Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Ααα οκ , συγγνώμη κιόλας που ρώτησα αλλά νόμιζα ότι είχε σχέση με τους κανονισμούς του νοσοκομείου κ κόλλησα!!!

όχι κάλε σιγά κάπου στο παρελθόν το είχα αναφέρει πάλι   γι αυτό έβαλα τη περίληψη οικογενειακοί λόγοι μη σας ζαλίζω πάλι , άλλα το σκεφτόμουνα αν κάνει το τεστ γιατί να μη μπορεί  να δει το παιδί του?  θα πάρω αύριο τηλ και θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω τι παίζει για όσους θέλουν κάποιον άλλο συνοδό πέρα του συζύγου !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Christine. S είπε:

Αχ κορίτσι κ εγώ σκεφτόμουν αν σπάσουν μέσα στη θάλασσα... Βέβαια θα τα σταματήσω τα μπάνια σε λίγο... 

Θα μας πουν οι πιο εμπειρίες κοπεκες

Σε ποια εβδομαδα είσαι;Είναι το μόνο μου άγχος αυτό τον καιρό.Αν κάποια ξέρει ας μας απαντησει

Just now, merl30 είπε:

Κορίτσια θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;Είναι το πρώτο μου παιδί και φοβάμαι μη τυχόν σπάσουν τα νερά την ώρα που κάνω μπάνιο και δεν το καταλάβω.Υπαρχει τέτοια περίπτωση;Αν σπάσουν μετά έχεις κάποια ροή;

Ναι δε σπανε ολα μαζι συνηθως. Θα τρεξουν λιγα κ μετα παλι λιγα κ ουτω καθ εξης. Επισης ειναι ζεστα. Και εννοειται θα ξεκινησεις συσπασεις μετα.

• Μου αρέσει 2

Just now, AspasiaT είπε:

Ναι δε σπανε ολα μαζι συνηθως. Θα τρεξουν λιγα κ μετα παλι λιγα. Επισης ειναι ζεστα. Και εννοειται θα ξεκινησεις συσπασεις μετα.

Ααα οκ.Σε ευχαριστώ πολύ γιατί αγχώθηκα μη τυχόν σπάσουν και εγώ δεν το πάρω είδηση.

Just now, Anna3 είπε:

όχι κάλε σιγά κάπου στο παρελθόν το είχα αναφέρει πάλι   γι αυτό έβαλα τη περίληψη οικογενειακοί λόγοι μη σας ζαλίζω πάλι , άλλα το σκεφτόμουνα αν κάνει το τεστ γιατί να μη μπορεί  να δει το παιδί του?  θα πάρω αύριο τηλ και θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω τι παίζει για όσους θέλουν κάποιον άλλο συνοδό πέρα του συζύγου !

Ααααα ναι δεν νομίζω να μην υπάρχει κάποια λύση..ούτως η άλλως λογικά σύνοδο δηλώνεις αφότου γεννήσεις πιο πριν εφόσον ο άντρας σου θα σε πάει στο νοσοκομείο προφανώς κ θα μπορεί να σε δει μετα,μη τρελαθουμε!!

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ααααα ναι δεν νομίζω να μην υπάρχει κάποια λύση..ούτως η άλλως λογικά σύνοδο δηλώνεις αφότου γεννήσεις πιο πριν εφόσον ο άντρας σου θα σε πάει στο νοσοκομείο προφανώς κ θα μπορεί να σε δει μετα,μη τρελαθουμε!!

οχι δε μπορεί  δηλώνεις ένα σύνοδο με το που μπεις  μονο αυτος σε ολα αιθουσα αναμονής κτλ αστο αλλα θα τη βρω τη λυση δε μπορει και εγω αυτο λέω δηλαδή οσοι έχουν και άλλο παιδι και δεν εχουν βοήθεια τι κάνουν? πφ  με το χαζό ιο

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Dinakim είπε:

Καισαρικη κ οι δυο Θαλεια μου!Αλλα λεγαμε με τον γιατρο μου να αφηναμε να ξεκιναγε μονος του ο τοκετος..Δεν το βλεπω ομως!!Ναι θα τις στειλω..Η μεγαλη θα παει β δημοτικου οποτε δε γινεται να μην παει κ η μικρη προνηπιο κ δε θελω να τις ξεχωρισω οτι στελνω τη μια κραταω την αλλη..

Θα ειναι κ το καινουργιο μωρο,θα πανε κ σε καινουργιο σχολειο..Πεφτουν πολλα μαζι κ δε θελω να τυχει τοτε ο τοκετος μου κ να λειπω απο το σπιτι τις πρωτες μερες του σχολειου...

