Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλένα πήγα carrefour και πήρα ΠΡΟΔΕΡΜ. Πράγματι πολύ καλή τιμή και πήρα και πάνες Pampers Baby Dry το μεγάλο πακέτο 12,60. Όποια άλλη ενδιαφέρεται ας το έχει υπόψη της.

Τις έχουν σε προσφορά τις πάνες?Εμείς παίρνουμε το 3 νούμερο και το πληρώνουμε 18Ε!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Τις έχουν σε προσφορά τις πάνες?Εμείς παίρνουμε το 3 νούμερο και το πληρώνουμε 18Ε!!

Απ' ότι κατάλαβα oneiraki έχουν κάνει σε πολλά προιόντα μείωση τιμών και ανάμεσα τους και στα pampers. Σήμερα πήγα και πήρα. Δεν ξέρω για πόσο θα ισχύει όμως.

Μέχρι 24 του μήνα νομιζω ειναι οι προσφορές του carrefour! Μπείτε κ στο site chicco πάνες κ ζητήστε δείγμα ειναι καλές κ πιο οικονομικές απο τα παμπερσ όταν δεν εχουν προσφορα !

Απο σαλια βλέπω όλα φούλ εμένα έχει δυστυχώς κ πολυ γκρίνια κ προσπαθω να του βάλω πιπίλα να μην τρώει τα χέρια,γιατι τον πιάνει κ η κόρη μου που όσο να ναι δεν ειναι πάντα καθαρά τα χέρια της, κ εκνευρίζεται συνήθως χειρότερα κ κόβουμε βόλτες!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ονειρακι στον ιδιο πηγαμε κ εμεις για τον ιδιο ακριβως λογο, δε διαβασα κανενα αρνητικο σχολιο...

Ηταν πολυ καλος, μειναμε πολυ ευχαριστημενοι..

Στο ιατρειο του θα πας ή στο νοσοκομειο;

Εμεις πηγαμε στο ιατρειο κ ασχοληθηκε πολυ, κατσαμε 3 τεταρτα!

Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενη!;)

Η δικια μου εχει εκζεμα, ατοπικη δερματιτιδα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

ονειρακι στον ιδιο πηγαμε κ εμεις για τον ιδιο ακριβως λογο, δε διαβασα κανενα αρνητικο σχολιο...

Ηταν πολυ καλος, μειναμε πολυ ευχαριστημενοι..

Στο ιατρειο του θα πας ή στο νοσοκομειο;

Εμεις πηγαμε στο ιατρειο κ ασχοληθηκε πολυ, κατσαμε 3 τεταρτα!

Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενη!;)

Η δικια μου εχει εκζεμα, ατοπικη δερματιτιδα..

Και εγώ αυτό φοβάμαι μήπως είναι αν και είναι ήπιας μορφής γενικώς..ξέρω και γώ??

Είμαι πολύ συγχισμένη βασικά τώρα γιατί μπήκε το επίδομα καισαρικής μόνο 218Ε!!!218 να είναι οι ώρες τους!!Είχαν πει του άνδρα μου ότι θα πάρουμε 300-350Ε!!!Και τώρα θα πρέπει να πάρω αύριο το μωρό να πάω στο ΙΚΑ για να κάνω την ένσταση!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Και εγώ αυτό φοβάμαι μήπως είναι αν και είναι ήπιας μορφής γενικώς..ξέρω και γώ??

Είμαι πολύ συγχισμένη βασικά τώρα γιατί μπήκε το επίδομα καισαρικής μόνο 218Ε!!!218 να είναι οι ώρες τους!!Είχαν πει του άνδρα μου ότι θα πάρουμε 300-350Ε!!!Και τώρα θα πρέπει να πάρω αύριο το μωρό να πάω στο ΙΚΑ για να κάνω την ένσταση!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

αν κανεις ενσταση θα σου βαλουν παραπανω,,, αλλα ταλαιπωρουν το κοσμο ρε γμτ...:mad::mad:

Διαφημίσεις

ονειρακι για περιεγραψε μου λιγο, πως ειναι αυτο που εχει ο μπεμπης σου;;; που το εεχει;

Το έχει στην γαμπούλα του!Έχεις κάποιο μαιλ να σου στείλω φωτογραφία να δεις?Το έβγαλα για να το δείξω σε έναν φιλο παιδίατρο μήπως και έχει καμία ιδεά τι είναι..

:(:(

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Το έχει στην γαμπούλα του!Έχεις κάποιο μαιλ να σου στείλω φωτογραφία να δεις?Το έβγαλα για να το δείξω σε έναν φιλο παιδίατρο μήπως και έχει καμία ιδεά τι είναι..

Ετσι ειναι κ η δικια μου αλλα φαντασου σε ολο το σωματακι :(:(

και πιο πυκνο..

Μακαρι τωρα που ειναι στην αρχη και ειναι τοσο μικρο να το προλαβεις....

Ετσι ειναι κ η δικια μου αλλα φαντασου σε ολο το σωματακι :(:(

και πιο πυκνο..

Μακαρι τωρα που ειναι στην αρχη και ειναι τοσο μικρο να το προλαβεις....

Αληθεια??Είδες τις φωτογραφίες???:shock::shock::shock:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ναι τις ειδα...

Ποτε εχεις ραντεβου;;

Ωχ Παναγία μου...αυτό μου έλειπε μόνο!Και το φοβόμουνα να σου πω και έλεγα μήπως φταίω εγώ,μήπως είναι έκζεμα και είναι αλλεργικός σε κάτι που τρώω..Μας είπε για Δευτερά γιατί το θεώρησε επείγον αλλά Δευτέρα έχουμε εμβόλιο ,τρίτη θα έχουμε πυρετό οπότε το έκλεισα για τεταρτή κατά τις 6..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...