Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα μανουλεσ!!!!τι κανουν τα παιδακια σασ!!!???!!!!ολα καλα??

ολεσ ετοιμαζομαστε για βαπτισια βλεπω κ εγω για αρχεσ ιουνιου λεω αλλα δεν εχω κλεισει ακομα τιποτα τωρα κοιταω τιμεσ κ μενου σε μαγαζια!!!

λοιπον εμεισ προχθεσ καναμε εμβολιακι κ χθεσ καναμε λιγο πυρετουλι!!!κ ειχαμε λιγη γκρινιτσα αλλα σιμερα μια χαρα τον βλεπω το μπεμπη μου!!!!το καλο ειναι οτι χθεσ φαγαμε την πρωτη μασ κρεμουλα!!!πηγε πολυ καλα!!!κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο μου ειχε πει η παιδιατροσ να τηνα κανω πολυ νερουλη για να τον διευκολινω κ οντωσ την εφαγε ολη εκτοσ βεβαια αυτη που επεφτε στη σαλιαρα του!!!!τελεια ηταν εχω ενθουσιαστη!!!!εχει γεκινησει καποια αλλη κρεμουλα??η εγω κανω την αρχη??για την πρωτη βδομαδα μου ειπε ενα γευμα μετα απο μια βδομαδα θα βαλω κ το απογευμα κ σε 12 μερεσ μολισ παρει το κουταλι καλα μετα την πρωινη κρεμουλα μου ειπε να ξεκινισω να του δινω 1/4 αχλαδι κ μετα 1/4 μηλο κ μετα απο κανα δθο μερεσ μπανανα κ τον αλλο μηνα κανονικα φρουτοκρεμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλωσ σασ βρηκλα!!νασαι καλα ευχομαι να παει καλα σε ολεσ μασ!!!

ο μπεμπησ μου αυτη την βδομαδα με το καλημερα σασ μου τα σερβιρει πριν προλλαβουμε να ανοιξουμε τα ματια μασ !!!!!

τα μωρακια σασ ποσα κιλακια ειναι κ ποσουσ ποντουσ???δεν ξερω καθολου εχω να μαθω πολυ καιρο νεα σασ!!!ο δικοσ μου ειναι τωρα 68 ποντουσ κ 6900κιλα!!

Καλημέρα!Εμείς κλείνουμε τον 4ο σε 3 μέρες και είμαστε 7300.Από ύψος τον περασμένο μήνα μας είχε μετρήσει κάπου 63-64 αν θυμάμαι καλά.Από πότε ξεκινάμε τις κρέμες?Εμείς καθότι θηλάζουμε αποκλειστικά μου είχε πει οτι μπορει να καθυστερήσουμε το ρυζάλευρο αλλά δεν ξέρω και πότε το ξεκινάμε γενικώς..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Γεια σας κοριτσιαααα...

Αννα πρεπει να ηταν πολυ δυσκολα για τα παιδια που νοσηλευτηκαν.. ποσο εμειναν μεσα;; αχ, κριμα μωρε..

Ονειρακι μια χαρα το δωρακι... υπαρχουν πολλα τετοια μαγαζια, καμια φορα δε τους δινουμε σημασια αλλα μεσα κρυβουν αριστουργηματα!!!

Και εγω σε ενα τετοιο θα παω στο Μοσχατο να δουμε για σταυρο..

Ουτε εμεις δεν εχουμε ξεκινησει κρεμα, ειμαστε γυρω στα 6500 κιλα, χτες ζυγιστηκε ο Νικ στη ζυγαρια, μετα την πηρε αγκαλια και η διαφορα ηταν τοση.. οποτε καπου εκει γυρω.. Δεν αγχωνομαι!!

Δεν εχω μιλησει με τον παιδιατρο για το θεμα στερεων τροφων αλλα αφου θηλαζουμε θα το παμε μαλλον μεχρι τον 6ο και μετα θα ξεκινησουμε φρουτακια!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Μια χαρά Αριστέα και εγώ αυτό έχω στο μυαλό μου να κάνουμε:) Δεύτερα θα πάμε παιδίατρο για το 3ο εμβόλιο και να δούμε αν θα μας πει κάτι.Τετάρτη του έκλεισα ραντεβού με παιδοδερματολόγο για να δει αυτές τις αλλοιώσεις που έχει βγάλει στη μία γαμπούλα του.Ούτε η παιδίατρος ούτε η δερματολόγος που τον είδαν ως τώρα το αξιολόγησαν αλλά όμως αφενός δεν έχουν ηρεμήσει με την ενυδάτωση που μου είπανε και οι δύο να κάνω, εφετέρου έχουν εξαπλωθεί..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

σιγουρα με τον μητρικο θηλασμο αργεισ να δωσεισ κρεμουλεσ!!εγω σταματισα μολισ κλεισαμε τουσ 3μηνεσ γιατι εδινα κ ξενο κ ειχε αρχισει να μην μου το αδειαζει το στηθοσ κ ειχα πριστει πιγενα για μαστιτιδα λιγο ακομη!!!την αλλη βδομαδα θα σασ πω πωσ αντεδρασε κ με το αχλαδι!!!

