Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστέα μου εγώ δεν είμαι τόσο του γλυκού αλλά του αλμυρού!!:rolleyes:

Με τη σοκολάτα όμως............έχω κι εγώ μεγάάάάλο κόλλημα!!! Σοκολάτες, σοκοφρέτες και τα συναφή, τα τσακίζω στο λεπτό!!!:):)

Και με τις περιγραφές της Προσπ σκεφτόμουνα ένα κέικ σοκολάτας ή την τούρτα που είπες ότι φτιάχνεις!!!

Μμμμμ θα έρθω εκεί και θα σου τη φάω όληηηηηη!!!!!! χεχεχεχε....καλά!! Μπορεί να σου αφήσω κι εσένα ένα κομματάκι!!!:tongue:

Προσπ ακόμα δεν έφαγα γλυκό!!! χιχιχι....:tongue: Με το ζόρι κρατάω τον εαυτό μου από το γιακά να μην πάω σε ένα περίπτερο και πάρω ότι βρω μπροστά μου!!!!;)

Ακόμα δεν έφαγα για μεσημέρι οπότε κάνω υπομονή....μετά, δεν ξέρω αν θα με κρατήσει κάτι!!!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσείς που θα γεννήσετε σε δημόσιο δεν δίνετε ότι θέλετε στους γιατρούς?

Στης επισκέψεις τους πληρώνετε? Εγώ του έχω δώσει 2 φορές απο 40 ευρο και αυτο γιατί εγω το ήθελα δεν μου είπε ποτέ τίποτα, υπάρχουν φίλες μου που δεν εχουν δώσει 9 μηνες τίποτα και μετα την γενα δώσανε 200-400 ευρο, εγω κανένα 300 θα του δώσω στο τέλος!! Α!! και πληρώνω και την επισκεψη14 ευρο στο ταμείο του νοσοκομείου!!

Εγώ πηγαίνω πρωί και για την επίσκεψη και τον υπέρηχο δίνω γύρω στα 13 ευρώ!! Αν πάω απόγευμα στα εξωτερικά είναι 50 ευρώ η επίσκεψη + 13 ο υπέρηχος!!!!

Αν δεν φωνάξω κάποιον συγκεκριμένο γιατρό να με ξεγεννήσει, τότε του δίνω ότι θέλω από χρήματα!!!

Αν όμως πάρω τηλέφωνο να έρθει ο γιατρός που θέλω χωρίς να έχει βάρδια, τότε ζητάει όσα θέλει αυτός!!! Παράνομο βέβαια αυτό αλλά.......τα δίνεις!!!;)

Στις επικέψεις που έχω κάνει έως τώρα, δεν του έχω δώσει απολύτως τίποτα, γιατί: άλλη γυναίκα μου μετράει την πίεση, άλλος μου κάνει υπέρηχο και στο τέλος πάω στο γιατρό και βλέπει τα συμπεράσματα των άλλων δύο οπότε....δε χρειάζεται να τον πληρώσω κιόλας!!!!

Μια και καλή στη γέννα!!!;)

ανοιξα τον υπολογιστη κρατωντασ ενα κομματι κεικ σοκολατα!!κ μπαινω κ διαβαζω την κουβεντουλα σασ με τισ τουρτεσ κ τα κεικ δε το πιστευω!!!!ουτε να το ξερα!!!!εγω τοχω τσακισει απο προχθεσ το κεικ ο αντρασ μου λειπει με την δουλεια αρκετεσ ωρεσ κ το εφαγα μονη μου!!!κ την μια μερα εβαλα κ παγωτο βανιλια απο πανω!!!αστα!!!

κοριτσια να ρωτησω σχετικα με το μπανιο τι εχετε αγορασει?δεν ξερω αν τοχετε ξανασυζητησει αλλα εγω δεν εχω παρει τιποτα για το μπανακι του μπεμπη!!τι να παρω?ξερετε τι βολευει?

Ελενη δε σου εχει πει ποσο παιρνει για τη γεννα;

Μαριαλενα εισαι στο κλιμα παιδι μου.... Και γω περιμενω να ξυπνησει ο Νικος για να δοκιμασουμε την τουρτιτσα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Μαριαλενα ουτε εγω εχω παρει μπανακι ακομα...

Δεν ξερω τι να παρω.. ειναι πολλα κ διαφορετικα αλλα μαλλον θα καταληξω σε ενα απλο για να τελειωνω..

