Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

@Ίρις.Ν ειμαι πολυ περιεργη και δεν δεχομαι επισκεψεις ετσι κ αλλιως στην αρχη, το ξεκαθαριζω σε ολους κ τελος, ποσο μαλλον τωρα με τον κορονοιο.

@Thaliamp τρομερη ιδεα με το καθαριστηριο!

@didi2 ενδιαφερον αυτο με τη ζωνη, θα ρωτησω!!! Εχεις καποια συγκεκριμενη κατα νου;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γύρισα από το γιατρό....3.200 ο μπέμπης.....με εξέτασε κ κολπικά επειδή του είπα για τις συσπάσεις....είμαστε καλά μου λέει πρωστοπαρον....αλλά να ξεκουράζομαι όχι δουλειές....να μπω 38η.....!!!!πονάει λίγο η κολπική εξέταση!!τώρα θα πάω σε δέκα μέρες περίπου ...κ το άλλο σκ μου είπε να πάω για καρδιοτοκογραφημα ....

• Μου αρέσει 4

@Ίρις.ΝΕίναι απο τα λίγα καλά που έκανε ο κορονοιος για τα μικρουλια απο κανενας εως κανενας. Εχοντας την εμπειρια του πρωτου κανεις δε καταλαβαινει το ποσο επιβλεβες είναι και οτι ενα απλο φτερνισμα ενηλικα μπορει να για το μωρο αρκετα κακο.... και ολοι σου λενε καλα απο μένα θα κολήσει? Εγω το αγαπαω και τρεχεις εσυ να σώσεις τα ασωστα .... Μετα το μηνα να κανει εστω το πρωτο εμβόλιο.... εμενα το πρωτο στο πρωτο μήνα αρρωστησε ετσι απο επισκεψη...

• Μου αρέσει 3

Just now, Thaliamp είπε:

Κοριτσια γύρισα από το γιατρό....3.200 ο μπέμπης.....με εξέτασε κ κολπικά επειδή του είπα για τις συσπάσεις....είμαστε καλά μου λέει πρωστοπαρον....αλλά να ξεκουράζομαι όχι δουλειές....να μπω 38η.....!!!!πονάει λίγο η κολπική εξέταση!!τώρα θα πάω σε δέκα μέρες περίπου ...κ το άλλο σκ μου είπε να πάω για καρδιοτοκογραφημα ....

Μπραβο τον μπεμπη!!!  Στα ιδια ειμαστε περιπου!! Κολπικη εξεταση οταν  λες με τον υπερηχο η χερι;; Να σε ρωτησω κατι ακομα! Παρατηρησες μηπως αλλαγη στις κινησεις του;; εχει 2 μερες που τον νιωθω κουνιέται αρκετες φορες τη μερα αλλα πιο ηρεμα απο πριν!! 

Just now, Anna3 είπε:

@Ίρις.ΝΕίναι απο τα λίγα καλά που έκανε ο κορονοιος για τα μικρουλια απο κανενας εως κανενας. Εχοντας την εμπειρια του πρωτου κανεις δε καταλαβαινει το ποσο επιβλεβες είναι και οτι ενα απλο φτερνισμα ενηλικα μπορει να για το μωρο αρκετα κακο.... και ολοι σου λενε καλα απο μένα θα κολήσει? Εγω το αγαπαω και τρεχεις εσυ να σώσεις τα ασωστα .... Μετα το μηνα να κανει εστω το πρωτο εμβόλιο.... εμενα το πρωτο στο πρωτο μήνα αρρωστησε ετσι απο επισκεψη...

Να σε ρωτήσω θα βρισκεται η μαμα μου στο σπιτι την πρωτη βδομαδα σίγουρα για να με βοηθησει! Θα πρεπει να της απαγορευσω να βγαινει εξω και να συναναστρεφεται με αλλους; ρωταω γιατι δεν ξερω πως να συμπεριφερθω!! Πχ να μην βρεθει με τον ανθρωπο της;! Ο αντρας μου απο τη δουλεια δεν μπορει να φερει κατι σπιτι και να κολλησει το μωρό; τα πεθερικα επισης ποτε να δουν το μωρο;; τωρα με τον κορονοιο και που δεν θα εχουν επισκεπτηριο στην κλινικη δε θα το δουν καθολου! Να μείνουμε στη βιντεοκληση; τι θα εκανες;; 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Μπραβο τον μπεμπη!!!  Στα ιδια ειμαστε περιπου!! Κολπικη εξεταση οταν  λες με τον υπερηχο η χερι;; Να σε ρωτησω κατι ακομα! Παρατηρησες μηπως αλλαγη στις κινησεις του;; εχει 2 μερες που τον νιωθω κουνιέται αρκετες φορες τη μερα αλλα πιο ηρεμα απο πριν!! 

