Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εγω στην κορη μου ειχα αγορασει μια κουβερτουλα απο το Mothercare τυπου φλις αλλα πιο καλη ποιοτητα, ειχα παρει μια κουβερτα ισπανιας για λικνο που ειναι ροζ αλλα μια χαρα θα τη χρησιμοποιησω στο μωρο, μετα ειχα παρει μια πικε αλλα δεν την χρησιμοποιησα μεσα στο χειμωνα αλλα την ανοιξη και ειχα και δωρο μια κουβερτα παιδικου κρεβατιου απο τη γιαγια μου την οποια χρησιμοποιησα πολυ αργοτερα..

και επισης ειχα παρει απο το Jumbo μια μικρη κουβερτουλα καθαρα φλις για τις μετακινησεις στο δρομο..

το κακο με τις φλις ειναι οτι ειναι συνθετικοτατες και τα μωρα αναβουν για αυτο στην αρχη τις απεφευγα αλλα μετα φροντιζα να μην ντυνω βαρυα τη μικρη..

by the way αυριο Τεταρτη και τη Πεμπτη τα Carrefour εχουν με εκπτωση 45% αν ακουσα καλα τις πανες libero.. Δεν πιστευω οτι θα αφορα τα μικρα νουμερα (1 και 2) αφου δεν βγαζουν μεγαλες συσκευασιες (economy pack) αλλα δεν ειναι κακο να ριξετε μια ματια..

να ξερετε οτι μολις γεννησετε δια μαγειας θα μαθουν οι εταιρειες για το νεογεννητο και ενιοτε θα λαμβανετε κουπονια εκπτωτικα στο σπιτι μεχρι το μωρο να γινει 2 ετων.. δεν τα στελνουν συχνα αλλα κατι ειναι οταν το κανουν.. επισης να κυνηγατε τις προσφορες στις επωνυμες μαρκες.. καμια φορα εχουν εκπτωσεις μεχρι και 50% και αυτο συμφερει για μαζικες αγορες.. οι πανες ειναι σοβαρο κονδυλι ειδικα τον πρωτο χρονο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα!! επισης ειμαι ασχετη.. απλα

α) γραφουν Ισπανιας προελευση και

β) αν πιασεις την κουβερτα καταλαβαινεις οτι υπαρχει διαφορα απο τις ακρυλικες αν και εχουν και αυτες ακρυλικο μεσα στη συνθεση τους και ειναι και αυτο εμφανες..υπαρχουν βεβαια και ισπανικες χαμηλης ποιοτητας αρα δεν σημαινει κατι το made in Spain απο μονο του.. θελει συγκριτικα τεστ..

εγω εχω κατι κουβερτες αχρησιμοποιητες απο την δεκαετια του 70 και του 80 παιδια αλλο πραγμα.. κουβερτα απαλη και ζεστη και με κανενα ιχνος συνθετικου.. για την ωρα τις κραταω για πιο μεγαλα οταν θα ειναι τα παιδια, ειναι κριμα να τις κοψω για τα κρεβατακια τους..

ποια παπουτσια και ποια ρουχα??? στη κορη μου τελειομηνη φορουσα ρουχα μεχρι medium...Και παπουτσια δεν αλλαξα.

εδω εχω κανει μια περιφερεια ΝΑ μεγαλη και δεν μου κανουν τα ρουχα εγκυμοσυνης που ειχα απο πριν και τωρα αγοραζω xxl οσο με χωρανε και σημερα πηρα παπουτσια Νο40 ενω φοραω 38-39 (αναλογα το παπουτσι)..μιλαμε για πρηξιμο!!

δεν εχω σκοπο να πολυκυκλοφορω πριν τη γεννα συνεπως οτι πηρα ειναι για τις λιγες φορες που θα το κανω.. αντε κανα παιδοτοπο, γιατρο και αν κατσει καμια επισκεψη..

τελειωσα και με το πλυσιμο, ντυσιμο του πορτ μπεμπε και του καθισματος του αυτοκινητου, κατεβασα και τα χειμωνιατικα του ανδρα μου ενω ξεκαθαρισα και τα δικα μου ρουχα και τωρα εχει μεινει να ξεκινησω σιδερωμα τα μωρουδιακααααααααααααααα... επιτελους.. τελος δηλαδη!!

εγω εμαθα να μην αγχωνομαι με τις αποκλισεις.. λεω ποτε ειχα τελευταια περιοδο στο γιατρο και ας βγαλει τα ματια του..χαχα!! καποια στιγμη θα γεννησω..ειθε να ειναι στην ωρα που πρεπει..

