Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, Thaliamp είπε:

Περπάτημα κ σεξ κάνεις?????καλά πολλές φορές έτσι λένε αλλά δεν τα προγραμματίζεις αυτά....μπορεί από μέρα σε μέρα!!!!η φίλη μου είχε πάει για υπέρηχο κ της λέει έχεις ακόμα κ το επόμενο πρωί σπάσαν τα νερά!!!!!εγώ θα κάνω παντως:grin:

Ναι εννοείται στη πράξη θα τα δούμε.....έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!ελπίζω να μην φτάσω μέχρι εκεί γιατί δεν αντέχω άλλο!!!!εσυ????

Βάση τελευταίας περιόδου 9/10 αλλά βάση μετρήσεων του μπέμπη βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερος οπότε μέχρι 2/10 μου χει πει ο γιατρός θα τον έχω αγκαλιά..

Εγώ ευελπιστώ πλάκα πλάκα 18/9 να γεννήσω,θα είμαι 37+ με το καλό,πέφτει κ Παρασκευή πολύ με βολεύει:mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, nairobi είπε:

Θελω να μοιραστω κατι! Ακολουθω ομαδες αλλα θα ηθελα να ειχα το θαρρος να κανω τις ερωτησεις μου χωρις να πεσουν να με φανε! Οι περισσοτερες στις απαντησεις τους ειναι πολυ απολυτες! Υπαρχει πολυ παραπληροφορηση απο οτι εχω καταλαβει απο παιδιατρους οι οποιοι στην πλειονοτητα τους προωθουν τη φορμουλα! Απο οτι εχω διαβασει σας λεω δεν εχω αποψη και δεν θελω να θηξω κανενα!! Ισως εχουν δικιο μεχρι ενος σημειου αλλα πχ ειδα σε μια κοπελα που ρωτουσε τροπους για ομαλο αποθηλασμο στους 18 μηνες και αμεσως απο κατω βλεπεις σχολια του τυπου γιατι να το κόψεις απο τωρα σε πιεζει κανεις κλπ!! Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι θελω να πω! Τα οφελη του θηλασμου ειναι γνωστα απο εκει και περα ομως θεωρω πως σωστο ειναι να εισαι ανετα με ολο αυτο!! Να προσφερεις οσο περισσοτερο μπορεις οσο κι αν ειναι αυτο!! Δεν εισαι κακια μανα αν δεν προσφερεις για 2 και 3 χρόνια! Πρεπει να εισαι οκ με τις επιλογες σου για να μεγαλωνει το παιδι σου με μια χαρουμενη μαμα!! Για μενα ολα ειναι αγνωστα μπορει να το κανω μακροχρονια μπορει και οχι!! 

Τα ίδια σκεφτόμαστε.οι ομάδες αυτές είναι τραγικές.....έχουν κάποια χρήσιμα αρχεία αλλά άμα ρωτήσεις κάτι πέφτουν αμέσως σαν τις κότες να σε φάνε!!!! κατευθείαν θα σου πούνε θήλασε κ άλλο.....αλλιώς δεν είσαι το ίδιο καλή με αυτες.αν πάει φαντάρος μπορουμε να το κόψουμε.ουτε καν!!!!Εγώ είμαι μέλος αλλά διαβάζω κανένα αρχειο περισσότερο να πάρω καμιά πληροφορία....από κει κ πέρα δεν ασχολούμαι γιατί εκνευρίζομαι....όλες το παίζουν τέλειες κ δεν βοηθάνε απλά κάνουν διαγωνισμό για το βραβείο της καλύτερης μάνας!!!μην δίνεις σημασία σε αυτά!!!!το θέμα πρώτα είναι να είμαστε εμείς καλά....κ από κει κ πέρα ότι θελει η καθεμία για το μωρό της....δεν έχει σημασία τιποτα αλλο!!!Αν θες θηλάζεις αν όχι μια χαρά είναι η φόρμουλα!!!εγώ έτσι πιστεύω πάντως!!!χαρούμενη μαμά χαρούμενα παιδιά!!!

Just now, Renez είπε:

Βάση τελευταίας περιόδου 9/10 αλλά βάση μετρήσεων του μπέμπη βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλύτερος οπότε μέχρι 2/10 μου χει πει ο γιατρός θα τον έχω αγκαλιά..

