Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Αχαχαχα σε κάταλαβαινω απόλυτα!!!!!!εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για πρόκληση πάμε φυσιολογικά έχει πει ...τώρα δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι αύριο!!!επίσης να σου πω ότι εδώ κ μια βδομάδα η διατροφή είχε πάει περίπατο....από χθες προσπαθώ να το φτιάξω λίγο....αλλά δεν κρατιεμαι ..εκτός το ότι πεινάω έχω κ το άγχος μου που κανονικά θέλω να καπνίσω....αλλά αφού δεν μπορώ να καπνίσω θέλω να φάω!!!κ κουράστηκα βρε παιδί μου....θέλω να φάω σαν άνθρωπος!!!

Σε νιωθω και σε αυτο!! Το εκοψα μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος! Δεν μου ελειψε τοσο οσο σε καποιες μερες που δεν ειχα καλη ψυχολογια!!! Κι εγω αυτο θελω να σταματησω να σκεφτομαι τι θα φαω και να φτιαχνω κατι αυθορμητα χωρις ενοχες!! Φαγαμε τον γάιδαρο εμεινε η ουρα... Κουραγιο!!! Συντομα θα επιστρεψουμε!! Χαχαχ

Στειλε αυριο να μας πεις νεα!! 

Just now, ada32 είπε:

Μια χαρά ο μπέμπης! Δεν θα σε ταλαιπωρήσει!

Να σε ρωτήσω γτ πας με πρόκληση εσύ? Δεν αντέχεις άλλο? Γτ κ εγώ το σκέφτομαι αλλά  μου ειπε 15/9 κ λέω ότι δεν αξίζει για 1 εβδομάδα. 

Όσο για την κολπική καλλιέργεια θα δώσω την άλλη βδομάδα αλλά θυμάμαι ότι επειδή την παίρνουν με μπατονετα  δεν είχα πονέσει καθόλου. Γτ σε πόνεσε τόσο εσένα?

Λογω διαβητη ο γιατρος δεν θελει να παρω ολο τον μηνα! Οποτε 39η μιας και θεωρειται τελειομηνη η κυηση ειναι ιδανικη για προκληση!! Ως πρωτοτοκος μπορει να μην γεννησω ουτε 40 αλλα 41 42 και εξαιτιας του διαβητη το μωρο ισως δυσκολευτει πιο πολυ η ισως οι πιθανοτητες για καισαρικη να ειναι μεγαλυτερες!! Οποτε παμε 39η για να μπορεσω φυσιολογικα!! 

Με μπατονετα μου το πηρε κι εμενα αλλα ενιωθα σαν να το βυθιζει με λιγη δυσκολια! Δεν ξερω ημουν πολυ κλειστη;! Δεν κανω και σεξ δεν ξερω παιζει ρολο;  και μετα εκανε κατι κινησεις για να παρει απο γυρω γυρω υλικο και εκει ειδικα αρχισα να κλωτσαω απο το τσουξιμο-πονο!! Πρεπει να με τραυμάτισε γιατι αν και μειωθηκε το τσουξιμο υπαρχει ακομα κ επισης αφησα το χαρτι λιγο παραπανω εξω απο τον κολπο και ειχα 2 κηλίδες ροζ!! Αυτο και εκτοτε τιποτα!! 

• Μου αρέσει 2

url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Fofi! είπε:

Βρε κοριτσια εχετε καθολου φαγουρα στην κοιλια σας???

Nαι  ναι και εγώ έχω και τη φορτώνω στις κρέμες.και τα λάδια γιατί θεωρώ ότι τραβιέται το δέρμα. Όχι ότι σταματάει αλλά.υποχωρει κάπως

• Μου αρέσει 1

Just now, nairobi είπε:

Σε νιωθω και σε αυτο!! Το εκοψα μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος! Δεν μου ελειψε τοσο οσο σε καποιες μερες που δεν ειχα καλη ψυχολογια!!! Κι εγω αυτο θελω να σταματησω να σκεφτομαι τι θα φαω και να φτιαχνω κατι αυθορμητα χωρις ενοχες!! Φαγαμε τον γάιδαρο εμεινε η ουρα... Κουραγιο!!! Συντομα θα επιστρεψουμε!! Χαχαχ

Στειλε αυριο να μας πεις νεα!! 

Λογω διαβητη ο γιατρος δεν θελει να παρω ολο τον μηνα! Οποτε 39η μιας και θεωρειται τελειομηνη η κυηση ειναι ιδανικη για προκληση!! Ως πρωτοτοκος μπορει να μην γεννησω ουτε 40 αλλα 41 42 και εξαιτιας του διαβητη το μωρο ισως δυσκολευτει πιο πολυ η ισως οι πιθανοτητες για καισαρικη να ειναι μεγαλυτερες!! Οποτε παμε 39η για να μπορεσω φυσιολογικα!! 

