Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!!!

Εμεις αποστειρώνουμε ακομα τα πάντα αν κ δεν νομιζω οτι εχει κ μεγαλο νοημα εφοσον η κορη μου το βαζει ακομα κ τα χέρια της στο στομα(ειδε εμας που ψαχναμε για δοντι κ ψαχνει κ αυτη):tongue::tongue:

Κλεισαμε κ εμεις εκκλησια(μετα απο μεγαλο αγωνα να βρω τους παπαδες στο τηλ κ στην εκκλησια μετα) για τη βαπτιση 16/6! ΜΙα βδομαδα πριν εντωμεταξυ εχω κ τα γενεθλια της κορης μου κ θα τρεχω πανικόβλητη!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπωωω εχω πολυ καιρο να μπω εδω..

χαιρετω και τις καινουργιες..

εμεις αποστειρωση μονο σε θηλαστρα και μπιμπερο λογω θηλασμου και εργασιας..πιπιλα δεν εχουμε..

τα δοντια μας ταλαιπωρουν οπερ και εγενετο να ειμαι αυπνη σημερα αφου γραφω ξημερωμα

εχω ωστοσο μια φουλ εβδομαδα η οποια ξεκιναει απο σημερα κιολας οσον αφορα υποχρεωσεις λογω Πασχα και δραστηριοτητων για προετοιμασιες αλλα και για ψυχαγωγια της μικρης..

απο Δευτερα θα παρω και τα προσκλητηρια της βαπτισης!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα και απο μας!

Ουτε εμεις αποστειρωνουμε εδω και 2 εβδομαδες! Την Τεταρτη εχουμε εμβολιο και θα μας δωσει οδηγιες για τροφη. Τον περασμενο μηνα ο μπεμπης ηταν 68εκ και 8300 βαρος....να δουμε τωρα που θα εχει φτασει, και να φανταστειτε οτι το ενα γευμα το χανει λογω υπνου, 4 γευματα 210ml πινει.

Τον βαφτιζουμε 10 Ιουνιου, προσπαθω να τα επιμεληθω ολα μονη μου και εχω πελαγωσει!!!

Αληθεια, ο δικος μου ουτε δοντακι εχει βγαλει ακομα , ουτε εχει κατσει στον ποπο του, τα δικα σας?:rolleyes:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλημερα και χρονια πολλα!

geonik καλωσηρθες!!!!

Καλα μηνογενεθλια κιολλας για σημερα!

Με το καλο η βαπτιση και καλα τρεξιματα.

Εμεις τη βαπτιζουμε 9/9, μονο εκκλησια εχουμε κλεισει!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα!

geonik καλωσηρθες!!!!

Καλα μηνογενεθλια κιολλας για σημερα!

Με το καλο η βαπτιση και καλα τρεξιματα.

Εμεις τη βαπτιζουμε 9/9, μονο εκκλησια εχουμε κλεισει!

Καλως σας βρηκα!!!:D:D:D:D:D:D

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλωσηρθες Geonik!

Κι εμεις τα ιδια,ουτε δοντακι ουτε πωπο χωρις βοηθεια!

Πολυ καλο το βαρος σας!!!

Οποια αγχωνεται για τη βαφτιση θα της λεω οτι εγω δεν εχω κανονισει τπτ να χαλαρωνει! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

καλημερα και Χρονια Πολλα!!!!!!!!

καλως ηρθες geonik

ουτε και εμεις εχουμε δοντακι και προσπαθει να καθιση αλλα με βοηθεια δικια μας....

περιμενουμε νεα απο τον γιατρο αυριο.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα και απο μας!

Ουτε εμεις αποστειρωνουμε εδω και 2 εβδομαδες! Την Τεταρτη εχουμε εμβολιο και θα μας δωσει οδηγιες για τροφη. Τον περασμενο μηνα ο μπεμπης ηταν 68εκ και 8300 βαρος....να δουμε τωρα που θα εχει φτασει, και να φανταστειτε οτι το ενα γευμα το χανει λογω υπνου, 4 γευματα 210ml πινει.

Τον βαφτιζουμε 10 Ιουνιου, προσπαθω να τα επιμεληθω ολα μονη μου και εχω πελαγωσει!!!

Αληθεια, ο δικος μου ουτε δοντακι εχει βγαλει ακομα , ουτε εχει κατσει στον ποπο του, τα δικα σας?:rolleyes:

Χριστος Ανεστη μανουλες!!!!

Καλωσηρθες geonik! Ο δικος μου εχει βγαλει δυο δοντακια αλλα δν καθεται στον ποπο του ακομη... Για βαφτισδη εμεις λεμε τελη Αυγουστου... Σαν την Καραμελιτσα κι εγω δεν εχω κανει τιποτα.... φεεεετααααα.... :tongue::tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα σε όλες.

Εμείς κλείσαμε εκκλησία για 4/8.

Σήμερα θα πάω να δω για προσκλητήρια κ.λ.π.

Παρότι βγάζουμε δοντάκια είμαστε πολύ καλά και κοιμόμαστε όλο το βράδυ!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Ο μπεμπης εφτασε τα 8950γρ και 69εκ υψος.

