Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ρε ονειρακι πλακα κανεις??? Ποσο πια νερο θελει το μωρακι?? Τσεκαρε το ρολόι καλυτερα μην εγινε κανα λαθος... αν δεν κανω λαθος ειναι εναντι αυτος που ηρθε ετσι?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο βραστηρας εχει αντιστασεις... αρα ειναι ηλεκτροβορο.... σκεψου ποσα βρασιματα θελεις για να γεμισεις μια ικανοποιητικη ποσοτητα....:-( αλιως προτεινω να το βραζεις σε κατσαρολα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Όχι είναι εκκαθαριστικός. Αφαιρέθηκαν και 70Ε έναντι. Αν σκεφτείς πόσες φορές τη μέρα του αλλάζω την πάνα και τον πλένω..τώρα τον χειμώνα το νερό δεν παραμένει ζεστό οπότε ανάβαμε συνέχεια..γμτ!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Oneiraki μην το ψάχνεις. Απλά θέλει ψυχραιμία με τους λογαριασμούς. Εμείς τους τελευταίους μήνες με το κρύο πληρώνουμε 450 ευρώ το μήνα για πετρέλαιο - θέρμανση και boiler. Και στο υπνοδωμάτιο που έχουμε τον μπέμπη επειδή είναι λίγο πιο κρύο από το υπόλοιπο σπίτι ανάβουμε κάθε βράδυ air condition για να έχουμε σταθερά 21 - 22 βαθμούς. Κάθε μήνα αναστενάζουμε για να χωνέψουμε τα έξοδα.

Διαφημίσεις

Καλημερα χειμωνιατικες μανουλες!!!

Κ εμεις για τη βαπτιση ετοιμαζόμαστε που θα γινει τελος Ιούνη κ με θέμα εκτος απροόπτου τον πειρατη!!! ;) Ονειρακι εχω πάθει πλάκα με τις τιμες που εχει η φίλη σου! Μπορώ να της στείλω κ εγώ μειλ εκ μέρους σου με πράγματα που εχω ηδη βρει να μου πει τιμές? :D:D:D:D

Κορίτσια όσες εχετε air condition για θέρμανση εχετε κ θερμαντήρα ή ιονιστη? Εμείς πάθαμε μεγάλη πλάκα με βρογχίτιδες κ τα δυο μου παιδιά κ καπάκι με βρογχοπνευμονία η μεγαλη κ λοιμωξη αναπνευστικου απο αιμοφιλο(καλά το ιδιο θα χε κ η μεγαλη απλα στον μικρό ταυτοποιήθηκε το μικρόβιο) ο μικρός...κ νοσηλευτηκαν κ τα δυο! Μεγαλη πίκρα! Οπότε τωρα ειναι λιγο ευαίσθητα αναπνευστικα κ ειδικα η μεγάλη παρολο που δεν πάει αυτο το καιρο παιδικο τη βλέπω κ βηχει κατα διαστήματα αλλες μέρες ελαχιστα αλλες μέρες αρκετα....το αποδίδω εκει παρόλο που βαζω μπωλ με νερο νομιζω δεν καλυτερευει την ατμοσφαιρα!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κ εμεις για τη βαπτιση ετοιμαζόμαστε που θα γινει τελος Ιούνη κ με θέμα εκτος απροόπτου τον πειρατη!!! ;) Ονειρακι εχω πάθει πλάκα με τις τιμες που εχει η φίλη σου! Μπορώ να της στείλω κ εγώ μειλ εκ μέρους σου με πράγματα που εχω ηδη βρει να μου πει τιμές? :D:D:D:D

