Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Anna3 είπε:

@nairobi

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Εγώ στο πρώτο μου παιδάκι μου θήλασα 3 1/2 μήνες και όχι αποκλειστικά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα βράδυ την έχω ταισει (πλάκα είχα γίνει), πλύνει και να κλαίει σα τρελό... Μετά από πολύ ώρα λέω θα της δώσω λίγο ξένο γάλα (ήταν. Η πρώτη φορά).. Εν τέλει απλά δεν είχε χορτάσει.. προσπαθείς πάντα αλλά το παν είναι και εσύ η μαμά να Σάι καλα και το φαγανο παιδάκι χορτάτο.. . Τώρα θα θελα να θηλάσω περισσότερο το δεύτερο (θα γυρίσω πιο αργά στη δουλειά ελπίζω ) σιγουρα είναι πιο βολικό πιο οικονομικό δε το συζητάμε ούτε αποστειρωσεις ούτε τπτ.. αλλά αν βγει- χορταινει κτλ... 

Ούτε τυψεις ούτε τπτ πιστέψτε με είναι τόσα πολλά αυτά που προσφέρουμε στα παιδιά μας δεν είναι ένας χρόνος είναι μια ζωή!!!!

Αν η μαμά είναι χαρούμενη το παιδί πετάει στα ουράνια ούτε παιχνίδια ούτε ακριβά ρούχα ούτε τπτ η ευτυχία του παιδιού είναι το αληθινό χαμόγελο μας... Καμία μας δε γεννήθηκε να ξέρει και κανένας από το περίγυρο δε θα καταλαβαίνει καλύτερα το παιδάκι σας από εσάς !!! 

Απλά έχετε έτοιμο το plan b είτε σκονογαλα είτε πιπίλα ώστε να μην αγχωθειτε δηλαδή πάρτε ένα σκονογαλα να υπάρχει στο ντουλάπι μην αρχίσετε να τρέχετε μέσα στο βράδυ και ας το πετάξετε (μικρή συσκευασία είναι τσιμπημενο και αν το ανοίξεις κρατάει λίγες μέρες .)

Έχω και άλλα χαχαχαχ επίσης δε σα κρίνουν μόνο για το θηλασμό αλλά και για την αγκαλιά..... Μη πάρεις το παιδί αγκαλιά μπλα μπλα κοριτσιααααα μη το στερηθειτε αυτό το μαγικό κρατάει λιγοοοοο μετά δε θέλουν τα σκασμένα...

Και αφήστε τα να κοιμούνται πάνω σας εμένα επειδή γεννήθηκε και η κόρη μεγάλη μόνο για  40 μερες κοιμήθηκε μετά δε χωραγε... Και όταν. Δε χωραγε κατάλαβα τι έχασα αφήστε τα  βεντούζες πάνω σας 

Και εγώ η χαζή κοιμόταν πάνω μου και σκεφτόμουν ότι πιάνετε και την έβαζα δίπλα μου... Δε παθαίνουν τίποτα είναι αγάπη αγάπη αγάπη αγάπη αγάπη ...

Μιλάμε προσκυναω κορίτσι μου... Να σαι καλά και να τα χαίρεσαι.. Με το καλό.. 

Είμαι μια μαμά που έχει ως μότο το

Χαρουμενη μαμά

Χαρουμενα παιδια.... Όποτε σε καταλαβαίνω απόλυτα.. 

Να μας πανε ολα καλα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Πολύ ωραία τα είπες....!!!χαίρομαι που είμαστε ανοιχτομυαλες κορίτσια....ο καθένας θα πει το μακρύ του κ το κοντό του....το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε κ με τι νιώθουμε καλά!!!!

Επίσης κορίτσια πάνω που έλεγα τι αλλο θα μου συμβεί...ανακάλυψα ότι έβγαλα αιμορροιδα!!!δεν έχω ξαναβγάλει ποτέ στη ζωή μου....κ από ότι διάβασα είναι συχνό στην εγκυμοσύνη....όλα στην εγκυμοσύνη συμβαίνουν!!!!δεν πονάω βέβαια... πρωστοπαρον τουλάχιστον!!!!αλλά ξέρω ότι γενικά πονάει....έχει βγάλει κάποια?????

