Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Angelina87 είπε:

Κορίτσια καλημερα!φαντάζομαι πως όλες κάνουμε τις ετοιμασίες για την γεννα!!με το καλο να μας έρθουν τα μωράκια μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια από εσάς πηρε συσκευή θερμανσης μπιμπερο;είναι μόνο για το μητρικό γαλα;

Εχω απο το πρωτο μου παιδι, ηταν για ολα και για τα φαγητα , μαρκα ch..co

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Κ μένα με πιάνει καμιά φορά λένε είναι επειδή τεντώνει!!!!

Κορίτσια εγώ παλι ξύπνια εδώ κ κάνα δυωρο.....κ ψάχνω τη βέρα μου....την οποία συνηδητοποιησα ότι έχω χάσει!!να ταν κ αλλη:grin:

Καλημέρα , Εγώ χθες μπόρεσα κ κοιμήθηκα 5 το πρωί άπο τα πόδια μου κ στις 5.15 ξύπνησε ο γιος μου... μετά πήγε  περίπατο ο ύπνος μου.. Κ κοιμήθηκες 7. 40 ξανά κ 8.45 ξανά ξύπνησε το μωρό.  Τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξανά περάσει. Πρώτη φορά στην ζωή μου με πονάνε τόσο τα πόδια κ δε μπορώ να κοιμηθώ.

Την βέρα? Έγω δεν τη φοράω πλέον! Ψάξε σε συρτάρι η στο μπάνιο η σε κομοδίνο

1 ώρα πρίν, nairobi είπε:

Μου το ελεγαν τελευταιες μερες θα παρακαλας να γεννησεις αλλα δεν το ειχα φανταστει!! Σημερα ξυπνησα με πονο στα πλευρα δεξια! Ειναι ξυπνιος και ο μπεμπης και κλωτσαει εκει συνέχεια! Σαν ηλεκτρικο ρευμα με ποναει!!! 

Να κανεις οπως νιώθεις καλυτερα εννοειται και αν σου δωσει και πρασινο φως ο γιατρος προχωρησε το!! 

Σιγουρα με τραυματισε ποσο τσατιστηκα δε λεγεται!! Αφου βλεπεις δεν μπαινει ευκολα κανε πιο προσεκτικα!! Τη δουλεια της θα της μαθω; ελεος απο χτες παω τουαλετα και κανω προσευχη απο πριν να μην πονεσω!! 

Καλημερααα!!! Εμενα για καλλιέργεια για το βακτηριο στρεπτοκοκκο β!! 

Χαχα ελα ρε κοριτσι σοβαρα;; την ειχα βαλει στο κουτι της απο τον 4ο μηνα γιατι ειχαν πρηστει τα δαχτυλα ηδη ειχα βαλει και κιλα! Δεν την εχω τσεκαρει βεβαια αλλα θεωρω εκει ειναι!! Χαχα μου ελειψε να πω την αληθεια!! 

Πραγματικά κ εγώ περιμένω να κλείσω 37 εβδ κ να γεννήσω.  Αυτές οι 7 μέρες μου φαινονται ατελείωτες.. δεν αντέχω άλλο γτ έχω κ τον γιο μου που θέλει φροντίδα κ ευρω δεν μπορώ καθόλου

Just now, didi2 είπε:

Καλημέρα σας!!!!

Εμεις γυρίσαμε χθες σπίτι μας! Το θέμα με την εντατική και την ταχύπνοια ξεπεράστηκε και βγήκαμε μαζί.

Ειναι όλα πολύ καλά και είναι πολύ ήσυχη.

Οτι απορία έχετε με ρωτάτε και σας απαντάω!

Ευχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά :wub:

Τι καλά ! Όλα καλά πήγαν στο τέλος. Είσαι τυχερή που είναι ήσυχουλα. 

Just now, Ίρις.Ν είπε:

Καλημέρα! Όλες τα ίδια προβλήματα :) έβγαλα και εγώ τη βέρα μου από τη Δευτέρα.. Άρχισα να νιώθω τα άκρα μου πως πριζονται και είπα να το προλάβω! Όσο για τον ύπνο.. Μια οι καούρες, μια η συχνοουρια, μια ο πόνος στα κοκκαλα και στη λεκάνη..ουτε 3 ώρες δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ.. :cry:

Σε άλλα νέα, μόλις επιστρέψαμε από το γιατρό! Η μπεμπούλα είναι μια χαρά, έχει πάρει τη θέση της και περιμένουμε ποτέ θα αποφασίσει να εμφανιστεί! 