Εγώ ευελπιστώ πλάκα πλάκα 18/9 να γεννήσω,θα είμαι 37+ με το καλό,πέφτει κ Παρασκευή πολύ με βολεύει:mrgreen:

Αχαχαχαχαχαχαχα εσύ έχεις κάνει το πρόγραμμα σου!!!!!Νομίζω ότι ανυπομονεις κ εσύ όπως κ όλες μας...ο τελευταίος καιρός αργεί να περάσει....!!!Είναι μπαμπατσικος κ ο δικός σου ο μπέμπης όποτε μπορεί να έρθει κ νωρίτερα....κ εγώ για μένα έτσι πιστεύω....αν κ συνήθως λένε ότι στα πρώτα παίρνεις όλο το μήνα!!!!Φάγαμε που φάγαμε όλο το καλοκαίρι....φάγαμε κ τον γαιδαρο....η ουρά εμεινε:grin:

• Μου αρέσει 7

Just now, Thaliamp είπε:

Τα ίδια σκεφτόμαστε.οι ομάδες αυτές είναι τραγικές.....έχουν κάποια χρήσιμα αρχεία αλλά άμα ρωτήσεις κάτι πέφτουν αμέσως σαν τις κότες να σε φάνε!!!! κατευθείαν θα σου πούνε θήλασε κ άλλο.....αλλιώς δεν είσαι το ίδιο καλή με αυτες.αν πάει φαντάρος μπορουμε να το κόψουμε.ουτε καν!!!!Εγώ είμαι μέλος αλλά διαβάζω κανένα αρχειο περισσότερο να πάρω καμιά πληροφορία....από κει κ πέρα δεν ασχολούμαι γιατί εκνευρίζομαι....όλες το παίζουν τέλειες κ δεν βοηθάνε απλά κάνουν διαγωνισμό για το βραβείο της καλύτερης μάνας!!!μην δίνεις σημασία σε αυτά!!!!το θέμα πρώτα είναι να είμαστε εμείς καλά....κ από κει κ πέρα ότι θελει η καθεμία για το μωρό της....δεν έχει σημασία τιποτα αλλο!!!Αν θες θηλάζεις αν όχι μια χαρά είναι η φόρμουλα!!!εγώ έτσι πιστεύω πάντως!!!χαρούμενη μαμά χαρούμενα παιδιά!!!

Με καλυψες απολυτα Θαλεια μου!! Οπως λες μονο συμβουλες απο αρχεια κραταω και ως εκει!!! Κι εγω εχω παραδειγματα απο το περιβαλλον μου που μου εχουν δημιουργησει φοβιες!! Δεν θελω να χασω τον εαυτο μου ουτε τη σχεση μου με τον αντρα μου! Θελω να γινω καλη μαμα αλλα να μπορεσω να κρατησω τις ισορροπιες στην οικογενεια! Φυσικα χρειαζεται στηριξη και συνεργασια απο τον συζυγο κατι για το οποιο προσωπικα δε φοβαμαι!! 

• Μου αρέσει 4

url%5D

@nairobi

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Εγώ στο πρώτο μου παιδάκι μου θήλασα 3 1/2 μήνες και όχι αποκλειστικά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα βράδυ την έχω ταισει (πλάκα είχα γίνει), πλύνει και να κλαίει σα τρελό... Μετά από πολύ ώρα λέω θα της δώσω λίγο ξένο γάλα (ήταν. Η πρώτη φορά).. Εν τέλει απλά δεν είχε χορτάσει.. προσπαθείς πάντα αλλά το παν είναι και εσύ η μαμά να Σάι καλα και το φαγανο παιδάκι χορτάτο.. . Τώρα θα θελα να θηλάσω περισσότερο το δεύτερο (θα γυρίσω πιο αργά στη δουλειά ελπίζω ) σιγουρα είναι πιο βολικό πιο οικονομικό δε το συζητάμε ούτε αποστειρωσεις ούτε τπτ.. αλλά αν βγει- χορταινει κτλ... 

Ούτε τυψεις ούτε τπτ πιστέψτε με είναι τόσα πολλά αυτά που προσφέρουμε στα παιδιά μας δεν είναι ένας χρόνος είναι μια ζωή!!!!

Αν η μαμά είναι χαρούμενη το παιδί πετάει στα ουράνια ούτε παιχνίδια ούτε ακριβά ρούχα ούτε τπτ η ευτυχία του παιδιού είναι το αληθινό χαμόγελο μας... Καμία μας δε γεννήθηκε να ξέρει και κανένας από το περίγυρο δε θα καταλαβαίνει καλύτερα το παιδάκι σας από εσάς !!! 

