Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Just now, Arabella είπε:

Αχ @Τζινα38 κι εγώ του αλμυρού είμαι αλλά το μελομακάρονο είναι η αδυναμία μου!Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάντως έτρωγα κανονικά χωρίς να στερούμαι τίποτα και έβαλα 10 κιλά.Στόχος μου είναι και αυτή τη φορά περίπου τόσα να πάρω.Ξεκίνησα 65 και είμαι +2 αλλά αισθάνομαι πολύ φουσκωμένη απο την αρχή.

και εγω μεχρι στιγμης δεν εχω παρει κιλα ευτυχως.!βασικα πηρα 3 κιλα πριν καν μαθω οτι ειμαι εφκυος απο τα φαρμακα της εξωσωματικης τα οποια ειναι κατακρατηση 

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλά Χριστούγεννα!Με το καλό να υποδεχτούμε τα μπεμπακια μας!

@Arabella πάρτο και θα με θυμηθείς!

Κορίτσια εγώ πολύ γλυκατζου...θα μπορούσα να τρέφομαι μόνο με γλυκά...αλλά στην αρχή της εγκυμοσύνης που ήταν οριακό το ζάχαρο μου είπε ο Ενδοκρινολογος μακριά από τα γλυκά.ετσι και εγώ δεν έτρωγα...είχα και τις ναυτιες...που ακόμα τις έχω βέβαια...μελομακάρονα έχω φάει μόνο 3...και τα εχω και στο τραπέζι και οπότε κάθομαι μου σπάνε την μύτη.απορω πως δεν βουτάω στην πιατέλα...Χαχα

Ξέρετε τι λένε ε?αν ζητάτε γλυκά είναι αγόρι...αν ζητάτε αλμυρά είναι κορίτσι. 

• Μου αρέσει 3

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια γλυκά! Χρόνια πολλά με υγεία, με το καλό να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας!

@foroulina εγώ έχω μόνιμα λιγούρες για αλμυρά!!! Από γλυκά τρώω μόνο κάνα μπισκότο, κέικ,τσουρεκακι. Σοκολάτες δε πλησιάζω! Λες να ναι μπεμπουλα;; Εγώ να σας πω την αλήθεια ρε κορίτσια από τη πρώτη στιγμή νιώθω ότι έχουμε αγοράκι! Ο άντρας μου βέβαια μου λέει ότι θα είναι κοριτσάκι.:-P Να δούμε ποιος θα πέσει μέσα χιχι 

• Μου αρέσει 2

BA68p2.png

Καλημερα και χρονια πολλα! Ηθελα να ρωτησω  αν ξερετε αν ειναι ασφαλες να χρησιμοποιουμε το  root retoucher loreal  η schartzkov? Εγω μανουλα αυγουστου ειμαι αλλα δεν υπαρχει το γκρουπ ακομα! Καλα χριστουγεννα!

• Μου αρέσει 4

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα με υγεία κ όμορφες στιγμες!!!

Sandykou με το καλό το μωράκι σου!!!! δεν έχω ιδέα για το προϊόν που ρωτάς δυστυχώς.. 

Τι θα κάνετε σήμερα κορίτσια μου? Εμείς θα πάμε οοοολοι μαζί για φαγητό έξω. Μαμάδες γιαγιάδες αδέρφια  χαμός. Κορίτσια φάτε να ευχαριστηθείτε μέρες που είναι.. θα τα χάσουμε τα κιλα μη μου αγχώνεστε!! Εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου που τρώω λίγα γλυκάκια. Δεν τα πολύ θέλω γενικά. Τελείωσε, έρχεται η κόρη χαχα

• Μου αρέσει 1

b3Egp2.png

Διαφημίσεις

@FofiK για να δούμε!Χαχα

@Sandykou με το καλό κοριτσάκι μου!Δυστυχώς ούτε και εγώ ξέρω να σου απαντήσω.ανοιξε καλέ εσύ το θέμα για μανούλες αυγουστου:)

@gigi εμείς λέμε να πάμε κάπου χριστουγεννιάτικα με τον μικρό.με παγοδρόμιο κτλ

Στον γιο μου λέγανε όλες για κορίτσι σε βλέπω...πριν την β επιπέδου μου λέει ο γυναικολόγος μου...αγόρι!σοκ εγώ!με είχαν πείσει ότι θα έχω κορίτσι...Χαχα!

