Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:-)

Θέλω να σας πω ότι εδώ και 3 μέρες κοιμόμαστε χωρίς να ξυπνάμε μέχρι τις 7.00!!!!!

Είμαι ενθουσιασμένη!!!!

Για βάφτιση μήπως ξέρει καμία εάν μπορεί ο παππάς να έρθει στο σπίτι με την κολυμπήθρα του?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια:-)

Θέλω να σας πω ότι εδώ και 3 μέρες κοιμόμαστε χωρίς να ξυπνάμε μέχρι τις 7.00!!!!!

Είμαι ενθουσιασμένη!!!!

Για βάφτιση μήπως ξέρει καμία εάν μπορεί ο παππάς να έρθει στο σπίτι με την κολυμπήθρα του?

Μπράβο κοριτσάκι με το βραδυνό. Πόσο είναι το μωρό; Θηλάζεις; Δεν θυμάμαι.

Νομίζω ότι βάπτιση στο σπίτι προβλέπεται από την εκκλησία αλλά σε επείγουσες καταστάσεις. Έτσι είχαν βαπτίσει την αδελφή μου που ήταν άρρωστη. Εσύ γιατί το ψάχνεις;

Μπράβο κοριτσάκι με το βραδυνό. Πόσο είναι το μωρό; Θηλάζεις; Δεν θυμάμαι.

Νομίζω ότι βάπτιση στο σπίτι προβλέπεται από την εκκλησία αλλά σε επείγουσες καταστάσεις. Έτσι είχαν βαπτίσει την αδελφή μου που ήταν άρρωστη. Εσύ γιατί το ψάχνεις;

Καλημέρα κορίτσια.

Giotav, δυστυχώς ο θηλασμός μας τελείωσε νωρίς, πρίπου στις 40 μέρες:-(

Έλεγα μήπως το έκανα στο σπίτι και όχι στην εκκλησία γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με τους παππάδες και γενικά θέλω να βρω κάποιον που δε θα μου τον ταλαιπωρίσει πολύ!!!

Σκέφτομαι μετά να μαζευτούμε οι πού κοντινοί να φάμε στο σπίτι και έτσι νομίζω ότι θα είναι ωραία εάν γίνει όλο το μυστήριο εκεί. Βέβαια αν δε γίνεται δε θα σκάσω κι όλας.:D Μου άρεσε σαν ιδέα.

vasilis mere καλησπερα,

Δεν ειχα ακουσει ποτε για βαφτιση στο σπιτι και γι'αυτο δεν ξερω αν γινετε..

Ρωτα εναν παπα..δε χανεις τιποτα!

Αν επιτρεπεται τι σπιτι εχεις; εννοω που θα μπει η κολυμπηθρα; :confused:

Ποσο θα ηθελα να ειχα σπιτι με κηπο...γκαζονακι, λουλουδακια, δεντρακια... οτι θες κανεις!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

vasilis mere καλησπερα,

Δεν ειχα ακουσει ποτε για βαφτιση στο σπιτι και γι'αυτο δεν ξερω αν γινετε..

Ρωτα εναν παπα..δε χανεις τιποτα!

Αν επιτρεπεται τι σπιτι εχεις; εννοω που θα μπει η κολυμπηθρα; :confused:

Ποσο θα ηθελα να ειχα σπιτι με κηπο...γκαζονακι, λουλουδακια, δεντρακια... οτι θες κανεις!!!!!!

Aristea καλημέρα.

Έλεγα να το κάνω στο πατρικό μου που έχει κήπο και μετά να κάνω εκεί τραπέζι για λίγα άτομα. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα. Σήμερα θα πάω σε εκκλησίες να δω τι γίνεται.:-P

καλημερα vasilis

ααα μια χαρα αφου εχεις κηπο διαθεσιμο τελεια!!!

Μακαρι να γινετε.. θα ειναι πολυ ομορφη βαπτιση!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα σασ!!!!!τι κανουν τα μπεμπουλια σασ??εμεισ ειμαστε καλα!!

κ εμεισ πηγαμε κ ρωτησαμε για βαπτιση για το τραπεζι 20 ευρω το ατομο μασ ειπαν!

η βαπτιση στον κηπο θα ειναι πολυ ωραια αλλα καποια στιγμη νομιζω ειχαν απαγορευτει σε κτηματα να γινετε το μυστιριο νομιζω!

