Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εγω βλεπω ΤΑ αναριθμητα εντονα και συνηθως χαλια ονειρα αλλα εφοσον δεν κοιμαμαι με ηρεμια λογικο ειναι να συμβαινει και δεν τους δινω και ιδιαιτερη σημασια.. παντως εχω δει ΤΑ ΚΟΥΛΑ!!

Βασικα περι πιπιλας, προσωπικα πιστεψα στη λογικη οτι ενα μωρο βαζει το χερακι στο στομα γιατι ειναι ανακλαστικο του θηλασμου, ετσι προτιμησα να προσφερω στηθος.. σε καποιες περιπτωσεις καταληγει η μαμα..πιπιλα και σε αλλες οχι αλλα εχω καταληξει οτι εχει να κανει και με το ποσοτο κανει το παιδι.. πχ η κορη μου εβαζε τα χερια στο στομα ειδικα οταν αρχισε η οδοντοφυια και χωρις να λεω κατι της τα απομακρυνα που και που.. ετυχε λοιπον να μην εχει παρει ποτε πιπιλα και να μην εχει συνηθεια να βαζει χερια στο στομα..

αλλα μωρακια το εκαναν πολυ πιο εντονα και η πιπιλα τα..βοηθησε

και αλλα μωρακια το εκαναν και αφου ειχαν πιπιλα..

ουτως η αλλως με την οδοντοφυια και τις ενοχλησεις δεν αλλαζει κατι..το αποτελεσμα ειναι ιδιο.. το χερι στο στομα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι και γω....

Πηγα τελικα στο μαγαζι με τις κουρτινες και βρηκα ωραιες... Μαλιστα μια που κατεληξα ειχε 17?/μετρο που σημαινει 50? το υφασμα ΑΛΛΑ αυτο που πονεσε ηταν τα εργατικα 135? γιατι εχουμε ρομαν στο παιδικο... και ετσι μαλλον θα το αφησω για πιο μετα...

Περιμενω να περασουν οι ωρες για να παμε στο γιατρο...

Και ετσι βρηκα κατι δημιουργικο και εκανα... τοσους μηνες απο το γαμο ειχα τα στεφανα μεσα στο κουτι τους... ειχα λοιπον μια κορνιζα με βαθος, τετραγωνη, για φοντο εκοψα και εβαλα την ταπετσαρια απο το κουτι των στεφανων μεσα εριξα λιγα κουφετα ρυζι που ειχα κρατησει απο το γαμο και ενα μικρο αποξηραμενο λουλουδακι...και τα στεφανα φυσικα... Αχ!! Δε σας λεω τιποτα!!! Εγινε πολυ ωραιο.... Τωρα μενει να το κρεμασω κοντα στο κρεβατι μας.....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Να 'μαι και γω....

Πηγα τελικα στο μαγαζι με τις κουρτινες και βρηκα ωραιες... Μαλιστα μια που κατεληξα ειχε 17?/μετρο που σημαινει 50? το υφασμα ΑΛΛΑ αυτο που πονεσε ηταν τα εργατικα 135? γιατι εχουμε ρομαν στο παιδικο... και ετσι μαλλον θα το αφησω για πιο μετα...

Περιμενω να περασουν οι ωρες για να παμε στο γιατρο...

Και ετσι βρηκα κατι δημιουργικο και εκανα... τοσους μηνες απο το γαμο ειχα τα στεφανα μεσα στο κουτι τους... ειχα λοιπον μια κορνιζα με βαθος, τετραγωνη, για φοντο εκοψα και εβαλα την ταπετσαρια απο το κουτι των στεφανων μεσα εριξα λιγα κουφετα ρυζι που ειχα κρατησει απο το γαμο και ενα μικρο αποξηραμενο λουλουδακι...και τα στεφανα φυσικα... Αχ!! Δε σας λεω τιποτα!!! Εγινε πολυ ωραιο.... Τωρα μενει να το κρεμασω κοντα στο κρεβατι μας.....

για ολα καποτε ερχεται η στιγμη τους!! και γω στην εγκυμοσυνη της κορης μου εκμεταλλευτηκα τον χρονο και εκανα δαφορα που δεν προλαβαινα αλλα δυστυχως ενω τα χα φτιαξει ολα στην εντελεια και οπως τα ηθελα μετα την γεννα τρεις μηνες μας διερρηξαν το σπιτι και εγιναν ολα μπαχαλο.. το φτιαξαμε, το βαψαμε, αλλα την οργανωση που ειχα δεν την εχω ξανακανει διοτι δεν εχω πια τον χρονο κυριως αλλα κι τη διαθεση..