Εχουν βγει κ κατι μαλακες βασεις που μπαινουν μεσα στο μπανακι για να στηριζεται το μωρο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μαριαλένα, εγώ μπανάκι δεν έχω πάρει ακόμη, αλλά έχω καταλήξει τι θέλω. Θα πάρω να έχει βάση ώστε να είναι ψηλά και ένα μπανάκι απλό που να χρησιμοποιηθεί και πιο μετά και για την αρχή θα πάρω και μία βάση μαλακή όπως λέει και η Αριστέα για να στηρίζεται πιο καλά το μωρό. Α, επίσης, θα πάρω μπανάκι που θα έχει τάπα, ώστε να φεύγουν τα νερά εύκολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια τι έγινε σήμερα με τα γλυκά;;;:shock: Ανάψανε βλέπω τα αίματα!!

Εγώ δεν είχα κάτι σε σοκολάτα και πολύ θα το ήθελα.. Έχω όμως κέικ, απλό, με λίγη σοκολάτα, και το τιμώ κάθε φορά που περνάω από δίπλα του!!!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαβασα για την ημεριδα θηλασμου στο Αττικο νοσ.

μακαρι να μην ημουν τοσο μακρυα να μπορουσα να παω!

εχω παει περσι στην ημεριδα θηλασμου και ειναι ενδιαφερον το οτι ακουγονται αποψεις απο διαφορετικους φορεις που ασχολουνται με τη γαλουχια.. δηλαδη και απο υπευθυνους δημοσιων νοσοκομειων και απο συλλογους υπερ του θηλασμου συνεπως καποια πραγματα διασταυρωνονται.. απλα ειναι επιστημονικο και ευρυ το αντικειμενο στην ημεριδα και δεν ειναι τοσο προσωπικη η αντιμετωπιση αν πχ καποια εχει αποριες..δεν ειναι δηλαδη σεμιναριο..

οχι οτι δεν ειναι καλη εμπειρια και ευκαιρια, αλλα δεν συγκρινεται με ενα σεμιναριο με οδηγιες για τον θηλασμο και μετα με επεξηγησεις περι μυθων και πραγματικοτητας αλλα και σχετικα με τα οφελη η σαν συναντησεις της LLL οι οποιες και παλι δεν ειναι σεμιναρια αλλα η αμεση επαφη με τις πιστοποιημενες συμβουλους θηλασμου μπορουν να λυσουν αποριες σε προσωπικο επιπεδο..

Marialena εγω το μωρο το πρωτο δεκαημερο μεχρι να πεσει ο αφαλος θα το πλενω με πανακι τοπικα και μετα στο χερι στο νιπτηρα μεχρι να αρχισει να στηριζει λιγο το κεφαλακι του που σημαινει γυρω στον 3ο μηνα θα το βαλω στο μπανακι.. οσο για το νιπτηρα θα βαζω τη μαλακη βαση ωστε να μην χτυπησει σε περιπτωση που συμβει κατι και γλιστρισει

περι πανας επισης.. μεχρι σημερα τελικα ειχε ο ΑΒ Βασιλοπουλος τις Libero σε ολες τις συσκευασιες 35% φθηνοτερα και ετσι πηρα δυο πακετα το Νο1 (2-4 kg) και αλλα δυο πακετα το Νο2 (3-6)

Ματινάκι, αυτά είχε γράψει η Prosperous πριν από κάποιον καιρό (αυτά εννοείς; ):

"1) πανες οποια μαρκα δειτε οτι του εφαρμοζει καλα και δεν κανει διαρροες καθως εκτος απο τα τσισα τους πρωτους μηνες και ειδικα οσο θηλαζετε τα κακακια θα ειναι ρκετα υδαρη

2)μωρομαντηλα (προτιμηστε αυτα που δεν αφηνουν πολυ σαπουνι.. ειναι καλα και τις pampers και του libero και τα septona)

3) αλοιφη για το αλλαγμα πχ sudocream, frezyderm cream, penaten αν και ειναι σαν στοκος και πιο λιπαρη και παλι εδω εχει να κανει με το δερμα και την ανοχη του μωρου..

να ξερετε οτι οσο συχνοτερα αλλαζετε ενα μωρο πχ καθε 2 ωρες και το πλενετε καλα αι το στεγνωνετε καλα τοσο πιο σπανια θα εχετε συγκαματα εκτος αν το δερμα ειναι αρκετα ευπαθη.

