Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Νομίζω ότι βολεύει το μαγαζί να είναι κοντά στην εκκλησία και η εκκλησία αν γίνεται κοντά στο σπίτι.

Πάντως είναι θέμα τα άτομα. Εμείς είχαμε 150 άτομα χωρίς να ανοιχτούμε τρελά αλλά κάναμε γάμο με 3 άτομα. Εγώ, ο άντρας μου και η κουμπάρα.

Kαλημερα κοριτσια!! Πωπωπωπω μουχλα που εχει.... Γιωτα, μπραβο που τα καταφερατε και ησασταν οι 3 σας... αφου αυτο θελατε... μετα δεν ακουσατε παραπονα??

Κι εγω δε θα εχω παιδια στη βαφτιση... οι φιλοι μου δεν ειναι καν παντρεμενοι... αντε να εχω μαξιμουμ 4-5... :o

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κανατε πολιτικο γαμο;;

μωρε μπραβοο.. ουτε γονεις;;;;; :eek::eek:

Αριστέα ιστορία μεγάλη. Είμαστε με τον άντρα μου αρκετά χρόνια μαζί αλλά είχε ο καθένας το σπίτι του και ζούσαμε μαζί κάποιες μέρες της εβδομάδας. Παντρευτήκαμε λόγω εγκυμοσύνης στον 8ο μήνα. Αλλά είχε πένθος ο άντρας μου από πολύ κοντινό οικογενειακό πρόσωπο οπότε προτιμούσε να είμαστε μόνο οι δυο μας. Εγώ πάλι προτιμούσα θρησκευτικό γάμο λόγω προσωπικής πίστης και που λέτε μια Πέμπτη πρωί πήγαμε και μας πάντρεψε κανονικά ο παπάς χωρίς νυφικό βέβαια. Μόνο βέρες και στέφανα. Για να καταλάβετε, ο παπάς σταματούσε το μυστήριο και μας έβγαζε φωτογραφίες όλους μαζί, μας έριχνε ρύζια και τέτοια. Δεν ξέρω πως ακούγεται αλλά εμείς περάσαμε πολύ ωραία. :lol: :lol: :lol:

Αριστέα ιστορία μεγάλη. Είμαστε με τον άντρα μου αρκετά χρόνια μαζί αλλά είχε ο καθένας το σπίτι του και ζούσαμε μαζί κάποιες μέρες της εβδομάδας. Παντρευτήκαμε λόγω εγκυμοσύνης στον 8ο μήνα. Αλλά είχε πένθος ο άντρας μου από πολύ κοντινό οικογενειακό πρόσωπο οπότε προτιμούσε να είμαστε μόνο οι δυο μας. Εγώ πάλι προτιμούσα θρησκευτικό γάμο λόγω προσωπικής πίστης και που λέτε μια Πέμπτη πρωί πήγαμε και μας πάντρεψε κανονικά ο παπάς χωρίς νυφικό βέβαια. Μόνο βέρες και στέφανα. Για να καταλάβετε, ο παπάς σταματούσε το μυστήριο και μας έβγαζε φωτογραφίες όλους μαζί, μας έριχνε ρύζια και τέτοια. Δεν ξέρω πως ακούγεται αλλά εμείς περάσαμε πολύ ωραία. :lol: :lol: :lol:

Τέλειο ακούγεται!!!!:):):):)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Kαλημερα και απο μενα!!!Συγνωμη που χαθηκα αλλα με 2 μικρα πολλες φορες δεν προλαβαινω και το βραδυ ειμαι κομματια για να μπω!!!

Βλεπω μιλατε για βαπτισια ε?Με το καλο σε ολες σας.Εμεις θα κανουμε του χρονου γιατι η νονα που θα την βαφτισει ειναι εγκυος και γενναει τον Αυγουστο!!!

Εμεις περσι καναμε γαμο-βαφτισια και εγω 4 μηνων εγκυος και 380 ατομα τραπεζι.Οποτε τωρα σκεφτομαι να παμε οι πολλοι κοντινοι και να τελειωνουμε!!

giotav μενεις Χαλανδρι?εγω εδω μενω απο τοτε που γεννηθηκα(πριν 27 χρονια)

Την καλημερα μου σε ολες,παω να κανω σπανακοριζο γιατι το μεσημερι εχω να παω την μεγαλη για φωτογραφιση

Φιλακια και πιστευω να μπω το βραδυ!!

