Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, nairobi είπε:

Αχ κοριτσια πηγα να σηκωθω απο ξαπλωτη θεση και μαλιστα σιγα σιγα με προσοχη και επαθα κατι σαν κραμπα αριστερα στην κοιλια!!! Ποναει πολυ και ξανα ξαπλωσα εννοειται!! 

Πονας ακομη???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, ΚατεριναΣκ είπε:

Καλημέρα... 

Λοιπόν γέννησα χθες το μεσημέρι στις 3:20.. όλα πήγαν καλά. Ο αγορίνας μου γεννήθηκε 3.020. φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο. Ήταν λίγο πιο δύσκολος τοκετός σε σχέση με την κόρη μου στο τέλος βασικά στο σπρώξιμο με δυσκόλεψε. Είχε βάλει την ώρα που έβγαινε το κεφάλι και το χεράκι του στο μέτωπο και βγήκε παράλληλα έτσι το κεφάλι με το χέρι και με έσκισε λίγο εκεί. Αλλά κατά τα άλλα όλα πήγαν τελεία. Ήταν μια φανταστική εμπειρία πάλι όπως και την πρώτη φορά. Εύχομαι σε λίγες μέρες να έχετε όλες αγκαλιά τα μωράκια σάς. Έχουμε ξεκινήσει τον θηλασμό κανονικά. Απλά τον έχουν προληπτικά κατω στην μονάδα  γιατί είχα αυτό με τον στρεπτόκοκκο και επειδή έκανα θεραπεία αλλά δεν έκανα επαναληπτική εξέταση και είπαν οι παιδίατροι εδώ θέλουν να τον κρατήσουν να τον παρακολουθούν 48 ώρες. Αλλά κατεβαίνω ανά 3 ώρες κανονικά και θηλάζω. Δεν του δίνουν συμπλήρωμα.

Να σας ζησει Κατερίνα μου!!!! Σε ποιο μαιευτήριο είσαι (δεν θυμάμαι);

GcVIp2.png

Εγω σημερα θα παω στο γιατρο να δουμε τη μπεμπα κ δυστυχως θα του προτεινω να μπουμε για καισαρικη προγραμματισμενα,αν ειναι συμφωνος φυσικα,γιατι περναει ο καιρος κ πλησιαζει το ανοιγμα των σχολειων κ δε θελω να πεσουν ολα μαζι στις μεγαλες μου...

• Μου αρέσει 5

C5ylp2.png

Just now, Athenaa είπε:

Σ ευχαριστώ Θάλεια!! Ναι το πρώτο μου!! Εσένα;; 

Πότε έχεις ΠΗΤ εσύ; 

Ξέρεις μήπως τι γίνεται στο ΡΕΑ με τους συνοδούς; Ξέρεις τι ώρες μπορεί να είναι μαζί μου ο άντρας μου; Σε τρίκλινο θα είμαι οπότε δε θα μπορεί να κοιμάται..αν και ήλπιζα τώρα με τον κορωνοιο να μας έχουν σε δίκλινα, αλλά μάλλον δεν...

Κ μένα το πρώτο!!!!εγώ έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!!πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή κ μου είπαν ένας σύνοδος ο οποίος θα κάνει εξέταση αντισωμάτων...ναι μπορεί να είναι μαζί μας κ να μπαινοβγαίνει....το βράδυ όμως όχι απαγορεύεται!!!!

Just now, nairobi είπε:

Υποχωρει ο πονος αλλα το νιωθω ακομα πιασμενο το σημείο!!! Τρομαξα ηταν πολυ δυνατο!! 

Ξάπλωσε κ θα περάσει....καμιά φορά κ μένα με πιάνουν πόνοι όταν σηκώνω βάρος η όταν κάνω απότομη κίνηση!!!!!!

Just now, Dinakim είπε:

Εγω σημερα θα παω στο γιατρο να δουμε τη μπεμπα κ δυστυχως θα του προτεινω να μπουμε για καισαρικη προγραμματισμενα,αν ειναι συμφωνος φυσικα,γιατι περναει ο καιρος κ πλησιαζει το ανοιγμα των σχολειων κ δε θελω να πεσουν ολα μαζι στις μεγαλες μου...

Τα προηγούμενα καισαρική η φυσιολογικό????θα τις στείλεις σχολείο κανονικά????

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Κ μένα το πρώτο!!!!εγώ έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!!πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή κ μου είπαν ένας σύνοδος ο οποίος θα κάνει εξέταση αντισωμάτων...ναι μπορεί να είναι μαζί μας κ να μπαινοβγαίνει....το βράδυ όμως όχι απαγορεύεται!!!!

