Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

Just now, nairobi είπε:

Μου χαρισαν αποστειρωτη και θερμαντηρα! Εχω προμηθευτει ενα μπιμπερο με φυσικη αισθηση (θηλη ) ειναι πολυ μαλακη και κατα των κολικων της avent! Θελω κι εγω να θηλασω ειδικα ομως θα ηθελα να μαθει και με μπιμπςρο με το δικο μου απο ενα σημειο κ μετα για να μπορει να το ταισει κ ο μπαμπας του ειδικα οταν θα επιστρεψω στη δουλεια!! Για τον καθαρισμο του αποστειρωτη με συμβουλεψαν να βαλω λευκο ξυδι και να το αφησω ενα βραδυ και φευγουν τα αλατα!! Επισης απο avent εχω παρει ενα ζευγαρι πιπιλες νυκτος απο αυτες που εχουν κενο για να αναπνεει καλυτερα το μωρο! Δεν γνωριζω ομως ποτε και αν θα δωσω! Γενικα κοριτσια αυτο με αγχωνει πολυ ο θηλασμος η πιπιλα και ολα τα συναφη! Θα δουμε πως θα παει!! 

Κ μένα με αγχωνει....γι'αυτό από τη μια θέλω να είμαι προετοιμασμένη για όλα!!!!!πάντα έλεγα ότι δεν θα θηλάσω...αλλά τώρα λέω αν το καταφέρω για 6 μήνες θα είμαι ευχαριστημένη....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, merl30 είπε:

Εγώ που πήρα καινούριο αποστειρωτη τον έβαλα να δουλέψει δύο φορές άδειο.Μετα έβαλα τα μπουκάλια και τις πιπίλες μεσα,αφού πρώτα τα έβρασα σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτα.Δεννηξεραβπως μπορώ να τα καθαρίσω .Αν και όλο αυτό που έκανα δεν χρειαζονταν γιατί η αποστείρωση κρατάει για 24 ωρες.Τωρα για το γάλα δεν το γνωρίζω.

Οπως επισης αυτο που μου εχουν πει ειναι οτι δεν γινεται να ανοιγεις τον αποστειρωτη καθολη την διαρκεια της ημερας και να βγαζεις ενα ενα μπουκαλι..οταν τελειωση η αποατειρωση διατηρουνται στο ψυγειο 24 ωρες.

• Μου αρέσει 1

Just now, Fofi! είπε:

Οπως επισης αυτο που μου εχουν πει ειναι οτι δεν γινεται να ανοιγεις τον αποστειρωτη καθολη την διαρκεια της ημερας και να βγαζεις ενα ενα μπουκαλι..οταν τελειωση η αποατειρωση διατηρουνται στο ψυγειο 24 ωρες.

Ναι με το που τον ανοίξεις φεύγει η αποστείρωση!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Ναι με το που τον ανοίξεις φεύγει η αποστείρωση!!!!

Οπως επισης για τον θηλασμο οταν θηλαζεις και κανεις και τραπεζα γαλακτος μου ειπαν το εξης..αν πχ το μωρο θηλασει απο το αριστερο στηθος εσυ θα μαζεψεις το γαλα απο το δεξι στηθος το οποιο διατηρειται στην καταψυξη εξι μηνες..και στο επομενο γευμα του μωρου θα μπει παλι απο το αριστερο...προμηθευτητε σακουλακια γαλακτος απο jumbo,χαρτοταινια για να αναγραφεται ημερομηνιες,απιονισμενο νερο...επισης βραστηρα και θερμο και πομ πομ τα μεγαλα για τον τοπικο καθαρισμο της ευαισθητης περιοχης του μωρου...

• Μου αρέσει 2

Just now, Fofi! είπε:

Οπως επισης για τον θηλασμο οταν θηλαζεις και κανεις και τραπεζα γαλακτος μου ειπαν το εξης..αν πχ το μωρο θηλασει απο το αριστερο στηθος εσυ θα μαζεψεις το γαλα απο το δεξι στηθος το οποιο διατηρειται στην καταψυξη εξι μηνες..και στο επομενο γευμα του μωρου θα μπει παλι απο το αριστερο...προμηθευτητε σακουλακια γαλακτος απο jumbo,χαρτοταινια για να αναγραφεται ημερομηνιες,απιονισμενο νερο...επισης βραστηρα και θερμο και πομ πομ τα μεγαλα για τον τοπικο καθαρισμο της ευαισθητης περιοχης του μωρου...