με το καλο η επισκεψη σας στο γιατρο.. και εγω εχω την αλλη Παρασκευη και μου φαινεται τοσο μακρυα που ανυπομονω και αγχωνομαι κιολας καθως δεν ειχα βαλει και ποπο κατω τοσο καιρο..

περιμενουμε νεα σου!!

Καλησπέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!

Εμείς γυρίσαμε πριν λίγη ώρα από το Ιασώ, όπου έκανα ξανά τον υπέρηχο, λόγω και του λάθους που είχαν κάνει την προηγούμενη φορά να μου δώσουν άλλον υπέρηχο. Όλα είναι μια χαρά!!!! Ο μπεμπουλίνος έχει μεγαλώσει αρκετά και τώρα φτάσαμε τα 1700 περίπου!!! Οι μετρήσεις του είναι αρκετά καλύτερες από την άλλη φορά και τον είδαμε ξανά σε 4d και έχει μεγαλώσει αρκετά! Κοιμόταν πάλι! Όση ώρα περίμενα να μπω στην αίθουσα δεν είχε ηρεμήσει, όλο κουνιόταν και μόλις μπήκα το έριξε στον ύπνο!! χιχιχι Η στάση του είναι όπως και την άλλη φορά με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Είδαμε και την αρτηριακή πίεση και μας είπε ότι είναι πολύ καλή. Ήταν και ο γιατρός μου αυτή την φορά μαζί μου και ένιωθα πολύ καλύτερα. Έκλεισα ραντεβού σε δύο εβδομάδες για το doppler. Μέχρι τότε μου είπε να προσέχω και να ξεκουράζομαι όσο περισσότερο μπορώ τώρα ειδικά που μπήκα στον 8ο.. Όλα καλά λοιπόν και η ανακούφιση είναι πολύ μεγάλη!!

Εγώ επίσης δεν κοιμάμαι καλά τις νύχτες, επειδή συνήθως ξυπνάω καθώς δεν βολεύομαι και μετά δεν με παίρνει ο ύπνος. Αυτές τις μέρες σκέφτομαι και πολύ συχνά βλέπω στον ύπνο μου όλα τα ψώνια που έχω να κάνω, τα ρουχαλάκια και όλα τα υπόλοιπα, και μάλλον με έχει πιάσει ένα άγχος για να γίνουν όλα. Αλλά πρέπει να ηρεμήσω, δεν είναι τίποτα να γίνουν στις επόμενες εβδομάδες.. Εμείς το δωμάτιο θα το ξεκινήσουμε μέσα στην εβδομάδα και θα μας κάνει μια ζωγραφιά ο κουνιάδος μου! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό!

Αποστειρωτή κι εγώ έχω σκεφτεί ότι θα είναι χρήσιμος, οπότε λέω πως θα πάρω, απλά διάβαζα για 2-3 που είναι οι πιο γνωστοί και έπαιζε ρόλο η χωρητικότητά τους, ως προς το μέγεθος των μπουκαλιών.. έτσι, περιμένω να τα δω από κοντά και να αποφασίσω τι θα πάρω. Είδατε, πάλι τις αγορές έχω στο μυαλό μου και δεν καταλαβαίνω γιατί με αγχώνουν τόσο να γίνουν...!!!!

Πάω να ξαπλώσω κοριτσάκια μου! Αριστέα, καλή-καλή-καλή επιτυχία στο γιατρό και περιμένουμε τα νέα σου!!! Φιλάκια σε όλες!!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ΄μαστε και μειςςςςς!!!!

Ολα καλα!!! Φτασαμε τα 1200 γραμμαρια περιπου... (Τσουπωτη θα μου βγει ή ειναι καλα λετε;;) Καναμε και το ντοπλερ, καλο και αυτο...

Αλλαξε παλι θεση, γυρισε με το κεφαλακι κατω... Για να δουμε, ετσι θα μεινει;:rolleyes: Ειδαμε παλι το προσωπακι της που μας ''κοιταζε''....

Μετα περασαμε και παραλαβαμε το καροτσακι μας.. Κατι ψωνισαμε και μεις..χαχα!!

Κυριακη ειδες που ειναι ολα καλα με το μπεμπακο σου;; Τελεια!!! Μπηκες στον 8ο εεε;; Τι καλα; Αντε ερχομαστε και μεις απο πισω... Καλα οσο για τον υπνο, ενα δραμα.. Μια ετσι μια αλλιως, δε μπορω να κοιμηθω βαθια, λαγοκοιμαμαι με αποτελεσμα να ξυπναω καθε 3 κ λιγο...:mad::mad:

Διαφημίσεις

μπραβο κοριτσια!!! χαιρομαι που ολες πηγατε καλα και κανετε και τα ψωνια σας.. ειναι πραγματικα μια ομορφη περιοδος, ειναι ανεπαναληπτες στιγμες χαρας και προσμονης..