Απλά έχετε έτοιμο το plan b είτε σκονογαλα είτε πιπίλα ώστε να μην αγχωθειτε δηλαδή πάρτε ένα σκονογαλα να υπάρχει στο ντουλάπι μην αρχίσετε να τρέχετε μέσα στο βράδυ και ας το πετάξετε (μικρή συσκευασία είναι τσιμπημενο και αν το ανοίξεις κρατάει λίγες μέρες .)

Έχω και άλλα χαχαχαχ επίσης δε σα κρίνουν μόνο για το θηλασμό αλλά και για την αγκαλιά..... Μη πάρεις το παιδί αγκαλιά μπλα μπλα κοριτσιααααα μη το στερηθειτε αυτό το μαγικό κρατάει λιγοοοοο μετά δε θέλουν τα σκασμένα...

Και αφήστε τα να κοιμούνται πάνω σας εμένα επειδή γεννήθηκε και η κόρη μεγάλη μόνο για  40 μερες κοιμήθηκε μετά δε χωραγε... Και όταν. Δε χωραγε κατάλαβα τι έχασα αφήστε τα  βεντούζες πάνω σας 

Και εγώ η χαζή κοιμόταν πάνω μου και σκεφτόμουν ότι πιάνετε και την έβαζα δίπλα μου... Δε παθαίνουν τίποτα είναι αγάπη αγάπη αγάπη αγάπη αγάπη ...

• Μου αρέσει 9

Just now, Anna3 είπε:

@nairobi

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Εγώ στο πρώτο μου παιδάκι μου θήλασα 3 1/2 μήνες και όχι αποκλειστικά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα βράδυ την έχω ταισει (πλάκα είχα γίνει), πλύνει και να κλαίει σα τρελό... Μετά από πολύ ώρα λέω θα της δώσω λίγο ξένο γάλα (ήταν. Η πρώτη φορά).. Εν τέλει απλά δεν είχε χορτάσει.. προσπαθείς πάντα αλλά το παν είναι και εσύ η μαμά να Σάι καλα και το φαγανο παιδάκι χορτάτο.. . Τώρα θα θελα να θηλάσω περισσότερο το δεύτερο (θα γυρίσω πιο αργά στη δουλειά ελπίζω ) σιγουρα είναι πιο βολικό πιο οικονομικό δε το συζητάμε ούτε αποστειρωσεις ούτε τπτ.. αλλά αν βγει- χορταινει κτλ... 

Ούτε τυψεις ούτε τπτ πιστέψτε με είναι τόσα πολλά αυτά που προσφέρουμε στα παιδιά μας δεν είναι ένας χρόνος είναι μια ζωή!!!!

Αν η μαμά είναι χαρούμενη το παιδί πετάει στα ουράνια ούτε παιχνίδια ούτε ακριβά ρούχα ούτε τπτ η ευτυχία του παιδιού είναι το αληθινό χαμόγελο μας... Καμία μας δε γεννήθηκε να ξέρει και κανένας από το περίγυρο δε θα καταλαβαίνει καλύτερα το παιδάκι σας από εσάς !!! 

Απλά έχετε έτοιμο το plan b είτε σκονογαλα είτε πιπίλα ώστε να μην αγχωθειτε δηλαδή πάρτε ένα σκονογαλα να υπάρχει στο ντουλάπι μην αρχίσετε να τρέχετε μέσα στο βράδυ και ας το πετάξετε (μικρή συσκευασία είναι τσιμπημενο και αν το ανοίξεις κρατάει λίγες μέρες .)

Τα ειπες υπεροχα!!! Επιτέλους διαβαζω και την αντιθετη αποψη!! Ευχαριστω για τη συμβουλη στο τέλος! Η αληθεια ειναι πως εχω αφησει σκονη κ δοσομετρητη για ωρα αναγκης απο εφημερευον φαρμακειο !! 

• Μου αρέσει 3

url%5D

Διαφημίσεις

Just now, merl30 είπε:

Αν μπορείς να βάλεις εμφιαλωμένο θα ήταν καλύτερα για τα άλατα πιο πολύ.

Ναι ναι.Αυτο το είπαν και σε εμένα.Απλα στο ψυγείο θα είναι έτσι εκτεθειμένα ή μέσα σε ένα τάπερ;

Μμμ δεν ξερω..λογικα στο ραφακι της πορτας μονα τους δεν θα εχουν προβλημα..