Κορίτσια όσες εχετε air condition για θέρμανση εχετε κ θερμαντήρα ή ιονιστη? Εμείς πάθαμε μεγάλη πλάκα με βρογχίτιδες κ τα δυο μου παιδιά κ καπάκι με βρογχοπνευμονία η μεγαλη κ λοιμωξη αναπνευστικου απο αιμοφιλο(καλά το ιδιο θα χε κ η μεγαλη απλα στον μικρό ταυτοποιήθηκε το μικρόβιο) ο μικρός...κ νοσηλευτηκαν κ τα δυο! Μεγαλη πίκρα! Οπότε τωρα ειναι λιγο ευαίσθητα αναπνευστικα κ ειδικα η μεγάλη παρολο που δεν πάει αυτο το καιρο παιδικο τη βλέπω κ βηχει κατα διαστήματα αλλες μέρες ελαχιστα αλλες μέρες αρκετα....το αποδίδω εκει παρόλο που βαζω μπωλ με νερο νομιζω δεν καλυτερευει την ατμοσφαιρα!:rolleyes:

Καλημέρα Άννα!Φυσικά και μπορείς να της στείλεις:)

Σοβαρά μιλάς???Εμείς έχουμε a/c αλλά δεν το ανάβουμε για θέρμανση. Επειδή στην πολυκατοικία μας έχουμε κέντρική και όχι αυτόνομη και το ανάβουν μόνο 4 ώρες το απόγευμα (έχει τύχει να έχουμε 14 βαθμούς στο σαλόνι και το απόγευμα το πλ πλ να φτάσει στους 16-17 με το καλοριφέρ!!!) όταν γεννήθηκε ο μικρός πήγε ο καλός μου και πήρε ένα σώμα για την κρεβατοκάμαρα.Το έψαξε πάρα πολύ ώστε να μην ξεραίνει την ατμόσφαιρα και να είναι καλό και σκάσαμε 220Ε αλλά πραγματικά είναι απίστευτο!Είναι αυτό εδώ http://www.sanihellas.gr/ ο θερμοπομπός nobo. Και κάποια στιγμή μου είπε να πάρουμε έναν ιονιστή και εγώ τσίνησα γιατί ήτανε πανάκριβος αλλά που να ήξερα?Τώρα που το είπες θα το ξανασκεφτώ..:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

πως εκδηλωθηκε στο μωρακι??

εμενα ειναι με βηχα, συναχι και ειχε κανει και πυρετο η κορη μου ενω καπακι αρρωστησα και εγω με τα ιδια και τωρα εχει αρχισει βηχα ο μικρος χωρις συναχι ομως η αλλο συμπτωμα..

Καλημέρα!!!!!!!!:D

Ονειράκι welcome back και respect σε όσα πέρασες με γέννα, θηλασμό κλπ.... Κι εγώ έχω κλείσει τα πάντα για τη βάπτιση η οποία θα γίνει μία βδομάδα πριν από τη δική σας!!!!!!!!!!;)

Γιώτα πολύ γέλασα με το σκηνικό του γάμου σας!!!!!!! Σούπερ!!!!!!!!!!!! Μπράβο σας!!!!!!!!:lol::lol:

Λοιπόν,πήγα που λέτε σε ένα κοσμηματοπωλείο-εργστήριο εδώ κάτω από το σπίτι για να βάλω μπαταρία στο ρολόι μου και είπα να κοιτάξω και για την νονά μας μπας και δω τίποτα!!Είδα ένα κρεμαστό λευκόχρυσο με κορωνίτσα με όλο διαμαντάκια και ασορτί βραχιόλι που μπορώ να κάνω και τροποποιήσεις αν θέλω γιατί τα φτιάχνει αυτός ο ίδιος 160 και τα δύο!!!!Θα πάω να τα κλείσω από βδομάδα:):):):)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν,πήγα που λέτε σε ένα κοσμηματοπωλείο-εργστήριο εδώ κάτω από το σπίτι για να βάλω μπαταρία στο ρολόι μου και είπα να κοιτάξω και για την νονά μας μπας και δω τίποτα!!Είδα ένα κρεμαστό λευκόχρυσο με κορωνίτσα με όλο διαμαντάκια και ασορτί βραχιόλι που μπορώ να κάνω και τροποποιήσεις αν θέλω γιατί τα φτιάχνει αυτός ο ίδιος 160 και τα δύο!!!!Θα πάω να τα κλείσω από βδομάδα:):):):)

