Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλησπερα!!!!τι κανετε?

να ρωτησω ....λεγατε καποια στιγμη οτι κανονιζετε για βαπτισεισ εχετε βρει πραγματα εχετε κοιταξει τιμεσ???γιατι τωρα εχω αρχισει κ εγω κ βλεπω ημερομινιεσ αλλα δεν εχω βγει ακομη στα μαγαζια!!ξερετε καθολου τι τιμεσ παιζουν??!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!!τι κανετε?

να ρωτησω ....λεγατε καποια στιγμη οτι κανονιζετε για βαπτισεισ εχετε βρει πραγματα εχετε κοιταξει τιμεσ???γιατι τωρα εχω αρχισει κ εγω κ βλεπω ημερομινιεσ αλλα δεν εχω βγει ακομη στα μαγαζια!!ξερετε καθολου τι τιμεσ παιζουν??!!

Εγώ έκλεισα τα πάντα από μία κοπέλα που ασχολείται με αυτό το θέμα.Μου ήτανε ιδιαίτερα βολικό γιατί δεν χρειάστηκα να τρέχω στα μαγαζιά με το μωρό και γενικώς έχει και πολύ καλές τιμές. Έχω δώσει το μπλογκ της παραπάνω (http://stardustwork.blogspot.com/ )δεν έχει τα πάντα εκει αλλά μπορείς να της πεις τι περίπου θέλεις ( το θέμα κλπ) και να σε κατατοπίσει.

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

πολυ ωραια τα εχει!εγω βεβαια ειμαι επαρχια δεν ειμαι αθηνα αλλα θα δω μπορει να τησ στειλω κανα μαιλ!ευχαριστω!πρεπει να αρχιζω να ετοιμαζομαι κ εγω πολυ το αφησα ετσι!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

vasilis mere να σου ζήσει το παιδάκι σου κ της κουμπάρας! :D:D:D

Προχθές ειχαμε παιδίατρο...μια χαρα μεγαλώνουμε 4 μηνων σχεδόν εχουν φουσκωσει αρκετα τα ουλάκια μας, 7150 κ 68 πόντους?! Σοκ....η κορη μου ήταν κ ειναι αδύνατη...αυτον δεν μπορώ να τον σηκώσω να το πλύνω μου χει φύγει το χέρι! Μας είπε κ ενα ασχημο...οτι πιθανοτατα επειδη εχει κανει ήδη 2 περιστατικά βρογχίτιδας να εχει ευαισθησία κ με το πρωτο γκουχ θα πρεπει να ξεκινάμε αερολιν...θα εξαρτηθει βασικα απο την επόμενη ιωση που θα κολήσει αν του το γυρίσει παλι σε βρογχικο σημαίνει οτι εχει ευαισθησία! Ενταξει θα το παλέψουμε κ αυτό! Τη κόρη μου δεν την εχω στειλει σταθμο κ λέω μετα το Πάσχα να εχουν περάσει καπως οι πολλές ιώσεις! Δυστηχώς εχοντας τη μικρή σπίτι μας πάει χαλια με το θηλασμό κ ενώ ήλπιζα οτι καποια στιγμή θα καταφέρναμε να ελαττώσουμε πολύ το συμπλήρωμα εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα κ με αυτο το ρυθμο βλέπω σε 1 μηνα να μου χει κοπεί τελείως το γάλα :rolleyes: Τέσπα τι να κάνουμε δεν καταφερα να βρω τρόπο να μην ασχολείται μαζί μας οσο θηλάζουμε,δεν εχω κ βοήθεια να ειναι δηλαδή καποιος εδώ να την απασχολεί οπότε κ αυτη κάνει τα δικά της κ οσες θηλάζουν το ξέρουν καλα οτι θηλασμός χωρίς ηρεμία δεν γίνεται! :?

Ονειράκι εχω στειλει μειλ εδώ κ περίπου 2 εβδομάδες στη φίλη σου αλλα δεν μου χει απαντήσει κάτι...μιλάτε? να τη ρώταγες αν έλαβε ενα τρελό μειλ με λινκς :lol: από μια Άννα μηπως κάτι έγινε κ δεν πήγε?!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ονειράκι εχω στειλει μειλ εδώ κ περίπου 2 εβδομάδες στη φίλη σου αλλα δεν μου χει απαντήσει κάτι...μιλάτε? να τη ρώταγες αν έλαβε ενα τρελό μειλ με λινκς :lol: από μια Άννα μηπως κάτι έγινε κ δεν πήγε?!:wink:

Καλημέρα!!Πάλι καλά να λες εμείς είμαστε 67 πόντους και 7600!!!Το δικό μου χέρι να δεις πως έχει φύγει!!!Να τον προσέχεις λοιπόν μην σας αρρωστήσει πάλι!!!Θυμήσε μου λίγο ,γτ η μνήνη μου έχει πάψει να λειτουργεί από την εγκυμοσύνη ακόμη (δεν νομίζω να επανελθει ποτέ..:(:()

