Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Λια μου και εγω καπως ετσι.. ευκολα θηλασα αλλα μερικες κρισεις περασα και πολλες αποριες ειχα.. αλλα καλως η κακως υπαρχουν συχνα φαινομενα γυναικων που πεφτουν σε λαθος μαιες και σε καποιες περιπτωσεις ειναι δυσκολο να πιασει το μωτο το στηθος η η μητερα να προσαρμοστει και ετσι αποπροσανατολιζεται ευκολα στην συγχιση επανω και ετσι καπως διακοπτεται συντομα ο θηλασμος..

αληθεια ποτε ακριβως εχει γενεθλια η μικρη? εγω το ερχομενο Σαββατο..

τελειωσαμε και με τη λεσχη με τα παιδακια και αυριο εχω να παω Αθηνα απο το χαραμα σχεδον για να παει ο ανδρας μου για δουλεια και εγω να κανω τη γενικη στη κουζινα με τη μανα μου και ισως τα παραθυρα, μετα επισκεψη σε ενα νεογεννητο και τελος επιστροφη στο εξοχικο..

ελπιζω να τελειωσουμε αυτην την εβδομαδα με τις διαφορες εργασιες μας και επιτελους απο την αλλη εβδομαδα να γυρισουμε στην Αθηνα και να μπουμε σε μια γραμμη..

καλο βραδυ σε ολες και καλη Κυριακη να χουμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το σαββατο εχουμε γενεθλιακια Δημητρα!!

Αρχικα σκεφτομουνα να τα κανω σπιτι,αλλα θα κουραστω!Μια ημερα να ετοιμασω-καθαρισω...μετα ομως θελει παλι καθαρισμα το σπιτι..δεν θα τα καταφερω με τπτ...ετσι σκεφτηκαμε να παρουμε 8-10 ατομα και να παμε εξω για φαγητο,να σβησουμε και τα 2 κερακια μας κ ολα καλα!Μην ξεχνατε πωε εγω Αθηνα δεν εχω συγγενεις,ολοι ειναι Σερρες,,αν ημουνα εκει θα εκανα ΠΑΡΤΥ,εδω εχω μονο την αδερφη μου κ 2-3 φιλους καλους!!

Ο θηλασμος ειναι οπως τα λες...αν δεν πανικοβληθεις θα ειναι μια καθημερινη ευχαριστη επαφη με το μικρο σου..εγω οταν σταματησα τον θηλασμο ενιωθα ενοχε για μερες,,,την πρωτη μερα εκλεγα κιολας...

Την διατροφη σας να προσεχετε μονο ζουζουνες,,εμενα ενοχλουσαν στην μικρη το λαχανο,τα οσπρια,,αν θυμαμαι καλα κ η σοκολατα..πολλες σουπες ετρωγα...καλα αυτα θα σας τα πει κ η μαια.

μολις αρχισαν οι καουρες,,και να φανταστειτε δεν εχω φαει τπτ απο τις 8

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

οχι, 10 πεφτει Σαββατο..

αρα η μικρη σου εχει 11 του μηνος γενεθλια?

και εγω εχω καουρες εδω και τρεις μερες ΕΝΤΑΤΙΚΑ.. δεν τολμαω να φαω κατι και αρχιζουμε..χαχα!!

Αποψε δεν κοιμηθηκα καθολου.. επεσα στις 23.30 με σκοπο να ξυπνησω 3.30 για να ακολουθησω τον συζυγο στην Αθηνα οπου εκεινος θα πηγαινε στη δουλεια και εγω στο σπιτι οπου το πρωι θα κανω δουλειες και η κορη μου απο τις 12.30 ξυπνουσε με κλαματα ανα μιση ωρα (παραμιλουσε, ηθελε νερο..μαλλον κατουριοταν και ακομη δεν εχει συνδυασει οτι πρεπει να μου το λεει και σε καθε ερωτηση μου εκεινη δεν απαντουσε) συν οτι στα μεσοδιαστηματα ο μπεμπης με κλωτσουσε και ετσι δεν κοιμομουν ηρεμα.. τελικα απο τις 2.00 ειμαι ξαγρυπνη, πριν λιγο εφθασα Αθηνα και τωρα θα κοιμηθω 1-2 ωρες μεχρι να ρθει η μανα μου να αρχισουμε τις δουλειες..