Πώς την παλεύεις κ εσύ ,μου λες? Τι κάνεις την νύχτα? Εγώ πάω άπο το κρεβάτι στον καναπέ κ ξανά τα ίδια..κ την μέρα μετά είμαι κομμάτια.. ποσό εβδ είσαι?

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, AspasiaT είπε:

Εχω απο το πρωτο μου παιδι, ηταν για ολα και για τα φαγητα , μαρκα ch..co

Ουσιαστικά βαζεις το νερό και την σκόνη και το βάζεις να ζεσταθεί!δυστυχώς δεν μπορώ να θηλασω και θα δώσω κατευθειαν μπουκάλι!κ σκεφτηκα πως για γρηγορα είναι χρήσιμο!

Just now, Fofi! είπε:

Εγω δεν εχω παρει να σου πω την αληθεια το θεωρω περιττο...σε μπεν μαρι και ζεσταινεται...

Εγω θα δωσω κατευθειαν μπουκάλι και το σκέφτηκα για πιο γρήγορη λύση!βραστηρα μου έδωσαν αλλα τα μπιμπερο γράφουν πως μπορείς να τα αποστηρωσεις και στο φούρνο μικροκυμάτων για πιο γρήγορα!

Τι μάρκα μπιμπερο προτιμησες;εγω πηρα ένα από όλες τις εταιρείες και ότι κρατήσει πιο καλά!

Ουσιαστικά βαζεις το νερό και την σκόνη και το βάζεις να ζεσταθεί!δυστυχώς δεν μπορώ να θηλασω και θα δώσω κατευθειαν μπουκάλι!κ σκεφτηκα πως για γρηγορα είναι χρήσιμο!

Εγω θα δωσω κατευθειαν μπουκάλι και το σκέφτηκα για πιο γρήγορη λύση!βραστηρα μου έδωσαν αλλα τα μπιμπερο γράφουν πως μπορείς να τα αποστηρωσεις και στο φούρνο μικροκυμάτων για πιο γρήγορα!

Τι μάρκα μπιμπερο προτιμησες;εγω πηρα ένα από όλες τις εταιρείες και ότι κρατήσει πιο καλά!

Εγω πηρα της avent και βλεπουμε...ειπα να μην χαλαω ασκοπα λεφτα και αν μπορεσω θα θηλασω...αν οχι θα τρεχει ο συζυγος τα μεσανυχτα να μας βρει μπιμπερο..χαχαχα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια δεν εχω φτιαξει σκονη, ομως αρχικα το παιδι ειχε παρει συμπληρωμα, αυτο που κυκλοφορει ετοιμο διαλυμενο σε μπουκαλακια και το ζεσταιναμε εκει. Γενικα δεν ειναι το ακρως απαραιτητο αξεσουαρ αλλα βολεψε γιατι ζεσταινε ηπια και δεν χρειαζοταν να τσεκαρω δεκα φορες για θερμοκρασια.

Τωρα που το σκεφτομαι, οταν κανεις γαλα σκονη πρεπει να βρασεις το νερο πρωτα. Μετα αφηνεις τη θερμοκρασια να πεσει λιγο αλλα οσο ειναι ακομα ζεστο πρεπει να κανεις τη διαλυση. Επισης δεν επιτρεπεται να ξαναζεστανεις γαλα ετοιμο. Οποτε τελικα δεν ξερω αν χρειαζεται στη σκονη, μη σε αποπροσανατολισω.

Η παιδιατρος μας δεν προτιμουσε τη σκονη για συμπληρωμα τον πρωτο μηνα, γιατι θεωρουσε οτι περιεχει βακτηρια και μας ειχε πει αν θελουμε να δωσουμε να προτιμησουμε το ετοιμο τον πρωτο καιρο. Δες εδω ενα λινκ:

https://pediatros-thes.gr/άρθρα/λάθη-στην-προετοιμασία-του-ξένου-γάλα/

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια πήρα κ τα τελευταία που χρειάζονταν για τη βαλίτσα.....είναι επιτέλους έτοιμη.....μόνο πάνες ξέχασα πάλι αύριο κ αυτές!!!!!επίσης καθάρισα αποστειρωτη...κ μου είχαν δώσει μαζί μια σειρά με μπιμπερο της avent όλα καινούργια.....τα αποστείρωσα κ αυτά.....θα τα βάλω σε μια άκρη κ αν χρειαστούν τα ξανακάνω!!!!έπλυνα το μάρσιπο κ το καθισματακι  τα έχω κ στεγνώνουν....τώρα μόνο τη χαρτουρα θέλω να ετοιμάσω....το απόγευμα που θα πάω γιατρό θα τα βγάλω φωτοτυπιες και αυτά να τελειώνω!!!!επίσης έκοψα κ το μαλλί έβγαλα κ το τζελ από τα νύχια να μην τρέχω μετά....