αντε και στα δικα μας :P

Mπράβο Αριστέα μου, μια χαρά η μπεμπούλα!!! Καλορίζικο και το καροτσάκι, κι εμείς το έχουμε παραλάβει εδώ και μια εβδομάδα περίπου και το έχουμε στο κουτί του! Με το καλό και τα υπόλοιπα ψώνια!

Prosp μου, με το καλό κι εσύ στο γιατρό! Είναι την Παρασκευή;

Σας καληνυχτίζω και εύχομαι να έχουμε όνειρα γλυκά με τα μπεμπάκια μας και να ξεκουραστούμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε βλεπω να ερχονται τα ονειρα Κυριακη μου..... Σηκωθηκα απ'το κρεβατι γιατι απο το στριφογυρισμα θα ξυπνησω κ το Νικο.. κριμα!!

Αχ!!Ευτυχως εχει Gray's Anatomy!!!!!!!!!:D:D

Εγώ δεν έχω προσπαθήσει καν να πάω για ύπνο, είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρω να κοιμηθώ καλά κι απόψε...

Είμαι μόνη μου αυτό το διάστημα, ο άντρας μου λείπει εκτός Αθηνών με τη δουλειά.... Άλλος ένας λόγος που δεν κοιμάμαι καλά...

Τώρα κοιτάζω διάφορα sites να περάσει λίγο η ώρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε!εχεις ενα λογο παραπανω να μη σε πιανει ο υπνος...Να ειναι το κρεβατι αδειο;;

Σε λιγο θα καταντησουμε βρυκολακες... Το βραδυ θα τριγυρναμε και τη μερα υπνοοοο!!!

Παντως κανουμε προετοιμασια για τα ξενυχτια που θα ερθουν δε μπορεις να πεις...!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μελλοντικές μανούλες!Περιμένω και εγώ την μπεμπούλα μου προς το τέλος Νοεμβρίου!!Είναι το τρίτο μου παιδάκι, έχω μια κόρη 18 χρονών και ένα γιο 13. Όπως θα καταλάβατε είμαι μια "μεγάλη" μαμά (46 χρονών!!!). Έμεινα έγκυος με φυσικό τρόπο χωρίς βοήθεια. Αυτή τη φορά βιώνω την εγκυμοσύνη πολύ πιο έντονα και έχω αρκετό άγχος για το αν θα πάνε όλα καλά...

Σοφία

Επεξεργάστηκαν by Sofia*

NQt5p2.png

Καλημερα μανουλιτσες μου!! Καλημερα παιδακιαα!!! Ποσο μου λειψατε... Εμεις συνεχιζουμε τις διακοπουλες μας.. Εχετε γραψει τοσα πολλα που μεχρι να διαβασω τα τελευταια ξεχναω τα πρωτα, μιλαμε εχω θεμα με τη μνημη, αλλα τελωσπαντων.. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα και που τα παιδακια μεγαλωνουν οπως πρεπει .. τελεια τελεια.. ;)

αληθεια, εχει καμια πρηξιμο στο ποδια?? εγω τις τελευταιες μερες το βλεπω εντονα.. εχει αυξηθει και το βαρος μου βεβαια..

Προσπ, τα δικα μου ποδια, τις τελευταιες 4 μερες, εχουν τριπλασιαστει στο μεγεθος.. ισως τα κουρασα κι εγω λιγο παραπανω., αλλα αυτο το πραγμα δεν το περιμενα, πραγματικα... καλε, δε μου χωρανε οι σαγιοναρες μου, αν ειναι δυνατον.. :shock: δε φαινεται ο αστραγαλος, που εμενα ηταν παντα πεταχτος.. :tongue:

Καλη ξεκουραση Προσπ, τουλαχιστον σε ο,τι αφορα τη λεσχη... ;) Και καλες εξετασεις..

Ελενη, μεγεια τα πραγματα για το μωρο..:P

Σχετικα με το τσαγακι, εχω διαβασει οτι ειναι τελειως περιττο, απο τη στιγμη που το παιδι θηλαζει.. δεν προσφερει τιποτα το ωφελιμο και , δεν παιρνω ορκο, μπορει να εχει και λιγη ζαχαρη.. σαν το γαλατακι της μανουλας δεν εχει... ρωτα φυσικα τον παιδιατρο σου, μη λεω μπαρουφες..

Αριστεα, με το καλο να φτιαξεις κι εσυ τα μωρουδιακα σου και το δωματιακι..