Εγώ υποφέρω εδώ και καιρο.Μου έδωσε μια κρεμα να βάζω αλλά δεν την χρησιμοποιώ να σου πω την αλήθεια πολύ.Προτιμησα να κάνω ντουζ με χλιαρό νερό.Ρωτησε τον γιατρό σου καιβθαβσου δώσει.Ειναι πολύ συχνό στην εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, nairobi είπε:

Θελω να μοιραστω κατι! Ακολουθω ομαδες αλλα θα ηθελα να ειχα το θαρρος να κανω τις ερωτησεις μου χωρις να πεσουν να με φανε! Οι περισσοτερες στις απαντησεις τους ειναι πολυ απολυτες! Υπαρχει πολυ παραπληροφορηση απο οτι εχω καταλαβει απο παιδιατρους οι οποιοι στην πλειονοτητα τους προωθουν τη φορμουλα! Απο οτι εχω διαβασει σας λεω δεν εχω αποψη και δεν θελω να θηξω κανενα!! Ισως εχουν δικιο μεχρι ενος σημειου αλλα πχ ειδα σε μια κοπελα που ρωτουσε τροπους για ομαλο αποθηλασμο στους 18 μηνες και αμεσως απο κατω βλεπεις σχολια του τυπου γιατι να το κόψεις απο τωρα σε πιεζει κανεις κλπ!! Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι θελω να πω! Τα οφελη του θηλασμου ειναι γνωστα απο εκει και περα ομως θεωρω πως σωστο ειναι να εισαι ανετα με ολο αυτο!! Να προσφερεις οσο περισσοτερο μπορεις οσο κι αν ειναι αυτο!! Δεν εισαι κακια μανα αν δεν προσφερεις για 2 και 3 χρόνια! Πρεπει να εισαι οκ με τις επιλογες σου για να μεγαλωνει το παιδι σου με μια χαρουμενη μαμα!! Για μενα ολα ειναι αγνωστα μπορει να το κανω μακροχρονια μπορει και οχι!! 

Ναι εχεις δικιο, εχουν κανει το θηλασμο μπαιρακι και παιρνουν επιβεβαιωση μεσα απο αυτο. Επισης πολλες εχουν στυλ σαν να θεωρουν κατωτερες μαμαδες που δεν θηλαζουν. Υπαρχει ομως απειρο υλικο σε αυτες τις ομαδες επιστημονικο αναρτημενο. Γενικα τα φορουμ ειναι αλληλουποστηριξη αλλα γιατι να ρωτας αν δε σε ικανοποιει το υφος τους; Πιο πολυ ανεφερα τις σελιδες αυτες γιατι εχουν πολλη βιβλιογραφια για το θηλασμο απο γιατρους, οργανωσεις κτλ.  Καλυτερα ειναι να διαβαζουμε καμια εγκυρη πηγη αντι να ρωταμε τη μια και την αλλη... 

Επισης εμενα η εμπειρια μου ειναι απο θηλασμο, μας πηγε καλα (βεβαια πολυ πιο ζορικος απ οσο τον παρουσιαζουν οι διαφορες ομαδες) και με στενοχωρει που στην Ελλαδα οι μαμαδες φοβουνται πολυ να το τολμησουν. Εχω ζησει σε πολλες χωρες στο εξωτερικο, στην Γαλλια, στη Σουηδια, στην Αγγλια, Αυστραλια, οι μαμαδες θηλαζαν  κυριως, με στενοχωρει που εδω το πρωτο που σκεφτομαστε ειναι οτι δε θα φτανει το γαλα, δεν θα μπορεσουμε, κτλ. Αυτες ηταν κ μενα οι πρωτες μου σκεψεις και πλεον τις βρισκω αστοχες, χωρις λογο. Δεν εχουμε ακομα την κουλτουρα του θηλασμου και μαλλον φταινε οι παιδιατροι γι αυτο, εν μερει . 
Οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο, μας εδωσαν σαν δειγμα μπιμπερο μιας χρησης με ετοιμο γαλα φορμουλα διαλυμενο, οποτε ειχαμε μια διεξοδο σε περιπτωση που το χρειαζομασταν, δεν χρειαστηκε βεβαια. Εκει που θα γεννησω ξερω οτι ακομα τα δινουν δωρεαν, αν καποια κοπελα που σκεφτεται να θηλασει θελει να κανει οικονομια απο φορμουλα μηπως να ρωτουσε αν δινουν στο μαιευτηριο της;;

• Μου αρέσει 3

Just now, AspasiaT είπε:

Ναι εχεις δικιο, εχουν κανει το θηλασμο μπαιρακι και παιρνουν επιβεβαιωση μεσα απο αυτο. Επισης πολλες εχουν στυλ σαν να θεωρουν κατωτερες μαμαδες που δεν θηλαζουν. Υπαρχει ομως απειρο υλικο σε αυτες τις ομαδες επιστημονικο αναρτημενο. Γενικα τα φορουμ ειναι αλληλουποστηριξη αλλα γιατι να ρωτας αν δε σε ικανοποιει το υφος τους; Πιο πολυ ανεφερα τις σελιδες αυτες γιατι εχουν πολλη βιβλιογραφια για το θηλασμο απο γιατρους, οργανωσεις κτλ.  Καλυτερα ειναι να διαβαζουμε καμια εγκυρη πηγη αντι να ρωταμε τη μια και την αλλη... 

