Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

1 hour ago, didi2 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ DAY 3

Λοιπόν το βράδυ πλέον κοιμήθηκα! Ξύπνησα μόνο κατά τις 3 για παυσίπονο. 
Το αίμα έχει μειωθεί αισθητά! Είναι πλέον στα επίπεδα περιοδου.

Σήμερα έκανα και κανονικό ντουζακι (μου έβαλαν αδιάβροχη γαζα στην τομή)

Περπαταω μια χαρά! Δεν έχω ενεργηθεί αλλά να σας πω φοβάμαι κιόλας... τους είπα μήπως να με βοηθήσουν είτε με υπόθετο στην αρχή είτε με κλισμα.... θα ρωτήσουν λένε και θα μου πουν.

Επισης τις πρώτες 2 ημέρες θα χρειαστει να έχετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νυχτικιά! Σας το λέω εγώ που τις σιχαίνομαι... Επίσης επειδή λερώνονται πολύ εύκολα καλύτερα να μην έχετε μόνο μια...

Τώρα η μικρή χθες ήταν πολύ καλύτερα, ξεκίνησαν να την ταΐζουν κιόλας. Σήμερα πάλι δεν θα βγει αλλά ελπίζω για αύριο...

Αυτα ελπίζω να σας βοηθάω αυτά που λέω. 
Οτι θελετε με ρωτάτε!

Με το καλό όλες σας!!!

Καθε μερα και καλυτερα εισαι!! Μπραβο με το καλο να παρουν ολα το δρομο τους!! Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!! 

Just now, ΚατεριναΣκ είπε:

Κορίτσια είμαι στο νοσοκομείο. Το βράδυ είχα συσπάσεις αρκετές και δυνατές και στις 5 ξεκινήσαμε αφού μίλησα με την γιατρό. Όταν έφτασα με κοίταξε από κάτω είχα διαστολή 2 τώρα με έχουν σε απλό  δωμάτιο τώρα  να περπατάω να δούμε πως θα προχωρήσει έχω ανά 10 λεπτά συσπάσεις και με κοίταξαν τώρα πήγε στο 3.. αλλά ακόμα δεν έχω μπει στις οδύνες.αυτα...θα σας ενημερώσω αργότερα..

Κοριτσι μου με το καλο!!! Περιμενουμε νεα σου!! Άιντε σε ολες μας σιγα σιγα!!! 

Κοριτσια οσο για τον υπνο τι να πω ειλικρινα 4 -5 φορες σε ενα 8ωρο να σηκωνεσαι σπανε τα νευρα σου! Η αλλαγη πλευρου συνδιαζεται κ με τουαλετα δεν ξερω αν ξυπναω επειδη κατουριεμαι η επειδη πιαστηκα και θελω να γυρισω πλευρο αλλα ποναω!! Μετα τον υπνο πλεον πιο κουρασμενη νιώθω παρα ολη τη μερα με οτι δραστηριοτητες κανω! 

• Ευχαριστώ 1

url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@ΚατεριναΣκ με το καλό το μωράκι σου.

@didi2 Όλα πάνε μια χαρά.Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Καλησπέρα κορίτσια.Αυτο με τον ύπνο το έχω κι εγώ.Δεν μπορώ πλέον να γυρίσω ούτε δεξια ούτε ανάσκελα.Ειμαι μονίμως αριστερά.Οταν ξαπλώνω δεξιά με ποναει κάτι.Οταν είμαι ανασκελα έχω δύσπνοια.Αφηστε.Μια ταλαιπωρία. @nairobi σε νιώθω απόλυτα.

• Μου αρέσει 5

Just now, merl30 είπε:

@ΚατεριναΣκ με το καλό το μωράκι σου.

@didi2 Όλα πάνε μια χαρά.Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Καλησπέρα κορίτσια.Αυτο με τον ύπνο το έχω κι εγώ.Δεν μπορώ πλέον να γυρίσω ούτε δεξια ούτε ανάσκελα.Ειμαι μονίμως αριστερά.Οταν ξαπλώνω δεξιά με ποναει κάτι.Οταν είμαι ανασκελα έχω δύσπνοια.Αφηστε.Μια ταλαιπωρία. @nairobi σε νιώθω απόλυτα.

