Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Κορίτσια εγώ είμαι όλο το πρωί και το μεσημερι πλέον πολύ καλά από αναγούλες.εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Όταν μου πει ο μικρός να πάμε τουαλέτα αναγουλιαζω πριν πάμε ας πούμε! Το απόγευμα κ μετά συνεχίζουν  αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από ότι στις αρχές. Πάντως τρώω μια χαρά, μόλις μου περάσουν πεινάω σαν τρελλη. Απο κιλά  στα ίδια είμαι. Λίγο στρογγυλεψε η κοιλίτσα αλλά είναι κ λίγο η δυσκοιλιοτητα μάλλον! Να σας πω ότι τις τελευταίες μέρες δοκίμασα all bran δημητριακά κ με βοήθησαν πάρα πολύ θα έλεγα!! Δοκιμάστε τα αν θέλετε αν κ δεν είναι ωραία.

Τικερακι κ εγώ δεν μπόρεσα να βάλω τρία αλλά δεν πειράζει. Κ όπως βλέπετε δεν αντιστάθηκα.. Το ένστικτο μου ροζιζει αυτή τη φορά! 

• Χαχα 1

b3Egp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sw2jp2.png Χρόνια πολλά!! Πολύ χαίρομαι για τις αυχενικες σας με το καλο κ στις υπολοιπες!!αντε να δουμε κ μεις παλι τα εξωγηινακια μας..χιχι..καλε τα τικερακια πως τα βάζουμε;;εγώ το έφτιαξα άλλα δεν ξέρω πώς να το προσθέσω εδώ.. :shock: aaaa..το κατάφερα άλλα θα βγαίνει κάθε φορα;;;

• Χαχα 1

sw2jp2.png

Κορίτσια μου πως είστε??? Με απασχολεί κάτι αυτές τις μέρες.. στην προηγούμενη επίσκεψη μου στο γιατρό αρχές Δεκεμβρίου τον ρώτησα αν θα μου γράψει αιματολογικές και μου λέει μαζί με την αυχενική αφού θα σε τρυπήσουμε που θα σε τρυπήσουμε να γίνουν μια και καλή. Πάω για αυχενική μου γράφει μόνο το papp-a test, τον ρωτάω γιατρέ αιματολογικές? Δε χρειάζεται κάτι άλλο τώρα μου λέει. Βρε κορίτσια προβληματίζομαι.. δεν θα έπρεπε να ελέγξουμε αίμα, ουρά, θυροειδή, τοξόπλασμα κτλ?? Μόνο μια φορά τα έκανα 29/10 που έμαθα πως είμαι έγκυος..Πέρασαν δύο μήνες! Αύριο μάλλον θα πάω να του δείξω τα αποτελέσματα του papp-a test, να επιμείνω να μου γράψει εξετάσεις ή δεν είναι ανάγκη να τις κάνω τώρα? Άλλες κοπέλες μου λένε πως κάνουν κάθε μήνα εξετάσεις..

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

On 24/12/2019 at 1:11 ΜΜ, foroulina είπε:

Άσε γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει αρκετά κιλά.τωρα λέω να προσέξω.

Ναι δεν θυμάμαι ποιο κορίτσι είχε πει για υποθετο.εγω όταν τρώω ντοματα πάω σίγουρα νορμάλ...χαχα

Εγώ το είχα προτείνει και με εχει σώσει κορίτσια μου!είναι τα Eva Lax  υποθετα χαμομηλιού ,μεχρι 2 την ημερα  

• Ευχαριστώ 1

Χρόνια πολλά κορίτσια με υγεία κι ολα τα καλά στις ζωες σας..Με το καλό τα φασολάκια σας.. Θελω να σας πω κατι που εγινε σήμερα..Στην τουαλέτα μετα την αναγκη μου, παρατήρησα να εχω βγαλει ενα ασπρο πηχτο κομματι..και τρόμαξα.. πηρα τον γιατρο που ειπε αυριο να κανω καλλιιεργεια κολπικου υγρου..το εχετε ακουσει εσεις;

@Vila να επιμεινεις!να ακούς το ένστικτο σου!και εγώ έχω κάνει ήδη 2 φορές.και μάλιστα μου είχε κάνει και κολπική καλλιέργεια. Λογικά αρχές του χρόνου που θα με ξαναδεί θα μου ξαναγράψει.