βρε Dina I LOVE BERLIN!!!!!!! Αχ ενα ταξιδακι ακομη εκει δεν θα με χαλουσε.. πανε 5 χρονακια απο τοτε βεβαια..

ειναι 2 εβδομαδες ομως και δεν ειναι λιγο.. μη στενοχωριεσαι.. και μεις εδω τι κανουμε??? παρεα θα σου κανουμε!!!

τωρα ειμαι στη δουλεια μου, ηρθα να εξυπηρετησω σε κατι και οπου να ναι την κοπαναω..

θα τα ξαναπουμε μετα.. φιλακια

Εχω την εντυπωση οτι κι εγω ανεβηκα ενα νουμερο στο παπουτσι λογω πρηξιματος.. Πηρε η φιλη μου η Γιωτα σημερα ενα ζευγαρι, η οποια με περναει ενα νουμερο, και αυτα που πηρε ισα ισα μου μπαινανε...

Προσπ, στο Βερολινο εχουμε παει πολλες φορες.. εκει μενει ο κουνιαδος μου, ο οποιος παιζει φλαμενκο και διαφορα αλλα ειδη μουσικης, εξαρταται απο το κοινο του.. Παντως, η μεγαλη του αγαπη ειναι το φλαμενκο.. Οταν πρωτοπηγα στο Βερολινο, μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση η διαφορετικη νοοτροπια που εχουν.. και επισης, το πως διατηρουν τα κτιρια τους μισογκρεμισμενα για να θυμουνται τον πολεμο.. μου εκανε και εντυπωση που εχουν μουσεια για τα παντα.. Η αποκορυφωση για μενα, εκτος απο το Μουσειο της Περγαμου, το οποιο οκ, καλουτσικο ηταν, ηταν το Μουσειο του Τειχους.. Δεν ξερω αν πηγες.. Το τί κλαμα εριξα , παιδια, εκει μεσα, δεν περιγραφεται.. συγκλονιστικο.. :-(

Και φυσικα, τα συγχαρητηρια μου για ολες τις δουλειες που εκανες σημερα.. Βρε παδια, μονο εγω νομιζω οτι εχουμε ακομη καιρο μπροστα μας??? Μηπως θα πρεπει να φορτσαρω λιγακι??? :confused: Πρωτα ο Θεος, εχω αλλες 10 εβδομαδες μπροστα μου... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Να 'μαι κι εγώ!

Έχω ευχάριστα νέα! Γύρισα από το γιατρό και όλα πήγαν καλά! Βασικά, το καλό ήταν ότι μπορούσα να του πω πότε είχα τελευταία περίοδο και επειδή έχω απόκλιση 2 εβδομάδες για την ημερομηνία σύλληψης, τον άφησα να το βρει μόνος του στο μηχάνημα! Εγώ δεν έλεγα πολλά ώστε να δω αν θα τα βρει όπως είναι! Βέβαια, είναι έμπειρος γιατρός και είχε καταλάβει από την αρχή ότι πήγα για να ξετυλίξει μόνος του το κουβάρι και να μπορέσω έτσι να επιβεβαιώσω πολλά πράγματα! Χωρίς να το ξέρω, έπεσα στο γιατρό που είναι ο διευθυντής των υπερήχων στο Ιασώ!!!! Αυτό με έκανε να νιώσω μεγαλύτερη ασφάλεια, φαινόταν και από τον τρόπο που μου μιλούσε ότι δεν είναι κανένας τυχαίος γιατρός, και από την άλλη είχα σίγουρο ότι αν ήθελε να ψάξει λεπτομέρειες για μένα και το ποιος είναι ο γιατρός μου θα μπορούσε άνετα να το κάνει. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί, επειδή με τον τρόπο που το χειρίστηκα νομίζω δεν εξέθετα κανέναν, εγώ ήθελα μονάχα να δω τις μετρήσεις του μωρού. Έτσι παρουσιάστηκα σήμερα μπροστά του. Και πράγματι, κάναμε τον υπέρηχο και το μωράκι βγήκε ακριβώς στην εβδομάδα και ημέρα που είμαι, με τις μετρήσεις να συμφωνούν με όσα άκουσα και χθες στο Ιασώ και έβγαλε το βάρος 2225. Μιλήσαμε γι αυτό και για τις αποκλίσεις των μηχανημάτων και μου είπε ότι το σημαντικό είναι να έβλεπε κανείς ξανά σε κάποιο διάστημα πόσο μεγάλωσε το μωρό. Αυτός πάντως με όσα είδε σήμερα δεν ανησύχησε για τίποτα. Και τον ρώτησα και για τους 2 προηγούμενους υπέρηχους που έγιναν στο Ιασώ και πόσο καλή βρίσκει την ανάπτυξη του μωρού και ήταν πολύ θετικός ότι όλα πάνε καλά! Μου πρότεινε να κάνω το βιοφυσικό προφίλ την επομένη στο Ιασώ, και όχι ξανά doppler, το οποίο (βιοφυσικό) υπερκαλύπτει λέει το τελευταίο. Και στο τέλος μου είπε ότι αν χρειαστώ κάτι μπορώ να πάω να με ξαναδει. Για τα ζητήματα τοκετού, μου είπε ότι μονάχα αν υπάρχει σοβαρός λόγος θα μιλούσε για καισαρική και ναι, στην περίπτωση που το μωρό δεν παίρνει τόσο βάρος όσο πρέπει, κι αυτός θεωρεί ότι η καισαρική είναι η λύση. Με τα δεδομένα που έχει απο εμένα, με ηρέμησε ότι για την ώρα πάμε καλά!