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

vasilis mere να σου ζήσει το παιδάκι σου κ της κουμπάρας! :D:D:D

Προχθές ειχαμε παιδίατρο...μια χαρα μεγαλώνουμε 4 μηνων σχεδόν εχουν φουσκωσει αρκετα τα ουλάκια μας, 7150 κ 68 πόντους?! Σοκ....η κορη μου ήταν κ ειναι αδύνατη...αυτον δεν μπορώ να τον σηκώσω να το πλύνω μου χει φύγει το χέρι! Μας είπε κ ενα ασχημο...οτι πιθανοτατα επειδη εχει κανει ήδη 2 περιστατικά βρογχίτιδας να εχει ευαισθησία κ με το πρωτο γκουχ θα πρεπει να ξεκινάμε αερολιν...θα εξαρτηθει βασικα απο την επόμενη ιωση που θα κολήσει αν του το γυρίσει παλι σε βρογχικο σημαίνει οτι εχει ευαισθησία! Ενταξει θα το παλέψουμε κ αυτό! Τη κόρη μου δεν την εχω στειλει σταθμο κ λέω μετα το Πάσχα να εχουν περάσει καπως οι πολλές ιώσεις! Δυστηχώς εχοντας τη μικρή σπίτι μας πάει χαλια με το θηλασμό κ ενώ ήλπιζα οτι καποια στιγμή θα καταφέρναμε να ελαττώσουμε πολύ το συμπλήρωμα εχουμε τα αντιθετα αποτελεσματα κ με αυτο το ρυθμο βλέπω σε 1 μηνα να μου χει κοπεί τελείως το γάλα :rolleyes: Τέσπα τι να κάνουμε δεν καταφερα να βρω τρόπο να μην ασχολείται μαζί μας οσο θηλάζουμε,δεν εχω κ βοήθεια να ειναι δηλαδή καποιος εδώ να την απασχολεί οπότε κ αυτη κάνει τα δικά της κ οσες θηλάζουν το ξέρουν καλα οτι θηλασμός χωρίς ηρεμία δεν γίνεται! :?

Καλημέρα σε όλες. Ευχαριστώ για τις ευχές.:D

Anna_ath έχεις σκεφτεί μήπως επισκευτείς και ένα ομοιοπαθητιό παιδίατρο, μήπως καταφέρεις και αποφύγεις τα πολλά φάρμακα? Εγώ να σας πω το σκέφτομαι σοβαρά. Μου έλεγε μια φίλη που πήγε τον μικρό της για ομοιοπαθητική όταν ήταν μικρός ότι όταν πήγε νήπιο όλα τα παιδάκια αρρώσταιναν, αυτός όρθιος:-P Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια...

καλησπερα !!!!

vassilis να σασ ζησει το καινουργιο μπεμπαρονι!!!

πηγα σουπερ μαρκετ για δυο πραγματα κ τελικα μονο δυο δεν πειρα θυμηθηκα αλλα πεντε εξη!!!!!τι θα κανουμε παναγια μου !!!!!!πολλα τα λευτα!!!!!

ειχα αφησει το μπεμπη μου με τον αντρα μου,γενικα δεν εχει προβλημα τον κραταει αφου ετσι κι αλλιωσ δε γινετε να μασ τον κρατισει κ καποιοσ αλλοσ!!!!αλλα δεν ειχε τυχει να τον αλλαξει ενω εχει κανει κακα μονο απο τσισα....κ του κανε κακα λοιπον οσο ελειπα παει να τον αλλαξει κ ενω τον εχει καθαρισει του τα ξανακανει πανω στο σελτεδακι κ αρχιζει να χτυπα πανω στα κακα τα ποδια του!!!!!!!!καταλαβαινετε τι εγινε!!!!!!ο αντρασ μου ειχε πελαγωσει!!!!!!!πολυ γελιο να βλεπατε το βλεμματου οταν με κοιταξε οταν γυρισα γεματο απογνωση!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!Πάλι καλά να λες εμείς είμαστε 67 πόντους και 7600!!!Το δικό μου χέρι να δεις πως έχει φύγει!!!Να τον προσέχεις λοιπόν μην σας αρρωστήσει πάλι!!!Θυμήσε μου λίγο ,γτ η μνήνη μου έχει πάψει να λειτουργεί από την εγκυμοσύνη ακόμη (δεν νομίζω να επανελθει ποτέ..:(:()

Για τα βαπτιστικα καλε!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κ εμένα η μνημη μου χαλια...μπας κ δεν μας εδωσες εσυ το σαιτ?! :tongue::tongue::tongue:

Vasilis το εχω σκεφτει αλλα θελω να το ψάξω λιγο πριν πάω καπου! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Για τα βαπτιστικα καλε!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κ εμένα η μνημη μου χαλια...μπας κ δεν μας εδωσες εσυ το σαιτ?! :tongue::tongue::tongue:

Vasilis το εχω σκεφτει αλλα θελω να το ψάξω λιγο πριν πάω καπου! ;)

Α..όχι εγώ το έδωσα!!!Θα επικοινωνήσω τώρα μαζί της να της πω μήπως δεν το είδε:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημέρα!

Ονειράκι κοιταξε κ στα σπαμ? Θα της το ξαναστείλω λιγο αργότερα πάντως (γιατι τώρα ειμαι εκτός σπιτιού):D

Μου είπε πως κάποιες φορές έχει τύχει να μην της έχουν πάει μαιλ.Ξέρω και γώ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Κάτσε να σου στείλω και το τηλ της πμ:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...