Επισης εμενα η εμπειρια μου ειναι απο θηλασμο, μας πηγε καλα (βεβαια πολυ πιο ζορικος απ οσο τον παρουσιαζουν οι διαφορες ομαδες) και με στενοχωρει που στην Ελλαδα οι μαμαδες φοβουνται πολυ να το τολμησουν. Εχω ζησει σε πολλες χωρες στο εξωτερικο, στην Γαλλια, στη Σουηδια, στην Αγγλια, Αυστραλια, οι μαμαδες θηλαζαν  κυριως, με στενοχωρει που εδω το πρωτο που σκεφτομαστε ειναι οτι δε θα φτανει το γαλα, δεν θα μπορεσουμε, κτλ. Αυτες ηταν κ μενα οι πρωτες μου σκεψεις και πλεον τις βρισκω αστοχες, χωρις λογο. Δεν εχουμε ακομα την κουλτουρα του θηλασμου και μαλλον φταινε οι παιδιατροι γι αυτο, εν μερει . 
Οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο, μας εδωσαν σαν δειγμα μπιμπερο μιας χρησης με ετοιμο γαλα φορμουλα διαλυμενο, οποτε ειχαμε μια διεξοδο σε περιπτωση που το χρειαζομασταν, δεν χρειαστηκε βεβαια. Εκει που θα γεννησω ξερω οτι ακομα τα δινουν δωρεαν, αν καποια κοπελα που σκεφτεται να θηλασει θελει να κανει οικονομια απο φορμουλα μηπως να ρωτουσε αν δινουν στο μαιευτηριο της;;

Νομιζω πως το παιχνιδι χαθηκε καποια στιγμη στα χρόνια των μαμαδων μας!! Τοτε που αρχισε να ερχεται μασημενη παραπληροφορια απο φαρμακευτικες και γιατρους στην πορεια... Η μαμα μου ακομα πιστευει πως δεν ειχε γαλα γι αυτο με θηλασε 45 μερες μονο! Αυτο της ειπαν αυτο πιστεψε! Εκει που ηθελα απλως να εστιασω ειναι στο εξης! Δεν μου εκανε κακο τοσο το οτι δε θηλασα παραπανω! Δεν εχω κρινει τη μητερα μου γι αυτο! Θα ημουν πιο ευτυχισμενη αν τη θυμομουν περισσοτερο ευτυχισμενη! Το γεγονος πχ οτι εμενε σε ενα γαμο που της ετρωγε την ψυχή απλα και μονο επειδη ετσι πρεπει για τα παιδια να έχουν τους γονεις τους μαζι αυτο μου έκανε περισσοτερο κακο!! Ειναι το πρωτο μου παιδι δεν χρειαζομαι καποιον να μου πει πως θα νιωσω η οτι θα θελω να του προσφερω τα παντα! Το ξερω ηδη! Το λατρευω ηδη μεσα απο την κοιλια μου! Και θα του προσφερω τα παντα! Αλλα θα κοιταξω να απενοχοποιησω οποια επιλογη μου θα μου δωσει το χαμογελο για να εχει να βλεπει το παιδι μου και να μεγαλωσει διπλα σε μια μαμα χαρουμενη ωστε να ειναι και αυτο καλα!! Ευχομαι δυναμη σε ολες μας!! Να το ζησουμε οσο πιο ομορφα γινεται!!! :x

• Μου αρέσει 7

url%5D

Διαφημίσεις

Just now, Fofi! είπε:

Κοριτσια τι κανετε??εγω λιγο αγχωμενη..εβγαλα λιγα νερα νομιζω και εχω και κατι πονακια...ειναι νωρις ομως ακομη..