• Χαχα 2

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Κορίτσια μου γλυκά Χρόνια Πολλά!Να έχετε υγεία και πολλές χαρές μέσα στις οικογένειές σας!Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας στον κόσμο!

@foroulina λες; χαχαχα.Τώρα που το σκέφτομαι στον γιο μου όντως έτρωγα περισσότερα γλυκά.Τώρα δεν με συγκινούν πέρα απο τα μελομακάρονα που έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

@Sandykou με το καλό το μωράκι σου!Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου!

Κορίτσια γενικότερα το ένστικτό σςς τι σας λέει για το φύλο; Εγώ από την αρχή πιστεύω οτι είναι κοριτσάκι.Σε σημείο που αν μου πει ο γιατρός οτι είναι αγόρι θα τον αμφισβητήσω ανοιχτά αχαχαχα.Στον γιο μου ένιωθα επίσης απο την αρχή οτι ειναι αγόρι.Άντε να δούμε, θα πέσω μέσα και αυτή τη φορά;

@"Gigi" σήμερα οικογενειακά, στο σπίτι θα περάσουμε!Μαγειρεύω νοστιμιές!Θα κάνουμε μετά και μια σύνδεση με τους δικούς μας στην Ελλάδα και ίσως βγούμε καμιά βολτίτσα, αν και εδώ στη Γερμανία από την παραμονή κλείνονται στα σπίτια τους και γιορτάζουν κεκλεισμένων των θυρών.Καλά να περάσετε :).

• Μου αρέσει 2

BeKsp1.png smQAp1.png 

Εγώ στον γιο...ήθελα γιο...Και το δεύτερο κόρη...βασικά από μικρή αυτό ήθελα.το προηγούμενο μπεμπινι που έχασα ήταν κοριτσάκι.στον γιο μου δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα...Ενώ στην προηγούμενη και σε αυτή με έχουν τσακίσει οι ζαλάδες και οι ναυτιες...θα δείξει.βεβαια όπως λέει και ο λαός...γερό να είναι!

Κοριτσάκι μου νομίζω δεν έχεις βάλει καλά το τικερακι σου.δεν στο εμφανίζει.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες!! 

Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας !!

Εγώ στην αρχη δεν ήθελα γλυκά, βέβαια τώρα αν βρεθούν μπροστά μου δε θα πω όχι, φέτος όμως δε θέλω καθοοοολου μελομακάρονα ποιος??Εγώ που τα τσάκιζα 5-5.

Εγώ πιστεύω/θέλω να έχω κορίτσι.  Έχω δει και διάφορα όνειρα.. Τι να πω, να είναι γερό παρακαλάω!!!

• Μου αρέσει 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας! Με υγεία κ με το καλό τα νέα μέλη! 

Όσο για τα κιλά στο γιο μου ξεκίνησα 74 κ γέννησα 80 αλλά α τρίμηνο είχα χάσει 7 απ' τις ναυτίες... Τώρα... Αφήστε τα... Πάρα πολύ ναυτία αλλά τρώω κορίτσια... Συνέχεια πεινάω κ είμαι ήδη +1.5. έχω κ δυσκοιλιότητα κ τρώω κάθε μέρα μανταρίνια αλλά το στομάχι μου δε τα ανέχεται πολύ κ γίνομαι χειρότερα. 

Εγώ νομίζω αυτή τη φορά θα είναι κοριτσακι... Ίσως επειδή μου το λένε όλοι όσοι το ξέρουν... Ίσως επειδή κ ο άντρας μου θέλει πολύ ένα κοριτσάκι... Στο πρώτο ήθελα πάρα πολύ αγοράκι, τώρα δεν με πειράζει.... @Φραουλίνα χαρά στο κουράγιο σου με 2 τόσο μικρά κ άλλο ένα στο δρόμο πως τα καταφέρνεις;;; Συγχαρητήρια!! 

