Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα μαμαδεσ κ ομορφα μωρακια!!!!!!αυτεσ οι μερεσ ειναι πολυ ωραιεσ ελπιζω να κρατησουν!!!!

εχετε δικιο αν πειναει το παιδακι γιατι να μην φαει!!!??ασε που τα μωρακια ξερουν ποτε να σταματισουν στο διχνουν στο θυλασμο σταματανε κοιμουνται αδειαζουν το στιθοσ .....στο μπουκαλι απλα στο σπρωχνουν με την γλωσσα η σταματουν να πινουν κ αρχιζουν να χαζευουν!!!εμαινα παντωσ ο δικοσ μου μπεμεπεισ στισ 3 ωρεσ δεν αδειαζε ποτε το μπουκαλι του κ χαζευε αποδω κι απο κει στισ 4 μια χαρα τρωει επισισ μεχρι πριν 2βδομαδεσ επινε 180 ξαφνικα αρχισε μολισ τοθ επερνεσ το μπουκαλι να κλαιει του εδωσα 210 κ αφινει μονοσ του λιγο κατω κατω!!τι να μην του δινα να του εκανα διαιτα?!κ απο κιλα ειμαστε πολυ καλα ειναι γεννημενοσ 27 οκτωμβριου ειναι 68 ποντουσ κ 6900!!

oneiraki το καλυτερο ειναι το γαλα τισ μαμασ!!!μακαρι να μπορουσα να μην τοθ ειχα δωσει συμπληρωμα απτην αρχη αλλα βλεπεισ καλοπερασα στην γεννα!!κ παλι καλα να λεω μου ειματσε καλα κ οι δυο!!!

Μην το σκέφτεσαι!Και εμείς του δώσαμε συμπλήρωμα τον 1ο μήνα μέχρι να βρούμε την σειρά μας!τα μωρά μεγαλώνουν με αγάπη!!:)Εμείς γεννηθήκαμε 16/11 και είμαστε περίπου 68 και 7400!!:D:D

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.

Είμαι καινούρια στην παρέα.

Ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε εάν είναι πιθανό να βγάζουμε δόντια από τώρα?

Έχει πολλά σαλάκια και βάζει στο στόμα του ό,τι βρει!!!

Επιπλέον, εσείς κοιμάστε τα βράδια ή όχι ακόμα?

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου. Κι εμάς έχει πολλά σαλάκια.

Μαριαλένα μπράβο με την κρεμούλα. Κι εμένα ο μεγάλος δεν έτρωγε με το μαλακό κουταλάκι. Του είχα από την αρχή σκληρό, κοκκάλινο και έτρωγε μια χαρά.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και τις απαντήσεις σας.

Οι πεθερές είναι όντως τραγικό!!! Ό,τι να είναι. Λες και εμείς δεν είμαστε μαμάδες, μόνο αυτές είναι!!!!

Για τις πάνες εγώ θα σας προτείνω babylino και ας θεωρούνται πιο φθηνές.

Εγώ έβαζα libero, pampers και γινόμασταν χάλια!!!! Μου είπε μια φίλη να της δοκιμάσω και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Αν πάρετε τις sensitive δεν έχουν και καθόλου χημικά:-)

Τελικά μάλλον θα τον ταΐσω και ας λένε ό,τι θέλουν οι υπόλοιποι!

Οι παιδιατροι μου φαινεται θελουν να σκληραγωγησουν τα μωρα μας πριν την ωρα τους. Κατι τετοια κουφα λενε και μου τη δινει.Προτιμω να φτασει 5 χρονων το παιδι και να συζητησουμε τοτε τα θεματα μας παρα να σκληραγωγω μωρο 4 μηνων που πειναει για να μηηηηηη ξυπναει οοοοταν θα γινει 5. Βλακειες.Εγω τη θηλαζω καθε φορα που ξυπναει το βραδυ. Αποψη μου φυσικα..

Εσεις Vasilis δινετε φορμουλα?

Caramello νομίζω έχεις δίκιο:rolleyes:

Τι είναι φόρμουλα?:mrgreen:

Διαφημίσεις

To γάλα σκόνη:)

Άσχετη είμαι!!!!:lol:

Ναι. Θήλασα 40 μέρες, μετά κόπηκε το γάλα γιατί έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά... στις 15 μέρες και έτσι μειώθηκε η ζήτησε:-(

Δε θα αποκτήσω τύψεις και για αυτό...