Ξάπλωσε κ θα περάσει....καμιά φορά κ μένα με πιάνουν πόνοι όταν σηκώνω βάρος η όταν κάνω απότομη κίνηση!!!!!!

Τα προηγούμενα καισαρική η φυσιολογικό????θα τις στείλεις σχολείο κανονικά????

Καισαρικη κ οι δυο Θαλεια μου!Αλλα λεγαμε με τον γιατρο μου να αφηναμε να ξεκιναγε μονος του ο τοκετος..Δεν το βλεπω ομως!!Ναι θα τις στειλω..Η μεγαλη θα παει β δημοτικου οποτε δε γινεται να μην παει κ η μικρη προνηπιο κ δε θελω να τις ξεχωρισω οτι στελνω τη μια κραταω την αλλη..

Θα ειναι κ το καινουργιο μωρο,θα πανε κ σε καινουργιο σχολειο..Πεφτουν πολλα μαζι κ δε θελω να τυχει τοτε ο τοκετος μου κ να λειπω απο το σπιτι τις πρωτες μερες του σχολειου...

• Μου αρέσει 3

C5ylp2.png

Θα επαναφέρω το θέμα covid που λέγαμε τις προάλλες σκεφτομαι ότι για λόγους οικογενειακούς λοιπόν δε μπορώ να δηλώσω το σύζυγο σα σύνοδο... Παρόλα αυτά αν κάνει μαζί μου το τεστ covid γιατί να μη μπορεί να δει το μωρό μαζί με τον συνοδό;;; Το έχει ρωτήσει καμία; Δηλαδή θα πάρουν ένα σκασμο λεφτά  να μη μπορεί ο πατερας να είναι στην αναμονή να δει ότι η μάνα των παιδιών του είναι καλά και τα παιδιά του;  

Και να μπει στην εξίσωση ότι ο συνοδός δε κάνει τεστ και μπαινοβγαινει πφφφ κάθε μέρα το σκέφτομαι και φουντωνω.... 

Θα πάρω να ρωτήσω κιόλας αύριο αλλά έλεγα αν κάποια το έχει ήδη ρωτησει...;

15 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Νομιζω πως το παιχνιδι χαθηκε καποια στιγμη στα χρόνια των μαμαδων μας!! Τοτε που αρχισε να ερχεται μασημενη παραπληροφορια απο φαρμακευτικες και γιατρους στην πορεια... Η μαμα μου ακομα πιστευει πως δεν ειχε γαλα γι αυτο με θηλασε 45 μερες μονο! Αυτο της ειπαν αυτο πιστεψε! Εκει που ηθελα απλως να εστιασω ειναι στο εξης! Δεν μου εκανε κακο τοσο το οτι δε θηλασα παραπανω! Δεν εχω κρινει τη μητερα μου γι αυτο! Θα ημουν πιο ευτυχισμενη αν τη θυμομουν περισσοτερο ευτυχισμενη! Το γεγονος πχ οτι εμενε σε ενα γαμο που της ετρωγε την ψυχή απλα και μονο επειδη ετσι πρεπει για τα παιδια να έχουν τους γονεις τους μαζι αυτο μου έκανε περισσοτερο κακο!! Ειναι το πρωτο μου παιδι δεν χρειαζομαι καποιον να μου πει πως θα νιωσω η οτι θα θελω να του προσφερω τα παντα! Το ξερω ηδη! Το λατρευω ηδη μεσα απο την κοιλια μου! Και θα του προσφερω τα παντα! Αλλα θα κοιταξω να απενοχοποιησω οποια επιλογη μου θα μου δωσει το χαμογελο για να εχει να βλεπει το παιδι μου και να μεγαλωσει διπλα σε μια μαμα χαρουμενη ωστε να ειναι και αυτο καλα!! Ευχομαι δυναμη σε ολες μας!! Να το ζησουμε οσο πιο ομορφα γινεται!!! :x

Αψ τι ωραία που τα έγραψες!!!! Μπραβο κορίτσι!!!Με συγκινησες! Να πανε ολα καλα για όλες μας!!! 

1 ώρα πρίν, Fofi! είπε:

Θα τον παρω τηλ να δω πως θα κυλησει και αυτη η μερα...

Θαλια μου αν σου πω δουλευω απο υο πρωι και προσπαθω να μημ το σκεφτομαι...ειμαι αγχωμενη και περιμενω..δεν εχω ξανα βγαλει νερο βλεπεις εχω και το ιστορικο εγω με την απωλεια νερου.το μωρο κλωτσαει κανονικα και εχω χαμηλα πονακια περιοδου τα οποια ειναι φυσιολογικα μου εχει πει ο γιατρος.

Δουλευεις ακόμα βρε κορίτσι;;;

Ελπίζω να εισαι καλυτερα τώρα... 

