Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, AspasiaT είπε:

@Christine. S ναι συνηθως δε φευγουν οοολα μαζι και συνηθως θα ακολουθησουν συσπασεις... τωρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις σιγουρα. Στις βδομαδες αυτες βεβαια νομιζω ο γιατρος μπορει να διαλυσει καθε αμφιβολια

Καταλάβααααα! Σε ευχαριστώ κορίτσι!!! 

Just now, Comet είπε:

Εγω έβγαλα αιμοροιδες στην εγκυμοσύνη λόγω δυσκοιλιότητας από το σίδηρο και μετά τη γέννα φύγανε.Δεν έβαλα τίποτα αν και ήταν επώδυνες.Απο τότε δεν ξαναβγήκαν.Μπορει φυσικά να ξαναβγούν ανά πάσα στιγμή.Ισως αυτό εννοεί ο γιατρός.Ξεφουσκωνουν και μαζεύονται μέσα αλλά δεν φεύγουν στην ουσία.

Α ναι;Μακάρι!!! Μπορεί να εννοει αυτό, ναι! Σε ευχαριστώ!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 23/8/2020 at 9:35 ΠΜ, AspasiaT είπε:

Το λες και ολυμπιακό αθλημα! Μου θυμισε το επταθλο!!! Εγω θα χα γεννησει!

@Fofi! αν θες να θηλασεις δεν πρεπει να δωσεις πιπίλα τις πρωτες εξι βδομαδες. Εμεις εχουμε βεβαια απο το πρωτο παιδι αχρησιμοποιητες.

Αυτο που θελουμε να φτιαξουμε το σπιτι νομιζω εχει ονομα και λεγεται nesting syndrome, προσπαθεις να φτιαξεις τη φωλια κατα καποιο τροπο.

Το χω ακούσει και Εγώ Ισχύει !Και Εγώ Μια από τα ίδια !!δεν στέκομαι από τις δουλειές !με έχει πιάσει παράκρουση 

• Χαχα 2

@ΚατεριναΣκΤέλεια !Να σας ζήσει! Γερό κ καλοτυχο να είναι!

Καλημέρα κορίτσια ? τι κάνετε? Κλειώ ξεκίνησαν οι γέννες σιγά σιγά! Κ εγώ ελπιζω να γεννήσω λίγο πιο νωρις. Αυριο μπαίνω στον 9ο! Εγώ ξεκίνησα μαγνήσιο ,trofocard για τα πόδια γιατί δεν την πάλευα άλλο.  Θα το πάρω για 2 εβδομάδες μέχρι 38 εβδ γτ αλλιώς δεν πρόκειται να κοιμηθώ καθόλου. 

@Fofi! μάλλον το σώμα ετοιμάζεται σιγά σιγά..

@nairobi κ εγώ το έπαθα.  Να ξαπλώσει μέχρι να σου περάσει

11 ώρες πρίν, Dinakim είπε:

Καισαρικη κ οι δυο Θαλεια μου!Αλλα λεγαμε με τον γιατρο μου να αφηναμε να ξεκιναγε μονος του ο τοκετος..Δεν το βλεπω ομως!!Ναι θα τις στειλω..Η μεγαλη θα παει β δημοτικου οποτε δε γινεται να μην παει κ η μικρη προνηπιο κ δε θελω να τις ξεχωρισω οτι στελνω τη μια κραταω την αλλη..

Θα ειναι κ το καινουργιο μωρο,θα πανε κ σε καινουργιο σχολειο..Πεφτουν πολλα μαζι κ δε θελω να τυχει τοτε ο τοκετος μου κ να λειπω απο το σπιτι τις πρωτες μερες του σχολειου...

Στις 38 εβδ θα είναι ιδανικά.  Έτσι μου είπε κ εμένα αν θέλω με πρόκληση . Άντε με το καλό ,1 εβδ σου έμεινε !

9 ώρες πρίν, Anna3 είπε:

όχι κάλε σιγά κάπου στο παρελθόν το είχα αναφέρει πάλι   γι αυτό έβαλα τη περίληψη οικογενειακοί λόγοι μη σας ζαλίζω πάλι , άλλα το σκεφτόμουνα αν κάνει το τεστ γιατί να μη μπορεί  να δει το παιδί του?  θα πάρω αύριο τηλ και θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω τι παίζει για όσους θέλουν κάποιον άλλο συνοδό πέρα του συζύγου !

Ναι καλύτερα να ρωτήσεις . Κ εμένα μου τι δίνει που ενώ ο συνοδός θα μπορεί να  μπαινοβγαίνει δεν θα υπάρχει δυνατότητα να αλλαζει

18 ώρες πρίν, ΚατεριναΣκ είπε:

Καλημέρα... 