1200 γραμ. η κουκλιτσα σου???? WOW!!!!! Καλα δεν το πιστεω... ποσο γρηγορα μεγαλωνουν.. απο 850 που ηταν , αν θυμαμαι, την προηγουμενη φορα ε ?

Ματινακι, καλα να περασεις στο χωριο..

Κυριακη, πολυ χαρηκα για το μωρο σου.. Μπραβο, μπραβο, ολα τελεια ειναι... :cool: Μην αγχωνεσαι ομως ολα θα γινουν... Τα παιδακια μας τα περιμενει τοση αγαπη με το που θα εμφανιστουν στον κομσο, που ολα τα αλλα περισσευουν, θεωρω οτι ειναι για να χαιρομαστε εμεις περισσοτερο..:tongue:

Εγω βρε κοριτσια, με τον υπνο, δεν εχω κανενα προβλημα.. ποτε δεν ειχα.. ισως τωρα νιωθω καπως διαφορετικα που η κοιλίτσα ειναι λιγο πιο δυσκινητη, εχει αλλαξει το κεντρο βαρους του σωματιος και καπως δυσκολευομαι μεχρι να τη συνηθισω.. και το στηθος μεγαλωνει και με βαραινει..:tongue: Στις βολτες στη Θεσνικη ειδα τα απειρα καροτσια, παρηγγειλα απο mothercare ενα υφασμα για κουρτινες που τοι ειχε προσφορα , με θεμα ζωακια της ζουγκλας, αυτο θα ειναι και το θεμα του παιδικου μου, οποτε με βολεψε, και θα πω στην πεθερα μου να κανει κουρτινες και μπαντα και σεντονακι, να τα εχω ασορτι.. Πηρα επισης και αλλα δυο σουτιεν θηλασμου, Αριστεα, που ελεγες για ωραια σχεδιακια, τα βρηκα..

Τωρα ηρθα στο σπιτι της μαμας μου, εκατονταδες χιλιομετρα μακρια απο το δικο μου... Να με δουν, να με χαρουν, αδερφια, παππουδες και γιαγιαδες, μετα ενα διημερρακι με τις φιλες μου στη θαλασσα και μετα τα κεφαλια μεσα...διοτι απο μεσα Σεπτεμβριου θα αρχισουν και οι δικες μας κατ' οικον εργασιες.... και επισης, οι μετακινησεις μου θεωρω θα πρεπει να ειναι περιορισμενες..

Πιπιλα και εγω θα αποφυγω να δωσω στο δικο μου παιδι, ουτε η μαμα μου εδωσε, και μια χαρα μεγαλωσα... αν και θεωρω οτι δεν υπαρχει καλυτερο θεαμα απο ενα μωρο με μια πιπιλα να τη ρουφαει ασταματητα.... :mrgreen:

Καλωσορισες, Σοφια, στην παρεα μας... Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου.. ;) Τα παιδια σου ειναι μεγαλα... Να υποθεσω οτι εχουν τρελαθει απο τη χαρα τους ε ? Κι εγω εχψ\ω με το μικρο μου αδερφο 16 χρ. διαφορα.. Ειναι αλλη φαση.. Σε ποια εβδομαδα εισαι? .. ;)

Σας χαιρετω προς το παρον, εχω κανει καταληψη στο πισι του αδερφου μου και εχει σταθει απο πανω μου.. Καλο μεσημερακι...:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Σ'ευχαριστώ Ντίνα, εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο όπως και σε όλα τα κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου ειδικά έχει τρελαθεί!! Είμαι 27+4 έβαλα και ticker.

Σοφία

NQt5p2.png

Σοφια καλωσηρθες στην παρεα μας...

Ευχομαι να εχεις ενα καλο υπολοιπο στην εγκυμοσυνη σου και εδω ειμαστε ολες για να συζηταμε τους προβληματισμους μας!!!!

Εισαι τυχερη που τα παιδια σου ειναι τοσο μεγαλα, δε θα εχεις θεμα ζηλειας!! Η κορη σου νομιζω θα σε βοηθησει πολυ!!! Με το καλο λοιπον...

Αντε να μπαινουν και αλλες μπεμπες σιγα σιγα στο καφε...icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_wink.gif

Ντινακι μου 'λειψες!!

Ειδες πως μεγαλωνουν τα μωρα μας;;850 ηταν πριν 2 εβδομαδες... Και ο δικος σου καπου τοσο θα ειναι...!!!!!

Με γεια και τα σουτιενακια;););) και τις κουρτινες...

Τα ποδαρακια μαλλον θα πρηστηκαν απο τις βολτες!!! Ε, οταν γυρισεις θα συνελθουν!

Αντε καλα να περασεις με την οικογενεια!!

Φιλια πολλα!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...