Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ευχαριστω!! βασικα τελειωνοντας θα πρεπει να αφιερωσω και μια μερα να κλεισω και να τακτοποιησω τη λεσχη αφου δεν προκειται να ξαναρθω (ισως αλλη μια φορα πριν γεννησω) μεχρι την ανοιξη..

εχω το μυαλο μου στο να τελειωσουν εδω στο εξοχικο οι εργασιες που ανοιξαμε και μα συνεχισω και να τελειωσω αν ειναι δυνατον την ερχομενη εβδομαδα την γενικη στο σπιτι.. θελω κατα τις 15 του μηνα να γυρισω γιατι εχω και γιατρο και γαμο και μια αλλη υποχρεωση..

μου φαινεται θα ρθει η ωρα να γεννησω και δεν θα το χω καταλαβει με τοσα που μαζευτηκαν..χαχα!!

παω να κατσω με τη μικρη γιατι την εχω ωρα με τη θεια της που ρθε απο Αθηνα προ ολιγου και να ετοιμαστω και για το αυριανο παρτυ..

καλο βραδυ!!

Καλό βράδυ Προσπ μου!! Φιλάκια στη μικρή σου!!!

Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις όλα άψογα!!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τον κωδικο μου προσπαθησε να σπασει..δεν ξερω αν τα καταφερε παντως το μπλοκαρε και μεχρι να βαλω καινουργιους μου βγαλε την ψυχη η κ@@@ταχυτητα που εχει η συνδεση αυτη...απλα αναρωτιομουν μην μπορεσε και μπηκε και εστειλε τπτ μνμ η περιεργα αλλα σε εσας,γιατι παλαιοτερα ειχα ακουσει πως εχει γινει κ αυτο,...οταν πηγα να βαλω κωδικους με ενοιμερωσε το συστημα οτι καποιος απο ταιβαν την ταδε ωρα(5 ξημερωματα)προσπαθησε να μπει ..τι να πω.δεν ξερω ποιος ηταν ο στοχος του..

ειμαι πτωμα,,εχω καουρες..και τα βραδυα πλεον δεν κοιμαμαι με τπτ εδω και μια εβδομαδα...ολη μερα εχω εγω την μικρη,δεν μπορω να πω,ειναι ησυχο παιδι,,μπορει να κατσει κ 2 ωρες συνεχομενες μεσα στο δωματιο της και να παιζει με τις κουκλες της..αυτο το κανει εδω και ενα μηνα τεευταια κ την χαιρομαι πολυ,ευχομαι να ναι τοσο τρυφερη κ μετην μπεμπουλα,,,καλα στο τελος μολις τιε βαρεθει τις κανει ντα-ντα κ τις βαραει στον τοιχο,,αυτο πρεπει να το προσεξω αργοτερα.χαχαχαχα!!Εχουμε και γενεθλιακια σε μια βδομαδουλα,,αλλα επειδη δεν εχουμε και πολυ γνωστο κοσμο στο αθενς θα κανουμε λιγα πραγματα με λιγους φιλους και σχεδον καθολου παιδακια(2-3)

Αυτα,,,να καλοσωρισω και εγω τα κοριτσακια..με το καλο ζουζουνες να παρετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας,,,,καλα για διδυμα τρελενομουνα και εγω να χω(ο αντρας μου ειναι διδυμος)μεχρι κ προσευχες εκανε πριν τον πρωτο υπερυχο,,αλλα μας ηρθε ενα,,μην ειμαστε αχαριστοι,,γερα να ναι..μαλλον τα παιδακια μου θα χουν πιθανοτητες για διδυμακια εεε??

Μιλαμε φουσκωνω και δεν ξερω που θα φτασω,,,μεγαλη διαφορα απο την πρωτη εγκυμοσυνη,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα Λία!!:P

χαχαχα...πολύ γέλασα με την κόρη σου και τις κούκλες!!! Προσοχή να μη περάσει για κούκλα το μωρό κι όταν το βαρεθεί πάει να του κάνει ότι κάνει και σ'αυτές....:tongue::tongue:

Μα καλά τί ήθελε αυτός με το FB το δικό σου???:mad::x

Να τα εκατοστήσει η κορούλα σου!! Γερή και υνατή να είναι και καλότυχη!!!!:D:D

Άσε η κοιλιά κι εμένα όσο πάει και μεγαλώνει κι έχουμε ακόμη....:rolleyes: τραπεζάκι θα γίνει χαχα....