η αληθεια ειναι οτι μου λειπει η μικρη..περναω απο το δωματιο της τετοια ωρα και ηθελα να ταν εδω να κοιμαται ηρεμη..εχω μια ψυχωση και δεν θελω τις νυχτες να μαι μακρυα της..μονο εν αβραδυ εγινε αυτο οταν μπηκα για περιδεση και με το καλο θα ξαναγινει οταν γεννησω που εκει θα ναι για 3 βραδυα και να δω πως θα περασουν..

αυτα... καλο ξημερωμα σε ολες..υπομονη με τις καουρες..

αληθεια, εχει καμια πρηξιμο στο ποδια?? εγω τις τελευταιες μερες το βλεπω εντονα.. εχει αυξηθει και το βαρος μου βεβαια..

Καλημερουδια σε ολες!!

Πως παμε σημερα;; Δροσισε μη μου πειτε;;;:D

Εγω ευτυχως κοιμηθηκα σερι αποψε, τι καλα που ειναι να χορταινεις υπνακο!!!

prosperous ποσο σε καταλαβαινω κοριτσι μου.. Ετσι να ξεκλεβεις οσες ωρες μπορεις κ να κοιμασαι...!!! Εμενα τα ποδια μου δεν εχουν πριστει, μονο αν κουραστω πολυ μεσα στη μερα και ειμαι κ ορθια τοτε πρηζονται λιγακι....

Σημερα λεω και γω να ξεκινησω να φτιαχνω τις ντουλαπες κ τη συρταριερα στο παιδικο, γιατι ηρθαν τα πρωτα ρουχαλακια και χρειαζομαστε χωρο....!!

Και απο Τριτη να βαψουμε κιολλας, αφου πηραμε και τα χρωματα;);) να μπουμε κ μεις σε μια σειρα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

χαιρετε ξανααααααα...

loveboom κοντευει η αδειουλα..και εγω αν δεν ημουν με τις ασθενειας τα ιδια θα μετραγα σχεδον..

aristea δουλιτσες ε??

εγω παροτι ηρθα απο το εξοχικο απο το χαραμα, ισα που προλαβα να βαλω τη μανα μου να καθαρισει τα ρολα (ειναι ξυλινα παλια) το πρωι πριν βαλει αερα, ενω μετα επιασε την κουζινα και εγω εκανα ολα τα παραθυρα (7 στο συνολο) και επλυνα ολες τις κουρτινες αφου με τον αερα στεγνωνουν πολυ γρηγορα.. μαλιστα επειδη δεν εχω κουραγιο τις τρεις μεγαλες της σαλονοτραπεζαριας τις κρεμασε η μανα μου ετσι σχεδον στεγνες χωρις σιδερο και δειχνουν μια χαρα.. ομοια και της κορης μου που θα την βαλει ο μπαμπας της το μεσημερι, αλλα εν εχω την ιδια τυχη με τις δυο κουρτινες της κρεβατοκαμαρας μου οι οποιες ειναι απο αλλο υλικο και παροτι τις επλυνα σχεδον διπλωμενες σε ηπιο προγραμμα και σε χαμηλες στροφες στιψιματος τελικα βγηκαν πολυ τσαλακωμενες και δεν γλιτωνω το σιδερο..

επλυνα και τον απορροφητηρα και τωρα παω να βοηθησω τη μητερα μου με τις τελευταιες λεπτομερειες της κουζινας.. μετα ενα τσακα τσακα συμμαζεμα, ξεκουραση και βουρ για το μαιευτηριο να δω το μπεμπακι του αφεντικου μου..