Νομίζω τότε πως θα μπορέσετε να το κανονίσετε....ήδη είσαι 36+5....γύρω στς 38 φαντάζομαι θα σου πει οκ!!!! κάταλαβαινω το άγχος σου έχεις δύο μικρακια πίσω!!!!

Εγώ έχω από τον 5ο...μου είπε ο γιατρός ότι δεν φευγει μετά τη γεννά, μου εδωσε κρέμα αλλά δεν εβαλα τελικά... Επεμεινε να βάλω γιατί λέει χειροτερεύει όσο περνα η εγκυμοσυνη.... Εμένα βέβαια δε χειροτερψε, δεν είχα όμως κ αιμορραγία... Λένε ότι. Επιδεινώνεται πολυ με τον τοκετό κ πως κ στον τοκετό  βγάζουν πολλες γυναίκες... 

Αυτό με τον τοκετό το διάβασα κ εγώ....άμα σου πω ότι σήμερα που έκανα μπάνιο δεν υπήρχε κανένα εξόγκωμα!!!!πως γίνεται αυτό?????

Just now, Anna3 είπε:

οχι δε μπορεί  δηλώνεις ένα σύνοδο με το που μπεις  μονο αυτος σε ολα αιθουσα αναμονής κτλ αστο αλλα θα τη βρω τη λυση δε μπορει και εγω αυτο λέω δηλαδή οσοι έχουν και άλλο παιδι και δεν εχουν βοήθεια τι κάνουν? πφ  με το χαζό ιο

Άσε με κ εμένα ήταν το άγχος μου αυτό με τον συνοδό μήπως κ δεν αφήνουν να βγαίνει κ δε θα μπορούσε ο άντρας μου να λείψει 4 ημέρες από τη δουλειά..ευτυχώς προς το παρόν αφήνουν έναν μεν αλλά να μπαινοβγαίνει δε..ελπίζω ετσι να μείνει..

Just now, Christine. S said:

Εγώ έχω από τον 5ο...μου είπε ο γιατρός ότι δεν φευγει μετά τη γεννά, μου εδωσε κρέμα αλλά δεν εβαλα τελικά... Επεμεινε να βάλω γιατί λέει χειροτερεύει όσο περνα η εγκυμοσυνη.... Εμένα βέβαια δε χειροτερψε, δεν είχα όμως κ αιμορραγία... Λένε ότι. Επιδεινώνεται πολυ με τον τοκετό κ πως κ στον τοκετό  βγάζουν πολλες γυναίκες... 

Έχω βγάλει κ εγώ , θα μείνει δηλαδή για πάντα;; Δεν κατάλαβα.

Ξέρετε ποια κρέμα μπορούμε να πάρουμε; Ή πρέπει να το πω στον γυναικολόγο;

Just now, Athenaa είπε:

Εμένα μου είπε της frezyderm αλλά καλό είναι να τον ρωτήσεις. Το μόνο ακίνδυνο σε ουσίες είναι το παγακι το βάζεις πάνω στην αιμοροιδα και κάνεις υπομονή...

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα μείνει εξαρτάται τον οργανισμό τη διατροφή δε θέλει μπαχαρικά ... Εμένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχαν επιρεαστει και από τις ορμόνες του θηλασμού.... 

Αλλά αν κάνεις ήπια διατροφή  συνήθως ηρεμούν και επανέρχονται στην φυσική τους κατάσταση.

Διαφημίσεις

Αψ τι ωραία που τα έγραψες!!!! Μπραβο κορίτσι!!!Με συγκινησες! Να πανε ολα καλα για όλες μας!!! 

Δουλευεις ακόμα βρε κορίτσι;;;

Ελπίζω να εισαι καλυτερα τώρα... 

Δουλευω ναι..εχω φοβερη ταση για εμετο...

Κοριτσια πηγαμε στο γιατρο!!!3200 η μπεμπα!!!!!!!!Του ειπα να με βαλει το Σαββατο για καισαρικη αλλα ειπε οτι ειναι λιιγο νωρις κ ρισκαρουμε για ανωριμα πνευμονια κ θα με ξαναδει σε μια εβδομαδα κ αν δεν εχει γινει τιποτα μονο του θα με βαλει για καισαρικη την αλλη τεταρτη!!!Ακριβως 38 εβδομαδων δηλαδη(μεσα επεσες Θαλεια!!!)!