αυτο σκεφτομαι κ εγω χελεν κ την κανω μαθηματα συμπεριφορας,,,αλλα εχει πολυ γελιο,,,αντε να βαλω κανονικη συνδεση να μπορω να ανεβασω κανενα βιντεακι-φωτο,,

Δεν ξερω τι ηθελε..παντως συμβαινει συχνα ακουω,,μαλλον στοχος ειναι οι φωτο μου λενε,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

αυτο σκεφτομαι κ εγω χελεν κ την κανω μαθηματα συμπεριφορας,,,αλλα εχει πολυ γελιο,,,αντε να βαλω κανονικη συνδεση να μπορω να ανεβασω κανενα βιντεακι-φωτο,,

Δεν ξερω τι ηθελε..παντως συμβαινει συχνα ακουω,,μαλλον στοχος ειναι οι φωτο μου λενε,,

Με αυτό το ίντερνετε και το FB, δεν ξέρεις από που να προστατευτείς....:confused:

εμενα εχει πεταχτει κ ο αφαλος μου και οταν τρωω λιγο παραπανω με ενοχλει...

Κι εμένα έχει πεταχτεί....στον προηγούμενο υπέρηχο που έκανα, τον Αύγουστο το είπα στο γιατρό μου γιατί βλέπω και την τρυπούλα του αφαλού μου και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα!!

Φαίνεται κάτω από τη μπλούζα ότι έχει πεταχτεί ο αφαλός....:D

Εγώ τις τελευταίες μέρες πονάω όταν ο μικρός κάνει εξογκώματα στην κοιλιά...πιάνω κοκκαλάκια τώρα χεράκι είναι?? Ποδαράκι???:rolleyes: Θα σε γελάσω αλλά μερικές φορές πονάει....θα μεγάλωσε κι άλλο και δεν ξέρω αργότερα τι θα γίνει.....που να βολευτεί εκεί μέσα????

Βγαίνω γιατί σχολάω σε λίγο!!!

Καληνύχτα και καλό ΣΚ να έχουμε!!!!;)

Α!! Βρήκα και παιδίατρο!! Μία πελάτισσα της δουλειάς μου που είναι στο ΙΚΑ αλλά έχει και δικό της ιατρείο!! Πήρα την κάρτα της και κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο θα της τηλεφωνήσω για να μου πει πότε θα χρειαστεί να δει το μωρό!! Οπότε πάει κι αυτό το θέμα!!!:P

ξαναρθα..

εκανα τη μικρη μπανιο, διαβασαμε παραμυθια και τωρα μολις κοιμηθηκε αφου ειχε κοιμηθει αργα το απογευμα και ετσι το αργησαμε παλι σημερα..

και εμενα ο αφαλος μου προεξεχει ελαφρως και επισης η κοιλια μου παραφουσκωνει..μαλιστα οπως ειμαι τωρα ημουν τελειομηνα στην κορη μου.. με λιγα λογια θα παει και αλλο η κοιλια τουρλα!!!.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ με τον κατω κοσμο μου εδω και καιρο..χαχα!!!

ΚΑΙ βεβαια εχω αρχισει τελευταια να εχω πιο εντονες καουρες.. αν και ομολογω οτι στην κορη μου ειχα απο πιο νωρις επειδη προφανως ειχε παρει και θεση απο νωρις ενω εδω η που παιρνει θεση σιγα σιγα η που ο ογκος του με πιεζει πιο πολυ..

εφαγα με λαχταρα τον μουσακα της μανας μου και ακομη δεν μπορω να βαλω αλλο πραγμα στο στομαχι μου..ακομη και το νερο σχεδον με ενοχλει..υπομονη..