Δεν έχω πάρει τίποτα από αυτά!!!!!ακόμα δεν έχω πάρει πάνες!!!!αύριο νομίζω πρέπει να δω τι λείπει κ να τελειώνω με αυτά!!!!ποτέ έχεις γιατρό???

Διαφημίσεις

Γάλα φόρμουλα λένε όλα τα γάλατα που είναι σκόνη..

Ναι κ αποστειρωτης είναι καλύτερο να δουλεύει με απιονισμένο λόγω αλάτων αλλά δεν είναι απαγορευτικό κ το απλό νερό αρκεί μια φορά την εβδομάδα να το καθαρίζεις με νερό κ ξύδι ώστε να μην μαζευτούν πολλά άλατα κ παιδευτεις μετά..

Κ όχι για το γάλα δε χρειάζεται εμφιαλωμένο νερό αρκεί να το βράζεις για 7' αν δε κάνω λάθος..

• Μου αρέσει 3

Just now, Thaliamp είπε:

Δεν έχω πάρει τίποτα από αυτά!!!!!ακόμα δεν έχω πάρει πάνες!!!!αύριο νομίζω πρέπει να δω τι λείπει κ να τελειώνω με αυτά!!!!ποτέ έχεις γιατρό???

Πανες εγω παρηγγειλα για 3 μηνες...βρηκα προσφορα και εχω παρει ηδη...εχω την πεμπτη..τωρα καθε βδομαδα θα με βλεπει και θα με βαλει και στον καρδιοτοκογραφο...ελπιζω να μην μου βαλει παλι χερι...

Επισης παρηγγειλς προχθες και λιγες ακομη πανες αγκαλια σε προσφορα που βρηκα στα λητω,προεκταση ζωμης γιατι δεν εφτανε του αυτοκινητου για το δεσιμο του αυγου και πηρα και ενα υποστρωμα για το καροτσι για να μην λερωθει για να μπορω να το βγαζω να το πλενω..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Γάλα φόρμουλα λένε όλα τα γάλατα που είναι σκόνη..

Ναι κ αποστειρωτης είναι καλύτερο να δουλεύει με απιονισμένο λόγω αλάτων αλλά δεν είναι απαγορευτικό κ το απλό νερό αρκεί μια φορά την εβδομάδα να το καθαρίζεις με νερό κ ξύδι ώστε να μην μαζευτούν πολλά άλατα κ παιδευτεις μετά..

Κ όχι για το γάλα δε χρειάζεται εμφιαλωμένο νερό αρκεί να το βράζεις για 7' αν δε κάνω λάθος..

Α ωραία όποτε ας τον πλύνω τώρα εγώ με ξύδι κ νερό κ βλέπουμε!!!!!ωραία να ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται βρε παιδί μου....κ ας είναι κ αχρειαστα!!!

Just now, Fofi! είπε:

Πανες εγω παρηγγειλα για 3 μηνες...βρηκα προσφορα και εχω παρει ηδη...εχω την πεμπτη..τωρα καθε βδομαδα θα με βλεπει και θα με βαλει και στον καρδιοτοκογραφο...ελπιζω να μην μου βαλει παλι χερι...

Ε δεν έχεις κ πολύ ακόμα!!!!μέχρι 8 Σεπτεμβρίου????

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Α ωραία όποτε ας τον πλύνω τώρα εγώ με ξύδι κ νερό κ βλέπουμε!!!!!ωραία να ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται βρε παιδί μου....κ ας είναι κ αχρειαστα!!!

Ναι το πολυ μεχρι 10 παραπανω δεν με αφηνει...βασικα λεω μακαρι την παραπανω εβδομαδα μετα τον γιατρο εκει κοντα στις 39 εβδομαδες να με πιασουν οι πονοι..αυτο ευχομαι...ο γιατρος λεει οτι θα τις φαω ολες τις μερες....και σημερα σκεφτομουν αν ολα πανε καλα και παμε φυσιολογικα τι θα κανωμε την επισκληριδιο..βεβαια ολα ειναι υποθετικα αλλα τα σκεφτομαι..

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Καλά κάνεις κ εγώ έτσι ρωταγα ,έψαχνα κ μάθαινα..κ έχουμε ακόμη να μάθουμε ουυυυ!!

Πότε έχεις Πητ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Πρέπει να είναι εμφιαλωμένο η απλά βρασμένο??????απλά τα σκέφτομαι όλα γιατί λέω αν χρειαστεί μην είμαι τελείως ανίδεη.....