• Μου αρέσει 6

C5ylp2.png

Just now, merl30 είπε:

Σε ποια εβδομαδα είσαι;Είναι το μόνο μου άγχος αυτό τον καιρό.Αν κάποια ξέρει ας μας απαντησει

35η...εσυ;

Just now, Thaliamp είπε:

Νομίζω τότε πως θα μπορέσετε να το κανονίσετε....ήδη είσαι 36+5....γύρω στς 38 φαντάζομαι θα σου πει οκ!!!! κάταλαβαινω το άγχος σου έχεις δύο μικρακια πίσω!!!!

Αυτό με τον τοκετό το διάβασα κ εγώ....άμα σου πω ότι σήμερα που έκανα μπάνιο δεν υπήρχε κανένα εξόγκωμα!!!!πως γίνεται αυτό?????

Ααααα το είχα παρατηρήσει και εγώ στην αρχη κ είχα χαρει.... Σε επόμενο μπάνιο όμως την είχα ξαναπιάσει... Λένε ότι βγαίνει και μπορεί να ξαναμπεί κ μέσα... Μπορεί να είσαι από τις τυχερες και να μπήκε μέσα μόνιμα ή κ να εφυγε!!!! 

Just now, Athenaa είπε:

Εμένα μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν φευγουν μετά τη γεννά κ μου έκανε εντυπωση.... Θα δείξει!!! Το διάβασα κ στο ίντερνετ ότι δε φευγουν!!! Εγώ δεν εβαλα τελικά την κρέμα... Θες να ψάξω να βρω ποια μου είχε πει;;;την εχω παρει, αλλά κάποιου την έβαλα. 

Just now, Fofi! είπε:

Δουλευω ναι..εχω φοβερη ταση για εμετο...

Αχ υπομονή κ καλη δυναμη!!! Δε σε βοηθά κανένα κρακεράκι ή κανένα κριτσίνι να μαζέψει τα υγρά;;Λένε ότι βοηθά και ο, τι έχει τζίντζερ!!! 

Just now, AspasiaT είπε:

Ναι δε σπανε ολα μαζι συνηθως. Θα τρεξουν λιγα κ μετα παλι λιγα κ ουτω καθ εξης. Επισης ειναι ζεστα. Και εννοειται θα ξεκινησεις συσπασεις μετα.

Αααα τρέχουν λίγα λίγα ε;Σε ευχαριστούμε πολυ!!! 

• Μου αρέσει 2

@Christine. S ναι συνηθως δε φευγουν οοολα μαζι και συνηθως θα ακολουθησουν συσπασεις... τωρα υπαρχουν κ εξαιρεσεις σιγουρα. Στις βδομαδες αυτες βεβαια νομιζω ο γιατρος μπορει να διαλυσει καθε αμφιβολια

• Μου αρέσει 1

35η...εσυ;

Ααααα το είχα παρατηρήσει και εγώ στην αρχη κ είχα χαρει.... Σε επόμενο μπάνιο όμως την είχα ξαναπιάσει... Λένε ότι βγαίνει και μπορεί να ξαναμπεί κ μέσα... Μπορεί να είσαι από τις τυχερες και να μπήκε μέσα μόνιμα ή κ να εφυγε!!!! 

Εμένα μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν φευγουν μετά τη γεννά κ μου έκανε εντυπωση.... Θα δείξει!!! Το διάβασα κ στο ίντερνετ ότι δε φευγουν!!! Εγώ δεν εβαλα τελικά την κρέμα... Θες να ψάξω να βρω ποια μου είχε πει;;;την εχω παρει, αλλά κάποιου την έβαλα. 

Αχ υπομονή κ καλη δυναμη!!! Δε σε βοηθά κανένα κρακεράκι ή κανένα κριτσίνι να μαζέψει τα υγρά;;Λένε ότι βοηθά και ο, τι έχει τζίντζερ!!! 

Αααα τρέχουν λίγα λίγα ε;Σε ευχαριστούμε πολυ!!! 

Εγω έβγαλα αιμοροιδες στην εγκυμοσύνη λόγω δυσκοιλιότητας από το σίδηρο και μετά τη γέννα φύγανε.Δεν έβαλα τίποτα αν και ήταν επώδυνες.Απο τότε δεν ξαναβγήκαν.Μπορει φυσικά να ξαναβγούν ανά πάσα στιγμή.Ισως αυτό εννοεί ο γιατρός.Ξεφουσκωνουν και μαζεύονται μέσα αλλά δεν φεύγουν στην ουσία.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...