Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Anna3 είπε:

Παρεξηγουνται λεει; εκει τη πατησα κ εγω να μην ειμαι υπερβολικη...ο κορονοιος τωρα σου δινει αρχικα το αλοθι να επισημαινεις τα βαλουν οινοπνευμα να πλυνουν χερια η μασκα αν κρινεις οτι χρειαζεται....εν το μεταξυ κ οι παιδιατροι ειναι λιγο υπερβολικοι θεωρω τωρα θα ειναι απααππα...ετσι θα λες κιολας ο παιδιοτρος ειπε...και βγαινεις απ τη δυσκολη θεση:razz:

Σωστα!!! Το λες και ξεμπερδευεις!!! Τελεια  θα το κανω ετσι!!! :D

url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Fofi! said:

Απο την εξεταση λογικα ηταν..εγω ειχα 3 μερες καφε...

Εγω δεν θα δεχτω κανεναν κοριτσια...και ο γιατρος αυτο μου λεει..εστω μεχρι το πρωτο εμβολιο..

Λες; Σε ποια εβδομάδα ήσουν όταν στο έκανε;

Just now, Athenaa είπε:

Του έστειλα μου είπε είναι από την εξέταση και να μην ανησυχώ..αλλά τι εννοεί ; Γιατί μια φίλη μου που γέννησε τώρα μου είπε ότι το ίδιο της έκανε η μαία, και έβγαλε κι αυτή μετά λίγο αίμα και την επόμενη μέρα γέννησε...οπότε μήπως σκαλίζουν λίγο εκεί κάτω επίτηδες ; :D Και να μην ανησυχώ εννοεί ότι δεν είναι κάτι κακό;

Γενικα η κολπικη εξεταση προκαλει τοκετο καποιες φορες...

Just now, Athenaa είπε:

Λες; Σε ποια εβδομάδα ήσουν όταν στο έκανε;

37 εβδομαδα ημουν...

10 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Εμένα δεν μου έχει πει κάτι για καλλιέργεια αλλά νομίζω γενικά κάνουν....!!!!!Καλά κορίτσια....από τς 5 μέχρι τς 7 έψαχνα τη βέρα....τι συρταριερες τράβηξα, τι το κρεβάτι,τι κάτω από το πλυντήριο κ τον καναπέ να σκύβω....πάει λέω την έχασα.ερχεται ο άντρας μου του λέω την έχασα τη βέρα.....που την έχασες μου λέει κ τέτοια....πάει μέσα....ακούω την βρήκα....πάνω στη ψωμιερα!!!!!έχω κοιτάξει εντωμεταξυ πέντε φορές εκεί.....έχω κάνει μετακόμιση όλο το σπίτι σαν τη τρελή κ αυτός τη βρήκε σε δύο λεπτά!!!!κ ρωτάω τώρα.....τι πρόβλημα υπάρχει?????η έχω χαζεψει τελείως η με έχει βαρεσει η αυπνια στο κεφάλι!!!!

Αχ και εγώ έχω παρομοια σκηνικά στο παρελθον!!! Σημασία έχει ότι τη βρήκες και δεν είναι χαμένη!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! said:

Γενικα η κολπικη εξεταση προκαλει τοκετο καποιες φορες...

37 εβδομαδα ημουν...

Γι’αυτό ρωτάω μήπως πλησιάζουμε! Α ήσουν νωρίς εσύ.. Εγώ είμαι 39εβδ..και είδα ροζ με βλέννα..θα δούμε..ούτως ή άλλως κάποια μέρα από αυτές θα γεννήσω...μπορεί να βοήθησε ο γιατρός κ να ήταν η ώρα.. :D Μπορεί και όχι. Δε ξέρω τι σημαίνει. Γι’αυτό έστειλα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε εσείς, αν σημαίνει ότι πλησιάζουμε ή ήταν απλά από την εξέταση..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Καλημέρα σας!!!!

Εμεις γυρίσαμε χθες σπίτι μας! Το θέμα με την εντατική και την ταχύπνοια ξεπεράστηκε και βγήκαμε μαζί.

Ειναι όλα πολύ καλά και είναι πολύ ήσυχη.

Οτι απορία έχετε με ρωτάτε και σας απαντάω!

Ευχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά :wub:

Μπραβο κοριτσι! 

Να σας ζήσει και παλι!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Athenaa είπε:

Γι’αυτό ρωτάω μήπως πλησιάζουμε! Α ήσουν νωρίς εσύ.. Εγώ είμαι 39εβδ..και είδα ροζ με βλέννα..θα δούμε..ούτως ή άλλως κάποια μέρα από αυτές θα γεννήσω...μπορεί να βοήθησε ο γιατρός κ να ήταν η ώρα.. :D Μπορεί και όχι. Δε ξέρω τι σημαίνει. Γι’αυτό έστειλα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε εσείς, αν σημαίνει ότι πλησιάζουμε ή ήταν απλά από την εξέταση..

Εγω αυριο κλρινω τις 38 εβδομαδες και εχω γιατρο..δεν ξερω αν θα μου ξανα βαλει χερι αλλα περιμενω να δω υι θα μου πει..αν εχουν λιγοστεψει τα νερα παω για γεννα με τεχνιτους...

Κορίτσια Εγώ προχθές μπήκα στο Αλεξάνδρα με.ελάχιστο αμνιακό. Σήμερα μπήκα στο μήνα μου. Ξεκίνησα τις ενέσεις για τα πνευμονακια.Μου κάνουν συνέχεια έλεγχο ντοπλερ.Κ καρδιοτοκογραφημα.Ο γιατρός είπε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε το μωρο Αλλά Εγώ φοβάμαι μην δυσφορησει. Τελικά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μαι και Εγώ μανούλα Αυγούστου !!!με.το καλο όλες μας. Έχω πολύ φόβο μην πάθει κάτι. Αν και εμπιστεύομαι τον γιατρό με κλειστά μάτια !