Απιονισμένο νερό θέλει????ναι το ξέρω ότι φεύγει η αποστείρωση....απλά θέλω κ εγώ να τα περάσω μια κ αν χρειαστούν να τα έχω κάπου πρόχειρα....

Μην αγχωνεσαι παιδι μου... ολα τα μωρουδιακα, απο το γαλα μεχρι τον αποστειρωτη ερχονται με αναλυτικοτατες Οδηγιες. Τις διαβαζεις κ τελειωσε. Ακομα κ να μην τις εχεις, ψαχνεις το μανιουαλ στο ιντερνετ κ συνηθως τις βρισκεις. Καλο ειναι να ριχνεις παντα μια ματια οταν χρησιμοποιεις κατι καινουριο γτ γραφουν πραγματα που μπορει να μην εχεις φανταστει, αλλα σε γενικες γραμμες μια δυο φορες θα κανεις κατι κ μετα θα σου ειναι παιχνιδακι.

Επισης κοριτσια για τους θηλασμους κ τα συναφη, να σας πω οτι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καμια ιδεα κ διαθεση για θηλασμο γτ ειχα περασει χαλι εγκυμοσυνη, χαλι τοκετο, αλλα και φουλ επιπλοκες μετα την γεννα. Ομως θηλασα εν τελει αποκλειστικα, μου βγηκε αυθορμητα οταν μου εβαλαν το μωρο πανω μου (κανενα διωρο αφου γεννηθηκε) κ αρχισε να ψαχνει το στηθος. Ηταν πραγματικα πολυ καλη αποφαση, αρχικα δυσκολη αλλ εν τελει πολυ πολυ βολικη, με ενα παιδι που δεν κρυωσε ποτε τον πρωτο χρονο. Ηθελα να σας πω, σκεφτειτε σοβαρα το θηλασμο, δειτε καμια εγκυρη σελιδα με συμβουλες (εχει ομαδες στο φεισμπουκ σοβαρες) συμφερει απ ολες τις αποψεις, μην επενδυσετε σε απειρα μπουκαλια και πιπιλες και αξεσουαρ,  δεν μου χρειαστηκαν πουθενα.

• Μου αρέσει 5

Just now, Fofi! είπε:

Ναι το πολυ μεχρι 10 παραπανω δεν με αφηνει...βασικα λεω μακαρι την παραπανω εβδομαδα μετα τον γιατρο εκει κοντα στις 39 εβδομαδες να με πιασουν οι πονοι..αυτο ευχομαι...ο γιατρος λεει οτι θα τις φαω ολες τις μερες....και σημερα σκεφτομουν αν ολα πανε καλα και παμε φυσιολογικα τι θα κανωμε την επισκληριδιο..βεβαια ολα ειναι υποθετικα αλλα τα σκεφτομαι..

Περπάτημα κ σεξ κάνεις?????καλά πολλές φορές έτσι λένε αλλά δεν τα προγραμματίζεις αυτά....μπορεί από μέρα σε μέρα!!!!η φίλη μου είχε πάει για υπέρηχο κ της λέει έχεις ακόμα κ το επόμενο πρωί σπάσαν τα νερά!!!!!εγώ θα κάνω παντως:grin:

Just now, Renez είπε:

Καλά κάνεις κ εγώ έτσι ρωταγα ,έψαχνα κ μάθαινα..κ έχουμε ακόμη να μάθουμε ουυυυ!!

Πότε έχεις Πητ?

Ναι εννοείται στη πράξη θα τα δούμε.....έχω 18 Σεπτεμβρίου!!!ελπίζω να μην φτάσω μέχρι εκεί γιατί δεν αντέχω άλλο!!!!εσυ????

Just now, AspasiaT είπε:

Μην αγχωνεσαι παιδι μου... ολα τα μωρουδιακα, απο το γαλα μεχρι τον αποστειρωτη ερχονται με αναλυτικοτατες Οδηγιες. Τις διαβαζεις κ τελειωσε. Ακομα κ να μην τις εχεις, ψαχνεις το μανιουαλ στο ιντερνετ κ συνηθως τις βρισκεις. Καλο ειναι να ριχνεις παντα μια ματια οταν χρησιμοποιεις κατι καινουριο γτ γραφουν πραγματα που μπορει να μην εχεις φανταστει, αλλα σε γενικες γραμμες μια δυο φορες θα κανεις κατι κ μετα θα σου ειναι παιχνιδακι.