@Αντζελίνα 30 δεν παίρνεις κανένα ουτρο κολπικα ε?Μην ανησυχείς θα κάνεις την καλλιέργεια και θα δεις.και μικρόβιο να είναι θα πάρεις αντιβίωση συμβατή. 

Καλημέρα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

8 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κορίτσια μου πως είστε??? Με απασχολεί κάτι αυτές τις μέρες.. στην προηγούμενη επίσκεψη μου στο γιατρό αρχές Δεκεμβρίου τον ρώτησα αν θα μου γράψει αιματολογικές και μου λέει μαζί με την αυχενική αφού θα σε τρυπήσουμε που θα σε τρυπήσουμε να γίνουν μια και καλή. Πάω για αυχενική μου γράφει μόνο το papp-a test, τον ρωτάω γιατρέ αιματολογικές? Δε χρειάζεται κάτι άλλο τώρα μου λέει. Βρε κορίτσια προβληματίζομαι.. δεν θα έπρεπε να ελέγξουμε αίμα, ουρά, θυροειδή, τοξόπλασμα κτλ?? Μόνο μια φορά τα έκανα 29/10 που έμαθα πως είμαι έγκυος..Πέρασαν δύο μήνες! Αύριο μάλλον θα πάω να του δείξω τα αποτελέσματα του papp-a test, να επιμείνω να μου γράψει εξετάσεις ή δεν είναι ανάγκη να τις κάνω τώρα? Άλλες κοπέλες μου λένε πως κάνουν κάθε μήνα εξετάσεις..

Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα άλλο γιατρό ο οποίος κάθε μήνα μου έγραφε εξετάσεις,  τώρα κάνω μια φορά στην αρχη και ξανακάνουμε στο 2μηνο+, ο κάθε ένας ακολουθεί την τακτική του!! Αν εχεις ανασφάλεια να του ζητήσεις νωρίτερα για να είσαι ήσυχη!

7 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια με υγεία κι ολα τα καλά στις ζωες σας..Με το καλό τα φασολάκια σας.. Θελω να σας πω κατι που εγινε σήμερα..Στην τουαλέτα μετα την αναγκη μου, παρατήρησα να εχω βγαλει ενα ασπρο πηχτο κομματι..και τρόμαξα.. πηρα τον γιατρο που ειπε αυριο να κανω καλλιιεργεια κολπικου υγρου..το εχετε ακουσει εσεις;

Έχω κ γω υγρα, κάποιες μέρες περισσότερο άλλες λιγοτερο, να την κάνεις την εξέταση!!

Εγώ μαζί με τις αιματολογικές εξετάσεις που έκανα στην αρχη έκανα κ κολπικό υγρό και μου βρήκε ουρεοπλασμα για το οποίο θα πάρω αντιβίωση μετά τις 15 εβδομαδες .. 

Επεξεργάστηκαν by _marjio

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

8 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλημέρα...με το καλό το μωράκι σ ...σε εμένα καθε μηνα τα κανει ανελλιπως ολα μα όλα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από εμενα!! Χρόνια πολλά σε όλες και με το καλό να αλλάξει η χρονιά!! Εγώ πάνω που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου από θέμα αναγούλες, ξεκίνησα σίδηρο που μου έγραψε ο γιατρός και κάθε βράδυ υπέφερα... τώρα έχει δύο μέρες που το σταμάτησα και χθες ήμουν ελαφρώς καλύτερα... σας προκαλεί και εσάς αναγούλα ή να ήταν τυχαίο γεγονός;;; τώρα μου έδωσε η νύφη μου κάτι μασώμενα δισκία που τις περίσσεψαν από την δική της εγκυμοσύνη  και σκέφτομαι να τα δοκιμάσω....

Για τις εξετάσεις και εμένα δεν τις κάνει κάθε μήνα... αυτό που λένε τα κορίτσια κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα....