Κοντευεις κοριτσι μου!! Λιγη υπομονη!! Μακαρι να μαθω κι εγω την Τριτη ποτε θα μπω για προκληση!! Θα ειναι λιγακι λυτρωτικο να ξερω το ποτε!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΚατεριναΣκ είπε:

Κορίτσια είμαι στο νοσοκομείο. Το βράδυ είχα συσπάσεις αρκετές και δυνατές και στις 5 ξεκινήσαμε αφού μίλησα με την γιατρό. Όταν έφτασα με κοίταξε από κάτω είχα διαστολή 2 τώρα με έχουν σε απλό  δωμάτιο τώρα  να περπατάω να δούμε πως θα προχωρήσει έχω ανά 10 λεπτά συσπάσεις και με κοίταξαν τώρα πήγε στο 3.. αλλά ακόμα δεν έχω μπει στις οδύνες.αυτα...θα σας ενημερώσω αργότερα..

Με το καλό!!! Όλα θα πάνε τέλεια!

• Μου αρέσει 1

GcVIp2.png

1 ώρα πρίν, ΚατεριναΣκ είπε:

Με το καλό Κατερίνα μουυυυ!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, merl30 είπε:

Κορίτσια έχει πάρει καμία ψευδοθηλές; Μου τις πρότεινε μια φίλη μου και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητες.

Εγώ όχι!!!!αν χρειαστεί βλέπουμε....

Βρε κορίτσια εγώ θέλω να θηλάσω....αλλά θα δείξει πως θα πάει!!!!από κει κ πέρα έχω πάρει μπιμπερο...μου δώσανε επίσης αχρησιμοποίητα κ εναν αποστειρωτη επίσης αχρησιμοποίητο....καθώς η ξαδέρφη μου θήλασε κ δεν τα χρειάστηκε ποτέ!!!!,το θέμα είναι πως καθαρίζονται οι αποστειρωτες?????????philips είναι.....επίσης το γάλα φόρμουλα....δεν έχω ιδέα πως φτιάχνεται!!!!έχει οδηγίες φαντάζομαι αλλά δεν έχω καθόλου άποψη!!!!ξέρει καμιά?????

Just now, Thaliamp είπε:

Βρε κορίτσια εγώ θέλω να θηλάσω....αλλά θα δείξει πως θα πάει!!!!από κει κ πέρα έχω πάρει μπιμπερο...μου δώσανε επίσης αχρησιμοποίητα κ εναν αποστειρωτη επίσης αχρησιμοποίητο....καθώς η ξαδέρφη μου θήλασε κ δεν τα χρειάστηκε ποτέ!!!!,το θέμα είναι πως καθαρίζονται οι αποστειρωτες?????????philips είναι.....επίσης το γάλα φόρμουλα....δεν έχω ιδέα πως φτιάχνεται!!!!έχει οδηγίες φαντάζομαι αλλά δεν έχω καθόλου άποψη!!!!ξέρει καμιά?????

@Fofi! Πήρα κ 2 πιπίλες να υπάρχουν για παν ενδεχόμενο!!!!!

Just now, merl30 είπε:

Κορίτσια έχει πάρει καμία ψευδοθηλές; Μου τις πρότεινε μια φίλη μου και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητες.

Σπανια χρειαζονται και συνηθως ειναι ανασταλτικες για το θηλασμο. Το βασικο ειναι να μπει σωστα το μωρο στο στηθος.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Βρε μην αγχώνεσαι..νεράκι βράζεις κ ρίχνεις την ανάλογη ποσότητα σκόνης (λέει το κουτί δοσολογία γραμμάρια σκόνης/νερού) κ το κουνάς να ανακατευτεί.. έπειτα το αφήνεις λίγο σε νερό τρεχούμενο να πάρει σωστή θερμοκρασία. Το δοκιμάζεις στην εσωτερική μεριά του χεριού σου κ όταν είναι χλιαρό το δίνεις...