Φωφη μου τι ειδες ακριβώς;; τι νερα; μίλησες με τον γιατρο σου; 

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Φωφη μου τι ειδες ακριβώς;; τι νερα; μίλησες με τον γιατρο σου; 

Οχι δεν μιλησα...πηγα τουαλετα για πιπι και οταν γυρισα στον καναπε καταλαβα λιγα υγρα..ξανα πηγα τουαλετα καινδεν ηταν υγρα ηταν σαν νερο λιγα στο εσωρουχο...εχω πονακια λιγα χαμηλα και πετρωμενη η κοιλια..δεν εχω πονους η νερα να σπανε για να τον παρω..

Just now, Fofi! είπε:

Οχι δεν μιλησα...πηγα τουαλετα για πιπι και οταν γυρισα στον καναπε καταλαβα λιγα υγρα..ξανα πηγα τουαλετα καινδεν ηταν υγρα ηταν σαν νερο λιγα στο εσωρουχο...εχω πονακια λιγα χαμηλα και πετρωμενη η κοιλια..δεν εχω πονους η νερα να σπανε για να τον παρω..

Σημερα το ενιωσα κι εγω ! Ενιωσα ροη εκει που καθομουν κ ειπα τι στο καλο!! Μηπως ειναι ακρατεια;; κι εμενα τα τσισα μου τις τελευταιες μερες ειναι τελειως αχρωμα, σαν νερακι!

url%5D

Just now, nairobi είπε:

Σημερα το ενιωσα κι εγω ! Ενιωσα ροη εκει που καθομουν κ ειπα τι στο καλο!! Μηπως ειναι ακρατεια;; κι εμενα τα τσισα μου τις τελευταιες μερες ειναι τελειως αχρωμα, σαν νερακι!

Και ειναι νωρις ακομη...καλα δεν προκειται να κλεισω ματι αποψε...

15 ώρες πρίν, AspasiaT είπε:

Το λες και ολυμπιακό αθλημα! Μου θυμισε το επταθλο!!! Εγω θα χα γεννησει!

@Fofi! αν θες να θηλασεις δεν πρεπει να δωσεις πιπίλα τις πρωτες εξι βδομαδες. Εμεις εχουμε βεβαια απο το πρωτο παιδι αχρησιμοποιητες.

Αυτο που θελουμε να φτιαξουμε το σπιτι νομιζω εχει ονομα και λεγεται nesting syndrome, προσπαθεις να φτιαξεις τη φωλια κατα καποιο τροπο.

Οπότε λογικό να με πόνεσαν τόσο πολύ.. σήμερα πάντως την έβγαλα ξάπλα για ξεκούραση

Just now, Fofi! είπε:

Και ειναι νωρις ακομη...καλα δεν προκειται να κλεισω ματι αποψε...

Να δεις τί πόνους έχεις.  Αν είναι δυνατοί σαν περιόδου κ  σε πονάει η μέση σου τότε να πάρεις τον γιατρό

Όσο για τον θηλασμό συμφωνώ μαζί σας. Εγώ το πρώτο το θήλασα 16 μήνες κ αν μπορέσω κ τη μπέμπα το ίδιο αν αντέξω

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

Είμαι 38+5 σήμερα..για να δούμε θα βγω μανούλα Σεπτεμβρίου ή Αυγούστου!

Είπα να μπω στην παρέα σας μιας και βλέπω ότι μιλάτε για πολλά και διάφορα!

Αναρωτιέμαι πώς θα ξεχωρίσω τις συσπάσεις τοκετού από τις κανονικές. Έχετε καμία ιδέα;

Με το καλό όλες εύχομαι να κρατήσουμε τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Αναρωτιέμαι πώς θα ξεχωρίσω τις συσπάσεις τοκετού από τις κανονικές. Έχετε καμία ιδέα;

Καλημερα!!! Κ γω ειμαι 38 κ 5!! Αλλα θα μπω πριν το σεπτεμβρη καισαρικη. νομιζω καθε κοπελα το ζει διαφορετικα... για μενα οι συσπασεις τοκετου ηταν πολυ πιο επωδυνες, επιαναν και πισω στη μεση και μπροστα ολη την κοιλια, επισης οσο περνουσε η ωρα γινονταν χειροτερες. Τη μερα που τις ειχα ξεκινησαν ανα πεντε και οταν ημουν στο μαιευτηριο ηταν πια ανα δυο λεπτα. Δεν ειχαν καμια σχεση με τα πετρωματα και τους πονους που ειχα πριν ουτε σε ενταση ουτε σε συχνοτητα.