Αχ αυτά!!! Σας έγραψα πολλά...το ξέρω! Αλλά έτσι τα ανακεφαλαίωσα κι εγώ μέσα στο μυαλό μου!

Τελεια, Κυριακη, μια χαρα το παιδακι σου.. Και συγχαρητηρια και στο γιατρο, ο οποιος με τον τροπο του σε καθησυχασε.. οχι σαν τον αλλο τον αξεστο.. Βρε κοριτσια, σας ειπα, που οταν πηγα για πρωτη φορα στο νοσοκομειο, μου ζητησαν οι ανθρωποι, μιας και δεν με ειχαν ξαναδει ποτε τους, να κανω παλι καποιες εξετασεις για να περαστουν στο ιστορικο μου.. Μια απο αυτες, μεταξυ της ομαδας αιματος, τοξοπλασματος, κτλ, ηταν και για HIV.. Παω κι εγω και στο γιατρο του ΙΚΑ να μου γραψει οσες μπορουσε, γιατι ηδη αρκετα λεφτα εχουμε δωσει σε εξετασεις, και με το που το βλεπει, λεει.. (σημειωτεον, ηταν η δευτερη φορα που με εβλεπε) -Καλέ, τι ειναι αυτο? Ξερεις τι σημαινει αυτο? Καλα, πηγες και κολλησες AIDS?? Στην αρχη ταραχτηκα, ημουν και μονη μου τοτε, δε σεβαστηκε ουτε την κατασταση μου, ουτε την επαγγελματικη του ιδιοτητα ουτε το ιατρικο του στατους, ουτε την τυφλα του τη μαυρη.. Και νευριασα με τον πανιβλακα, και του απανταω κι εγω.. (σηκωσα και το ενα το φρυδι, μου βγαινει αυθορμητο οταν στραβωνω.. :tongue:) -Κι εσεις, πως με κοβετε??? Υπαρχει περιπτωση ΕΓΩ να κολλησα AIDS? Ο καραγκιοζης ο πανιβλακας!! :twisted:

Την προηγουμενη φορα που ειχα παει, μου εβριζε, πρωτη φορα που με εβλεπε, το γιατρο μου τον ιδιωτη και ολους τους γυναικολογους του νοσοκομειου , που "την εχουνε δει" αφεντικα ελεγε.. Ο ανελεητος! Αντε αλλες δυο φορες να τον δω... μια φορα για το επιδομα και αντε ακομη μια για καμια εξεταση..

Στο θεμα μας λοιπον.. Αντε, βρε Κυριακη μου, να ηρεμησεις κι εσυ, να ηρεμησει και το μωρακι σου... μια χαρα μεγαλωνει.. καταλαβαινω , οπως και ολες μας, τις ανησυχιες σου.. Ολα πανε τελεια!!! Υπομονη, λιγο ακομη να ερθει και ο αντρουλης σου και μετα θα ειναι ολα οπως πρεπει...

Σου ευχομαι ολοψυχα τελειομηνη εγκυμοσυνη και αγαπησιαρικες μερες και νυχτες τα τρια σας αγκαλιτσα..