Λοιπόν γέννησα χθες το μεσημέρι στις 3:20.. όλα πήγαν καλά. Ο αγορίνας μου γεννήθηκε 3.020. φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο. Ήταν λίγο πιο δύσκολος τοκετός σε σχέση με την κόρη μου στο τέλος βασικά στο σπρώξιμο με δυσκόλεψε. Είχε βάλει την ώρα που έβγαινε το κεφάλι και το χεράκι του στο μέτωπο και βγήκε παράλληλα έτσι το κεφάλι με το χέρι και με έσκισε λίγο εκεί. Αλλά κατά τα άλλα όλα πήγαν τελεία. Ήταν μια φανταστική εμπειρία πάλι όπως και την πρώτη φορά. Εύχομαι σε λίγες μέρες να έχετε όλες αγκαλιά τα μωράκια σάς. Έχουμε ξεκινήσει τον θηλασμό κανονικά. Απλά τον έχουν προληπτικά κατω στην μονάδα  γιατί είχα αυτό με τον στρεπτόκοκκο και επειδή έκανα θεραπεία αλλά δεν έκανα επαναληπτική εξέταση και είπαν οι παιδίατροι εδώ θέλουν να τον κρατήσουν να τον παρακολουθούν 48 ώρες. Αλλά κατεβαίνω ανά 3 ώρες κανονικά και θηλάζω. Δεν του δίνουν συμπλήρωμα.

Κατερίνα να σε ρωτήσω  σε δημόσιο γεννησες? 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

8 ώρες πρίν, Dinakim είπε:

Κοριτσια πηγαμε στο γιατρο!!!3200 η μπεμπα!!!!!!!!Του ειπα να με βαλει το Σαββατο για καισαρικη αλλα ειπε οτι ειναι λιιγο νωρις κ ρισκαρουμε για ανωριμα πνευμονια κ θα με ξαναδει σε μια εβδομαδα κ αν δεν εχει γινει τιποτα μονο του θα με βαλει για καισαρικη την αλλη τεταρτη!!!Ακριβως 38 εβδομαδων δηλαδη(μεσα επεσες Θαλεια!!!)!

Ολόκληρο κορίτσι!!!!!ναι μα αυτό ξέρω θέλουν να φτάσουμε 38η εβδομάδα!!!!!άντε τελειώνεις κ εσύ μια βδομαδουλα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε,?????? @Fofi!  Καλύτερα σήμερα?????εγώ αύριο το απόγευμα εχω ραντεβού!!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Ολόκληρο κορίτσι!!!!!ναι μα αυτό ξέρω θέλουν να φτάσουμε 38η εβδομάδα!!!!!άντε τελειώνεις κ εσύ μια βδομαδουλα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε,?????? @Fofi!  Καλύτερα σήμερα?????εγώ αύριο το απόγευμα εχω ραντεβού!!!!!

Καλημερα και απο εμενα κορίτσι! 

Τι κάνεις;;Πως είσαι εσυ;;;

Εγώ σπίτι κ βαριέμαι απειρααα

Διαφημίσεις

Just now, Christine. S είπε:

Καλημερα και απο εμενα κορίτσι! 

Τι κάνεις;;Πως είσαι εσυ;;;

Εγώ σπίτι κ βαριέμαι απειρααα

Καλά ειμαιιι....κ εγώ σπίτι δουλειές κάνω....σήμερα έχω κ κάτι πονακια περιόδου.... φαντάζομαι αναμενόμενα κ αυτά!!!!θέλω μέχρι τέλος της βδομάδας να κάνω κ μια γενική να είμαι οκ ότι είναι καθαρό το σπίτι να μην το έχω για μετά...... πρωστοπαρον μαγειρεύω φακουλες.....

Επίσης βρε κορίτσια να προσθέσω ότι έχω κ πολλά υγρά από το πρωί...έχω αλλάξει δύο φορές εσώρουχο....λευκά παχυρευστα....συγγνώμη για την περιγραφη:-D

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια καλημερα..εγω καλυτερα σημερα..βεβαια οπως λετε πονακια περιοδου εχω..νερα δεν ξανα εβγαλα ευτυχως....ενα εκμεκ φτιαχνω ελπιζω να προλαβω να δοκιμασω..χαχαχα...και εγω τελος της εβδομαδας μια γενικη...ανυπομονω για τον γοατρο την πεμπτη να δω τι θα μου πει...

• Μου αρέσει 3

Just now, Fofi! είπε:

Κοριτσια καλημερα..εγω καλυτερα σημερα..βεβαια οπως λετε πονακια περιοδου εχω..νερα δεν ξανα εβγαλα ευτυχως....ενα εκμεκ φτιαχνω ελπιζω να προλαβω να δοκιμασω..χαχαχα...και εγω τελος της εβδομαδας μια γενικη...ανυπομονω για τον γοατρο την πεμπτη να δω τι θα μου πει...

Πω πωωωω....τι εκμέκ μου λες τώρα κ εγώ θα φάω φακή??????μιαμ μιαμ....δεν το έχω φτιάξει ποτέ εντωμεταξυ δεν το έχω σκεφτεί!!!!