Just now, Thaliamp είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχα εσύ έχεις κάνει το πρόγραμμα σου!!!!!Νομίζω ότι ανυπομονεις κ εσύ όπως κ όλες μας...ο τελευταίος καιρός αργεί να περάσει....!!!Είναι μπαμπατσικος κ ο δικός σου ο μπέμπης όποτε μπορεί να έρθει κ νωρίτερα....κ εγώ για μένα έτσι πιστεύω....αν κ συνήθως λένε ότι στα πρώτα παίρνεις όλο το μήνα!!!!Φάγαμε που φάγαμε όλο το καλοκαίρι....φάγαμε κ τον γαιδαρο....η ουρά εμεινε:grin:

Άντε να δούμε...

Ναι εγώ κυουρια έχω κανονίσει τα πάντα,μένει να συμφωνήσει ο μπέμπης:P

Ισχύει αυτό που ειπες..ειναι πιο δύσκολος ο τελευταίος κσιρος..

Όλα καλά θα μας πάνε ρε κορίτσια..το πιστεύω αλήθεια!! Το βράδυ όμως αντί μόνο να προσευχόμαστε για εμάς ,καλό είναι να προσευχόμαστε για όλες τις μανουλες κ όλα θα είναι τέλεια!

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου όσον αφορά την εγκυμοσύνη γενικότερα, όχι μόνο το θηλασμό!
Λοιπόν! Εγώ πιστεύω πως η κάθε γυναίκα, το κάθε ζευγάρι, η κάθε εγκυμοσύνη, ο κάθε τοκετός και το κάθε βρέφος είναι ΜΟΝΑΔΙΚΌ!
Η κάθε μία έχει το δικαίωμα να βιώσει αυτή την εμπειρία όπως αυτή θέλει! Έχω το δικαίωμα να έχω τις μαύρες μου μέρες, να είμαι τη μία αγχωμένη και την άλλη μέσα στην τρελή χαρά, να θηλασω ή όχι, να κρατάω αγκαλιά το μωρό μου! Κανένας δεν μπορεί να επιβάλει στον άλλο τι να κάνει!
Επίσης, αυτό που παρατηρησα τελευταία είναι πως η πολλή πληροφόρηση, τελικά μπορεί να μην είναι για καλό! Τι εννοώ! Αν κάτσω να ενημερωθώ για όλα, για τον τοκετό για το θηλασμό κτλ και κάτι στην πορεία αλλάξει όλα όσα εγώ ονειρευόμουν τότε τι? Δεν είμαστε μηχανές για να ακολουθούμε τυποποιημένες οδηγίες! Αν δεν έχω την κατάλληλη ποσότητα γάλατος τι θα κάνω? Θα αφήσω το παιδί μου νηστικό επειδή διάβασα κάπου ότι κάνει καλό ο αποκλειστικός θηλασμός? Αν το μωρό μου κλαίει και δω πως ήρεμα με την πιπίλα, θα το αφήσω να κλαίει γιατί κάπου διάβασα ότι δεν είναι καλή η πιπίλα?
Που θέλω να καταλήξω? Σίγουρα δεν μπορείς να πηγαίνεις στα τυφλα αλλά ούτε μπορείς να χτίσεις στο μυαλό σου μια εικόνα και να θέλεις να ακολουθήσεις μόνο αυτή! Γιατί μετά οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει δεν θα το δεχτείς!
Ας αφήσουμε τη φύση να μας δείξει τι να κάνουμε, να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στο ένστικτο μας και όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 11

Just now, Ίρις.Ν είπε:

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου όσον αφορά την εγκυμοσύνη γενικότερα, όχι μόνο το θηλασμό!
Λοιπόν! Εγώ πιστεύω πως η κάθε γυναίκα, το κάθε ζευγάρι, η κάθε εγκυμοσύνη, ο κάθε τοκετός και το κάθε βρέφος είναι ΜΟΝΑΔΙΚΌ!
Η κάθε μία έχει το δικαίωμα να βιώσει αυτή την εμπειρία όπως αυτή θέλει! Έχω το δικαίωμα να έχω τις μαύρες μου μέρες, να είμαι τη μία αγχωμένη και την άλλη μέσα στην τρελή χαρά, να θηλασω ή όχι, να κρατάω αγκαλιά το μωρό μου! Κανένας δεν μπορεί να επιβάλει στον άλλο τι να κάνει!
Επίσης, αυτό που παρατηρησα τελευταία είναι πως η πολλή πληροφόρηση, τελικά μπορεί να μην είναι για καλό! Τι εννοώ! Αν κάτσω να ενημερωθώ για όλα, για τον τοκετό για το θηλασμό κτλ και κάτι στην πορεία αλλάξει όλα όσα εγώ ονειρευόμουν τότε τι? Δεν είμαστε μηχανές για να ακολουθούμε τυποποιημένες οδηγίες! Αν δεν έχω την κατάλληλη ποσότητα γάλατος τι θα κάνω? Θα αφήσω το παιδί μου νηστικό επειδή διάβασα κάπου ότι κάνει καλό ο αποκλειστικός θηλασμός? Αν το μωρό μου κλαίει και δω πως ήρεμα με την πιπίλα, θα το αφήσω να κλαίει γιατί κάπου διάβασα ότι δεν είναι καλή η πιπίλα?
Που θέλω να καταλήξω? Σίγουρα δεν μπορείς να πηγαίνεις στα τυφλα αλλά ούτε μπορείς να χτίσεις στο μυαλό σου μια εικόνα και να θέλεις να ακολουθήσεις μόνο αυτή! Γιατί μετά οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει δεν θα το δεχτείς!
Ας αφήσουμε τη φύση να μας δείξει τι να κάνουμε, να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στο ένστικτο μας και όλα θα πάνε καλά!

Πολύ ωραία τα είπες....!!!χαίρομαι που είμαστε ανοιχτομυαλες κορίτσια....ο καθένας θα πει το μακρύ του κ το κοντό του....το θέμα είναι εμείς τι θέλουμε κ με τι νιώθουμε καλά!!!!

Επίσης κορίτσια πάνω που έλεγα τι αλλο θα μου συμβεί...ανακάλυψα ότι έβγαλα αιμορροιδα!!!δεν έχω ξαναβγάλει ποτέ στη ζωή μου....κ από ότι διάβασα είναι συχνό στην εγκυμοσύνη....όλα στην εγκυμοσύνη συμβαίνουν!!!!δεν πονάω βέβαια... πρωστοπαρον τουλάχιστον!!!!αλλά ξέρω ότι γενικά πονάει....έχει βγάλει κάποια?????

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Just now, Ίρις.Ν είπε:

Θα πεταχτω απλα να πω οτι συμφωνω σε ολα, εκτος απο αυτο που λες για το να μην φτανει το γαλα σου. Το ακουω απο πολλες γυναικες, το λεγανε και σε εμενα, ειναι δυστυχως μια φραση που καθε γυναικα που θηλαζει θα ακουει συχνα. Αλλα ειναι η πιο τραγικη, αβασιμη και λαθος ατακα. Ειναι μια πεποιθηση βασισμενη σε παραπληροφορηση κι ελλιπη πληροφορηαη, που δυστυχως υφισταται απο τους ελληνες επαγγελματιες υγειας που συνηθως δεν εχουν ιδεα απο θηλασμο και στηριζονται στο ελληνικο συστημα υγειας, που καθε αλλο παρα φιλικο προς τον θηλασμο ειναι. δεν υφισταται να μην φτανει το γαλα μιας μανας που προσφερει αβιαστα το στηθος στο.μωρο οποτε και για οσο ζηταει. Μην ακουσεις κανενα που θα στο πει. στο λεω εκ πειρας. Κι ουδεμια σχεση εχει το αν φτανει το γαλα σου με το αν κλαιει, αν ξυπνα τα βραδια η αν δεχεται να φαει και συμπληρωμα. Κι οσο για το τελευταιο η συμβουλος μου ειχε πει μια ωραια παρομοιωση, ενα παιδι που θηλαζει και μετα παιρνει και σκονογαλα, ειναι σαν εναν ενηλικα που εχει φαει βραδυνο κ μετα χτυπαει το κουδουνι και του ερχεται ντιλιβερι ενα σουβλακι. Προφανως και θα πει ναι. αυτο δεν σημαινει οτι δεν εφαγε πριν. ο θηλασμος θελει υπομονη κι επιμονη αλλα οταν ερθει το μωρο θα δειτε οτι γι αυτο εχετε τη δυναμη να τα κανετε ολα. Πιστεψτε με τωρα δεν μπορειτε καν να αντιληφθειτε τα λογια μου. Μην βασιζεστε ομως σε εμπειριες καμιας αλλης γυναικας που θα σας πει χιλιους δυο λογους που δεν τα καταφερε. και τελος αν θελετε να θηλασετε και εχετε δυσκολιες μονο μια συμβουλος ειναι ικανη να σας βοηθησει. μην μενετε σε φιλες, αδερφες, μαναδες, γνωστες. ο θηλασμος ειναι ολοκληρη τεχνη κι επιστημη. κι ευτυχως υπαρχουν πλεον ειδικοι να μας κατευθυνουν. με το καλο τα μωρα σας!