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα πήγα στο ΙΚΑ και κατέθεσα τα χαρτιά για το επίδομα τοκετού!! Μου έδωσαν την απόφαση επί τόπου και γράφει και πόσα χρήματα θα πάρω!!! Τώρα για το πότε?? Θα δούμε!! Μου είπε πως ίσως προλάβουνε να τα βάλουνε και 1 Νοεμβρίου αλλιώς στις 14 γιατί 15 πέφτει Σάββατο!!

Ζήτησα να μου πει τι θα χρειαστεί για να λάβω τα επιδόματα λοχείας – γέννας και μου έδωσε ένα χαρτί και δύο εξουσιοδοτήσεις για να πάει ο άντρας μου!! Πήγα σε ένα ΚΕΠ, έκανα γνήσιο υπογραφής και τέλος και μʼαυτό!!

Ελενη μου, μπραβο, τελειωσες και με αυτο.. Κι εγω εκλεισα ραντεβου αρχες Οκτωβρη, να παω να δω και την αδυναμια μου, το γιατρο που περιεγραφα πριν.. χμ.. ωραια, ωραια, ανυπομονω... :roll: Μαλλον , εσυ εχεις τα πρωτεια της ετοιμοτητας, τα εχεις κανει ολα σχεδον... Μπραβο βρε κοριτσι μου... :P

prosperous επειδη ειμαι και λιγο ασχετη με αυτα η κουβερτα Ισπανιας πως ειναι;;

Αριστεα, οι ισπανικες ειναι οι πολυ μαλακες κουβερτες.

80142.jpg

Να, αυτες! Και με τη βροχη που εριξε σημερα πως ταιριαζουν οι κουβερτουλες... μμμ.... Δεν ξερω κατω σε εσας, σε εμας, εριξε πολυ πραγμα.. Και να δειτε που ο χορος της βροχης εκανε δουλεια!!:cool: Και κατι ωραια μπουμπουνητα και αστραπες που ειχε πριν.. :D

Σας ευχαριστω πολυ για τη στηριξη και τα γλυκα σας λογια τωρα που θα φυγει ο Αντ.

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα..

ΑΑΑ!! Και ομως.. και καποιες τελευταιες ερωτησεις θα ηθελα να σας κανω..

1. Εχετε παρατηρησει λογω βιταμινων και αλλων συμπληρωματων που μπορει να παιρνετε να σας εχουν ασπρισει οι τριχες απο το μουστακι σας?? :mrgreen: Εχω να κανω αποτριχωση το μουστακι, πανω απο δυο μηνες και δε φαινεται τιποτα!! Σουπερ βολικο και απιστευτα ανωδυνο! :tongue:

2. Ποια μεθοδο χρησιμοποιειτε για αποτριχωση της ευαισθητης περιοχης? Λογω κοιλιας, εχω θεμα.. καταλαβαινετε.. αν θελετε μου λετε ή με πμ..

Τωρα που εμαθα να βαζω φωτο, θα γεμισει το καφε μας εικονιτσες!!! Yeah!!!!:lol:

Καληνυχτα, ομορφες μανουλιτσες!!!

Ονειρα γλυκα, λαχταριστα πατουσακια...

newborn-twins-sleeping_ok-480x374.jpg

Εχω την εντυπωση οτι κι εγω ανεβηκα ενα νουμερο στο παπουτσι λογω πρηξιματος.. Πηρε η φιλη μου η Γιωτα σημερα ενα ζευγαρι, η οποια με περναει ενα νουμερο, και αυτα που πηρε ισα ισα μου μπαινανε...

Προσπ, στο Βερολινο εχουμε παει πολλες φορες.. εκει μενει ο κουνιαδος μου, ο οποιος παιζει φλαμενκο και διαφορα αλλα ειδη μουσικης, εξαρταται απο το κοινο του.. Παντως, η μεγαλη του αγαπη ειναι το φλαμενκο.. Οταν πρωτοπηγα στο Βερολινο, μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση η διαφορετικη νοοτροπια που εχουν.. και επισης, το πως διατηρουν τα κτιρια τους μισογκρεμισμενα για να θυμουνται τον πολεμο.. μου εκανε και εντυπωση που εχουν μουσεια για τα παντα.. Η αποκορυφωση για μενα, εκτος απο το Μουσειο της Περγαμου, το οποιο οκ, καλουτσικο ηταν, ηταν το Μουσειο του Τειχους.. Δεν ξερω αν πηγες.. Το τί κλαμα εριξα , παιδια, εκει μεσα, δεν περιγραφεται.. συγκλονιστικο.. :-(

