Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ωχ Παναγία μου...αυτό μου έλειπε μόνο!Και το φοβόμουνα να σου πω και έλεγα μήπως φταίω εγώ,μήπως είναι έκζεμα και είναι αλλεργικός σε κάτι που τρώω..Μας είπε για Δευτερά γιατί το θεώρησε επείγον αλλά Δευτέρα έχουμε εμβόλιο ,τρίτη θα έχουμε πυρετό οπότε το έκλεισα για τεταρτή κατά τις 6..

Ελα ολα καλα θα ειναι... μην αγχωνεσαι...

Εγω που τον ρωτησα αν ειναι καμια αλλεργια σε κατι που τρωω, ηταν σχεδον αρνητικος..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τότε πςσ προκαλείται?:confused::confused:

Δε ξερω αν συμβαινει παντα αλλα εμας μας ειπε πως ειναι κληρονομικο... το εχει ο μπαμπας της κ ο παππους..:-(

Κορίτσια θα κλείσω κι εγώ ραντεβού σ' αυτόν τον Αλεξόπουλο γιατί με ανησυχούν τα σπυράκια του μικρού που μια φεύγουν, μια επανέρχονται. Ισχύει το Κηφισίας 180-182 που βρήκα;

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα κλείσω κι εγώ ραντεβού σ' αυτόν τον Αλεξόπουλο γιατί με ανησυχούν τα σπυράκια του μικρού που μια φεύγουν, μια επανέρχονται. Ισχύει το Κηφισίας 180-182 που βρήκα;

ναι Γιωτα αυτη ειναι η διευθυνση του!!

Ακμή ε; Αν ξεκίνησαν από τώρα τι θα γίνει στην εφηβεία; Με βλέπω να του λέω τότε για να του τονώσω το ηθικό: Δεν πειράζει, Ομορφάντραααααααααα μου. :lol:

:lol::lol::lol::lol::wink:

Καλησπέρα,τι κάνουμε?Τι όμορφη μέρα σήμερα!!Πήραμε τον μάρσιπο και βγήκαμε βολτίτσα στην λιακάδα!!Σημερα μας ήρθε και το χταπόδι της lamaze που του είχα παραγγείλει!Έχει ξετρελαθεί αλλά εμένα δεν μου άρεσε και τόσο σε σχέση με το λιονταράκι:) Περιμένουμε τον αδερφό μου με την φίλη του να έρθουν από Ξάνθη για 4 μέρες να μας δούνε τώρα!

Αύριο θέλω να πάω στο ΙΚΑ για την ένσταση και ήδη και μόνο που το σκέφτομαι τα νεύρα μου κορδόνια!!!Επίσης δεν έχω λάβει ταχυδρομικά καμία απόφαση με τα ποσά,θα μπορούνε λέτε να μου δώσουν αντίγραφο που θέλω για την δουλειά μου?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

γεια σασ!!!

μικρα μικρα σπιρακια ειχε βγαλει κ μαινα ο μπεμπησ στο προσωπο κ στο σβερκακι του εφυγαν μονα τουσ μετα απο καποιεσ μερεσ με χαμομιλακι τον επλενα εγω ετσι μου ειχε πει η παιδιατροσ!

γιοτα κ εγω πηγα κ πηρα προδερμ κ πηρα τελικα κ υγρο σκιπ γιατι κ αυτο το ειχε το ιδιο απο 14 στα 9!!!!αστα πολυ προσφορα πεφτει!!!!!εγω του φοραω λιμπερο απο πανεσ γιατι κατοθριοταν πολυ απεξω με τα παμπερσ στην αρχη κ με τα λιμπερο ηταν λιγο καλυτερα κ συνεχισα λιμπερο κ τωρα μου βρεχετε καποια βραδια εσασ???η μονο εγω το εχω το προβλημα αυτο??

Μαριαλενα κ εμενα μου κατουριοταν καποια βραδια συνεχομενα, τελικα εφταιγε οτι της φοραγα το νουμερο 3 active fit ενω οταν της πηρα το 3 baby dry ηταν μια χαρα... ακου να δεις... :eek::eek::eek::lol:

ονειρακι και εμεις πηγαμε τη βολτα μας σημερα..

Με καροτσακι εμεις, μεχρι να κανουμε 50 μετρα ειχε αποκοιμηθει :cool:

Αυριο εχει ρεπο ο μπαμπας και ετσι θα βολταρουμε οικογενειακως!!!

Καλα να περασετε με τον αδελφο!!!:wink:

εγω τωρα του φοραω το 4 στα λιμπερο δε ξερω αν εχουν τετοια θα το κοιταξω ευχαριστω παντωσ!!ελπιζω να παρει κανα κιλακι να του κανει καλα το 4 δηλαδη γιατι το 3 δεν του εκανε οχι απο κιλα μαλλον ειναι λιγο ψιλοσ για το 3!θα δειξει!!!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.

Είμαι καινούρια στην παρέα.

Ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε εάν είναι πιθανό να βγάζουμε δόντια από τώρα?

Έχει πολλά σαλάκια και βάζει στο στόμα του ό,τι βρει!!!

Επιπλέον, εσείς κοιμάστε τα βράδια ή όχι ακόμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...