Επέστρεψες τόσο γρήγορα στη δουλειά; Θα μου πεις σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται αλλιώς αλλά είναι ζόρι τόσο γρήγορα.

Καταλαβαίνεις τις τύψεις που είχα! Αυτές τις εποχές όμως καταλαβαίνεις ότι κάνεις το κορόιδο...

Ευτυχώς είχα την πολυτέλεια να κρατάει τον μικρό η γιαγιά και έτσι ένιωθα απόλυτα ασφαλής. Να τονίσω ότι η γιαγιά μας κάνει ακριβώς ό,τι πει η μαμά και δεν έχει άποψη:lol:

Έτσι όμως κόπηκε το γάλα και το μικρούλι μου δε θήλασε όσο θα ήθελα:-(

Ευτυχώς δέχθηκε το ξένο γάλα πολύ καλά ο φαταούλας μου!!!!

Κορίτσια, άσχετο, αλλά θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου.

Μόλις έμαθα ότι γεννάει η κουμπάρα μου και πάω στο μαιευτήριο!!!!!!!

Και άλλο αγγελούδι έρχεται!

Άντε με το καλό:-)

Διαφημίσεις

Μπράβο με το καλό και το καινούριο μωράκι!!!

Άσχετη είμαι!!!!:lol:

Ναι. Θήλασα 40 μέρες, μετά κόπηκε το γάλα γιατί έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά... στις 15 μέρες και έτσι μειώθηκε η ζήτησε:-(

Δε θα αποκτήσω τύψεις και για αυτό...

Γιατί να έχεις τύψεις???Γύρισες στην δουλειά τόσο γρήγορα?!?!?!?:shock::shock::shock:ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!!!!!

Να σας ζήσει!!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

καλησπερα !!!!

vassilis να σασ ζησει το καινουργιο μπεμπαρονι!!!

πηγα σουπερ μαρκετ για δυο πραγματα κ τελικα μονο δυο δεν πειρα θυμηθηκα αλλα πεντε εξη!!!!!τι θα κανουμε παναγια μου !!!!!!πολλα τα λευτα!!!!!

ειχα αφησει το μπεμπη μου με τον αντρα μου,γενικα δεν εχει προβλημα τον κραταει αφου ετσι κι αλλιωσ δε γινετε να μασ τον κρατισει κ καποιοσ αλλοσ!!!!αλλα δεν ειχε τυχει να τον αλλαξει ενω εχει κανει κακα μονο απο τσισα....κ του κανε κακα λοιπον οσο ελειπα παει να τον αλλαξει κ ενω τον εχει καθαρισει του τα ξανακανει πανω στο σελτεδακι κ αρχιζει να χτυπα πανω στα κακα τα ποδια του!!!!!!!!καταλαβαινετε τι εγινε!!!!!!ο αντρασ μου ειχε πελαγωσει!!!!!!!πολυ γελιο να βλεπατε το βλεμματου οταν με κοιταξε οταν γυρισα γεματο απογνωση!!!

καλησπερα !!!!

vassilis να σασ ζησει το καινουργιο μπεμπαρονι!!!

πηγα σουπερ μαρκετ για δυο πραγματα κ τελικα μονο δυο δεν πειρα θυμηθηκα αλλα πεντε εξη!!!!!τι θα κανουμε παναγια μου !!!!!!πολλα τα λευτα!!!!!

ειχα αφησει το μπεμπη μου με τον αντρα μου,γενικα δεν εχει προβλημα τον κραταει αφου ετσι κι αλλιωσ δε γινετε να μασ τον κρατισει κ καποιοσ αλλοσ!!!!αλλα δεν ειχε τυχει να τον αλλαξει ενω εχει κανει κακα μονο απο τσισα....κ του κανε κακα λοιπον οσο ελειπα παει να τον αλλαξει κ ενω τον εχει καθαρισει του τα ξανακανει πανω στο σελτεδακι κ αρχιζει να χτυπα πανω στα κακα τα ποδια του!!!!!!!!καταλαβαινετε τι εγινε!!!!!!ο αντρασ μου ειχε πελαγωσει!!!!!!!πολυ γελιο να βλεπατε το βλεμματου οταν με κοιταξε οταν γυρισα γεματο απογνωση!!!

:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...