Και φυσικα, τα συγχαρητηρια μου για ολες τις δουλειες που εκανες σημερα.. Βρε παδια, μονο εγω νομιζω οτι εχουμε ακομη καιρο μπροστα μας??? Μηπως θα πρεπει να φορτσαρω λιγακι??? :confused: Πρωτα ο Θεος, εχω αλλες 10 εβδομαδες μπροστα μου... :rolleyes:

αχ Dina, αχ Dina τι μου κανεις.. ΤΙ μου κανεις!! (μιλαμε σε εχω λατρεψει τωρα)

Το Μουσειο του Τειχους ειναι ενα μαθημα ζωης πιστευω..εγω προσωπικα ενοιωσα οτι ενα γεγονος που συμβαινει σε μια χωρα, αφορα και ολη την ανθρωποτητα (εχω επισκεφθει και τα κατεχομενα της Κυπρου αρα υπαρχει και μια συνδεση)...μεγαλη εμπειρια και γενικοτερα ακομη μεγαλη εμπειρια η επισκεψη στο Βερολινο και οχι μονο εκει βεβαια καθως οι κεντροευρωπαικες χωρες εχουν την εμπορικοτητα και την εξυπναδα να εκμεταλλευονται στο επακρο τα κλεμμενα και μη ωστε να αναδεικνυουν ακομη και το σπιτι της κουτσης Μαριας προκειμενου να εντυπωσιαζουν εισπραττωντας..

ποιος ομως μπορει να αρνηθει οτι ειναι οργανωμενοι?? ποιος μπορει να αρνηθει οτι διαχειριζονται τα παντα με τροπο που εμεις δεν ειχαμε ποτε κρατος και υποδομη να κανουμε??

Και βεβαια συγκεκριμενα για τη Γερμανια εχοντας επισκεφθει και αλλες μεγαλες πολεις υπαρχουν εξισου σημαντικα μουσεια..

βεβαια το Μουσειο της Περγαμου εγω προσωπικα δεν θα το χαρακτηριζα καλουτσικο καθως με συγκινησε το μεγαλειο του στησιματος ολων των σπουδαιων αυτων εκθεματων..

επισης ηταν μεγαλη εμπειρια και ο Ζωολογικος κηπος του Βερολινου.. 5 ωρες για να γυρισω τον κηπο συν το Aquarium (μοναδικο πιστευω στο ειδος του) και παλι δεν τα ειδα και ολα..

αααχχχ.. ταξιδακια..πανε αυτα πια.. τη κριση τους μεσα..:(

Τελεια, Κυριακη, μια χαρα το παιδακι σου.. Και συγχαρητηρια και στο γιατρο, ο οποιος με τον τροπο του σε καθησυχασε.. οχι σαν τον αλλο τον αξεστο.. Βρε κοριτσια, σας ειπα, που οταν πηγα για πρωτη φορα στο νοσοκομειο, μου ζητησαν οι ανθρωποι, μιας και δεν με ειχαν ξαναδει ποτε τους, να κανω παλι καποιες εξετασεις για να περαστουν στο ιστορικο μου.. Μια απο αυτες, μεταξυ της ομαδας αιματος, τοξοπλασματος, κτλ, ηταν και για HIV.. Παω κι εγω και στο γιατρο του ΙΚΑ να μου γραψει οσες μπορουσε, γιατι ηδη αρκετα λεφτα εχουμε δωσει σε εξετασεις, και με το που το βλεπει, λεει.. (σημειωτεον, ηταν η δευτερη φορα που με εβλεπε) -Καλέ, τι ειναι αυτο? Ξερεις τι σημαινει αυτο? Καλα, πηγες και κολλησες AIDS?? Στην αρχη ταραχτηκα, ημουν και μονη μου τοτε, δε σεβαστηκε ουτε την κατασταση μου, ουτε την επαγγελματικη του ιδιοτητα ουτε το ιατρικο του στατους, ουτε την τυφλα του τη μαυρη.. Και νευριασα με τον πανιβλακα, και του απανταω κι εγω.. (σηκωσα και το ενα το φρυδι, μου βγαινει αυθορμητο οταν στραβωνω.. :tongue:) -Κι εσεις, πως με κοβετε??? Υπαρχει περιπτωση ΕΓΩ να κολλησα AIDS? Ο καραγκιοζης ο πανιβλακας!! :twisted:

Την προηγουμενη φορα που ειχα παει, μου εβριζε, πρωτη φορα που με εβλεπε, το γιατρο μου τον ιδιωτη και ολους τους γυναικολογους του νοσοκομειου , που "την εχουνε δει" αφεντικα ελεγε.. Ο ανελεητος! Αντε αλλες δυο φορες να τον δω... μια φορα για το επιδομα και αντε ακομη μια για καμια εξεταση..