καλυτερα τοτε αυτα γιατι τα ειδες και απο κοντα αλλα ειναι κ πιο οικονομικο...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Σε συζήτηση τώρα με τον άνδρα μου σχετικά με αυτό το θέμα μου είπε πως οι ιονιστές στην αμερική έχουν απαγορευτεί γιατί παράγουν όζον και μου είπε πως καλύτερο είναι ο καθαριστής αέρα από κάποια αξιόπιστη εταιρία. Αν τώρα θέλεις περισσότερες λεπτομέριες πες μου να μου το αναλύσει και μένα και να σου το αναλύσω και εγώ:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Prosperous εμένα κ τα δυο έκαναν με την ίδια ακριβώς σειρά τσίμπλες(απο οτι κατάλαβα ειναι χαρακτηριστικό του αιμοφιλου γιατι αυτο είδαν στο μικρο κ ψάξανε για το μικροβιο) μυξα, βηχα, πυρετο ! Ακροαστικα φούλ !

Ονειρακι κ θυμάμαι εντωμεταξυ στο πατρικό μου τον πρώτο ιονιστή τον ειχε φέρει ο πατέρας μου απο Αμερική κ τώρα εκει καταργήθηκαν χαχαχα αυτός ο καθαριστής αέρα πως καθαρίζει την ατμόσφαιρα ;;; Τι δουλεια κάνει ο άντρας σου αν επιτρέπεται ;;; Για πές μας που ειναι κ το εργαστήρι με τα χρυσαφικά ! Εγω μάλλον θα επιλέξω Λευτέρη κερατσινι,αν τελικα καταλήξω σε χρυσαφικό, αλλα αν ειναι κοντα να πάω κ εκει να δώ !

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πω πω κ ειναι πανακριβοι αυτοί οι καθαριστές!!!

http://www.aleamarket.gr/index.php/home/2-klimatismos/738-katharistes-atmosfairas/739-suskeues/8133-emed-pa600-katharisths-aera/detail?ref=pathfinder&vmcchk=1&sef=cccph τώρα αυτός έχει καλη τιμη αλλα έχει λέει κ ιονιστή ;; Ντέν καταλαβαίνω !

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ονειρακι κ θυμάμαι εντωμεταξυ στο πατρικό μου τον πρώτο ιονιστή τον ειχε φέρει ο πατέρας μου απο Αμερική κ τώρα εκει καταργήθηκαν χαχαχα αυτός ο καθαριστής αέρα πως καθαρίζει την ατμόσφαιρα ;;; Τι δουλεια κάνει ο άντρας σου αν επιτρέπεται ;;; Για πές μας που ειναι κ το εργαστήρι με τα χρυσαφικά ! Εγω μάλλον θα επιλέξω Λευτέρη κερατσινι,αν τελικα καταλήξω σε χρυσαφικό, αλλα αν ειναι κοντα να πάω κ εκει να δώ !

Καλημέρα και από μένα!Ο άνδρας μου δεν έχει σχέση με το αντικείμενο αλλά επειδή έψαχνε για το μωρό το είχα ψάξει πολύ το θέμα. Είχε βρει αυτά τα δύο http://www.blueair.com/ και http://www.iqair.com/ που εισάγονται Ελλάδα αλλά μεταξύ μας είναι πανάκριβα!Πάντως στις σελίδες αυτές γράφει πως λειτουργούν οι καθαριστές τους. Επίσης το εργαστήριο είναι Βενιζέλου με Αβέρωφ στην Αγ. Βαρβάρα :)

Κρύωσε ο καιρός σήμερα αλλά εμείς φάγαμε και τώρα βουρ για καφεδάκι και εφημερίδα πρωινή στο Φάληρο:):):)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...