Με μπατονετα μου το πηρε κι εμενα αλλα ενιωθα σαν να το βυθιζει με λιγη δυσκολια! Δεν ξερω ημουν πολυ κλειστη;! Δεν κανω και σεξ δεν ξερω παιζει ρολο;  και μετα εκανε κατι κινησεις για να παρει απο γυρω γυρω υλικο και εκει ειδικα αρχισα να κλωτσαω απο το τσουξιμο-πονο!! Πρεπει να με τραυμάτισε γιατι αν και μειωθηκε το τσουξιμο υπαρχει ακομα κ επισης αφησα το χαρτι λιγο παραπανω εξω απο τον κολπο και ειχα 2 κηλίδες ροζ!! Αυτο και εκτοτε τιποτα!! 

Κατάλαβα για τον διαβήτη κ σίγουρα θα πήγαινες 40 εβδ .. Οπότε τουλάχιστον ξέρεις ότι 14.9 γέννας κ θα ξεμπερδέψεις. Εγώ το σκέφτομαι για 15.9 . Αν δω ότι δν αντέχω από τα πόδια κ ζέστη,Κ δεν έχω γεννήσει ,μάλλον θα πάω.  Δν έχω άλλες αντοχές βλέπω όπως όλες μας.

Όσο για την κολπική. Καλλιέργεια μάλλον ήταν απροσεχτη αυτή που σ τη πήρε κ σε τραυμάτισε.. Κ εμείς δν κάνουμε πλέον σεξ κ να πως θα μου πάρει κ εμένα η γιατρός

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Βρε κοριτσια εχετε καθολου φαγουρα στην κοιλια σας???

Κ μένα με πιάνει καμιά φορά λένε είναι επειδή τεντώνει!!!!

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια εγώ παλι ξύπνια εδώ κ κάνα δυωρο.....κ ψάχνω τη βέρα μου....την οποία συνηδητοποιησα ότι έχω χάσει!!να ταν κ αλλη:grin:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κατάλαβα για τον διαβήτη κ σίγουρα θα πήγαινες 40 εβδ .. Οπότε τουλάχιστον ξέρεις ότι 14.9 γέννας κ θα ξεμπερδέψεις. Εγώ το σκέφτομαι για 15.9 . Αν δω ότι δν αντέχω από τα πόδια κ ζέστη,Κ δεν έχω γεννήσει ,μάλλον θα πάω.  Δν έχω άλλες αντοχές βλέπω όπως όλες μας.

Όσο για την κολπική. Καλλιέργεια μάλλον ήταν απροσεχτη αυτή που σ τη πήρε κ σε τραυμάτισε.. Κ εμείς δν κάνουμε πλέον σεξ κ να πως θα μου πάρει κ εμένα η κα

Καλημερα κοριτσια....γιατι σας παιρνουν κολπικο δειγμα??

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Όσο για την κολπική. Καλλιέργεια μάλλον ήταν απροσεχτη αυτή που σ τη πήρε κ σε τραυμάτισε.. Κ εμείς δν κάνουμε πλέον σεξ κ να πως θα μου πάρει κ εμένα η γιατρός

Μου το ελεγαν τελευταιες μερες θα παρακαλας να γεννησεις αλλα δεν το ειχα φανταστει!! Σημερα ξυπνησα με πονο στα πλευρα δεξια! Ειναι ξυπνιος και ο μπεμπης και κλωτσαει εκει συνέχεια! Σαν ηλεκτρικο ρευμα με ποναει!!! 

Να κανεις οπως νιώθεις καλυτερα εννοειται και αν σου δωσει και πρασινο φως ο γιατρος προχωρησε το!! 

Σιγουρα με τραυματισε ποσο τσατιστηκα δε λεγεται!! Αφου βλεπεις δεν μπαινει ευκολα κανε πιο προσεκτικα!! Τη δουλεια της θα της μαθω; ελεος απο χτες παω τουαλετα και κανω προσευχη απο πριν να μην πονεσω!! 

Just now, Fofi! είπε:

Καλημερα κοριτσια....γιατι σας παιρνουν κολπικο δειγμα??

Καλημερααα!!! Εμενα για καλλιέργεια για το βακτηριο στρεπτοκοκκο β!! 

Just now, Thaliamp είπε:

Κορίτσια εγώ παλι ξύπνια εδώ κ κάνα δυωρο.....κ ψάχνω τη βέρα μου....την οποία συνηδητοποιησα ότι έχω χάσει!!να ταν κ αλλη:grin:

Χαχα ελα ρε κοριτσι σοβαρα;; την ειχα βαλει στο κουτι της απο τον 4ο μηνα γιατι ειχαν πρηστει τα δαχτυλα ηδη ειχα βαλει και κιλα! Δεν την εχω τσεκαρει βεβαια αλλα θεωρω εκει ειναι!! Χαχα μου ελειψε να πω την αληθεια!! 