Στο θεμα μας λοιπον.. Αντε, βρε Κυριακη μου, να ηρεμησεις κι εσυ, να ηρεμησει και το μωρακι σου... μια χαρα μεγαλωνει.. καταλαβαινω , οπως και ολες μας, τις ανησυχιες σου.. Ολα πανε τελεια!!! Υπομονη, λιγο ακομη να ερθει και ο αντρουλης σου και μετα θα ειναι ολα οπως πρεπει...

Σου ευχομαι ολοψυχα τελειομηνη εγκυμοσυνη και αγαπησιαρικες μερες και νυχτες τα τρια σας αγκαλιτσα..

εγω προσωπικα στις πρωτες μου εγκυμοσυνες και στους δυο γιατρους που εχω συνεργαστει εχω κανει τεστ HIV και μαλιστα οταν πηγαινα στο ΙΚΑ να μου τις γραψουν (γιατι με εστελνε ιδιωτης γιατρος) το χαν πρωτοκολλο και εκει να ζητουν τον HIV και βεβαια ολες τις αλλες Ηπατιτιδες.

Η λογικη ειναι οτι οι ηπατιτιδες και ειδικοτερα ο HIV μπορει να κολλησει ανα πασα στιγμη αν μετα απο μια κυηση η γυναικα συνευρεθει με αλλον ερωτικο συντροφο και σε διαστημα 6 μηνων υπαρχει η ενδειξη..(πλεον αναφερομαστε σε μη μονογαμικες γυναικες)

βεβαια εμενα ο γιατρος μου απο την εγκυμοσυνη της κορης μου και μετα δεν μου ξαναζητησε ηπατιτιδες (καραφαινομουν μονογαμικη προφανως.:tongue:)

Διαφημίσεις

dina εγω ξυραφακι παντα.. δεν αλλαζω μεθοδο δυστυχως.. και τωρα που τα κατω μου δεν επικοινωνουν με τα πανω μου, καθρεπτακι και αφη η με βοηθεια του συζυγου.. εγω ειδικα στη γεννα χερι σε νοσοκομα δεν αφηνω να μου βαλει για να με ξυρισει..χαχα!!

αυτο για το μουστακι δεν το χα προσεξει αλλα σιγουρα εχω δει οτι δεν ειναι τοσο εντονο οσο αλλες φορες και ετσι δεν εχω κανει και εγω κατι για να μη φαινεται..

τωρα που το λες εντωμεταξυ εχω 3 μερες να παρω ασβεστιο.. τα χω σχεδον εγκαταλειψει απο τη βαρεμαρα..:rolleyes:

και για τις δουλειες.. μη βλεπεις εγω εχω τη μικρη και επειδη δεν ξερω ποσο ακομη θα βαρυνω και τι κεφια θα χω κοιταω να ξεμπερδευω απο τωρα να τελειωνω.. στη κορη μου που χα και χρονο τα χα ηδη ολα ετοιμα λιγες εβδομαδες πιο πριν..αυτη ητ φορα αργησα κιολας!!χαχα!!

Kαλημερα κοριτσια και μπεμπακια!!! Τι κανετε? Καλε λιγο ελειψα και γραψατε 3 σελιδες???? Δεν σας εχω διαβασει,απλα ηθελα να σας γραψω τα νεα μου και μετα να παω με ησυχια να διαβασω....αρχιζω λοιπον!