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια μου χρονια πολλα.! αχ εχθες τι περασα η γυναικα εφαγα λες και δεν εχει αυριο χαχαχαχαχαχα ολα τα δοκιμασα απο το τραπεζι αφου μου ειπε η πεθερα μου οτι πρωτη φορα με ειδε να τρωω τοσο πολυ σαν να ανοιξε η ορεξη σου επιτελους χαχαχαχαχα μπορει να εκανα κανενα 10ωρο να χονεψω γουρουνιασα λεμε.!

εγω παλι απο γλυκα ουτε να τα βλεπω τα μελομακαρονα και το κανταιφι που εφτιαξε η πεθερα μου και μου εδωσε τα εχω σε ταπερ γιατι ετσι οπως τα ειχα σε πιατο ανοιχτα μου βρωμουσαν, απο αλμυρα δωστε μου οτι θελετε δεν εχω θεμα.. το ενστικτο μου λεει οτι θα ειναι κοριτσι αλλα ολοι οσοι με βλεπουν μου λενε αγορι οτι θα κανω.!

γερο να ειναι μωρε θα ειμαι αχαριστη μετα απο τοσο αγωνα που εχω κανει με εξωσωματικες και τις αποβολες να πω θελω κοριτσι η αγορι και θα απογοητευτω αν ειναι το αντιθετο.!

με λιγα λογια γερο να ναι και ορθιο να μην κατουραει χαχαχαχαχα

• Χαχα 5

mfzgp3.png4QgMp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πώς πάτε από ναυτιες και ζαλάδες?Εγώ γίνομαι χάλια το πρωί μέχρι το μεσημέρι.τώρα έφαγα φιδε. Ευτυχώς είναι ο άντρας μου εδώ εχτες και σήμερα.να δω τι θα κάνω αύριο που θα λείπει...γιατί όταν έκανα μια κουβέντα στην μάνα μου για βοήθεια...μου είπε το θεϊκό..."κάτσε να περάσουν οι γιορτες":evil: μίλησα λιγο με τις ζαλάδες μου και τις ναυτιες και τους ειπα να με πιάσουν μετά από τον καινούργιο χρόνο!χαχαχα!δεν ξέρεις αν θέλεις να κλάψεις η να γελάσεις!

• Λυπημένη/-ος 2

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κορίτσια όμορφα!

@foroulina μου τσάι τζίντζερ έχεις δοκιμάσει; Βοηθάει στις ναυτίες.Εμένα οι ναυτίες μου έχουν σχεδόν περάσει.Λέω σχεδόν γιατί ακόμη σε συγκεκριμένες μυρωδιές ανακατεύομαι όπως το κοτόπουλο, που πραγματικά δεν το αντέχω.Σε νιώθω όμως.Είναι δύσκολο να είσαι έτσι με ένα νήπιο και χωρίς βοήθεια.

@Τζινα38 γερά να είναι τα ζουζούνια μς.Κι εγώ λέω πρώτα απ'όλα να είναι γερό αλλά ονειρεύομαι κορδέλες και φουστίτσες αχαχα.Στην αντίθετη περίπτωση σκέφτομαι οτι θα έχω 3 άνδρες μέσα στο σπίτι, σωβρακοκατάσταση αχαχα.

@_marjio Αυρό με τα όνειρα το έχω κι εγώ.Είχα δει και στον γιο μου.Είχα και το ένστικτο οτι θα είναι αγοράκι και επιβεβαιώθηκα :).

@noni90 δαμάσκηνα και ακτινίδια για την δυσκοιλιότητα.Γενικά νομίζω με την διατροφή μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε το εν λόγω πρόβλημα.Εγώ τρώω κάθε μέρα το πρωί γιαούρτι με μέλι, καρύδια και λίγα δημητριακά, μετά φρουτάκια εποχής, στη συνέχεια το μεσημεριανό μου που ποικίλει , απογεύμα τρώω επίσης κάποιο φρουτάκι και το βράδυ κάτι ελαφρύ όπως αυγά με σαλάτα.Χθες έφτιαξα πίτσα και δεν μπόρεσα να φάω πάνω απο δυο κομμάτια (μέτρια).Αισθάνομαι γενικά πρησμένη απο το απόγευμα και μετά.Θα έλεγα οτι αργεί να γίνει η πέψη όσων έχω φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

BeKsp1.png smQAp1.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...