Just now, mar6487 είπε:

κοριτσια μου καλημερα!! οσες θα γεννησετε σε ιδιωτικο μαιευτηριο τι θα παρετε στη βαλιτσουλα σας??

Καλημέρα κορίτσι μου...ότι χρειάζεσαι για σένα...δηλαδή πυτζάμες,παντόφλες,σαγιονάρες,εσώρουχα,σουτιέν,σαμπουάν , αφρολουτρο, αποσμητικο,χτένα,φορτιστή,κοκαλακια,ρόμπα η ζακέτα,ρούχα εξόδου, επιθέματα αν θηλασεις, μωρόμαντηλα, αντισηπτικό, οδοντόκρεμα,οδοντόβουρτσα.,πετσετες...σίγουρα κάτι ξεχνάω....για το μωρό ρούχα εξόδου μόνο μου είπαν...

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Πω πωωωω....τι εκμέκ μου λες τώρα κ εγώ θα φάω φακή??????μιαμ μιαμ....δεν το έχω φτιάξει ποτέ εντωμεταξυ δεν το έχω σκεφτεί!!!!

Καλημέρα κορίτσι μου...ότι χρειάζεσαι για σένα...δηλαδή πυτζάμες,παντόφλες,σαγιονάρες,εσώρουχα,σουτιέν,σαμπουάν , αφρολουτρο, αποσμητικο,χτένα,φορτιστή,κοκαλακια,ρόμπα η ζακέτα,ρούχα εξόδου, επιθέματα αν θηλασεις, μωρόμαντηλα, αντισηπτικό, οδοντόκρεμα,οδοντόβουρτσα.,πετσετες...σίγουρα κάτι ξεχνάω....για το μωρό ρούχα εξόδου μόνο μου είπαν...

στο μαιευτηριο πως μπορω να μαθω τι θα μου δωσουν?? να παρω τηλεφωνο??

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Καλά ειμαιιι....κ εγώ σπίτι δουλειές κάνω....σήμερα έχω κ κάτι πονακια περιόδου.... φαντάζομαι αναμενόμενα κ αυτά!!!!θέλω μέχρι τέλος της βδομάδας να κάνω κ μια γενική να είμαι οκ ότι είναι καθαρό το σπίτι να μην το έχω για μετά...... πρωστοπαρον μαγειρεύω φακουλες.....

Επίσης βρε κορίτσια να προσθέσω ότι έχω κ πολλά υγρά από το πρωί...έχω αλλάξει δύο φορές εσώρουχο....λευκά παχυρευστα....συγγνώμη για την περιγραφη:-D

Καλησπέρα.Κι εγώ από το Σάββατο ήμουν έτσι με υγρά και πόνους περιόδου και τελικά πήρα χθες τηλέφωνο τον γιατρό μου και πήγα εκτάκτως να με δει.Τελικα η μπέμπα πήρε θέση.εχει κατέβει πάρα πολύ και μου είπε να είμαι ξαπλωμενη.Πλεον δεν κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι και περιμένω από μέρα σε μέρα.

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Και εγω πρωτη φορα το εφτιαξα να σου πω την αληθεια...το σκεφτομουν πολυ καιρο..και τωρα λεω ας το φτιαξω γιατι μετα δεν θα προλαβαινω...

Just now, merl30 είπε:

Καλησπέρα.Κι εγώ από το Σάββατο ήμουν έτσι με υγρά και πόνους περιόδου και τελικά πήρα χθες τηλέφωνο τον γιατρό μου και πήγα εκτάκτως να με δει.Τελικα η μπέμπα πήρε θέση.εχει κατέβει πάρα πολύ και μου είπε να είμαι ξαπλωμενη.Πλεον δεν κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι και περιμένω από μέρα σε μέρα.

Εχει εμπεδωθει η απλα γυρισε???σε ποια εβδομαδα εισαι??φυσιολογικο τοκετο?

Just now, Thaliamp είπε:

Επισης σερβιετες,κοχυλια,πιστολακι,εγω εβαλα και ενα ζευγαρι καλτσες,liposan,ξυραφακι,τυχον φαρμακα που παιρνεις και καλλυντικα..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Fofi! είπε:

Και εγω πρωτη φορα το εφτιαξα να σου πω την αληθεια...το σκεφτομουν πολυ καιρο..και τωρα λεω ας το φτιαξω γιατι μετα δεν θα προλαβαινω...

Εχει εμπεδωθει η απλα γυρισε???σε ποια εβδομαδα εισαι??φυσιολογικο τοκετο?

Επισης σερβιετες,κοχυλια,πιστολακι,εγω εβαλα και ενα ζευγαρι καλτσες,liposan,ξυραφακι,τυχον φαρμακα που παιρνεις και καλλυντικα..

Πες αν βγήκε ωραίο να μου δώσεις καμιά συνταγή:grin:

Just now, merl30 είπε:

Α ωραιααααααα......κ εγώ αύριο το απόγευμα θα πάω θα του τα πω αυτά που έχω!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...