Λια εμενα η μικρη ειναι λιγο ταρζανακι καθως στο σπιτι εγω ειμαι η κακια και πιο αυστηρη, ο μπαμπας ελαφρως λιγοτερο και η θεια ΚΑΘΟΛΟΥ και ετσι κανει σε γενικες γραμμες σχεδον οτι της καπνισει.. το πιο σοβαρο θεμα για την ωρα ειναι πως δεν τρωει καθολου ευκολα μεσα στην ημερα..μιλαμε για πολυ λιβανισμα και μπλα μπλα και παιχνιδι μπας και κατεβασει το φαγητο της και συχνα πυκνα κανει αστατο υπνο το βραδυ.. μεχρι πριν 4-5 μηνες ειχε συνηθεια να ξυπναει πολλες φορες με κλαμματα μεσα στη νυχτα ακριβως οπως ηταν και μωρο.. εστρωσε λιγο και κοιμομαστε καποια βραδυα σερι αλλα τελευταια μας εχει κανει πισωγυρισματα..με λιγα λογια με κραταει σε φορμα για τα ερχομενα ξενυχτια με τον μπεμπη..

αυτα για τωρα.. παω να φαω κανα κρακερ μπας και σταματησει η καουρα και να πεσω για υπνο..

φιλια σε ολες και καλα σκ με οσες δεν τα πουμε!

καλημερα κοριτσια!!!τι κανουν τα μωρα σασ?!!δεν μπαινω πολυ συχνα κ δε σασ προλλαβαινω στισ συζητησεισ!!!!

snowflake οσο για την γλυκοζη δοκιμασε κ αυτη που πηρα εγω ειναι ετοιμη σε φιαλιδια κ εχει γευση πορτοκαλαδασ στο πιο γλθκο τησ βεβαια!!δε με πειραξε καθολου ουτε κ την αλλη κοπελα που εκανε κ αυτη καμπυλη!!πιγενε στο μικροβιολογικο που πασ κ ζητα αν δεν εχουν να στη βρουν εμενα μου το ειχε πει ο γυναικολογοσ μου αυτο!!!καμια σχεση με την χυμα γλυκοζη!!!

καλημερα!!

αυτη η γλυκοζη με γευση πορτοκαλι η λεμονι υπαρχει απο οτι ξερω μονο σε φαρμακεια.. καλο ειναι πριν πατε στον μικροβιολογο να επικοινωνησετε τηλεφωνικα για να σιγουρεψετε αν εχει τη συγκεκριμενη η την κλασικη ωστε να πατε προετοιμασμενες..

εγω μαλλον αποδεικνυομαι παμφαγο και αναισθητο καθοτι και στην κορη μου και εδω ηπια την απλη με μεγαλη χαρα και λαχταρα..μαλιστα ηθελα και περισσοτερη..χαχα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και μωρακια!!!!

Τι κανετε;;

Λια εχω και γω πολυ αστατο υπνο τελευταια...Αυπνιες.. Αποψε ξυπνησα στις 3 και μεχρι τις 6 κοιταζα το ρολοι.. Μετα με πειρε ο υπνος και ξυπνησα 10:30.. Και φυσικα τωρα ειμαι σα ζομπι... Χαλια....

Αντε με το καλο και το παρτακι για τα γενεθλια της μικρης σου, να την καμαρωσετε οπως επιθυμει!!!!

Εμενα η κοιλιτσα μου δεν ειναι πολυ μεγαλη!! Ο αφαλος να σκεφτειτε δεν εχει ισιωσει με την υπολοιπη κοιλια, εχει ανοιξει βεβαια αλλα οχι και βενταλια χαχαχα!!

Ελενη με γεια τα καινουρια πραγματα που πηρατε για το μπεμπακο.. Εσυ εισαι ετοιμη, εμεις τι κανουμε;; Εχουμε χρονο βεβαια!!;)

Ξενοιασες και απο το θεμα του παιδιατρου, μια χαρα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Prosperous καλημερα!!!

Δεν πιστευω να μας ξαναζητηθει να κανουμε την καμπυλη αφου η πρωτη βγηκε πολυ καλη εεε;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα aristea!!

οχι, αν εχει βγει καλη δεν θα επαναληφθει.. μια φορα και τελος..!!!!