• Μου αρέσει 4

Έγω που έδινα στον γιο μια φορά την μέρα ξένο , έβραζα το νερό σε μπρίκι. Έχω ακούσει ότι το βράζουν σε βραστηρα κ μετά το βάζουν σε θερμό να είναι ζεστό. Θερμαντηρα γιατί να χρησιμοποιήσεις? Αν δν εχεις αποστείρωτη ,τότε τα βάζεις σε κατσαρόλα. Σίγουρα θα χρειαστείς αρκετά μ μπιμπερό  να έχεις ευκαιρα. Εμενα του ταίριαξε της nuk κ πιπιλα κ μπιμπερο

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ κορίτσια πήρα κ τα τελευταία που χρειάζονταν για τη βαλίτσα.....είναι επιτέλους έτοιμη.....μόνο πάνες ξέχασα πάλι αύριο κ αυτές!!!!!επίσης καθάρισα αποστειρωτη...κ μου είχαν δώσει μαζί μια σειρά με μπιμπερο της avent όλα καινούργια.....τα αποστείρωσα κ αυτά.....θα τα βάλω σε μια άκρη κ αν χρειαστούν τα ξανακάνω!!!!έπλυνα το μάρσιπο κ το καθισματακι  τα έχω κ στεγνώνουν....τώρα μόνο τη χαρτουρα θέλω να ετοιμάσω....το απόγευμα που θα πάω γιατρό θα τα βγάλω φωτοτυπιες και αυτά να τελειώνω!!!!επίσης έκοψα κ το μαλλί έβγαλα κ το τζελ από τα νύχια να μην τρέχω μετά....

Μπράβο ρε κορίτσι , όλα έτοιμα! Κ εγω πρέπει να πάρω το καθισματακι να το πλύνω κ αυτό.τελικα με το πορτ μπεμπέ τι έκανες? Το έπλυνες?

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@didi2 ματς άντε με το καλό τώρα στο σπίτι θα είναι όλα πιο εύκολα θα εισια και εσύ ήρεμη απόλαυσε τις στιγμές!!!!

@Angelina87 εμένα θερμαντήρα μου δώσανε επίσης θυμάμαι ότι τον χρησιμοποιούσα και στο πρώτο παιδί αλλά δε θυμάμαι που χαχα. Αν βρεις οκ κρατά τον αλλά δεν είναι κάτι απαραίτητο.

@Thaliamp τα μπιμπερο θα χρειαστεί σίγουρα να τα ξανά κάνεις η αποστείρωση κρατάει 24ωρες και θυμάμαι μόνο στο ψυγείο.

Επίσης κορίτσια θα σας συμβουλευα ότι απορία έχετε για το μωρό σημειώστε την για να ρώτησε και το παιδίατρο που θα έχετε μέσα αλλά και τον δικο σας γιατί όταν τους έχουμε μπροστά μας κολαμε και τα περισσότερα τα ξεχνάμε . Και όταν θα κρατήσετε το μωρό αγκαλίτσα θα σας έρχονται και άλλες και άλλες άρα γραφτε τα όταν θα τον βλέπετε να τις λύνετε :rolleyes:

Εγώ πάλι νομίζω ότι τελείωσα με τα ψώνια βέβαια κάθε μέρα προκύπτουν και άλλα και άλλα...ατελείωτα έκανα και μια πρώτη επίσκεψη στο φαρμακείο να πάρω τα πρώτα γάζες όρους κτλ τελείωσα νομίζω και με τα πλυσίματα και έχω άπειρα ασιδερωτα .

Να κλείσω κ τη βαλίτσα ...

Επίσης σκέφτομαι να κλείσω και για πεντικιούρ αλλά να βάλω απλό χρώμα να μαι κυρία αφού πάω προγραμματισμένα και τώρα μου έχει μπει κ η ιδέα να πάω τη προηγούμενη για να ένα ισιωμα;; Επαγγελματικό;

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

@ada32είμαι 38 εβδ. Δεν την παλεύω :) από κρεβάτι σε καναπέ και τουαλέτα.. Απλά αποδέχτηκα πως έτσι θα είναι μέχρι να γεννήσω και πως είναι ένας τρόπος να μας προετοιμάσει το σύμπαν για τα ξενύχτια με το μωρό! Χαχαχαχαχαχα :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