Αλλος τροπος να ξεκινησει ο τοκετος ειναι να σπασουν πρωτα τα νερα. Μου ειχε πει ο γιατρος μια στις δεκα γυναικες περιπου. Συνηθως σπανε κ τρεχουν λιγα λιγα , οχι οπως στις ταινιες! Απλως το καταλαβαινεις γτ δεν σταματανε, εννοω δεν ειναι μονο μια φορα που βλεπεις υγρα, συνεχιζεις κ βλεπεις.

4 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Τι εννοεις πονακια; Ποσα δηλαδη; Παρακολουθησε το με τα υγρα συνηθως δεν σπανε ολα μαζι. Ομως  πολλες φορες στις εβδομαδες αυτες ειναι ακρατεια κ οχι υγρα, νομιζω το πε η @nairobi πριν

4 ώρες πρίν, nairobi είπε:

Νομιζω πως το παιχνιδι χαθηκε καποια στιγμη στα χρόνια των μαμαδων μας!! Τοτε που αρχισε να ερχεται μασημενη παραπληροφορια απο φαρμακευτικες και γιατρους στην πορεια... Η μαμα μου ακομα πιστευει πως δεν ειχε γαλα γι αυτο με θηλασε 45 μερες μονο! Αυτο της ειπαν αυτο πιστεψε! Εκει που ηθελα απλως να εστιασω ειναι στο εξης! Δεν μου εκανε κακο τοσο το οτι δε θηλασα παραπανω! Δεν εχω κρινει τη μητερα μου γι αυτο! Θα ημουν πιο ευτυχισμενη αν τη θυμομουν περισσοτερο ευτυχισμενη! Το γεγονος πχ οτι εμενε σε ενα γαμο που της ετρωγε την ψυχή απλα και μονο επειδη ετσι πρεπει για τα παιδια να έχουν τους γονεις τους μαζι αυτο μου έκανε περισσοτερο κακο!! Ειναι το πρωτο μου παιδι δεν χρειαζομαι καποιον να μου πει πως θα νιωσω η οτι θα θελω να του προσφερω τα παντα! Το ξερω ηδη! Το λατρευω ηδη μεσα απο την κοιλια μου! Και θα του προσφερω τα παντα! Αλλα θα κοιταξω να απενοχοποιησω οποια επιλογη μου θα μου δωσει το χαμογελο για να εχει να βλεπει το παιδι μου και να μεγαλωσει διπλα σε μια μαμα χαρουμενη ωστε να ειναι και αυτο καλα!! Ευχομαι δυναμη σε ολες μας!! Να το ζησουμε οσο πιο ομορφα γινεται!!! :x

Εν τω μεταξυ πρωι πρωι συγκινηθηκα...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Athenaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Just now, AspasiaT είπε:

Καλημερα!!! Κ γω ειμαι 38 κ 5!! Αλλα θα μπω πριν το σεπτεμβρη καισαρικη. νομιζω καθε κοπελα το ζει διαφορετικα... για μενα οι συσπασεις τοκετου ηταν πολυ πιο επωδυνες, επιαναν και πισω στη μεση και μπροστα ολη την κοιλια, επισης οσο περνουσε η ωρα γινονταν χειροτερες. Τη μερα που τις ειχα ξεκινησαν ανα πεντε και οταν ημουν στο μαιευτηριο ηταν πια ανα δυο λεπτα. Δεν ειχαν καμια σχεση με τα πετρωματα και τους πονους που ειχα πριν ουτε σε ενταση ουτε σε συχνοτητα.

Αλλος τροπος να ξεκινησει ο τοκετος ειναι να σπασουν πρωτα τα νερα. Μου ειχε πει ο γιατρος μια στις δεκα γυναικες περιπου. Συνηθως σπανε κ τρεχουν λιγα λιγα , οχι οπως στις ταινιες! Απλως το καταλαβαινεις γτ δεν σταματανε, εννοω δεν ειναι μονο μια φορα που βλεπεις υγρα, συνεχιζεις κ βλεπεις.

Τι εννοεις πονακια; Ποσα δηλαδη; Παρακολουθησε το με τα υγρα συνηθως δεν σπανε ολα μαζι. Ομως  πολλες φορες στις εβδομαδες αυτες ειναι ακρατεια κ οχι υγρα, νομιζω το πε η @nairobi πριν

Εν τω μεταξυ πρωι πρωι συγκινηθηκα...

Και εγώ 38+4 σήμερα!!! Και εγώ @AspasiaT βλέπω να μπαίνω πριν τον Σεπτέμβρη... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...