Με το χέρι!!!πρώτη φορά κ ήταν λίγο αουτς:-D!!!!αφού τον νιώθεις οκ....δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο κινητικός ... Συνήθως είναι πολύ. ...χτες ήταν πολύ ζωηρός.....σήμερα ας πούμε αρκετά πιο ήσυχος.....!!!!δεν έχουν κ τόσο χώρο τώρα...όποτε είναι λογικό ...μην αγχώνεσαι απλά πρέπει να τα ακούμε κάθε λίγες ώρες έστω κ λίγο!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Με το χέρι!!!πρώτη φορά κ ήταν λίγο αουτς:-D!!!!αφού τον νιώθεις οκ....δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο κινητικός ... Συνήθως είναι πολύ. ...χτες ήταν πολύ ζωηρός.....σήμερα ας πούμε αρκετά πιο ήσυχος.....!!!!δεν έχουν κ τόσο χώρο τώρα...όποτε είναι λογικό ...μην αγχώνεσαι απλά πρέπει να τα ακούμε κάθε λίγες ώρες έστω κ λίγο!!!!

Αχ ποσα αουτς μας περιμενουν!!!! Εχεις δικιο δεν εχουν  και χωρο τωρα πολυ!!! Απλα μου το εκανε αποτομα και 2 μερες συνεχομενα!! Θα δω πως θα παει και αυριο και αν ειναι θα πρηξω τον γιατρο!! :wink:

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Αχ ποσα αουτς μας περιμενουν!!!! Εχεις δικιο δεν εχουν  και χωρο τωρα πολυ!!! Απλα μου το εκανε αποτομα και 2 μερες συνεχομενα!! Θα δω πως θα παει και αυριο και αν ειναι θα πρηξω τον γιατρο!! :wink:

Ναι καλέ ρωτά μην μείνεις με το άγχος!!!!νομίζω πως θα βγούνε πολύ κοντά τα μπεμπακια μας σε βάρος πρώτα ο Θεός!!!! εύχομαι να μας πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Ναι καλέ ρωτά μην μείνεις με το άγχος!!!!νομίζω πως θα βγούνε πολύ κοντά τα μπεμπακια μας σε βάρος πρώτα ο Θεός!!!! εύχομαι να μας πάνε όλα καλά!!!

Κι εγω το ιδιο!!! :x:x

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Να σε ρωτήσω θα βρισκεται η μαμα μου στο σπιτι την πρωτη βδομαδα σίγουρα για να με βοηθησει! Θα πρεπει να της απαγορευσω να βγαινει εξω και να συναναστρεφεται με αλλους; ρωταω γιατι δεν ξερω πως να συμπεριφερθω!! Πχ να μην βρεθει με τον ανθρωπο της;! Ο αντρας μου απο τη δουλεια δεν μπορει να φερει κατι σπιτι και να κολλησει το μωρό; τα πεθερικα επισης ποτε να δουν το μωρο;; τωρα με τον κορονοιο και που δεν θα εχουν επισκεπτηριο στην κλινικη δε θα το δουν καθολου! Να μείνουμε στη βιντεοκληση; τι θα εκανες;; 

Σιγουρα δε μπορεις να μπεις στη γυαλα κ μη το κανεις  ,δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας  , γιατι θα εχεις το συζυγο που θα πηγαινει δουλεια στον οποιο του λες να προσεχει, η μαμα σου θα ερχεται σε επαφη με τον ανθρωπο της απλα εαν ειναι κρυομενος η μεμει σπιτι ή μενει στο μωρο διαλεγει, πεθερικα μακρια και αγαπημενοι χαχαχα πλακα κανω αν ειναι καλα ερχονται,αλλα οχι καθε μερα να ναι καλα να μη μπαινουν στο μετρο κτλ φιλοι που εχουν παιδακια λιγο υπομονη.... τα αυτονοητα τα οποια ομως κανεις δε τα καταλαβαινει Φιλακια μονο η μαμα .... να μη του πιανουν τα χερακια κτλ Σου λεω το μονο καλο με το  covid... καποιοι αρχισαν να πλενουν επιτελους τα χερια τους ... 

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια.