• Μου αρέσει 2

Just now, Thaliamp είπε:

Εγώ που πήρα καινούριο αποστειρωτη τον έβαλα να δουλέψει δύο φορές άδειο.Μετα έβαλα τα μπουκάλια και τις πιπίλες μεσα,αφού πρώτα τα έβρασα σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτα.Δεννηξεραβπως μπορώ να τα καθαρίσω .Αν και όλο αυτό που έκανα δεν χρειαζονταν γιατί η αποστείρωση κρατάει για 24 ωρες.Τωρα για το γάλα δεν το γνωρίζω.

Just now, merl30 είπε:

Εγώ που πήρα καινούριο αποστειρωτη τον έβαλα να δουλέψει δύο φορές άδειο.Μετα έβαλα τα μπουκάλια και τις πιπίλες μεσα,αφού πρώτα τα έβρασα σε μια κατσαρόλα για 5 λεπτα.Δεννηξεραβπως μπορώ να τα καθαρίσω .Αν και όλο αυτό που έκανα δεν χρειαζονταν γιατί η αποστείρωση κρατάει για 24 ωρες.Τωρα για το γάλα δεν το γνωρίζω.

Επίσης με μια παιδίατρο που μίλησα μου είπε ότι τα πράγματα που θα αποστειρωνουμε πρέπει να τα αφήνουμε μέσα στον αποστειρωτη.

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Μου χαρισαν αποστειρωτη και θερμαντηρα! Εχω προμηθευτει ενα μπιμπερο με φυσικη αισθηση (θηλη ) ειναι πολυ μαλακη και κατα των κολικων της avent! Θελω κι εγω να θηλασω ειδικα ομως θα ηθελα να μαθει και με μπιμπςρο με το δικο μου απο ενα σημειο κ μετα για να μπορει να το ταισει κ ο μπαμπας του ειδικα οταν θα επιστρεψω στη δουλεια!! Για τον καθαρισμο του αποστειρωτη με συμβουλεψαν να βαλω λευκο ξυδι και να το αφησω ενα βραδυ και φευγουν τα αλατα!! Επισης απο avent εχω παρει ενα ζευγαρι πιπιλες νυκτος απο αυτες που εχουν κενο για να αναπνεει καλυτερα το μωρο! Δεν γνωριζω ομως ποτε και αν θα δωσω! Γενικα κοριτσια αυτο με αγχωνει πολυ ο θηλασμος η πιπιλα και ολα τα συναφη! Θα δουμε πως θα παει!! 

• Μου αρέσει 1

url%5D

Just now, Renez είπε:

Βρε μην αγχώνεσαι..νεράκι βράζεις κ ρίχνεις την ανάλογη ποσότητα σκόνης (λέει το κουτί δοσολογία γραμμάρια σκόνης/νερού) κ το κουνάς να ανακατευτεί.. έπειτα το αφήνεις λίγο σε νερό τρεχούμενο να πάρει σωστή θερμοκρασία. Το δοκιμάζεις στην εσωτερική μεριά του χεριού σου κ όταν είναι χλιαρό το δίνεις...

Πρέπει να είναι εμφιαλωμένο η απλά βρασμένο??????απλά τα σκέφτομαι όλα γιατί λέω αν χρειαστεί μην είμαι τελείως ανίδεη.....

Just now, merl30 είπε:

Απιονισμένο νερό θέλει????ναι το ξέρω ότι φεύγει η αποστείρωση....απλά θέλω κ εγώ να τα περάσω μια κ αν χρειαστούν να τα έχω κάπου πρόχειρα....

Ο αποστειρωτης καθαριζεται ως εξης:βαζεις στον πατο ξυδι και νερο και τον αφηνεις να κανει τον κυκλο του..οσο πιο πολυ βαλεις τοση πιο πολυ ωρα θα κανεις..εγω που μου εδωσαν εναν χρησιμοποιημενο παιδςυτηκα παρα πολυ να τον καθαρισω..2 μερες εκανα αυτο με το ξυδι απο τα αλατα που εβγαζε διοτι δεν εβαζαν απιονισμενο νερο...αας επισης να εφοδιαστεις και απιονισμενο νερο...τι ειναι το γαλα φορμουλα???

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...