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Athenaa είπε:

Του έστειλα μου είπε είναι από την εξέταση και να μην ανησυχώ..αλλά τι εννοεί ; Γιατί μια φίλη μου που γέννησε τώρα μου είπε ότι το ίδιο της έκανε η μαία, και έβγαλε κι αυτή μετά λίγο αίμα και την επόμενη μέρα γέννησε...οπότε μήπως σκαλίζουν λίγο εκεί κάτω επίτηδες ; :D Και να μην ανησυχώ εννοεί ότι δεν είναι κάτι κακό;

Ετσι κ αλλιως με κλεισμενες τις 39... ανα πασα στιγμη μπορει να ρθει μονο του! Οποτε ναι δεν ειναι κακο απο καμια αποψη. Στο πρωτο μου ειχαν κανει κολπικη στις 37 κ ειχα δει λιγο ροζ και αυξηθηκαν και οι συσπασεις, αλλα μεχρι τις 40 δεν γεννησα.

@Angela_le να σου ζησει η μπεμπα! Να τη χαιρεστε! 

4 ώρες πρίν, Αngy89 είπε:

Κορίτσια Εγώ προχθές μπήκα στο Αλεξάνδρα με.ελάχιστο αμνιακό. Σήμερα μπήκα στο μήνα μου. Ξεκίνησα τις ενέσεις για τα πνευμονακια.Μου κάνουν συνέχεια έλεγχο ντοπλερ.Κ καρδιοτοκογραφημα.Ο γιατρός είπε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε το μωρο Αλλά Εγώ φοβάμαι μην δυσφορησει. Τελικά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μαι και Εγώ μανούλα Αυγούστου !!!με.το καλο όλες μας. Έχω πολύ φόβο μην πάθει κάτι. Αν και εμπιστεύομαι τον γιατρό με κλειστά μάτια !

Αφου σε εχουν τοσο πολυ απο κοντα θα ελεγα μην φοβασαι τίποτα! Εν τω μεταξυ εχεις μπει στον μηνα σου, θα κανετε και τις κορτιζονες που βοηθανε παρα πολυ και ολα θα πανε πολυ καλα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, AspasiaT είπε:

Ετσι κ αλλιως με κλεισμενες τις 39... ανα πασα στιγμη μπορει να ρθει μονο του! Οποτε ναι δεν ειναι κακο απο καμια αποψη. Στο πρωτο μου ειχαν κανει κολπικη στις 37 κ ειχα δει λιγο ροζ και αυξηθηκαν και οι συσπασεις, αλλα μεχρι τις 40 δεν γεννησα.

@Angela_le να σου ζησει η μπεμπα! Να τη χαιρεστε! 

Αφου σε εχουν τοσο πολυ απο κοντα θα ελεγα μην φοβασαι τίποτα! Εν τω μεταξυ εχεις μπει στον μηνα σου, θα κανετε και τις κορτιζονες που βοηθανε παρα πολυ και ολα θα πανε πολυ καλα!

Να σαι καλά Ευχαριστώ !!μακάρι να πάνε όλα καλά Γιατί ούτε να κοιμηθώ μπορώ ούτε τίποτα από το άγχος.@Angela_le να σου ζήσει η μπεμπούλα σου.!!γερή και τυχερή!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Angela_le είπε:

Γέννησαμε κ εμείς κορίτσια!!! μια κουκλίτσα 3500 κιλά!!! Με το καλό όλες να κρατήσετε τα παιδάκια σας στα χέρια σας!

Κορίτσι μου να σου ζησειιιι!!!πες μας όποτε μπορείς την εμπειρία σου!!!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, AspasiaT είπε:

@Ίρις.Ν ειμαι πολυ περιεργη και δεν δεχομαι επισκεψεις ετσι κ αλλιως στην αρχη, το ξεκαθαριζω σε ολους κ τελος, ποσο μαλλον τωρα με τον κορονοιο.

@Thaliamp τρομερη ιδεα με το καθαριστηριο!

@didi2 ενδιαφερον αυτο με τη ζωνη, θα ρωτησω!!! Εχεις καποια συγκεκριμενη κατα νου;

Εγώ πήρα την belly bandit είναι αμερικανική και τσιμπημένη στην τιμή, αλλά είδα αμέσως διαφορα! 

• Μου αρέσει 1

GcVIp2.png

4 ώρες πρίν, Angela_le είπε:

Γέννησαμε κ εμείς κορίτσια!!! μια κουκλίτσα 3500 κιλά!!! Με το καλό όλες να κρατήσετε τα παιδάκια σας στα χέρια σας!

Να σου ζησει!!!!Σε ποια εβδομαδα ησουν;;;

C5ylp2.png

Just now, didi2 είπε:

Εγώ πήρα την belly bandit είναι αμερικανική και τσιμπημένη στην τιμή, αλλά είδα αμέσως διαφορα! 

Θα ρωτησω το γιατρο να δω αν μπορω να την παρω κ γω! Στο πρωτο επανηλθα τελικα μετα απο καποιο καιρο σχεδον στα αρχικα μου, αλλα αργησα σχετικα.

Επειδη θα γινω δευτερη φορα μαμα, να ξερεις μ αρεσει να ακουω μανουλες που ασχολουνται αμεσως ΚΑΙ με τον εαυτο τους, ειχα κανει το λαθος να τον αφησω την πρωτη φορα για λιγο και δεν θα το επαναλαβω! Και περασες και το αγχος σου οσο να ναι με τη μπεμπουλα και κατα τη διαρκεια αλλα και μετα. Μπραβο!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...