν ειναι κακο απο καμια αποψη. Στο πρωτο μου ειχαν κανει κολπικη στις 37 κ ειχα δει λιγο ροζ και αυξηθηκαν και οι συσπασεις, αλλα μεχρι τις 40 δεν γεννησα.

@Angela_le να σου ζησει η μπεμπα! Να τη χαιρεστε! 

Αφου σε εχουν τοσο πολυ απο κοντα θα ελεγα μην φοβασαι τίποτα! Εν τω μεταξυ εχεις μπει στον μηνα σου, θα κανετε και τις κορτιζονες που βοηθανε παρα πολυ και ολα θα πανε πολυ καλα!

Είχες και βλέννη;; 

Από χθες δεν έχει σταματήσει..όποτε πάω τουαλέτα έχω ρόζ στο σκούπισμα και βλέννη...αλλά ακόμα δεν έχω γεννήσει ούτε συσπάσεις έχω :D

15 hours ago, Fofi! said:

Εγω αυριο κλρινω τις 38 εβδομαδες και εχω γιατρο..δεν ξερω αν θα μου ξανα βαλει χερι αλλα περιμενω να δω υι θα μου πει..αν εχουν λιγοστεψει τα νερα παω για γεννα με τεχνιτους...

Καλησπέρα πήγες γιατρό; Τι έγινε; Το αμνιακό καλό; 

Εμένα κολπική εξέταση μου έκανε στις 37εβδ, και τώρα πάλι στις 39..

11 hours ago, Angela_le said:

Γέννησαμε κ εμείς κορίτσια!!! μια κουκλίτσα 3500 κιλά!!! Με το καλό όλες να κρατήσετε τα παιδάκια σας στα χέρια σας!

Να σου ζήσει!! Γερή να είναι!! <3

3 hours ago, didi2 said:

Εγώ πήρα την belly bandit είναι αμερικανική και τσιμπημένη στην τιμή, αλλά είδα αμέσως διαφορα! 

Δηλαδή τι κάνει αυτή η ζώνη;; Είναι για αφού γεννήσουμε;;

Just now, Athenaa είπε:

Είχες και βλέννη;; 

Από χθες δεν έχει σταματήσει..όποτε πάω τουαλέτα έχω ρόζ στο σκούπισμα και βλέννη...αλλά ακόμα δεν έχω γεννήσει ούτε συσπάσεις έχω :D

Καλησπέρα πήγες γιατρό; Τι έγινε; Το αμνιακό καλό; 

Εμένα κολπική εξέταση μου έκανε στις 37εβδ, και τώρα πάλι στις 39..

Πηγα ναι..απο νερα καλα ειμαστε ακομη...κολπικη εξεταση παλι μου εκανε και μεχει να γεννησω θα μου κανει παλι...

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! said:

Πηγα ναι..απο νερα καλα ειμαστε ακομη...κολπικη εξεταση παλι μου εκανε και μεχει να γεννησω θα μου κανει παλι...

Όλα καλά λοιπόν!! :) Πότε έχετε πάλι ραντεβού;

Διαφημίσεις

Just now, Fofi! είπε:

Να σου ζησει το κοριτσακι σου..

Κοριτσια τωρα γυρισα απο γιατρο...περιπου 300 κιλα η μπεμπα...δυστυχως δεν εχουμε συσπασεις και ο τραχηλος ειναι ακομη κλειστος..η μπεμπα προσπαθει να εμπεδωθει και ο τραχηλος μαλακωσε...θα τις φαμε ολες τις βδομαδουλες μας..

Έλα βρε κοντευεις εσύ ! Λίγο σ έμεινε

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Fofi! είπε:

Την αλλη πεμπτη...στις 39 εβδομαδες ακριβως...αλλιως την επομενη θα μπουμε με τεχνητους..

Μια χαρά κ εσυ....δύο βδομάδες το πολύ έμειναν!!!!!

Just now, merl30 είπε:

Να σου ζήσει κοπέλα μουυυ.....πως είσαι τώρα???

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! said:

Την αλλη πεμπτη...στις 39 εβδομαδες ακριβως...αλλιως την επομενη θα μπουμε με τεχνητους..

Κι εγώ αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τη Δευτέρα, θα πάω στο γιατρό και θα κανονίσουμε πρόκληση..γιατί θα είμαι 39+5...και μου είχε πει ο γιατρός μέχρι τις 40 θα περιμένουμε άντε και λίγες μέρες μετά..

Είμαι 39+1 τώρα...το ροζ αίμα με τη βλέννη συνεχίζεται και σήμερα...είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι το τραχηλικό πώμα που βγήκε(μάλλον με τη "βοήθεια" του γιατρού)...αλλά και πάλι έχω ακούσει ότι μπορεί να πάρει κ 1 εβδομάδα να γεννήσεις απ’όταν φύγει..οπότε θα δούμε..

Κοντεύουμε κ οι δύο πάντως...εγώ σε 7 μέρες το πολύ θα έχω τον μπέμπη..αφού ήθελε να φτάσουμε μέχρι το τέλος :D 

• Μου αρέσει 3

Just now, merl30 είπε:

Να σου ζησει!!! Καλε ολες θα γεννησετε!! Φανταζομαι ειχες εδω κοντα ΠΗΤ!! Να χαιρεσαι το μωρο σου!

@Athenaa δε θυμαμαι για βλεννη, γτ εχει περασει κ αρκετος καιρος, αλλα το ροζακι το θυμαμαι χαρακτηριστικα και χωρις να δυσφορησω και τοσο πολυ. Να σου πω, δεν το θεωρω και τοσο  κακο να «βοηθησει»  λιγο ο γιατρος την τελευταια βδομαδα, μετα τις 39 παντα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...