Χθες καθομασταν με τον αντρα μου στον καναπε και αναρωτιομασταν τι μπορει να εννοουσε ο γιατρος οταν μας ειπε οτι το οικονομικο θεμα θα το συζητησουμε τον επομενο μηνα...με καποια φιλη που συζητουσα μου ειπε οτι μπορει να θελει να με στειλει σε κανεναν γιατρο δημοσιου αλλα να θελει να το κανονισει πρωτα πριν μου πει οτιδηποτε,ετσι ωστε να παρει κι αυτος το μεριδιο του! Ε! Μ'αυτα και μ'αυτα και με προφαση το doppler που δε μου ειπε να το κανουμε, τον πηρα τηλ. χθες το βραδυ! Τον ρωτησα και καλα αν θα το κανω και ποτε και μου ειπε οτι δεν εχει δει κατι ανησυχητικο για να με στειλει, παρ'ολα αυτα αν θελω εγω ντε και καλα να το κανω να μου κλεισει ραντεβου! Του ειπα αφου δεν ειναι αναγκαιο δεν θα το κανω! Μετα μπηκα κατευθειαν στο θεμα, τον ρωτησα τι εννοουσε με αυτο που μας ειπε και τι μου απαντησε λετε? Οτι το ειπε γιατι σε εναν μηνα μπορει να εχουν φτιαξει τα οικονομικα μας και να παμε σε ιδωτικη κανονικα οπως ηταν κανονισμενο πριν! Μουρλαθηκα στιγμιαια και του απαντησα το εξης: Γιατρε, δεν εχετε καταλαβει την σοβαροτητα του θεματος μας οποτε σας το λεω αλλη μια φορα οτι δεν προκειται να βρουμε χρηματα για να πληρωσουμε την κλινικη. Και δεν ξερουμε αν θα βρουμε χρηματα να πληρωσουμε και την εφορια! Οποτε σας λεω και ειναι τελειωτικο οτι δυστυχως θα βρω καποιον γιατρο σε δημοσιο να με ξεγεννησει! Μου απαντησε οτι η αποφαση ειναι δικη μας και οταν τον ρωτησα αν μπορει να με βλεπει κι αυτος μεχρι να γεννησω μου ειπε σαφως και μπορω αλλα ετσι κι αλλιως μια φορα θα σε δω ακομα στις 36 εβδομαδες και μετα μπαινεις στην τελικη ευθεια της γεννας! Αν σπασουν τα νερα δεν ειναι υποχρεωτικο να σπασουν απο τις 38 εβδομαδες και μετα...μπορει και πιο νωρις! Εν παση περιπτωση εγω χθες επικοινωνησα με 2 γιατρους εκ των οποιων ο ενας δεν μπορει να με αναλαβει γιατι το αττικο επιβαλλει στους γιατρους να εχουν ανοιξει καρτελα οι εγκυες μεχρι και την 11η εβδομαδα κυησης....εγω ειμαι σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη και δεν θα με δεχτει το νοσοκομειο! Ακουσον ακουσον! Τεσπα....

Μετα επικοινωνησα με μια φιλη που εχει γιατρο στο Αλεξανδρας και μιλησε με τον γιατρο και της ειπε φυσικα και μπορει να με αναλαβει και της ειπε να παρω τηλ.την δευτερα το πρωι να κλεισω ραντεβου να με δει το απογευμα! Οποτε κοριτσια ενδεχεται να γεννησω στο Αλεξανδρας...και λεω ενδεχεται γιατι δεν ξερω ποσο θα παει η ταριφα του....καποιοι ζητανε και ας πληρωνονται απο το νοσοκομειο....εχω ακουσει και μεχρι 2000 ευρω....ξερω πριν 3 χρονια οτι ο συγκεκριμενος ζητησε 1200 ευρω....τωρα ποσο θα παρει οεο?????? Βεβαια αυτα τα λεφτα ειναι μαζι με την μαια....τεσπα!!!!!! Παντως δεν θα πληρωσουμε οσα ζηταει ιδιωτικη κλινικη και γιατρος μαζι! Στο αλεξανδρας το τρικλινο στοιχιζει 75 ευρω την μερα και στα ιδιωτικα 400 ευρω την μερα...καμια σχεση!

Αυτα παω να σας διαβασω....και επανερχομαι!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!επιτελουσ χθεσ το βραδυ μετα απο παρα πολθ καιρο κοιμηθηκα με δροσια κ κοιμηθηκα κ καλα!!!

κυριακη μπροβο για τισ μετρησεισ του μπεμπουλη!!!σου ειπε για βιοφυσικο προφιλ ε?αυτο θα κανω κ εγω την παρασκευη που θα παω στο γιατρο!σασ το ειχα αναφερει καποια στιγμη αλλα δεν τοχε καμια αλλη!παντωσ αυτο ειναι πιο εξιδεικευμενο κανεισ κ υπερηχο κ καρδιογραφημα!

οι ισπανικεσ κουβερτεσ ξερω κ εγω οτι ειναι πολυ καλεσ!!κ εγω εχω μια ισπανικη παρει!

εγω ουτε κουνια εχω ακομη ουτε τιποτα!!!σνιφ σνιφ!!!μονο το σπιτι εχω καθαρισει κ απο δευτερα θα ξεκινησω να πλενω τα ρουχαλακια!!

ματινα ο γιατροσ σου μαλλον δε θελει με τιποτα ναχασει τα χρηματα ε?