μου λειπει η μπουμπου μου και ανυπομονω να παω στο εξοχικο να την παρω αγκαλιτσα..:rolleyes:

Γεια σας γεια σας....τι κανετε????

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,πολυ πεταχτα και γρηγορα και ως συνηθως δεν καταφερα να τα συγκρατησω ολα....!

Εμεις σημερα κατα τις 4 το μεσημερι φευγουμε για το χωριο του αντρα μου για 5 μερουλες...ξεκινησε ο τρυγος και παει ο αντρας μου να βοηθησει τον αδερφο του....σας το ειχα γραψει? δεν θυμαμαι! Μνημη χρυσοψαρου...οποτε θα τα ξαναπουμε πρωτα ο Θεος απο Παρασκευη!!!!

Προλαβα να διαβασω λιγο για τις πανες που λεγατε απο Lidl και η δικη μου αποψη ειναι οτι οπως ειπε η προσπ οχι απο την αρχη και ειδικα στα κοριτσια! Καλυτερα επωνυμες πανες και αργοτερα βαζουμε τις πιο φθηνες και "ανωνυμες"....εγω ελεγα να παρω αυτες τις οικολογικες, πανες κανονικες ειναι απλα ειναι το υλικο τους οικολογικο....εχω κατι λινκς για δειτε:

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.spiritofnature.co.uk/&ei=qTFOToLpFu_E4gTt69y0Bw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dspiritofnature%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D7Kh%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26prmd%3Divns

http://www.tinyearthlovers.com/el/diapers-c4/

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=categories&category_id=220

http://www.organichome.gr/711041DF.el.aspx σ'αυτο το σαϊτ εχει και εκπτωσεις!!!!

Τελος παντων το θεμα ειναι να μην ειναι αλλεργικο το μωρο σε καποιο συστατικο στις πανες εμποριου...κατα τ'αλλα καλο ειναι τον πρωτο καιρο να προσεξουμε λιγακι....!!!!!

Παω να ετοιμασω κατι τελευταια πραγματακια για να κλεισω την βαλιτσουλα μου και θα τα ξαναπουμε!!!!!

Σας φιλω γλυκα και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!!

Τα λεμε απο Παρασκευη παλι.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0002032C.gif 0002032B.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!! Καλή εβδομάδα με πολλά θετικά νέα!!!

Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να γράψω πολλά!! Τελευταία εβδομάδααααααα!!!!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Ματινάκι καλό ταξίδι μανουλίτσα!!!!:P

Αριστέα σ'ευχαροστώ για το με γεια....!!!!:D Φυσικά και υπάρχει χρόνος!!!!!

Εμείς βάψαμε κι έτσι έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι από τις μεγάλες δουλειές!! Αύριο έχουμε συντήρηση στα καλοριφέρ να τελειώνει κι αυτό!!

Προσπ μου εμένα πρήζονται τα πόδια μου αλλά από τον αστράγαλο και κάτω και μόνο όταν κουράζομαι!! Όταν είχα άδεια τον Αύγουστο είχα ξανανοιώσει....:D

Έχω μία ερώτηση να σου κάνω....:rolleyes: Αγόρασα αποστειρωτή!!!:eek: Γκάφα έκανα?? Μα τόσο καιρό διαβάζω τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να πάρουμε για το μωρό κι αφού τον αγόρασα είδα ότι η αποστείρωση είναι για περίπου 6 μήνες!! Μετά αρχίζει και τρώει οπότε κουταλάκια κλπ δεν αποστειρώνονται και κόβουμε κι εμείς την αποστείρωση!!:( Άμα θηλάσω δεν θα μου χρειαστεί ο αποστειρωτής ε?? Να τον επιστρέψω κι αυτόν όπως το θήλαστρο?? Στο τέλος θα με κυνηγήσουνε από το μαγαζί!!!:confused: Άμα είναι να αποστειρώνω μία στο τόσο, μπορώ να το κάνω και με τον παλιό τρόπο!! Βράσιμο στην κατσαρόλα με νερό...Ουφ....δεν ξέρω τι να κάνω.....:(