και εγω αν δεν ημουν στο εξοχικο τοσους μηνες θα χα κανει τα παντα σχετικα με τα μωρουδιακα αλλα με τη λεσχη των παιδιων που ταν δεσμευση και με την σωματικη κατασταση που δεν επιτρεπει συχνες μετακινησεις και με τις εργασιες εδω που εχουμε ανοιξει, το μονο που κανει ειναι:

α) πλυσιμο των μωρουδιακων ρουχων (οχι σιδερωμα.. το αφηνω για τελος του μηνα)

β) γενικη στο μπανιο πριν 3 μερες και

γ) αυριο θα κανουμε γενικη στη κουζινα με τη μητερα μου και αν προλαβουμε παραθυρα και παντζουρια γιατι ηδη κατεβαζει ο ανδρας μου κουρτινες οι οποιες αναθεμα τες θελουν σιδερωμα και οσως αποπειραθω να τις κρεμασω νωπες (ειναι βαμβακερες) μπας και κατσουν..

και ολα τα μωρουδιακα σε ειδη εξοπλισμου ειναι στο παταρι και θελουν κατεβασμα και πλυσιμο.. βεβαια αυτα που προεχουν ειναι το πορτ μπεμπε και η χουφτα (το καθισμα αυτοκινητου).. το λικνο με το στησιμο θα καθαριστει.. ελπιζω αν γυρισω στις 15 και εχω τελειωσει το μεγαλυτερο μερος με το σπιτι να κανω και αυτα..

στην κορη μου ημουν ηδη δυο μηνες πριν τη γεννα πανετοιμη και χωρις αγχος..επισης ηταν και χριστουγεννα και ειχαμε το σπιτι εντος και εκτος σουπερ στολισμενο!! τωρα λιτοτης..χαχα!!

που εισται καλε ζουζουνες σαββατιατικα??

Εμεις βγηκαμε για καφεδακι απο τις 10κ μιση..πηγαμε στην αδερφουλα μου..παιξανε τα μικρα,μετα σουπερ μαρκετ για να ειμαστε καλλημενοι σαββατοκυριακο και γυρισαμε σπιτακι...μια μακαροναδα με πεστο στα προχειρα σημερα κ σαλατιτσα...αυριο παστιτσιο σκεφτομουνα αλλα παλι μακαρονια?καλα η μικρη τρελενεται για ζυμαρικα...,μακρονια-ρυζι-τραχανα και ψαρι ειναι τα αγαπημενα της!!!!

δημητρα εγω με την δυσκιλιοτητα τελευταια ειμαι καλυτερα,,μαλλον με βοηθησε το μαγνησιο που παιρνω 2 πρωι 2 βραδυ,,,τι πεπονια.τι ροδακι,τι Νουζολ λαδι...τπτ..καλα μην φανταστεις και τρομερη αλλαγη,2 φορες την εβδομαδα το καναμε τωρα...αλλα δεν ποναω τουλαχιστον!!

Γλυκοζη και εγω δεν την χαμπαριασα,,,μια χαρα μου εκατσε.,,αλλο ενα μπουκαλακι να μου δινανε το επινα ευχαριστως!!!

Γενεθλιακια μαλλον θα τα κανουμε εξω,,θα μαζεψω μερικους φιλους και θα τους παω για φαγητο και θα σβησουμε τα κερακια εκει..δεν ειμαι για πολλα..αλλωστε ακομα μικρη ειναι δεν καταλαβαινει κ πολλα,του χρονου ομως πρωτα ο Θεος κανονικο παρτυ θα εχουμε :)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αριστεα εγω αν δεν κοιμηθω καλα την επομενη ειμαι σαν ζομπι..η μικρη ευτυχως ξυπναει 9 με 9μιση αλλα μεχρι τις 2-3 που θα ξανακοιμηθει ειμαι σε τραγικη κατασταση...αρα πιεζομαι...καλα τελευταιες 3 μερες εχει κ πολυ ζεστη τα βραδυα..ουτε το καλοκαιρι δεν ιδρωνα τοσο πολυ..

Ααααααα και να κλεισω σχετικα με τον θηλασμο...εγω κοριτσακια δεν δυσκολευτηκα καθολου..λιγο η μαια με βοηθησε να πιασει η μικρη την θηλη και αυτο ητανε....αν δεν βαζαμε κ τις κρεμες στον 5 μηνα πιστευω πως θα θηλαζε αρκετο καιρο..αλλα ειπαμε..δεν αντεχα αλλο..οσο αντεχετε,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...