Είχα ραντεβού με το γιατρό σήμερα. 39εβδ ακριβώς. Με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο πρώτη φορά και με εξέτασε και κολπικά(με είχε εξετάσει και πριν 2 εβδ κολπικά). Το απόγευμα τώρα που πήγα τουαλέτα είδα ροζ αίμα στο σκούπισμα. Μετά ξαναπήγα πάλι είδα λίγο. Λέτε να πλησιάζουμε ή ήταν απλά από την εξέταση;

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Είχα ραντεβού με το γιατρό σήμερα. 39εβδ ακριβώς. Με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο πρώτη φορά και με εξέτασε και κολπικά(με είχε εξετάσει και πριν 2 εβδ κολπικά). Το απόγευμα τώρα που πήγα τουαλέτα είδα ροζ αίμα στο σκούπισμα. Μετά ξαναπήγα πάλι είδα λίγο. Λέτε να πλησιάζουμε ή ήταν απλά από την εξέταση;

Δε παιρνεις το γιατρο ενα τηλ;  εφτασες εσυ καλε τπτ δεν εμεινε!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Anna3 είπε:

Σιγουρα δε μπορεις να μπεις στη γυαλα κ μη το κανεις  ,δεν ειμαι αυτης της φιλοσοφιας  , γιατι θα εχεις το συζυγο που θα πηγαινει δουλεια στον οποιο του λες να προσεχει, η μαμα σου θα ερχεται σε επαφη με τον ανθρωπο της απλα εαν ειναι κρυομενος η μεμει σπιτι ή μενει στο μωρο διαλεγει, πεθερικα μακρια και αγαπημενοι χαχαχα πλακα κανω αν ειναι καλα ερχονται,αλλα οχι καθε μερα να ναι καλα να μη μπαινουν στο μετρο κτλ φιλοι που εχουν παιδακια λιγο υπομονη.... τα αυτονοητα τα οποια ομως κανεις δε τα καταλαβαινει Φιλακια μονο η μαμα .... να μη του πιανουν τα χερακια κτλ Σου λεω το μονο καλο με το  covid... καποιοι αρχισαν να πλενουν επιτελους τα χερια τους ... 

Μια χαρά! Σ ευχαριστώ! Μου φαινονται πολυ λογικα οσα λες! Απλως οι περισσοτεροι παρεξηγιουνται! Ναι ο κορονοιος ειναι ενας λογος πλεον που καταλαβαινουν την ανησυχια σου!! Οπως και να εχει το θεμα ειναι η ασφαλεια του μωρου και τιποτα αλλο!!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Απο την εξεταση λογικα ηταν..εγω ειχα 3 μερες καφε...

Just now, nairobi είπε:

Μια χαρά! Σ ευχαριστώ! Μου φαινονται πολυ λογικα οσα λες! Απλως οι περισσοτεροι παρεξηγιουνται! Ναι ο κορονοιος ειναι ενας λογος πλεον που καταλαβαινουν την ανησυχια σου!! Οπως και να εχει το θεμα ειναι η ασφαλεια του μωρου και τιποτα αλλο!!! 

Εγω δεν θα δεχτω κανεναν κοριτσια...και ο γιατρος αυτο μου λεει..εστω μεχρι το πρωτο εμβολιο..

• Μου αρέσει 3

Just now, nairobi είπε:

Παρεξηγουνται λεει; εκει τη πατησα κ εγω να μην ειμαι υπερβολικη...ο κορονοιος τωρα σου δινει αρχικα το αλοθι να επισημαινεις τα βαλουν οινοπνευμα να πλυνουν χερια η μασκα αν κρινεις οτι χρειαζεται....εν το μεταξυ κ οι παιδιατροι ειναι λιγο υπερβολικοι θεωρω τωρα θα ειναι απααππα...ετσι θα λες κιολας ο παιδιοτρος ειπε...και βγαινεις απ τη δυσκολη θεση:razz:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Just now, Anna3 said:

Δε παιρνεις το γιατρο ενα τηλ;  εφτασες εσυ καλε τπτ δεν εμεινε!!!!

Του έστειλα μου είπε είναι από την εξέταση και να μην ανησυχώ..αλλά τι εννοεί ; Γιατί μια φίλη μου που γέννησε τώρα μου είπε ότι το ίδιο της έκανε η μαία, και έβγαλε κι αυτή μετά λίγο αίμα και την επόμενη μέρα γέννησε...οπότε μήπως σκαλίζουν λίγο εκεί κάτω επίτηδες ; :D Και να μην ανησυχώ εννοεί ότι δεν είναι κάτι κακό;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...