Σε πρήζω για χαζά πράγματα.....:(

Χθες είδα στο όνειρό μου ότι γέμισα σε δευτερόλεπτα δύο μικρά μπιμπερό γάλα με το θήλαστρο!! Ούτε οι αγελάδες δε βγάζουνε γάλα τόσο γρήγορα...χαχαχα..:tongue::tongue: Ίσως επειδή χθες έτρεχε αρκετά συχνά πύαρ...επηρεάστηκα και είδα γάλα στον ύπνο μου!!!!:rolleyes:

Σας φιλώ κοριτσάκια μου και πιο πολύ τις κοιλίτσες σας!!!!:P

helen πολυ καλα εκανες και πηρες αποστειρωτη.. επειδη θα θηλασεις δεν σημαινει οτι δεν θα χρειαστει να αποστειρωσης κατι.. πχ μπορει να θελησεις συμφωνα με τη παιδιατρο (εγω δεν το κανα) να δωσεις χαμομηλι στο μωρο (λεμε τωρα) και να πρεπει εκει να δωσεις μπιμπερο (αν και δεν θα καταλαβει τι ειναι αυτο το περιεργο πραγμα που μπαινει στο στομα του εφοσον θηλασεις αποκλειστικα) η να αποστειρωσεις πιπιλες αν καταληξεις να δωσεις..

και βεβαια δεν ξερεις πως θα εξελιχθει ο θηλασμος σου.. πχ μπορει να νοιωσεις οτι σε κουραζει και να μπεις στη διαδικασια να αρχισεις το μπιμπερο συνεπως να πρεπει να αποστειρωνεις πριν το 6μηνο..

εγω προσωπικα επειδη δεν χρειαστηκα να αποστειρωσω μεχρι να παω για δουλεια μου χρησιμευσε ο αποστειρωτης για να αποστειρωνω τα εργαλεια του θηλαστρου και τα μπουκαλια βεβαια οταν πλεον εφευγα για δουλεια ωστε να πινει απο μπιμπερο απο αλλον.

Μετα τον 6ο μηνα η αποστειρωση σταματαει..μονο σχολαστικο πλυσιμο..

με λιγα λογια σιγουρα θα μπορουσες να τον αγορασεις και μετα αλλα δεν ειναι κακο που επελεξες να τον παρεις τωρα.. πιστευω χαμενος δεν θα παει..ολο και καπου θα σου χρησιμευσει ακομη και αν θηλασεις αποκλειστικα..

εγω σχετικα με το πρηξιμο εχω ενοχληση οταν ειμαι κουρασμενη ειδαλλως μαλλον το υποφαινομενο πρηξιμο εχει να κανει με τα κιλα που πηρα και δειχνει ετσι το ποδι, οχι οτι με ενοχλει οταν ειμαι ξεκουραστη..

την εβδομαδα αυτη θα παω για γενικες εξετασεις συνεπως θα εχω μια ενδειξη αν εχω καμια αυξηση στο ουρικο οξυ η στο σακχαρο.. πιστευω..

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Πρωι πρωι σημερα ειχα τηλεφωνημα απο το γιατρο μου και μου ειπε οτι επειδη θα λειπει αυτη την εβδομαδα να παμε σημερα για την καθιερωμενη επισκεψη(με βλεπει καθε 2 εβδομαδες)

Οποτε σημερα θα παμε να δουμε το λουλουδακι μας!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Τι καλα!!!!!!!!

Ελενη εχεις παρει φορα με τις αγορες κ καλα κανεις!!!!! Και γω πιστευω καπου θα χρησιμευσει ο αποστειρωτης.. Βεβαια και να τον επιστρεψεις παλι θα ξερει τωρα ο αντρας σου που θα τον ξαναβρει αν δεις οτι δεν παει καλα ο θηλασμος(φτου φτου μακρυα μας)... Οτι αποφασισεις εσυ!!!