3) γαλακτοματα σωματος ειναι στην επιθυμια της μητερας.. εγω δεν εβαζα τιποτε στο μωρο αφου απο μονο του εχει απαλο και βελουδικο δερμα αλλα ειναι υποκειμενικο

4) ειδη καλλοπισμου (νυχοκοπτη, βουρτσακι)

5) φαρμακειο συμφωνα με το παιδιατρο σας και μεσα σε αυτο θα εχετε αμπουλες φυσιολογικου ορου για τον καθαρισμο της μυτης

και εκτος απο τον ρουχισμο που θα παιξουν πολυ θα φανελακια και τα ολοσωμα κορμακια απο βαμβακι και πολυ λιγοτερο τα ρουχα εξοδο για τους πρωτους μηνες μιας και μας πιανει και χειμωνας θα πρεπει να χετε σελτεδακια και υποστρωματα με αδιαβροχη την μια πλευρα για το αλλαγμα μιας και συχνα πυκνα θα λερωνονται και φυσικα πετσετακια για τις γουλιτσες μιας και η γαστρικη παλλινδρομηση ειναι συνηθες φαινομενο στα μωρα και μεχρι τον 6ο μηνα αυτο συμβαινει ενω με την εισαγωγη των στερων τροφων σιγα σιγα περναει..

οσο για το μπανιο.. εγω προσωπικα εκανα το μωρο στο νιπτηρα με το χερι μπανιο ενω τις πρωτες μερες το καναμε με βρεγμενη πετσετα τοπικα και οχι ολοκληρο (εχουμε και το πεσιμο του αφαλου μετα τη γεννα και θελει προσοχη αλλα και εντατικη φροντιδα με βαμβακι και οινοπνευμα οπως θα σας καθοδηγησει ο παιδιατρος τον οποιο θα καλεσετε στο σπιτι μολις επιστρεψετε για την πρωτη εκτιμηση του παιδιου σας)

μετα απο λιγο καιρο αρχισα να το βαζω και στο μπανακι αλλα και παλι ειναι αν και πως θα σας βολεψει.. εμενα το μπανακι με βολεψε μετα τον 4-5ο μηνα..

στο αλλαγμα ειχα ενα λεκανακι δυο θεσεων οπου αφου μαζευα τα κακα με την πανα και μετα καθαριζα με μωρομαντηλα την περιοχη εβαζα αφρο της frezyderm και ξεπλενα με φυσικο σπογγο την περιοχη και με τα δυο νερα ετσι σπανια ετρεχα μεχρι το μπανιο και ολα ηταν καλα.. και βεβαια μετα σκουπιζα ταμποναριστα την περιοχη.. βεβαια σε μεγαλα λερωματα βουρ για τον νιπτηρα..

για μπιμπερο θηλασετε η οχι καλο ειναι να εχετε μερικα.. γυαλινα κατα πρτιμηση αν και αποσυρθηκαν τα πλαστικα, θηλες σιλικονης ή καουτσουκ (το καουτσουκ ενδεικνυται ως φυσικο προιον μεχρι να αρχισει η οδοντοφυια) και εκει καπου θα μπερδευτειτε με τα ηδη θηλων..ζητειστε ενημερωση και σκεφτειτε καλα πριν παρετε..

αποστειρωτη για τα μπουκαλια και τα εξαρτηματα τους και πιπιλες αν εχετε την επιθυμια να χρησιμοποιησετε.. ολα αυτα εχουν ενδειξη 0 συν και πανε αναλογα με την αναπτυξη.

Για τα μπιμπερο υπαρχουν βουρτσες για τον καθαρισμο τους και ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΔΕΙ.. πολλα μικροπραγματακια που αναθεμα αν ειναι ποτε χρησιμα..και αυτο αφηνετε στην επιθυμια του καθε γονιου..

αυτα σε γενικες γραμμες.. η αληθεια ειναι οτι στις αρχες διχαζεσαι στο τι να παρεις και τι οχι και συχνα κανουμε αγορες που ετε δεν μας βολευουν ειτε δεν μας χρησιμευουν.. ομως αυτα ειναι στο προγραμμα καθως κατι που κανει σε εμενα δεν σημαινει οτι θα κανει σε καποιον αλλο.." (από την Prosperous)

Κυριακη μου σε ευχαριστησα που δημοσιευσες την λιστα? Δεν θυμαμαι....εν παση περιπτωση ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

περι πανας επισης.. μεχρι σημερα τελικα ειχε ο ΑΒ Βασιλοπουλος τις Libero σε ολες τις συσκευασιες 35% φθηνοτερα και ετσι πηρα δυο πακετα το Νο1 (2-4 kg) και αλλα δυο πακετα το Νο2 (3-6)

Μεχρι σημερα??? Δεν προλαβαμε....τεσπα τι να κανουμε! Εμεις θα παμε μαρινοπουλο αυριο για ψωνια γιατι εχει σημερα και αυριο εκπτωση 45% αν δεν κανω λαθος? Και πολλα ειδη με 1 ευρω....ετσι κι αλλιως θα πηγαιναμε για ψωνια απλα δεν πηγαινουμε τοσο συχνα μαρινοπουλο! Αυριο ομως θα παμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...