Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Πες αν βγήκε ωραίο να μου δώσεις καμιά συνταγή:grin:

Α ωραιααααααα......κ εγώ αύριο το απόγευμα θα πάω θα του τα πω αυτά που έχω!!!!

Βεβαια..θα το δοκιμασω το μεσημερι και θα σου πω...αν και συνηθως οτι συνταγες εχω κανει της αργυρως ειναι καλες...βρε κοριτσια και κατι ακομη πηρα μαζι μου δεν ξερω αν χρειαζεται....μασκες.....σας εχουν πει τιποτα???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Fofi! Είχε πάρει θέση και μέσα σε μια εβδομάδα έχει εμπεδωθει.Ειναι οριακά μου είπε ο γιατρός μου.Στην αρχή ήταν να πάω με καισαρικη αλλά χθες μου είπε ότι αν συνεχίσει έτσι θα παμε με φυσιολογικό τοκετό από μέρα σε μέρα.

• Μου αρέσει 4

Just now, Fofi! είπε:

Βεβαια..θα το δοκιμασω το μεσημερι και θα σου πω...αν και συνηθως οτι συνταγες εχω κανει της αργυρως ειναι καλες...βρε κοριτσια και κατι ακομη πηρα μαζι μου δεν ξερω αν χρειαζεται....μασκες.....σας εχουν πει τιποτα???

Εγώ θα πάρω !!!δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλά για σιγουριά θα πάρω!!!

Just now, merl30 είπε:

@Fofi! Είχε πάρει θέση και μέσα σε μια εβδομάδα έχει εμπεδωθει.Ειναι οριακά μου είπε ο γιατρός μου.Στην αρχή ήταν να πάω με καισαρικη αλλά χθες μου είπε ότι αν συνεχίσει έτσι θα παμε με φυσιολογικό τοκετό από μέρα σε μέρα.

Τέλεια δηλαδή..... κοντεύεις!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ θα πάρω !!!δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλά για σιγουριά θα πάρω!!!

Τέλεια δηλαδή..... κοντεύεις!!!!!

Ναι απλά με αγχωνει ο φυσιολογικός τοκετός.Ειχα πάρει απόφαση ότι θα κάνω καισαρική και τώρα αγχωθηκα.

Just now, merl30 είπε:

Ναι απλά με αγχωνει ο φυσιολογικός τοκετός.Ειχα πάρει απόφαση ότι θα κάνω καισαρική και τώρα αγχωθηκα.

Οσο να ναι ομως η καισαρικη ειναι μεγαλη επεμβαση... Και μετα δεν μπορεις να κανεις γρηγορα το δευτερο παιδι, καλο ειναι να κανεις μεχρι τρεις το πολυ κτλ. Εγω με καισαρικη πηγα το πρωτο γτ δεν γινοταν αλλιως. Νομιζω ομως οτι καλυτερα ο φυσιολογικος εφοσον μπορεις... καταλαβαινω ομως τι λες, οτι αγχωνεσαι

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Thaliamp είπε:

Καλά ειμαιιι....κ εγώ σπίτι δουλειές κάνω....σήμερα έχω κ κάτι πονακια περιόδου.... φαντάζομαι αναμενόμενα κ αυτά!!!!θέλω μέχρι τέλος της βδομάδας να κάνω κ μια γενική να είμαι οκ ότι είναι καθαρό το σπίτι να μην το έχω για μετά...... πρωστοπαρον μαγειρεύω φακουλες.....

Επίσης βρε κορίτσια να προσθέσω ότι έχω κ πολλά υγρά από το πρωί...έχω αλλάξει δύο φορές εσώρουχο....λευκά παχυρευστα....συγγνώμη για την περιγραφη:-D

Αχ και εγώ λέω να κάνω φακες μέσα στην εβδομάδα γιατί έχω δυο εβδομάδες να κάνω... Αχ, αυτή η γενική... Και εγώ θέλω να κάνω αλλά με ενοχλεί πολυ όταν σκυβω με Τη σκουπα... Το σφουγγάρισμα δε με ενοχλεί... Θα το πάρω απόφαση γιατί εκνευρίζομαι αν βλέπω ακαταστασία κ αν δεν είναι καθαρά... 

Έχω διαβάσει ότι προς το τέλος αυξάνονται τα υγρά... Δεν ξέρω αν είναι κ σημάδι ότι πλησιάζει τοκετός... Ρωτα το γιατρό σου αν είναι... 