γιατι ομωσ σου ειπε πωσ μια φορα θα σε εβλεπε ακομη?εμεισ απο τωρα κ μεχρι την γεννα θαμε βλεπει καθε 15 μερεσ μπορει προσ το τελοσ κ 10!τωρα ειχα παει αρχεσ του μηνα κ εχουν περασει 15μερεσ κ εχω την παρασκευη ραντεβου!

Καλημέρα μανουλίτσες!

Ελένη και Αριστέα, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας περί κουβερτούλας! Εγώ πέρα από μια πικέ για την κούνια, μια φλις μεγάλη και μια βαμβακερή σε μεσαίο μέγεθος, δεν έχω πάρει κάτι άλλο και σκεφτόμουν ότι στην αρχή-αρχή θα χρειαστώ κάτι για την καλαθούνα, έτσι δεν είναι;; Τι λέτε να πάρω;; :confused: Σε ποιο κατάστημα λέτε να πάω να κοιτάξω;

Αχ, αυτές οι κουβέρτες Ισπανίας, όπως μας τις έδειξε η Ντίνα, τι φανταστικές που φαίνονται;;!! Δείχνουν πολύ απαλές!!! Τέλειες πρέπει να είναι!

Ντινάκι, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις γλυκές σου ευχές! Και σε σένα εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Όλα καλά θα μας πάνε!

Ο γιατρός εχθές όταν μου πρότεινε να κάνω την επόμενη φορά το βιοφυσικό, μου είπε αν θέλω να του το πω να είναι μαζί μου μέσα στον υπέρηχο, εκτός κι αν λέει είναι να έρθει ο δικός μου ο γιατρός και δεν θέλει να έρθω σε δύσκολη θέση. Τώρα όσον αφορά στο δικό μου γιατρό, την άλλη εβδομάδα που έχω εξετάσεις, θα επιδιώξω να τον δω για να κάνουμε μια συζήτηση. Ο δικός μου ο γιατρός ανέφερε σαν δεδομένο την καισαρική με δεδομένο ότι το μωρό μπορεί να είναι μικρό και σε συνδυασμό με την θρομβοφιλία και μια παλίνδρομη. Η αλήθεια είναι όσο το έψαξα και από εχθές όσα μου είπε ο δεύτερος γιατρός, ότι σε ένα σχετικά μικρό μωρό, εφόσον έχουν τέτοια ένδειξη, αποφεύγουν τον φ.τ. για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη γέννα δίχως προβλήματα, σε σχέση με ένα μωρό που είναι τελειόμηνο 2800 ή 3 και 3,5 κιλά. Αυτά είναι τα συμπεράσματα.

Ντίνα, κι εγώ έχω μια "αδυναμία" στο ΙΚΑ, έναν γιατρό, που όταν τον πετυχαίνω, ξαφνικά τρελαίνομαι από τα νεύρα που μου προκαλεί! Είναι κλασικές περιπτώσεις αυτές στο ΙΚΑ..!

Για το θέμα αποτρίχωση, έχω χάσει κι εγώ εδώ και πολύυυυυ καιρό την οπτική επαφή με τα κάτω μου. Κι εγώ ξυραφάκι χρησιμοποιούσα και τώρα δεν αντέχω που έχει ξεφύγει η κατάσταση.. Ούτε εγώ θέλω πάντως να με ξυρίσει καμιά νοσοκόμα πριν τη γέννα.... Προσπαθώ κι εγώ με καθρεφτάκι και ο,τι μπορεί κι ο άντρας μου, ώστε να είμαι πιο συμμαζεμένη..!!

Ματινάκι, τελικά ο γιατρός σου σκεφτόταν αυτό που λέγαμε, ότι θα άφηνε να έρθει η μεγάλη στιγμή και εσύ έτσι δεν θα είχες βρει κάποιον, και απλά θα είχε αγνοήσει ότι υπάρχει πρόβλημα με το οικονομικό.. Έλεος πια..! Εσύ καλά έκανες και του το είπες εχθές γιατί έτσι αποκαλύφθηκε και επιπλέον συνεχίζεις την έρευνα ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος γιατρός. Πιστεύω ότι με αυτόν στο Αλεξάνδρας θα έχεις μια καλή εξέλιξη, στο εύχομαι δηλαδή! Κάνε ό,τι μπορείς από τώρα ώστε να το κλείσεις αυτό το θέμα και να μην το έχεις άλλο έννοια. Ό,τι και να σου πει απο κόστος, δεν θα συγκρίνεται με το κόστος σε ιδιωτική κλινική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...