• Μου αρέσει 2

url%5D

Εμένα δεν μου έχει πει κάτι για καλλιέργεια αλλά νομίζω γενικά κάνουν....!!!!!Καλά κορίτσια....από τς 5 μέχρι τς 7 έψαχνα τη βέρα....τι συρταριερες τράβηξα, τι το κρεβάτι,τι κάτω από το πλυντήριο κ τον καναπέ να σκύβω....πάει λέω την έχασα.ερχεται ο άντρας μου του λέω την έχασα τη βέρα.....που την έχασες μου λέει κ τέτοια....πάει μέσα....ακούω την βρήκα....πάνω στη ψωμιερα!!!!!έχω κοιτάξει εντωμεταξυ πέντε φορές εκεί.....έχω κάνει μετακόμιση όλο το σπίτι σαν τη τρελή κ αυτός τη βρήκε σε δύο λεπτά!!!!κ ρωτάω τώρα.....τι πρόβλημα υπάρχει?????η έχω χαζεψει τελείως η με έχει βαρεσει η αυπνια στο κεφάλι!!!!

• Χαχα 6

Just now, Thaliamp είπε:

Εμένα δεν μου έχει πει κάτι για καλλιέργεια αλλά νομίζω γενικά κάνουν....!!!!!Καλά κορίτσια....από τς 5 μέχρι τς 7 έψαχνα τη βέρα....τι συρταριερες τράβηξα, τι το κρεβάτι,τι κάτω από το πλυντήριο κ τον καναπέ να σκύβω....πάει λέω την έχασα.ερχεται ο άντρας μου του λέω την έχασα τη βέρα.....που την έχασες μου λέει κ τέτοια....πάει μέσα....ακούω την βρήκα....πάνω στη ψωμιερα!!!!!έχω κοιτάξει εντωμεταξυ πέντε φορές εκεί.....έχω κάνει μετακόμιση όλο το σπίτι σαν τη τρελή κ αυτός τη βρήκε σε δύο λεπτά!!!!κ ρωτάω τώρα.....τι πρόβλημα υπάρχει?????η έχω χαζεψει τελείως η με έχει βαρεσει η αυπνια στο κεφάλι!!!!

Και εμενα δεν μου εχει πει για καλλιεργια..χθες μαλλον ολες αυπνες για ακομη μια φορα..εγω την βερα την εβγαλα προχθες γιατι δεν ξερω αν αφηνουν χρυσαφικα την ωρα της γεννας...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας!!!!

Εμεις γυρίσαμε χθες σπίτι μας! Το θέμα με την εντατική και την ταχύπνοια ξεπεράστηκε και βγήκαμε μαζί.

Ειναι όλα πολύ καλά και είναι πολύ ήσυχη.

Οτι απορία έχετε με ρωτάτε και σας απαντάω!

Ευχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά :wub:

• Μου αρέσει 12

GcVIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Όλες τα ίδια προβλήματα :) έβγαλα και εγώ τη βέρα μου από τη Δευτέρα.. Άρχισα να νιώθω τα άκρα μου πως πριζονται και είπα να το προλάβω! Όσο για τον ύπνο.. Μια οι καούρες, μια η συχνοουρια, μια ο πόνος στα κοκκαλα και στη λεκάνη..ουτε 3 ώρες δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ.. :cry:

Σε άλλα νέα, μόλις επιστρέψαμε από το γιατρό! Η μπεμπούλα είναι μια χαρά, έχει πάρει τη θέση της και περιμένουμε ποτέ θα αποφασίσει να εμφανιστεί! 

• Μου αρέσει 3

Just now, didi2 είπε:

Καλημέρα σας!!!!

Εμεις γυρίσαμε χθες σπίτι μας! Το θέμα με την εντατική και την ταχύπνοια ξεπεράστηκε και βγήκαμε μαζί.

Didi για πες μας...πως ειναι..???θηλαζεις?ειναι ησυχο το μωρο???πονας??

Κορίτσια καλημερα!φαντάζομαι πως όλες κάνουμε τις ετοιμασίες για την γεννα!!με το καλο να μας έρθουν τα μωράκια μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια από εσάς πηρε συσκευή θερμανσης μπιμπερο;είναι μόνο για το μητρικό γαλα;

• Μου αρέσει 2

Just now, Angelina87 είπε:

Κορίτσια καλημερα!φαντάζομαι πως όλες κάνουμε τις ετοιμασίες για την γεννα!!με το καλο να μας έρθουν τα μωράκια μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια από εσάς πηρε συσκευή θερμανσης μπιμπερο;είναι μόνο για το μητρικό γαλα;

Εγω δεν εχω παρει να σου πω την αληθεια το θεωρω περιττο...σε μπεν μαρι και ζεσταινεται...

Just now, didi2 είπε:

Καλημέρα σας!!!!

Μπραβο σας!!!!!!!!Χαρηκα πολυ με τα νεα σας!!!!!!!:)

• Ευχαριστώ 1

C5ylp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...