1 hour ago, Fofi! είπε:

Κοριτσια καλημερα..εγω καλυτερα σημερα..βεβαια οπως λετε πονακια περιοδου εχω..νερα δεν ξανα εβγαλα ευτυχως....ενα εκμεκ φτιαχνω ελπιζω να προλαβω να δοκιμασω..χαχαχα...και εγω τελος της εβδομαδας μια γενικη...ανυπομονω για τον γοατρο την πεμπτη να δω τι θα μου πει...

Αφου δεν έβγαλες νερά λογικά μια χαρά  θα εισαι... Τα πονακια πρεπει να είναι φυσιολογικά... Μίλησες με τη μαία;;Τι σου είπε;;

Όσο για το γλυκό, χαράς το κουράγιο σου, δυσκολο πρεπει να είναι κ λιγο μπελαλιδικο!!!! 

Just now, merl30 είπε:

Αντε με το καλό κορίτσι!!! Σε ποια εβδομάδα εισαι;;;

• Μου αρέσει 2

Μακαρι να εχει εμπεδωθει και εμενα....την προηγουμενη τριτη ηταν πολυ χαμηλα και προσπαθουσε να εμπεδωθει...οσο για το γλυκο κοριτσια τελειο..λιγο χρονοβορο αλλα νοστιμο..οσο για την γενικη εγω τρελαινομαι για δουλειες ειδικα αυτες που εχουν σχεση με νερο...θα περιμενω τι θα μου πει ο γιατρος και παρασκευη σαββατο θα κανω παλι γενικη..

• Μου αρέσει 3

Just now, Fofi! είπε:

Μακαρι να εχει εμπεδωθει και εμενα....την προηγουμενη τριτη ηταν πολυ χαμηλα και προσπαθουσε να εμπεδωθει...οσο για το γλυκο κοριτσια τελειο..λιγο χρονοβορο αλλα νοστιμο..οσο για την γενικη εγω τρελαινομαι για δουλειες ειδικα αυτες που εχουν σχεση με νερο...θα περιμενω τι θα μου πει ο γιατρος και παρασκευη σαββατο θα κανω παλι γενικη..

Να κάνεις δουλειές! Βοηθάνε πολύ οι κινήσεις να γεννήσεις εύκολες κ φυσιολογικά. εγώ σφουγγαρισα κ μετά πήγα να γεννήσω θυμάμαι.. χαχαχα κ όλη μέρα δεν έκατσα καθόλου. !

• Χαχα 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Πηγα γιατρο σημερα μετα απο 1 μηνα!! 36εβδ+2 ημερων ο μπεμπης κατα προσεγγιση 3100! Περιμεναμε να ειναι παραπανω αλλα τελικα τα παει καλα!! Επιασε τοπο η διατροφη για το διαβητη!! Κλεισαμε για 14 Σεπτεμβρη για προκληση με ΠΗΤ 22/09! Εκτος αν εχω κανενα απροοπτο νωριτερα!! Ενα νεο ειναι πως μπορει να αλλαξει η μητερα μου τον άντρα μου αν κανει το τεστ κορονοιου 3 μερες πριν! Αυτα ομως αλλαζουν καθε μερα! Επισης προς το παρον ισχυει 150 ευρω ο συζυγος κι εγω για τεστ κορονοιου αν παμε εκτακτως! Αν ομως παμε στις 14 θα κανουμε 3 μερες πριν με 100 ευρω σε ιδιωτη!

Σημερα εδωσα επισης κολπικο για καλλιεργεια για στρεπτοκοκκο σε μικροβιολογικό! Κοριτσια πονεσα πολυ με τη μπατονετα και οταν γυρισα σπιτι και πηγα τουαλετα εκλαψα μεχρι να μπορεσω να κατουρησω!! Ερεθιστηκε η περιοχη κ με το κατουρημα ακομα περισσοτερο! Το επαθε καμια; 

Ηλπιζα να γεννησω νωριτερα να πω την αληθεια αλλα ο γιατρος ειπε πως προς το παρον δεν υπάρχει λογος να βιαστουμε τα παει πολυ καλα!!  Οποτε εκτος απροοπτου εχω 3 βδομαδουλες ακομα!!! Τωρα την αλλη βδομαδα θα παω κλινική για καρδιοτοκογραφημα και να μου κανουν και μια μινι ξεναγηση! 