Μου ειπε η γιατρος σε μια εβδομαδα να ξεκινησουμε ριζαλευρο και σε 2 εβδομαδες φρουτο. Οταν κοιταξα τα ριζαλευρα στο σουπερμαρκετ μπερδευτηκα, ασε που ολα εχουν ζαχαρη. Εσεις πως ξεκινησατε με στερεες τροφες?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.

Ο παιδίατρος δε μου είπε κάποια συγκεκριμένη μάρκα.

Είπε ότι όλες έχουν τις ίδιες προδιαγραφές και να πάρω όποια θέλω...

Κοίταξα και όλα τα ρυζάλευρα έχουν ποσοστό ζάχαρης.

Τελικά λέω να δοκιμάσω της nutricia. Μήπως δεν κάνει που λέω όνομα?

Συγγνώμη...

Όποια ξέρει κάτι για παιδικές τροφές ας μας πει:-)

Καλησπερα κοριτσιααα..

Παρολο που δεν εχω συζητησει με τον παιδιατρο περι εισαγωγη στερεων τροφων, δε θα δωσω ρυζαλευρο.

Δεν ξερω τι τακτικη ακολουθει, θα συζητησουμε αρχες του μηνα που θα μας δει!

Παντως προτιμω να ξεκινησω με λιγο μηλο/αχλαδι/μπανανα....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλέ πότε τα γράψατε όλα αυτά εδώ?? Και μετά λέτε ότι δεν προλαβαίνετε, τς τς τς.....:tongue::tongue::tongue:

Geonic, καλωσήρθες και να χαίρεσαι τον μπέμπαρό σου!!!!!!!!!:P

Κι εμείς βγάλαμε 2 δοντάκια, τα κάτω.....στον ποπό κάθεται με υποστήριξη ή λυγίζει προς τα μπροστά και στέκεται!!

Για βάφτιση σε σπίτι κι εγώ πρώτη φορά ακούω....:rolleyes:

Με το καλό όλες οι βαπτίσεις!!

Όσο για τις στέρεες....εμείς ξεκινήσαμε με μήλο, μπανάνα, αχλάδι.....έκανε δυσκοιλιότητα και μου είπε να προσθέσω πορτοκάλι και να ελαττώσω την μπανάνα αλλά δεν την έτρωγε, οπότε του δίνω μόνο μήλο, αχλάδι!! Πάλι κάνει κάτι περίεργα κλάματα, του πονάει η κοιλίτσα και δεν ξέρω τι φταίει....:cry:

Ρυζάλευρο είχε πει να ξεκινούσαμε σε 10 μέρες μετά τα φρούτα αλλά λόγω της δυσκοιλιότητας θα το πάμε παραπίσω ή δεν θα δώσουμε καθόλου γιατί είναι κι αυτό στουμπωτικό....:rolleyes:

Αυτά....τα λέμε....;)

Εγω στην αρχη απορησα που μας ξεκιναει με ριζαλευρο, γιατι τα κιλα του μπεμπη ειναι αρκετα, αλλα οπως μου ειπε και οπως διαβασα το ριζαλευρο ειναι ιδανικη πρωτη τροφη για να προετοιμασει το πεπτικο συστημα του μωρου να δεχθει τις αλλες τροφες.

Του βαζω ήδη μεσα στο μπιμπερο 2 κουταλιες στο απογευματινο γαλα και εχει τρελαθει! Την δευτερα θα γινει η πρωτη προσπαθεια με κουταλι:D

Του εβαλα Γιωτης ριζαλευρο σκετο αλλα εχω παραγγειλει βιολογικο HOLLE για την συνεχεια.

Διαβασα στο site της NESTLE τα παρακατω και αναρωτηθηκα....

''Aνακαλύπτοντας τα φρούτα και τα λαχανικά

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι βασικά για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Στην αρχή, επιλέξτε ήπιες γεύσεις, τις οποίες είναι πιθανότερο να εκτιμήσει το παιδί σας. Ξεκινήστε με μικρές ποσότητες: για παράδειγμα, διαλύστε 2-3 γεμάτα κουτάλια μαλακά λιωμένα φρούτα ή λαχανικά στο γάλα του μωρού σας. Κατόπιν, προσπαθήστε να ταΐσετε το παιδί σας πουρέ απευθείας με ένα μικρό πλαστικό κουτάλι.

Να δίνετε στο μωρό σας μόνο ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ φρούτα και λαχανικά :confused::confused::confused::confused::confused:

Μαγειρεμένα λαχανικά: κολοκύθα, κολοκυθάκια, αγκινάρα, καρότα, φασολάκια, σπανάκι, κτλ. καλύτερα χωρίς πρόσθετο αλάτι.

Μαγειρεμένα φρούτα: μήλα, μπανάνες, βερίκοκα, ροδάκινα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κτλ. καλύτερα χωρίς πρόσθετη ζάχαρη.''

Η παιδιατρος δεν μου ειπε κατι τετοιο!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...