Αντε να σου φυγει και σενα αυτη η εβδομαδα να ηρεμησεις κοριτσακι μου!!!

Ματινα καλα νε περασεις και να προσεχεις!!!!!!

Εγω λεω να παω στην τραπεζα παλι, και μετα να παω σε εναν γνωστο που εχει μαγαζι με κουρτινες, αν βρω κατι οικονομικο να παρω αλλιως μια χαρα ειναι αυτη που εχω για το παιδικο... Θα δειξει!!!

Καλα Ελενη με το ονειρο ακομα γελαω!!!!!!!!!!!

Να σου πω τι ονειρο ειδα εγω πριν λιγες μερες.... Ειδα οτι γεννησα και μου εφεραν το μωρο στο δωματιο, τι ωραια τι καλα, και σε καποια φαση που το πασπατευα ειδα το βραχιολακι και δεν εγραφε το ονομα μας......Μου εδωσαν ΛΑΘΟΣ ΜΩΡΟ......... ΕΚΕΙ να δεις ποιος ειδε την Αριστεα και δεν τη φοβηθηκε....... Σου λεω για πολυ κλαμα ομως!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Prosp και Αριστέα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Μάλλον θα τον κρατήσω...ε θα αποστειρώσω τώρα όσα μπιμπερό έχω και τις πιπίλες, θα το ξανακάνω λίγο πριν γεννήσω, να πω ότι τον χρησιμοποίησα και κάπου!!!:tongue: Το τσαγάκι ξέρω ότι μπορεί να χρειαστεί να του το δώσω....οπότε...ουφ....θα χρειαστεί να αποστειρώνω τα μικρά μπιμπερό και τα εξαρτήματα του θηλάστρου όπως είπες Προσπ μου!!!!:D

Όσο για την πιπίλα, εγώ τουλάχιστον για τις πρώτες 40 μέρες θα προσπαθήσω να την αποφύγω εκτός κι αν: 1) έχει πονάκια και κλαίει και δεν μπορώ να τον ηρεμήσω αλλιώς και 2) τον δω να βάζει το δαχτυλάκι του στο στόμα, οπότε εκεί θα προτιμήσω την πιπίλα!! Είναι και άντρας!!!!;) Θα δούμε.....:rolleyes:

Προσπ μου καλά αποτελέσματα να έχεις με τις εξετάσεις σου!! Κι εγώ αύιρο θα πάρω τα αποτελέσματα αίματος και ούρων που έκανα την Παρασκευή!!!

Το πρήξιμο δε νομίζω να είναι από τα κιλά γιατί απ'ότι βλέπω δεν ξεκουράζεσαι και πολύ οπότε η κούραση παίζει μεγάλο ρόλο!!!;) Από κιλά με τόσα φάρμακα που παίρνεις είσαι μια χαρά!!!!!:D

Αριστεά μου, καλό υπέρηχο σήμερα!!!!!! Με το καλό να δεις το μπεμπίνι σου!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!!:D

Κι εγώ έχω επιτέλους υπέρηχο την Πέμπτη το απόγευμα και την επόμενη Παρασκευή έχω στο νοσοκομείο!!!;)

Βλέπω ότι από όνειρα κι εσύ καλά πας....χαχαχα...:D:D Σκεφτόμαστε τόσα κι αγχωνόμαστε για άλλα τόσα και ούτε στον ύπνο μας δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε!!!!:rolleyes:

Εγώ κουρτίνα δεν πήρα γιατί στο δωμάτιο έχει ένα μικρό παραθυράκι κι έχω βάλει πακέτο!! Τώρα με το βάψιμο το έβγαλα, θα το πλύνω και όταν το κρεμάσω πάλι μπορεί να βάλω κανένα αρκουδάκι επάνω για να φαίνεται παιδικό....χιχιχι....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...