Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Κορίτσια καλημερα

Η μικρή γεννήθηκε χθες το πρωί με καισαρική όπως ήταν προγραμματισμένα...

Εχει μπει στην εντατική γιατί παρουσίασε ταχύπνοια αμέσως μετά τον τοκετό. Την είδα ελάχιστα γιατί ίσα που μου την άφησαν. Το βράδυ μας άφησαν να μπούμε στην εντατική και απλά την είδαμε, δεν μπορέσαμε να την πιάσουμε καθόλου.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και μου είπαν πως είναι κάτι συνηθισμένο και ότι λογικά θα βγει άμεσα (αλλά δεν ξέρουμε πότε). Το βατός της ήταν πολύ καλό 2900 που βοηθάει πολύ...

Αυτα... όπως καταλαβαίνεται χθες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...

Τωρα όσον αφορά τα δικά μου. 
καταρχας για τον COVID (πάντα για το Ιασώ)

Δεν αφήνουν κανέναν πλην του συζύγου ή όποιον ορίσετε σύνοδο σε κανένα μέρος (αναμονή, δωμάτιο κλπ).

Η αιμορραγία μετά τη γεννά είναι μεγάλη και προμηθεύουν από το νοσοκομείο σερβιέτες και μιας χρήσης εσώρουχα. Έχουν συγκεκριμένο τρόπο που τις χρησιμοποιούν (3 σερβιέτες μαζί).

Ο πόνος (της καισαρικης) είναι αρκετά οξύς μόλις περάσουν 6-7 ώρες από το χειρουργείο αλλά σου δίνουν αμέσως παυσίπονο μόλις το ζητήσεις. Η επισκληρίδειο μένει σχεδόν το σωληνάκι της 24 ώρες και σου παρέχει μικρή δόση για να μην πονάς.

Δεν ξέρω τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε... 

Γραψτε μου ότι θέλετε και θα σας απαντήσω μόλις μπορέσω...

Να σας ζησει κοπελα μου! Υπομονη και θα ειστε αυτοκολλητοι σε πολυ λιγο με το μπεμπακι! Ολα θα πανε καλα! Το να εισαι χωρια με το μωρακι δεν ειναι ενα σεναριο που θα ηθελε κανεις ιδανικα αλλα θα περασει!! Καλη αναρρωση!!! 

• Ευχαριστώ 1

url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@didi2 Όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι καθόλου ,με το που ια τη πάρεις αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα ! κοιτα να αναρρώσεις για να την απολαύσεις :wub:

Τωρα οσο για τον υπνο.... μερα παρα μερα ξυπνάμε τρεις και αυτό γιατί με πιέζω πολύ να μη κοιμηθώ τα μεσημέρια για να κοιμάμαι βράδυ πάρα βράδυ κανονικά ( οσο γίνεται) ....Βέβαια κατι θα γίνει και στις 6.30 με 7 θα ξυπνήσω πάλι ...που είανι τα ωραία χρόνια που λιώναμε στον ύπνο....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , merl30 είπε:

Ααα δεν ήξερα ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες στους οποίους οφείλεται η ταχύπνοια.Σε ρωτάω γιατί κι εγώ μπαίνω το άλλο Σάββατο για καισαρική.Τις ενέσεις αυτές σε πόσες μέρες τις κάνατε;;;;κάθε μέρα και μια;;;και πόσες έκανες συνολικά;Εμένα ο γιατρός μου είναι να με δει την Τρίτη και μου είπε ότι μπορεί να κανουμε.Αλλα δεν ξέρω αν προλαβαίνω.

Έκανα 2 μαζί σε 24 ώρες (σύνολο 4) πριν 1 μηνα

• Ευχαριστώ 1

GcVIp2.png

5 ώρες πρίν, didi2 είπε:

Κορίτσια καλημερα

Η μικρή γεννήθηκε χθες το πρωί με καισαρική όπως ήταν προγραμματισμένα...