• Μου αρέσει 5

Δε φτάνει που έχουμε τα άγχη μας για τη στιγμή της γέννας,αν θα το καταλάβουμε,αν θα πονέσουμε πολύ,αν θα προλάβουμε,αν θα είναι καλά το παιδί μας,θα πιάσει η επισκληριδιος,θα κάνω φτ ή κτ??κτλ κτλ (+τώρα την εξέταση για τον covid έτσι για κερασάκι στη τούρτα!) Κ δε μπορούμε ούτε να κοιμηθούμε με όλα αυτά στο μυαλό μας!!Πρέπει να έχουμε κ οοοολα τα άλλα δλδ?? 

Θηλασμό,γάλατα,πιπίλες,μπάνιο ,μωρομαντηλα ή νερό κ δε ξέρω κ γω τι άλλο διαβάζουμε κ ακούμε!! Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε η @Ίρις.Ν  κ στη τελική φυσικά κ πρέπει να μαθαίνουμε όσα μπορούμε πιο πολύ για να μην μας πιάσει κανείς κότσους(γιατρός/παιδίατρος/όποιος θέλει να μας συμβουλέψει κτλ) και για να μην είμαστε απροετοίμαστες τελείως αλλά από εκεί κ έπειτα ο,τι νιώσουμε σωστό εκείνη την ώρα θα κάνουμε κ είμαι βεβαιη πως θα είναι το καλύτερο αυτό!!

Καμία μας δεν είναι τέλεια ούτε θα γίνουμε ποτέ,αλλά όλες είμαστε κ θα είμαστε μοναδικές,ξεχωριστές κ πολύτιμες για τα παιδιά μας κ μόνο αυτό πρέπει να μας νοιάζει κ να σκεφτόμαστε στη τελική!

Καληνύχτα κορίτσια..κοντευουμε να τα αγκαλιάσουμε!

• Μου αρέσει 4

@Thaliamp μου έβγαλα και εγώ! Στην αρχή ντρεπόμουν να το πω στο γιατρό αλλά έφτασα στο σημείο να πηγαίνω στην τουαλέτα και να μην ξέρω από που έχω αίμα (συγγνώμη για την περιγραφή :))

Όταν του το είπα, μου είπε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό και πως κατά τη διάρκεια του τοκετου μπορεί να γίνει πιο έντονο.. Μου έδωσε μια κρεμουλα (είναι σαν gel) δεν θα πιστέψεις ότι από την πρώτη μερα που την έβαλα, δεν το έπαθα ξανά! Πες το στο γιατρό σου να σου δώσει κάτι πριν γίνει χειρότερο! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Ίρις.Ν είπε:

:x:x

url%5D

Just now, Ίρις.Ν είπε:

@Thaliamp μου έβγαλα και εγώ! Στην αρχή ντρεπόμουν να το πω στο γιατρό αλλά έφτασα στο σημείο να πηγαίνω στην τουαλέτα και να μην ξέρω από που έχω αίμα (συγγνώμη για την περιγραφή :))

Όταν του το είπα, μου είπε πως είναι απόλυτα φυσιολογικό και πως κατά τη διάρκεια του τοκετου μπορεί να γίνει πιο έντονο.. Μου έδωσε μια κρεμουλα (είναι σαν gel) δεν θα πιστέψεις ότι από την πρώτη μερα που την έβαλα, δεν το έπαθα ξανά! Πες το στο γιατρό σου να σου δώσει κάτι πριν γίνει χειρότερο! 

Και εγώ υποφέρω εδώ και καιρό μη το αφήνετε υπάρχει κρέμα ειδική για την περίοδο της εγκυμοσύνη  και το πιο φυσικό όλων να βάζεις παγάκια επίπονο αλλά αποτελεσματικό ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...