Μαράκι καταλαβαίνω τι τρέξιμο έχεις.

Μένω Ψυχικό. Κάναμε άπτιση στην Αγία Σοφία που είναι η ενορία μας και τραπέζι στην ταβέρνα ΓΙΑΝΝΗΣ, Ομήρου στο Χαλάνδρι αν την ξέρεις.

Τι φωτογράφιση Μαράκι; Απλά από περιέργεια............

Kαλημερα κοριτσια!! Πωπωπωπω μουχλα που εχει.... Γιωτα, μπραβο που τα καταφερατε και ησασταν οι 3 σας... αφου αυτο θελατε... μετα δεν ακουσατε παραπονα??

Κι εγω δε θα εχω παιδια στη βαφτιση... οι φιλοι μου δεν ειναι καν παντρεμενοι... αντε να εχω μαξιμουμ 4-5... :o

Ντινάκι είδαν φωτογραφίες, είδαν και τη ληξιαρχική πράξη γάμου για να μας πιστέψουν, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ασχοληθήκαμε και παραπάνω με το πως θα το είχαν στο μυαλό τους. Εμείς το χαρήκαμε πολύ γιατί οι πιο σημαντικοί ήταν εκεί. Εγώ, ο άντρας μου και το μωρό μου μέσα στην κοιλίτσα.

Και τη βάπτιση βέβαια με τους συγγενείς και τους φίλους μας την ευχαριστηθήκαμε πολύ απλά στο γάμο θέλαμε να το ζήσουμε αλλιώς.

Διαφημίσεις

Τέλειο ακούγεται!!!!:):):):)

Ευχαριστώ. Χαίρομαι που σου άρεσε.

Στο an agapas oneiraki νομίζω ότι είναι εξωφρενικές οι τιμές αλλά έχει ωραία σχέδια και ιδέες για να πάρεις. Ακούγονται πάντως πολύ όμορφες οι μπομπονιέρες σου και όλα.

χμμμ ωραια θα ειναι η μπομπο oneiraki..

εγω εκλεισα ενα πουγκι λινο και καλα σε λευκο χρωμα με το ονομα του μπεμπη κεντημενο σε σιελ, επισης σιελ θα ειναι η οργαντζα που θα δενει και θα κρεμεται ενα μπρελοκ με τρεις λουριδες δερματινες σιελ και ματακια και στο τελειωμα μικρα σιελ πλεξιγκλας με φιγουρες

δεν εχω ιδεα πως θα ειναι το τελικο συνολο ως εμφανιση αφου το μπρελοκ για την τιμη που το διαλεξαμε ηταν μονο στο προσπεκτους αλλα το υπολοιπο κομματι ξερω πως θα ειναι..

τραπεζι επειδη θα εχω καμια 70αρια ατομα εκτος απο μπουφε στο σπιτι δεν εχω αλλη επιλογη για εξω.. μετα απο ενα γαμο και μια βαπτιση της κορης μου ειλικρινα τα θεωρω καραπεταμενα λεφτα και μονο οτι γλιτωνω τη βαβυρα και τη κουραση εξυπηρετει..

Ωραία ακούγεται η μπομπονιέρα prosperous. Από που την έχεις παραγγείλει και σε τι τιμή; Α και περαστικά σου. Καταλαβαίνω ότι τραβάς ζόρι.

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ σκηνικο!!!!

Παντρευτηκατε στην Αγια Σοφια;;

και μεις εκει παντρευτηκαμε!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

τι ωραιοι οι γαμοι σας.. μια χαρα!!

την μπομπο αρχικα μου χαν πει 1,50 αλλα στη πορεια το ανεβασαν στο 1,60 λογω του διακοσμητικου.. το κανα γαργαρα και το δεχθηκα αλλα πλακα πλακα για 200 μπομπο και 60 παιδικες (μια χαζομολυβοθηκη) ολο το πακετο παει 385 ευρω.. ειλικρινα τα λυπαμαι αλλα για χαρη του μπεμπη το προσπερναω..