Έγω που έδινα στον γιο μια φορά την μέρα ξένο , έβραζα το νερό σε μπρίκι. Έχω ακούσει ότι το βράζουν σε βραστηρα κ μετά το βάζουν σε θερμό να είναι ζεστό. Θερμαντηρα γιατί να χρησιμοποιήσεις? Αν δν εχεις αποστείρωτη ,τότε τα βάζεις σε κατσαρόλα. Σίγουρα θα χρειαστείς αρκετά μ μπιμπερό  να έχεις ευκαιρα. Εμενα του ταίριαξε της nuk κ πιπιλα κ μπιμπερο

Μπράβο ρε κορίτσι , όλα έτοιμα! Κ εγω πρέπει να πάρω το καθισματακι να το πλύνω κ αυτό.τελικα με το πορτ μπεμπέ τι έκανες? Το έπλυνες?

Λοιπόν το έκανα μια μόνη μου τα πολλά πολλά....κ έχουμε κάτω καθαριστήριο που του πάω το χειμώνα παπλώματα κουβέρτες....κ μου το έκανε κ αυτός μια. ..κ έγινε καινούργιο!!!!!! πρέπει να πάρουμε κ οσες εξετάσεις εχουμε κάνει μαζί στο μαιευτήριο????

Just now, Anna3 είπε:

@didi2 ματς άντε με το καλό τώρα στο σπίτι θα είναι όλα πιο εύκολα θα εισια και εσύ ήρεμη απόλαυσε τις στιγμές!!!!

@Angelina87 εμένα θερμαντήρα μου δώσανε επίσης θυμάμαι ότι τον χρησιμοποιούσα και στο πρώτο παιδί αλλά δε θυμάμαι που χαχα. Αν βρεις οκ κρατά τον αλλά δεν είναι κάτι απαραίτητο.

@Thaliamp τα μπιμπερο θα χρειαστεί σίγουρα να τα ξανά κάνεις η αποστείρωση κρατάει 24ωρες και θυμάμαι μόνο στο ψυγείο.

Επίσης κορίτσια θα σας συμβουλευα ότι απορία έχετε για το μωρό σημειώστε την για να ρώτησε και το παιδίατρο που θα έχετε μέσα αλλά και τον δικο σας γιατί όταν τους έχουμε μπροστά μας κολαμε και τα περισσότερα τα ξεχνάμε . Και όταν θα κρατήσετε το μωρό αγκαλίτσα θα σας έρχονται και άλλες και άλλες άρα γραφτε τα όταν θα τον βλέπετε να τις λύνετε :rolleyes:

Εγώ πάλι νομίζω ότι τελείωσα με τα ψώνια βέβαια κάθε μέρα προκύπτουν και άλλα και άλλα...ατελείωτα έκανα και μια πρώτη επίσκεψη στο φαρμακείο να πάρω τα πρώτα γάζες όρους κτλ τελείωσα νομίζω και με τα πλυσίματα και έχω άπειρα ασιδερωτα .

Να κλείσω κ τη βαλίτσα ...

Επίσης σκέφτομαι να κλείσω και για πεντικιούρ αλλά να βάλω απλό χρώμα να μαι κυρία αφού πάω προγραμματισμένα και τώρα μου έχει μπει κ η ιδέα να πάω τη προηγούμενη για να ένα ισιωμα;; Επαγγελματικό;

Εννοείται να το κάνεις το ισιωματακι....η ξαδέρφη μου που πήγε με ραντεβού είχε φτιάξει μαλλί μέχρι κ βαμμένη ήταν....κ βγήκε κ λέω καλά εσύ τώρα γεννησες????έτοιμη για καφέ ήταν ....

Just now, Ίρις.Ν είπε:

@ada32είμαι 38 εβδ. Δεν την παλεύω :) από κρεβάτι σε καναπέ και τουαλέτα.. Απλά αποδέχτηκα πως έτσι θα είναι μέχρι να γεννήσω και πως είναι ένας τρόπος να μας προετοιμάσει το σύμπαν για τα ξενύχτια με το μωρό! Χαχαχαχαχαχα :)

Αντί να χορτάσουμε ύπνο τώρα.....που τέτοια τύχη!!!!!εμένα με εκνευρίζει κ ο άντρας μου που απορεί καλά γιατί δε κοιμάσαι?????ε δεν έχω τι να κάνω μωρέ κ είπα να ρίξω ένα ξενύχτι. .   