Εχει μπει στην εντατική γιατί παρουσίασε ταχύπνοια αμέσως μετά τον τοκετό. Την είδα ελάχιστα γιατί ίσα που μου την άφησαν. Το βράδυ μας άφησαν να μπούμε στην εντατική και απλά την είδαμε, δεν μπορέσαμε να την πιάσουμε καθόλου.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και μου είπαν πως είναι κάτι συνηθισμένο και ότι λογικά θα βγει άμεσα (αλλά δεν ξέρουμε πότε). Το βατός της ήταν πολύ καλό 2900 που βοηθάει πολύ...

Αυτα... όπως καταλαβαίνεται χθες ήταν πολύ δύσκολη ημέρα...

Τωρα όσον αφορά τα δικά μου. 
καταρχας για τον COVID (πάντα για το Ιασώ)

Δεν αφήνουν κανέναν πλην του συζύγου ή όποιον ορίσετε σύνοδο σε κανένα μέρος (αναμονή, δωμάτιο κλπ).

Η αιμορραγία μετά τη γεννά είναι μεγάλη και προμηθεύουν από το νοσοκομείο σερβιέτες και μιας χρήσης εσώρουχα. Έχουν συγκεκριμένο τρόπο που τις χρησιμοποιούν (3 σερβιέτες μαζί).

Ο πόνος (της καισαρικης) είναι αρκετά οξύς μόλις περάσουν 6-7 ώρες από το χειρουργείο αλλά σου δίνουν αμέσως παυσίπονο μόλις το ζητήσεις. Η επισκληρίδειο μένει σχεδόν το σωληνάκι της 24 ώρες και σου παρέχει μικρή δόση για να μην πονάς.

Δεν ξέρω τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε... 

Γραψτε μου ότι θέλετε και θα σας απαντήσω μόλις μπορέσω...

Να σάς ζήσει η μπέμπα! Να μην ανησυχείς καθόλου γτ κ ο γιος μου μόλις γεννήθηκε εμφανίσε ταχύπνοία κ τον κράτησαν στην Μενν για 5 μέρες προληπτικά(1 μέρα εντατική κ μετά απλά προληπτικά) . Εγώ πήγαινα κάθε μέρα μετά Τήνο 2ή κ τον έβαζα στο στήθος αλλά του έδιναν μπιμπερό κιόλας. Να μην τρομάξεις γτ το γάλα μπορεί να σου αργήσει λιγάκι να σου κατέβει αλλά είναι φυσιολογικό.  Με το καλό να γυρίσετε σπίτι.  

3 ώρες πρίν, Thaliamp είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσει!!!!μην ανησυχείς για το μπεμπακι...πολλά μωράκια το παρουσιάζουν.. καταλαβαίνω ότι θα την ηθελες μαζί σου βέβαια αλλά λίγο υπομονή κ θα φύγετε μια χαρά κ οι δύο....τώρα κοίτα να ξεκουραστεις να ανακτήσεις κ εσύ δυνάμεις!!!!!καλή ανάρρωση να έχετε!!!!!

Αυτή τη βδομάδα δεν θα μπεις εσύ εκτός απροόπτου?????υπομονηηηηη τελειώνεις!!!!τι χαλι είναι αυτό όμως ρε παιδί μου με την αϋπνία!!!!

Α βρε κορίτσι μου κ εσύ με τους εμετούς....σε πήγε έτσι μέχρι τώρα ούτε στο τέλος να μην ηρεμησεις!!!!το Πορτ μπεμπέ πως θα το καθαρίσεις????θέλω να καθαρίσω κ το δικό μου αλλά δεν βγαίνουν τα υφάσματα για να τα πλύνω.....

Κάνω υπομονή! Δεν το έχω δει ακόμα η αλήθεια είναι γτ μόυ το έδωσε μια φίλη ,peg perego είναι . Θα το δω αν βγαίνουν κ θα σου πω. 