Qnwvp2.png

10 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλημέρα κορίτσι και με το καλό το μωράκι σου. Ήθελα απλά να σου πω, οτί καλό θα ήταν να επιμένεις στις αιματολογικές. Πρέπει να γίνονται κάθε μήνα, γενική αίματος (αιματοκρίτης, φεριτίνη, σάκχαρο, κλπ), καλλιέργεια ούρων, αντισώματα γις κυτταρομεγαλοιό. τοξόπλασμα, ερυθρά, παρβοιό (εφόσον δεν έχεις), θυρεοειδής. Ο δικός μου μου γράφει και b12, d, μαγνήσιο (τα ζητάει και η ενδοκρινολογός μου). Και καλλιέργεια κολπικού υγρού κάθε 4 με 8 εβδομάδες, ανάλογα και το πώς είσαι και το ιστορικό σου. Δεν λέμε ότι θα έχεις κάτι, αλλά αν ισχύει 1 στις 100. θα μπορέσεις να προλάβεις πολλές άσχημες καταστάσεις. Η πρόληψη σώζει ΚΑΙ στην εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 3

19 ώρες πρίν, Arabella είπε:

@noni90 δαμάσκηνα και ακτινίδια για την δυσκοιλιότητα.Γενικά νομίζω με την διατροφή μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε το εν λόγω πρόβλημα.Εγώ τρώω κάθε μέρα το πρωί γιαούρτι με μέλι, καρύδια και λίγα δημητριακά, μετά φρουτάκια εποχής, στη συνέχεια το μεσημεριανό μου που ποικίλει , απογεύμα τρώω επίσης κάποιο φρουτάκι και το βράδυ κάτι ελαφρύ όπως αυγά με σαλάτα.Χθες έφτιαξα πίτσα και δεν μπόρεσα να φάω πάνω απο δυο κομμάτια (μέτρια).Αισθάνομαι γενικά πρησμένη απο το απόγευμα και μετά.Θα έλεγα οτι αργεί να γίνει η πέψη όσων έχω φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Απο ολα αυτα ππυ λες μονο τα αυγα κ η σαλατα δεν μου ανεβαζει το ζαχαρο. Στη προηγουμενη εγκυμοσυνη εκανα ινσουλινη απ τον 4ο. Τωρα προσεχω οσο μπορω αλλα με εχουν τσακισει οι ναυτιες. 8 βδομαδων σημερα η ηρθε μια κοπελα στο γραφειο να εξυπηρετηθει κ με ρωτησε αν ειμαι εγκυος γιατι λεει εκανα κοιλιτσα. Σκεψου ποσο εχω παχυνει! 

Αγαπημένες εγκυούλες μου καλημέρα!

Εγώ κάνω κάθε μήνα καλλιέργεια κολπικού υγρού και εξέταση ούρων.Εξετάσεις για τοξόπλασμα, παρβοϊό ( και στα 2 δεν έχω αντισώματα) καθώς και θυρεοειδή κάθε 2 μήνες.Πέρα από τη θυροξίνη και το φολικό οξύ, δεν παίρνω κάτι άλλο.

Just now, noni90 είπε:

Απο ολα αυτα ππυ λες μονο τα αυγα κ η σαλατα δεν μου ανεβαζει το ζαχαρο. Στη προηγουμενη εγκυμοσυνη εκανα ινσουλινη απ τον 4ο. Τωρα προσεχω οσο μπορω αλλα με εχουν τσακισει οι ναυτιες. 8 βδομαδων σημερα η ηρθε μια κοπελα στο γραφειο να εξυπηρετηθει κ με ρωτησε αν ειμαι εγκυος γιατι λεει εκανα κοιλιτσα. Σκεψου ποσο εχω παχυνει! 

Καλημέρα κορίτσι μου!Εφόσον έχεις πρόβλημα με το ζάχαρο πρέπει σίγουρα να ακολουθείς συγκεκριμένη διατροφή.Καταλαβαίνω οτι πολλές τροφές αποκλείονται απο το διατροφολόγιο σου και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα.Ίσως θα μπορούσε να σε βοηθήσει ένας διατροφολόγος ή ο γιατρός σου προτείνοντας συγκεκριμένες επιλογές τροφίμων.Όλα να πάνε καλά!Κουράγιο και υπομονή με τις ναυτίες.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...