κ εμεισ εχοθμε 3 με 4 μερεσ που κοιματε απο τισ 11 μεχρι τισ 8 το πρωι κ εχω ενθουσιαστει!!μακαρι να το κρατησει!!!!

κοριτσια του εδωσα κ μηλο κ αχλαδι κ του αρεσουν παρα πολυ!!!σημερα μαλλον θα του δωσω κ μπανανα!!!

Κορίτσια καλημέρα.

Βρήκα εκκλησία και έκλεισα, όχι στο σπίτι τελικά.

Το τραπέζι θα το κάνω στο σπίτι, ακόμα ρωτάω για τιμές.

Ευτυχώς κατάφερα και έκλεισα αργά το απόγευμα τη βάφτιση και δε θα λειώσουμε από τη ζέστη.

Διαφημίσεις

ευχαριστω αριστεα!!!δε του δινω ακομη ολοκληρη φρουτοκρεμα μου ειχε πει να τοθ φτιαχνω μετα την κρεμα βανιλια λιγο φρουτο μονο κ μονο για να μαθει την γευση κ να δουμε μη τον πειραξει τιποτα!αλλα αν του εδεινα ολο το φρουτο θα το ετρωγε ολο αλλα το κραταω μεχρι ναρθει τωρα να μου πει τι θα κανουμε!!

καλημερα σασ!!!!!τι κανουν τα μπεμπουλια σασ??εμεισ ειμαστε καλα!!

κ εμεισ πηγαμε κ ρωτησαμε για βαπτιση για το τραπεζι 20 ευρω το ατομο μασ ειπαν!

η βαπτιση στον κηπο θα ειναι πολυ ωραια αλλα καποια στιγμη νομιζω ειχαν απαγορευτει σε κτηματα να γινετε το μυστιριο νομιζω!

κ εμεισ εχοθμε 3 με 4 μερεσ που κοιματε απο τισ 11 μεχρι τισ 8 το πρωι κ εχω ενθουσιαστει!!μακαρι να το κρατησει!!!!

κοριτσια του εδωσα κ μηλο κ αχλαδι κ του αρεσουν παρα πολυ!!!σημερα μαλλον θα του δωσω κ μπανανα!!!

μαριλενα τι καλα που κοιματε σερι παντα τετοια,

με το φαγητο τα πατε καλα ε???????

εμας μας ειπε απο τον αλλο μηνα αντε να ξεκινησουμε και εμεις σιγα σιγα..

αποστηρωσει κανεις ακομα??????????

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εμείς αποστειρώνουμε πιπίλες ακόμη αλλά εντάξει τζάμπα μάλλον γιατί βάζει στο στόμα του τα πάντα.Αλλά τώρα να μην αποστειρώσω όταν πέφτουν κάτω στο πάτωμα μου φάινεται λίγο νωρίς ακόμη..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

ευχαριστω αλλα σημερα ξυπνησε τα ξυμερωματα παλι!!!!!οσο για αποστειρωση ναι κανω κ μπουκαλια κ πιπιλεσ!τα αλλα με ζεστο νερο μπολικο!!ουτε εγω καταλαβαινω γιατι αλλα ετσι μοθ εχει πει η παιδιατροσ ετσι κανω!!κ αυτο το μηνα νομιζω κ μετα τελοσ!!

ευχαριστω αλλα σημερα ξυπνησε τα ξυμερωματα παλι!!!!!οσο για αποστειρωση ναι κανω κ μπουκαλια κ πιπιλεσ!τα αλλα με ζεστο νερο μπολικο!!ουτε εγω καταλαβαινω γιατι αλλα ετσι μοθ εχει πει η παιδιατροσ ετσι κανω!!κ αυτο το μηνα νομιζω κ μετα τελοσ!!

Αφήσετε τα. Και εμένα είναι 2 μέρες τώρα που ξυπνάει συνεχώς:confused:

Και πάνω που έλεγα ότι έχει στρώσει...

Εμείς κόψαμε τελείως την αποστείρωση μόλις έγινε 4 μηνών. Ο παιδίατρος μας είπε ότι δε χρειάζεται πια, αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι βρει το βάζει στο στόμα του και επιπλέον όταν τον έχουμε αγκαλιά και τρίβει το μουτράκι του, η μπλούζα μας δεν είναι αποστειρωμένη!!! Απλώς τα καθαρίζουμε πολύ καλά:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...