δεν ξερω αν θα κανω στολισμο γιατι μονο ανθοστηλη επιτρεπουν και τιποτε αλλο και βρισκω 100 ευρω για μια ανθοστηλη εντελως κοροιδια.. σε λιγες μερες θα χει ξεραθει.. δεν ειναι τσιγκουνια αλλα ειναι θεμα πρακτικοτητας..θα δω ακομη, δεν ξερω τι θα κανω..

Αριστέα παντρευτήκαμε στην Αγία Τριάδα Αμπελοκήπων γιατί είχε τύχει να γνωρίζω έναν παπά που μου ήταν πολύ συμπαθής αλλά τη βάπτιση κλασικά στην Αγία Σοφία. Εσύ που θα βαπτίσεις την μπεμπούλα;

Διαφημίσεις

τι ωραιοι οι γαμοι σας.. μια χαρα!!

την μπομπο αρχικα μου χαν πει 1,50 αλλα στη πορεια το ανεβασαν στο 1,60 λογω του διακοσμητικου.. το κανα γαργαρα και το δεχθηκα αλλα πλακα πλακα για 200 μπομπο και 60 παιδικες (μια χαζομολυβοθηκη) ολο το πακετο παει 385 ευρω.. ειλικρινα τα λυπαμαι αλλα για χαρη του μπεμπη το προσπερναω..

δεν ξερω αν θα κανω στολισμο γιατι μονο ανθοστηλη επιτρεπουν και τιποτε αλλο και βρισκω 100 ευρω για μια ανθοστηλη εντελως κοροιδια.. σε λιγες μερες θα χει ξεραθει.. δεν ειναι τσιγκουνια αλλα ειναι θεμα πρακτικοτητας..θα δω ακομη, δεν ξερω τι θα κανω..

Καλή ακούγεται η τιμή γιατί όπως περιγράφεις την μπομπονιέρα είναι αρκετά πλούσια. Τώρα για την ανθοστήλη, συμφωνώ κι εγώ ειδικά τέτοιες εποχές............

ναι, και θα παρω και προσφορες απο catering για το σπιτι. Στην κορη μου ειχα παρει απο το Σπιτικο στα Πατησια και ειχα μπομπες, σφολιατοειδη, μινι σουβλακια, κεφτεδακια, απλα πραγματα και ειχα πληρωσει κανα 300αρι ολα μαζι..

και παλι για εκει με κοβω αλλα πριν θα θελα να παρω και αλλες προσφορες να δω και τη διαφορα σε ενα απλο μενου.. αλλωστε δεν προτιμω τα φαγητα που θελουν μαχαιροπηρουνο για ενα κοκταιηλ μπουφε ειναι βαβουρα να ψαχνει ο αλλος καπου να ακουμπησει..

στο φιναλε ειναι εποχη που αλλοι δεν κανουν και τιποτε.. αλλα δεν θα θελα να χω κανει στο ενα παιδι και οχι στο αλλο..

Ευχαριστώ. Χαίρομαι που σου άρεσε.

Στο an agapas oneiraki νομίζω ότι είναι εξωφρενικές οι τιμές αλλά έχει ωραία σχέδια και ιδέες για να πάρεις. Ακούγονται πάντως πολύ όμορφες οι μπομπονιέρες σου και όλα.

Ναι όλα είναι πανάκριβα εκεί!Ουσιαστικά είδα τα σχέδια και τις είπα αν μπορεί να μου τα φτιάξει και φυσικά μπορούσε;)Αν έχεις τα υλικά δεν είναι τίποτα και η τιμή είναι πολύ καλύτερη!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Οιμέ!!!Ήρθε η ΔΕΗ 570Ε ΧΩΡΙΣ χαράτσι για 4 μήνες..!!!!Μας έκαψε αυτός ο θερμοσίφωνας για το πλύσιμο του μωρού..α ρε μπέμπη..!!Μήπως να πάρω κανένα βραστήρα να ζεσταίνω εκεί το νερό???

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...