• Μου αρέσει 5

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Πηγα γιατρο σημερα μετα απο 1 μηνα!! 36εβδ+2 ημερων ο μπεμπης κατα προσεγγιση 3100! Περιμεναμε να ειναι παραπανω αλλα τελικα τα παει καλα!! Επιασε τοπο η διατροφη για το διαβητη!! Κλεισαμε για 14 Σεπτεμβρη για προκληση με ΠΗΤ 22/09! Εκτος αν εχω κανενα απροοπτο νωριτερα!! Ενα νεο ειναι πως μπορει να αλλαξει η μητερα μου τον άντρα μου αν κανει το τεστ κορονοιου 3 μερες πριν! Αυτα ομως αλλαζουν καθε μερα! Επισης προς το παρον ισχυει 150 ευρω ο συζυγος κι εγω για τεστ κορονοιου αν παμε εκτακτως! Αν ομως παμε στις 14 θα κανουμε 3 μερες πριν με 100 ευρω σε ιδιωτη!

Σημερα εδωσα επισης κολπικο για καλλιεργεια για στρεπτοκοκκο σε μικροβιολογικό! Κοριτσια πονεσα πολυ με τη μπατονετα και οταν γυρισα σπιτι και πηγα τουαλετα εκλαψα μεχρι να μπορεσω να κατουρησω!! Ερεθιστηκε η περιοχη κ με το κατουρημα ακομα περισσοτερο! Το επαθε καμια; 

Ηλπιζα να γεννησω νωριτερα να πω την αληθεια αλλα ο γιατρος ειπε πως προς το παρον δεν υπάρχει λογος να βιαστουμε τα παει πολυ καλα!!  Οποτε εκτος απροοπτου εχω 3 βδομαδουλες ακομα!!! Τωρα την αλλη βδομαδα θα παω κλινική για καρδιοτοκογραφημα και να μου κανουν και μια μινι ξεναγηση! 

Σε ποιο γεννας ?

εγω πήρα το ιασω το πρωί να ρωτήσω αυτό ακριβώς αν εχει κάνει ο δευτερος συνοδος το τεστ και να αντικαταστήσει το πρώτο συνοδό και απέρριψαν την ιδέα μου κακήν κακώς ...

Σε γενικές γραμμές τα ίδια κούραση πρηξίματα βασικά από προχτές νιώθω οτι φουσκωσα και είμαι σαν εκλεινα τα πρησμένα ψάρια  δε ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή η ζέστη ή ετοιμάζομαι να κάνω μπαμ χαχα
Το πόσο σας ζηλεύω που καθαρίζετε και μένουν πφφφ δε λέγεται εγω καθαριζω και σε πεντε λεπτα η μικρη τα κανει όλα όπως πριν αλλα τι να τη κάνω ?
Όσο σκεφτομαι στο πρώτο πως  τα είχα κάνει και τώρα που δε μένει τίποτα όρθιο απ τη μια στεναχωριέμαι και λέω κρίμα το ζουζουνι μου απ την άλλη τη να κάνω ?
'Εστησα την αλαξίερα χθες απλά το επίπλο και τοποθέτησε μεχρι να αλλάξω δωματιο ( μιας και κινουμε και με τη ταχύτητα του φωτός ) όλα τα μωρά της πάνω  .... απ τη μια σοκ απ την άλλη...απολαμβάνεις την αθωοτήτα 
Παρολα αυτα θέλω να καθαρίσωωωωωωω

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Anna3 είπε:

Σε ποιο γεννας ?

εγω πήρα το ιασω το πρωί να ρωτήσω αυτό ακριβώς αν εχει κάνει ο δευτερος συνοδος το τεστ και να αντικαταστήσει το πρώτο συνοδό και απέρριψαν την ιδέα μου κακήν κακώς ...

Σε γενικές γραμμές τα ίδια κούραση πρηξίματα βασικά από προχτές νιώθω οτι φουσκωσα και είμαι σαν εκλεινα τα πρησμένα ψάρια  δε ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή η ζέστη ή ετοιμάζομαι να κάνω μπαμ χαχα
Το πόσο σας ζηλεύω που καθαρίζετε και μένουν πφφφ δε λέγεται εγω καθαριζω και σε πεντε λεπτα η μικρη τα κανει όλα όπως πριν αλλα τι να τη κάνω ?
Όσο σκεφτομαι στο πρώτο πως  τα είχα κάνει και τώρα που δε μένει τίποτα όρθιο απ τη μια στεναχωριέμαι και λέω κρίμα το ζουζουνι μου απ την άλλη τη να κάνω ?
'Εστησα την αλαξίερα χθες απλά το επίπλο και τοποθέτησε μεχρι να αλλάξω δωματιο ( μιας και κινουμε και με τη ταχύτητα του φωτός ) όλα τα μωρά της πάνω  .... απ τη μια σοκ απ την άλλη...απολαμβάνεις την αθωοτήτα 
Παρολα αυτα θέλω να καθαρίσωωωωωωω