εγω θα παω σουπερ μαρκετ το απογευμα θελω κατι λιγα κ εχει προσφορα το προδερμ απο 14 κατι 9 κατι κ μου τελειωνει!!!αν καμια ενδιαφερετε στο μαρινοπουλο κ καρφουρ!

Μαριαλενα μια χαρα τη δεχτηκε τη κρεμουλα ο μπεμπακος.. οποτε μαλλον θα εχει καλη σχεση με το κουταλι!!!!!!

Ονειρακι σε ποιον παιδοδερματολογο θα πας; πως τον βρηκες;

κ μεις πηγαμε γιατι ειχε παραγινει το κακο μας...:(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μαριαλενα μια χαρα τη δεχτηκε τη κρεμουλα ο μπεμπακος.. οποτε μαλλον θα εχει καλη σχεση με το κουταλι!!!!!!

Ονειρακι σε ποιον παιδοδερματολογο θα πας; πως τον βρηκες;

κ μεις πηγαμε γιατι ειχε παραγινει το κακο μας...:(

Τι είχε?Σε εναν Αλεξόπουλο που είναι και Αγ. Σοφίας..Στο φόρουμ διάβασα για αυτόν. Διάβασα και για μία γυναίκα αλλά επειδή υπήρχαν και αρνητικά σχόλια είπα να πάω σε αυτόν..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καλέ κρέμες κ φρούτα από τώρα?Εγώ στον 6ο ξέρω τα ξεκινάμε έτσι εγινε κ με τη κόρη μου κ ας έπινε ξένο γάλα από 40 ημερών!

Τώρα με τον μπέμπη έχουμε μεικτή διατροφή κ ελπίζω αφου αρχίσει κρεμες φρουτα φαγητα να συνεχίσουμε τουλάχιστον τα 2 γευματα γαλατος να ειναι δικό μου!;)

Από δόντια πως πάμε? Ο δικός μου εχει ξεκινήσει πολλά σάλια,τη πιπιλα δε τη πολυθέλει κ ετσι μασουλάει τα χέρια του! :rolleyes:

Αριστεα για το νοσοκομειο...όσο δυσκολο ηταν για τα παιδιά αλλο τοσο δύσκολο ηταν κ για μας που ήμασταν ο αντρας μου στη κορη μου κ εγώ στο μπέμπη συνέχεια(αφου εκει μονο να θηλάζει επιτρεπόταν για να κάνει μικρά κ συχνά γεύματα) κ ειχαμε στο μυαλό μας το αλλο παιδι που δεν βλέπαμε κ πολύ κ τι γινεται πως πάει κτλ....η κόρη μου έμεινε 5 μερες μέσα κ ο μπέμπης 6....ουτε να τα σκεφτομαι θελω ελπίζω να μη ζήσω ποτέ ξανα κάτι παρόμοιο!:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Και εμείς έχουμε σάλια εδώ και ένα μήνα σίγουρα!!Πολλα όμως!!Αλλά τώρα έχει καμία βδομάδα που ξεκίνησα το μασούλημα τον χεριών,συγκεκριμένα τα δάχτυλα του μασουλάει και τα γραπώνει στα κάτω ουλάκια του.Υποπτεύομαι ότι θα έχουμε δοντάκια κάποια στιγμή..ας είναι μόνο σάλια Παναγία μου και ας μην ξεκινήσουν οι γκρίνιες..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Λοιπόν,πήγα που λέτε σε ένα κοσμηματοπωλείο-εργστήριο εδώ κάτω από το σπίτι για να βάλω μπαταρία στο ρολόι μου και είπα να κοιτάξω και για την νονά μας μπας και δω τίποτα!!Είδα ένα κρεμαστό λευκόχρυσο με κορωνίτσα με όλο διαμαντάκια και ασορτί βραχιόλι που μπορώ να κάνω και τροποποιήσεις αν θέλω γιατί τα φτιάχνει αυτός ο ίδιος 160 και τα δύο!!!!Θα πάω να τα κλείσω από βδομάδα:):):):)

Oneiraki, ακουγονται πολυ ωραια... και οικονομικα...

καλημερα μανουλεσ!!!!τι κανουν τα παιδακια σασ!!!???!!!!ολα καλα??

ολεσ ετοιμαζομαστε για βαπτισια βλεπω κ εγω για αρχεσ ιουνιου λεω αλλα δεν εχω κλεισει ακομα τιποτα τωρα κοιταω τιμεσ κ μενου σε μαγαζια!!!