Επισης κοριτσια για τους θηλασμους κ τα συναφη, να σας πω οτι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καμια ιδεα κ διαθεση για θηλασμο γτ ειχα περασει χαλι εγκυμοσυνη, χαλι τοκετο, αλλα και φουλ επιπλοκες μετα την γεννα. Ομως θηλασα εν τελει αποκλειστικα, μου βγηκε αυθορμητα οταν μου εβαλαν το μωρο πανω μου (κανενα διωρο αφου γεννηθηκε) κ αρχισε να ψαχνει το στηθος. Ηταν πραγματικα πολυ καλη αποφαση, αρχικα δυσκολη αλλ εν τελει πολυ πολυ βολικη, με ενα παιδι που δεν κρυωσε ποτε τον πρωτο χρονο. Ηθελα να σας πω, σκεφτειτε σοβαρα το θηλασμο, δειτε καμια εγκυρη σελιδα με συμβουλες (εχει ομαδες στο φεισμπουκ σοβαρες) συμφερει απ ολες τις αποψεις, μην επενδυσετε σε απειρα μπουκαλια και πιπιλες και αξεσουαρ,  δεν μου χρειαστηκαν πουθενα.

Θελω να μοιραστω κατι! Ακολουθω ομαδες αλλα θα ηθελα να ειχα το θαρρος να κανω τις ερωτησεις μου χωρις να πεσουν να με φανε! Οι περισσοτερες στις απαντησεις τους ειναι πολυ απολυτες! Υπαρχει πολυ παραπληροφορηση απο οτι εχω καταλαβει απο παιδιατρους οι οποιοι στην πλειονοτητα τους προωθουν τη φορμουλα! Απο οτι εχω διαβασει σας λεω δεν εχω αποψη και δεν θελω να θηξω κανενα!! Ισως εχουν δικιο μεχρι ενος σημειου αλλα πχ ειδα σε μια κοπελα που ρωτουσε τροπους για ομαλο αποθηλασμο στους 18 μηνες και αμεσως απο κατω βλεπεις σχολια του τυπου γιατι να το κόψεις απο τωρα σε πιεζει κανεις κλπ!! Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι θελω να πω! Τα οφελη του θηλασμου ειναι γνωστα απο εκει και περα ομως θεωρω πως σωστο ειναι να εισαι ανετα με ολο αυτο!! Να προσφερεις οσο περισσοτερο μπορεις οσο κι αν ειναι αυτο!! Δεν εισαι κακια μανα αν δεν προσφερεις για 2 και 3 χρόνια! Πρεπει να εισαι οκ με τις επιλογες σου για να μεγαλωνει το παιδι σου με μια χαρουμενη μαμα!! Για μενα ολα ειναι αγνωστα μπορει να το κανω μακροχρονια μπορει και οχι!! 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

url%5D

Just now, AspasiaT είπε:

Ναι συμφωνώ κ εμένα τα περισσότερα μου τα δώσανε....βολεύει κ από άποψη χρόνου κ χρημάτων κ για το μωρο....απλά δεν θα θελα να θηλάσω πολυ...ίσως φταίει που έχω άσχημη εμπειρία με την ξαδέρφη μου κ τις μικρές τις!!!αυτή τις θήλασε μέχρι τριών τη καθεμία περίπου... αλλά πολύ βασανιστικά πέρασε στη κυριολεξία....αλλά κ αυτή δεν το εκοβε!!!αν δεν είναι καλά η μαμά πρώτα πρώτα στη ψυχολογία δεν γίνεται τίποτα....

• Μου αρέσει 3

Just now, Thaliamp είπε:

Πρέπει να είναι εμφιαλωμένο η απλά βρασμένο??????απλά τα σκέφτομαι όλα γιατί λέω αν χρειαστεί μην είμαι τελείως ανίδεη.....

Απιονισμένο νερό θέλει????ναι το ξέρω ότι φεύγει η αποστείρωση....απλά θέλω κ εγώ να τα περάσω μια κ αν χρειαστούν να τα έχω κάπου πρόχειρα....

Αν μπορείς να βάλεις εμφιαλωμένο θα ήταν καλύτερα για τα άλατα πιο πολύ.

Just now, Fofi! είπε:

Ναι ναι.Αυτο το είπαν και σε εμένα.Απλα στο ψυγείο θα είναι έτσι εκτεθειμένα ή μέσα σε ένα τάπερ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...