Just now, Anna3 είπε:

Θα επαναφέρω το θέμα covid που λέγαμε τις προάλλες σκεφτομαι ότι για λόγους οικογενειακούς λοιπόν δε μπορώ να δηλώσω το σύζυγο σα σύνοδο... Παρόλα αυτά αν κάνει μαζί μου το τεστ covid γιατί να μη μπορεί να δει το μωρό μαζί με τον συνοδό;;; Το έχει ρωτήσει καμία; Δηλαδή θα πάρουν ένα σκασμο λεφτά  να μη μπορεί ο πατερας να είναι στην αναμονή να δει ότι η μάνα των παιδιών του είναι καλά και τα παιδιά του;  

Και να μπει στην εξίσωση ότι ο συνοδός δε κάνει τεστ και μπαινοβγαινει πφφφ κάθε μέρα το σκέφτομαι και φουντωνω.... 

Θα πάρω να ρωτήσω κιόλας αύριο αλλά έλεγα αν κάποια το έχει ήδη ρωτησει...;

Ρε κορίτσι τι εννοείς για λίγους οικογενειακούς δε μπορείς να δηλώσεις τον άντρα σου σύνοδο.. ? 

Μπερδεύτηκα..

Κορίτσια θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;Είναι το πρώτο μου παιδί και φοβάμαι μη τυχόν σπάσουν τα νερά την ώρα που κάνω μπάνιο και δεν το καταλάβω.Υπαρχει τέτοια περίπτωση;Αν σπάσουν μετά έχεις κάποια ροή;

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Πολύ ωραία τα είπες....!!!χαίρομαι που είμαστε ανοιχτομυαλες κορίτσια....ο καθένας θα πει το μακρύ του κ το κοντό του....το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε κ με τι νιώθουμε καλά!!!!

Επίσης κορίτσια πάνω που έλεγα τι αλλο θα μου συμβεί...ανακάλυψα ότι έβγαλα αιμορροιδα!!!δεν έχω ξαναβγάλει ποτέ στη ζωή μου....κ από ότι διάβασα είναι συχνό στην εγκυμοσύνη....όλα στην εγκυμοσύνη συμβαίνουν!!!!δεν πονάω βέβαια... πρωστοπαρον τουλάχιστον!!!!αλλά ξέρω ότι γενικά πονάει....έχει βγάλει κάποια?????

Εγώ έχω από τον 5ο...μου είπε ο γιατρός ότι δεν φευγει μετά τη γεννά, μου εδωσε κρέμα αλλά δεν εβαλα τελικά... Επεμεινε να βάλω γιατί λέει χειροτερεύει όσο περνα η εγκυμοσυνη.... Εμένα βέβαια δε χειροτερψε, δεν είχα όμως κ αιμορραγία... Λένε ότι. Επιδεινώνεται πολυ με τον τοκετό κ πως κ στον τοκετό  βγάζουν πολλες γυναίκες... 

• Μου αρέσει 1

Just now, merl30 είπε:

Κορίτσια θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;Είναι το πρώτο μου παιδί και φοβάμαι μη τυχόν σπάσουν τα νερά την ώρα που κάνω μπάνιο και δεν το καταλάβω.Υπαρχει τέτοια περίπτωση;Αν σπάσουν μετά έχεις κάποια ροή;

Αχ κορίτσι κ εγώ σκεφτόμουν αν σπάσουν μέσα στη θάλασσα... Βέβαια θα τα σταματήσω τα μπάνια σε λίγο... 

Θα μας πουν οι πιο εμπειρίες κοπεκες

Just now, Renez είπε:

Ρε κορίτσι τι εννοείς για λίγους οικογενειακούς δε μπορείς να δηλώσεις τον άντρα σου σύνοδο.. ? 

Μπερδεύτηκα..

Δε μπορω γιατι δεν εχω που να αφησω το αλλο μου παιδι και ετσι θα δηλωσω  την αδερφη μου η οποια ομως δεν εχει εμπειρια με παιδια και δε μπορει να τη κρατησει τοσες μερες μονη της  ( αν καταφερει να κάτσει ολεςτις μερες μαζι μου γιατι δουλευει)

Just now, Anna3 είπε:

Δε μπορω γιατι δεν εχω που να αφησω το αλλο μου παιδι και ετσι θα δηλωσω  την αδερφη μου η οποια ομως δεν εχει εμπειρια με παιδια και δε μπορει να τη κρατησει τοσες μερες μονη της  ( αν καταφερει να κάτσει ολεςτις μερες μαζι μου γιατι δουλευει)

Ααα οκ , συγγνώμη κιόλας που ρώτησα αλλά νόμιζα ότι είχε σχέση με τους κανονισμούς του νοσοκομείου κ κόλλησα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...