• Μου αρέσει 1

Just now, Ίρις.Ν είπε:

Α είσαι ήδη 38 ! Κοντεύεις.. το ίδιο είμαι κ εγώ , βαρέθηκα Αλλά είμαι κ 36 εβδ μόνο.  Ελπίζω επειδή είναι 2ο να έρθει πιο νωρίς αλλιώς θα πάω μέ πρόκληση . Να σου πω τα ξενύχτια δεν είναι τόσο  βάναυσα όσο αυτό

Just now, Thaliamp είπε:

Λοιπόν το έκανα μια μόνη μου τα πολλά πολλά....κ έχουμε κάτω καθαριστήριο που του πάω το χειμώνα παπλώματα κουβέρτες....κ μου το έκανε κ αυτός μια. ..κ έγινε καινούργιο!!!!!! πρέπει να πάρουμε κ οσες εξετάσεις εχουμε κάνει μαζί στο μαιευτήριο????

Εννοείται να το κάνεις το ισιωματακι....η ξαδέρφη μου που πήγε με ραντεβού είχε φτιάξει μαλλί μέχρι κ βαμμένη ήταν....κ βγήκε κ λέω καλά εσύ τώρα γεννησες????έτοιμη για καφέ ήταν ....

Αντί να χορτάσουμε ύπνο τώρα.....που τέτοια τύχη!!!!!εμένα με εκνευρίζει κ ο άντρας μου που απορεί καλά γιατί δε κοιμάσαι?????ε δεν έχω τι να κάνω μωρέ κ είπα να ρίξω ένα ξενύχτι. .   

Α κ εγώ έτσι θα κάνω , καθαριστήριο,πολύ καλή λύση.  

Εμένα να δεις που μου λέει σιγά τι έχεις ? Κ έχει κ απαίτηση να σηκωθώ για το μωρό την νύχτα...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@Thaliamp και @ada32ευτυχώς ο άντρας μου είναι πολύ κατανοητικος! Μπορεί να ξυπνήσει και να ρωτήσει αν είμαι καλά αλλά δεν έμεινε και αυτός ξύπνιος ένα βράδυ να μου κάνει παρέα! Χαχαχα :-P

Ρε κορίτσια? Πως σκέφτεστε να διαχειριστείτε τις επισκέψεις στο σπίτι για το μωρό? :confused:

• Μου αρέσει 1

Just now, ada32 είπε:

Α είσαι ήδη 38 ! Κοντεύεις.. το ίδιο είμαι κ εγώ , βαρέθηκα Αλλά είμαι κ 36 εβδ μόνο.  Ελπίζω επειδή είναι 2ο να έρθει πιο νωρίς αλλιώς θα πάω μέ πρόκληση . Να σου πω τα ξενύχτια δεν είναι τόσο  βάναυσα όσο αυτό

Α κ εγώ έτσι θα κάνω , καθαριστήριο,πολύ καλή λύση.  

Εμένα να δεις που μου λέει σιγά τι έχεις ? Κ έχει κ απαίτηση να σηκωθώ για το μωρό την νύχτα...

Ααααααα ωραίος και δικός σου:-D

Just now, Ίρις.Ν είπε:

@Thaliamp και @ada32ευτυχώς ο άντρας μου είναι πολύ κατανοητικος! Μπορεί να ξυπνήσει και να ρωτήσει αν είμαι καλά αλλά δεν έμεινε και αυτός ξύπνιος ένα βράδυ να μου κάνει παρέα! Χαχαχα :-P

Ρε κορίτσια? Πως σκέφτεστε να διαχειριστείτε τις επισκέψεις στο σπίτι για το μωρό? :confused:

Εγώ δεν ξέρω δεν το έχω σκεφτεί να σου πω..  οι γονείς σίγουρα κ τα αδέρφια....όχι κάθε μέρα αλλά να δουν έστω το μωρό αφού στο μαιευτήριο δεν δέχονται  ...τώρα για άλλους δεν νομίζω για αρχή ... εξαρτάται κ πως θα μαι....αν ζοριζομαι δεν θα θέλω κανέναν ...τη μαμά μου κ μέχρι εκεί!!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Didi για πες μας...πως ειναι..???θηλαζεις?ειναι ησυχο το μωρο???πονας??

Δεν θηλάζω. Το μωρό είναι πολύ ήσυχο! Ξυπνάει για να φάει κάθε 3-4 ώρες αλλά χωρίς κλάματα πολλά κλπ... 
Πονεσα αρκετά την 2 ημέρα, την 3η ήμουν πολύ καλύτερα... Τώρα με τραβάνε λίγο τα ραματα και πονάω αν κουράζομαι πολύ....

Επισης, εφόσον αν είναι οκ ο γιατρός σας, προτείνω να πάρετε ζώνη για μετά! Αλλάζει πραγματικά αμέσως το σώμα μας!!!

• Μου αρέσει 4

GcVIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...