λοιπον εμεισ προχθεσ καναμε εμβολιακι κ χθεσ καναμε λιγο πυρετουλι!!!κ ειχαμε λιγη γκρινιτσα αλλα σιμερα μια χαρα τον βλεπω το μπεμπη μου!!!!το καλο ειναι οτι χθεσ φαγαμε την πρωτη μασ κρεμουλα!!!πηγε πολυ καλα!!!κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο μου ειχε πει η παιδιατροσ να τηνα κανω πολυ νερουλη για να τον διευκολινω κ οντωσ την εφαγε ολη εκτοσ βεβαια αυτη που επεφτε στη σαλιαρα του!!!!τελεια ηταν εχω ενθουσιαστη!!!!εχει γεκινησει καποια αλλη κρεμουλα??η εγω κανω την αρχη??για την πρωτη βδομαδα μου ειπε ενα γευμα μετα απο μια βδομαδα θα βαλω κ το απογευμα κ σε 12 μερεσ μολισ παρει το κουταλι καλα μετα την πρωινη κρεμουλα μου ειπε να ξεκινισω να του δινω 1/4 αχλαδι κ μετα 1/4 μηλο κ μετα απο κανα δθο μερεσ μπανανα κ τον αλλο μηνα κανονικα φρουτοκρεμα

γεια σου Μαριαλενα... Καλη αρχη με τις κρεμες... Εγω θα αρχισω αφου κλεισει το μωρο μου τον 6ο και δε θα του δωσω ρυζαλευρα και κρεμες εμποριου διοτι εχουν πολλη ζαχαρη,... θα φτιαχνω μονη μου...

Ο δικος μου ειναι 3,5 μηνων παρα 2 μερες, ειναι 7.500 και 65 εκ.

Γεια σας κορίτσια!

Από δόντια πως πάμε? Ο δικός μου εχει ξεκινήσει πολλά σάλια,τη πιπιλα δε τη πολυθέλει κ ετσι μασουλάει τα χέρια του! :rolleyes:

Αριστεα για το νοσοκομειο...όσο δυσκολο ηταν για τα παιδιά αλλο τοσο δύσκολο ηταν κ για μας που ήμασταν ο αντρας μου στη κορη μου κ εγώ στο μπέμπη συνέχεια(αφου εκει μονο να θηλάζει επιτρεπόταν για να κάνει μικρά κ συχνά γεύματα) κ ειχαμε στο μυαλό μας το αλλο παιδι που δεν βλέπαμε κ πολύ κ τι γινεται πως πάει κτλ....η κόρη μου έμεινε 5 μερες μέσα κ ο μπέμπης 6....ουτε να τα σκεφτομαι θελω ελπίζω να μη ζήσω ποτέ ξανα κάτι παρόμοιο!:-(

Γεια σου Αννα,,, Κατ'αρχην περαστικα στα μωρακια σου και να μην ξαναζησετε τετοιες στιγμες... Απο σαλια κι εμεις χαμος... τρωει χερια, σαλιαρες, προσπαθεθ να τα βαλει στο στομα του, πνιγεται απο τα σαλακια κανεις φουσκιτσες...ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Και εμείς έχουμε σάλια εδώ και ένα μήνα σίγουρα!!Πολλα όμως!!Αλλά τώρα έχει καμία βδομάδα που ξεκίνησα το μασούλημα τον χεριών,συγκεκριμένα τα δάχτυλα του μασουλάει και τα γραπώνει στα κάτω ουλάκια του.Υποπτεύομαι ότι θα έχουμε δοντάκια κάποια στιγμή..ας είναι μόνο σάλια Παναγία μου και ας μην ξεκινήσουν οι γκρίνιες..

Καλημέρα κορίτσια. Κι εμείς σάλια πολλά αλλά θυμάμαι από τον μεγάλο, ίσως το έχω ξαναπεί, ότι πρώτο δόντι έβγαλε στον 8ο και τότε είχε και γκρίνια................

Άννα περάσατε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και αγωνία. Μακάρι όλα καλά. Γενικά για νοσηλεία ούτε θέλω να το σκέφτομαι γιατί το έχω ζήσει και με την αδελφή μου που έμεινε μέσα το μωρό 15 μέρες με ουρολοίμωξη. Πολύ δύσκολα.

καλημερα!!σημερα το ναυπλιο ειναι ηλιολουστο εχει πολυ ωραια μερα!!ελπιζω κ ε ολη την ελλαδα αρκετα με τα κρυα!!!

ΝΤΙΝΑ μια χαρα κ εμαινα απο ποντουσ τοσο ηταν απο κιλα οχι πιο λιγα απο οτι φαινεται!παρολα αυτα μαγουλακια για δαγκωμα εχουμε!!!

ΑΝΝΑ καλημερα αλλα εχω δει τα βαζουν κ απο τον τριτο μηνα!!κ εμεισ ενα μηνα θα φαμε ετοιμη μονο για να συνιθισει το κουταλι κ την υφη μετα κανονικα δικα μασ φρεσκα!!!!κ φροθτα τωρα φρεσκα θα του δωσω οχι ετοιμη φρουτοκρεμα!

οσο για τα χερια κ εμαινα τα τρωει κ εχει σαλια κ εχει αρχισει να ασπριζει λιγο το κατω δεξια δοντακι μασ!!!!!τωρα ποτε θα βγει ειναι αλλο θεμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...