Γενικη κλινικη Θεσσαλονικη

Ειναι πολυ σπαστικο αυτο να μην ισχυουν τα ιδια παντου! Και παλι σημερα ακουστηκε αυτο αυριο μπορει παλι να το αλλαξουν!!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

πρίν από 43 λεπτά , nairobi είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά!!!!Το έφτιαξες με τη διατροφή!!!άρα δεν θα κάνεις καισαρική ....θα ξεκινήσετε με πρόκληση ????δεν περνάνε οι τελευταίες μέρες....

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά!!!!Το έφτιαξες με τη διατροφή!!!άρα δεν θα κάνεις καισαρική ....θα ξεκινήσετε με πρόκληση ????δεν περνάνε οι τελευταίες μέρες....

Ναιιι ευτυχώς το εφτιαξα!!! Ο γιατρος μου λεει πως συνηθως δεν αφηνουν να παρει ολο το μηνα μια εγκυμοσυνη με διαβητη για το καλο του μωρου!! Οποτε 39η εβδομαδα θα μπουμε με προκληση αν δεν εχει σκασει μυτη νωριτερα!! Ανυπομονωωωωω... Είναι πολλα!!! Με κουρασε ο βραδυνος υπνος που μονο υπνος δεν είναι! Επισης πειναω η εστω λιμπιζομαι πολλα και κουράστηκα απο τη διατροφη θελω επιτελους να φαω κατι που θα θελησω χωρις να σκεφτομαι!! Και φυσικα αυτη τη φατσα που την ειδα εστω και απο τον υπερηχο θελω να τη δω επιτελους μπροστα μου!!! Αχ δεν ξέρω νομιζω θα τρελαθω με τον γιο μου!!! :x

• Μου αρέσει 2

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Ναιιι ευτυχώς το εφτιαξα!!! Ο γιατρος μου λεει πως συνηθως δεν αφηνουν να παρει ολο το μηνα μια εγκυμοσυνη με διαβητη για το καλο του μωρου!! Οποτε 39η εβδομαδα θα μπουμε με προκληση αν δεν εχει σκασει μυτη νωριτερα!! Ανυπομονωωωωω... Είναι πολλα!!! Με κουρασε ο βραδυνος υπνος που μονο υπνος δεν είναι! Επισης πειναω η εστω λιμπιζομαι πολλα και κουράστηκα απο τη διατροφη θελω επιτελους να φαω κατι που θα θελησω χωρις να σκεφτομαι!! Και φυσικα αυτη τη φατσα που την ειδα εστω και απο τον υπερηχο θελω να τη δω επιτελους μπροστα μου!!! Αχ δεν ξέρω νομιζω θα τρελαθω με τον γιο μου!!! :x

Αχαχαχα σε κάταλαβαινω απόλυτα!!!!!!εμένα δεν μου έχει πει τίποτα για πρόκληση πάμε φυσιολογικά έχει πει ...τώρα δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι αύριο!!!επίσης να σου πω ότι εδώ κ μια βδομάδα η διατροφή είχε πάει περίπατο....από χθες προσπαθώ να το φτιάξω λίγο....αλλά δεν κρατιεμαι ..εκτός το ότι πεινάω έχω κ το άγχος μου που κανονικά θέλω να καπνίσω....αλλά αφού δεν μπορώ να καπνίσω θέλω να φάω!!!κ κουράστηκα βρε παιδί μου....θέλω να φάω σαν άνθρωπος!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Μια χαρά ο μπέμπης! Δεν θα σε ταλαιπωρήσει!

Να σε ρωτήσω γτ πας με πρόκληση εσύ? Δεν αντέχεις άλλο? Γτ κ εγώ το σκέφτομαι αλλά  μου ειπε 15/9 κ λέω ότι δεν αξίζει για 1 εβδομάδα. 

Όσο για την κολπική καλλιέργεια θα δώσω την άλλη βδομάδα αλλά θυμάμαι ότι επειδή την παίρνουν με μπατονετα  δεν είχα πονέσει καθόλου. Γτ σε πόνεσε τόσο εσένα?

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...