1 ώρα πρίν, didi2 είπε:

Ευχαριστώ! Ναι τις είχαμε κάνει κανονικά...

Μου είπαν ότι μπορεί να οφείλεται σε πολλά (στις περιτυλίξεις που είχε, στην κακή θέση, ότι ζοριζόταν επειδή δεν χώραγε ή ότι στρεσαριστηκε πολύ στην γέννα)

Συνήθως τα μωράκια που γεννιούνται με καισαρική εμφανίζουν ταχύπνοία γτ δεν προλαβαίνουν να βγάλουν τα υγρά από τα πνευμόνια τους. Βέβαια κ εγώ που γέννησα φυσιολ. Πάλι είχε ταχυπνοια. Κ επειδή το έψαξα πολύ Μήπως έκανα εγώ λάθος κάτι στον τοκετό κτλ.. δεν ισχύει τίποτα.  Απλά κάποια κλαίνε πολύ κ βγάζουν τα υγρά κ κάποια Όχι. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Fofi! είπε:

Ουτε ατμοσιδερο???να το περνουσες λιγο με αυτο να το εβγςζες στο  ηλια και μετα να επαιρνες και το planet baby να το ψεκασεις...

Όχι δεν έχω ρε γαμωτο....planet baby λες ε???έλεγα dettol... εντωμεταξυ σκέφτομαι δεν θα ξανασκονιστει???θα το σκεπάσω με κάτι. . 

Διαφημίσεις

Just now, didi2 είπε:

Έκανα 2 μαζί σε 24 ώρες (σύνολο 4) πριν 1 μηνα

Εφόσον εκανες κ τις ενέσεις , είστε καλυμμένοι. Εγώ το γέννησα 40 ρβδ κ πάλι εμφάνισε .Εκμεταλλεύσου όσο χρόνο έχεις να ξεκουραστείς κ να κοιμηθείς γτ είσαι κ από καισαρική γτ μετά θα τρέχεις κ δεν θα φτάνεις!! Εφόσον δεν θα θηλασεις, θα πάρει κ βάρος πιο γρήγορα με το ξένο .

Just now, Thaliamp είπε:

Όχι δεν έχω ρε γαμωτο....planet baby λες ε???έλεγα dettol... εντωμεταξυ σκέφτομαι δεν θα ξανασκονιστει???θα το σκεπάσω με κάτι. . 

Ναι να το σκεπασεις με σεντονακι η κάτι οπωσδήποτε. 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Εντωμεταξυ βρε κορίτσια.....πείτε μου μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά....για τις συσπάσεις ο γιατρος μου έχει πει ότι πετρώνει η κοιλιά.....εμενα μαζεύει από ψηλά κ αλλάζει κ σχήμα κάπως....δεν είναι χαμηλά δηλαδή....δεν είναι το μωρό....είναι διαφορετική η αίσθηση όταν μαζεύετε κάπου αυτό η κάνει βουναλακια.αρα συσπαση δεν είναι?????το νιώθω πάρα πολλές φορές μέσα στη μέρα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Εντωμεταξυ βρε κορίτσια.....πείτε μου μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά....για τις συσπάσεις ο γιατρος μου έχει πει ότι πετρώνει η κοιλιά.....εμενα μαζεύει από ψηλά κ αλλάζει κ σχήμα κάπως....δεν είναι χαμηλά δηλαδή....δεν είναι το μωρό....είναι διαφορετική η αίσθηση όταν μαζεύετε κάπου αυτό η κάνει βουναλακια.αρα συσπαση δεν είναι?????το νιώθω πάρα πολλές φορές μέσα στη μέρα..

Nai αυτό είναι σύσπαση.  

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Thaliamp είπε:

Εγω τα περασα ολα με αυτο να σου πω την αληθεια...προμηθευτηκα απο το σουπερ μαρκετ ποσα τετοια...παιχνιδια,αλλαξιερες,αυγο,πορτ μπεμπε ολα...και ηλιασετα και ριξε ενα σεντονακι απο πανω μετα..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Thaliamp είπε:

Για συσπαση το αντιλαμβανομαι αυτο ετσι οπως το λες. 
Ο,τι καθαριζεις σκεπαζε το με ενα σεντονακι γιατι θα σκονιστει και θα κανεις διπλο κοπο . Το πορτ μπεμπε δες μηπως πλενεται ετσι ολοκληρο, αφου του αφαιρεσεις το στρωματακι για να μη χαλασει.

• Μου αρέσει 1

Just now, Thaliamp είπε:

Το ίδιο παθαίνω κ εγώ. Συσπάσεις είναι. Από εχθές το πρωί ειδικά έχω συνέχεια!!! Κ πονάει η κοιλιά μου διαρκώς, είτε όρθια είτε καθιστή είτε ξάπλα. Ο γιατρός μου είπε μόνο αν είναι σταθερές οι συσπάσεις ανά 5λεπτο να τον πάρω. Αλλιώς δε σημαίνει κάτι. Πολύ ταλαιπωρία από εχθές κ εν τω μεταξύ δε σταματάει να κουνιέται δευτερόλεπτο η μικρή... 

• Μου αρέσει 3

Just now, Angela_le είπε:

Το ίδιο παθαίνω κ εγώ. Συσπάσεις είναι. Από εχθές το πρωί ειδικά έχω συνέχεια!!! Κ πονάει η κοιλιά μου διαρκώς, είτε όρθια είτε καθιστή είτε ξάπλα. Ο γιατρός μου είπε μόνο αν είναι σταθερές οι συσπάσεις ανά 5λεπτο να τον πάρω. Αλλιώς δε σημαίνει κάτι. Πολύ ταλαιπωρία από εχθές κ εν τω μεταξύ δε σταματάει να κουνιέται δευτερόλεπτο η μικρή... 

Εγώ δεν νιώθω πόνο....καμιά σουβλιά ίσως...εμείς τις θέλουμε τόσες συσπάσεις από τώρα????εγώ παίρνω κ μαγνήσιο ακόμα 38η θα το κόψω.....

• Μου αρέσει 1

Just now, Αngy89 είπε:

@didi2 να σου ζήσει !!εύχομαι σύντομα να το πάρεις αγκαλίτσα !!ελπίζω οι πόνοι την δεύτερη μέρα να ναι πιο νορμάλ !Καλή ανάρρωση ☺

Ευχαριστώ! Σήμερα με τους πόνους ήταν περίεργη ημέρα... Από το μεσημέρι και για 3-4 ώρες ήμουν πολύ καλά! Τόσο που λέω παει αυτό ήταν, αλλά έκανα λάθος γιατί επανήλθαν...

Αιμα έχω σαφώς λιγότερο! 
Αυτο που μου είπαν εδώ οι μαίες είναι ότι πρέπει να τις ενημερώνουμε αμέσως μόλις αρχίσει ο πόνος για παυσίπονο πριν προλάβει να γίνει μεγάλη σύσπαση!

• Μου αρέσει 3

GcVIp2.png

Just now, didi2 είπε:

Ευχαριστώ! Σήμερα με τους πόνους ήταν περίεργη ημέρα... Από το μεσημέρι και για 3-4 ώρες ήμουν πολύ καλά! Τόσο που λέω παει αυτό ήταν, αλλά έκανα λάθος γιατί επανήλθαν...

Αιμα έχω σαφώς λιγότερο! 
Αυτο που μου είπαν εδώ οι μαίες είναι ότι πρέπει να τις ενημερώνουμε αμέσως μόλις αρχίσει ο πόνος για παυσίπονο πριν προλάβει να γίνει μεγάλη σύσπαση!

Μάλιστα !!πάλι καλά τουλάχιστον είναι υποφερτοι αυτοί οι πόνοι !!λογικά όσο περνούν οι μέρες θα σαι καλύτερα !!☺

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...