Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ματινα καλημερα

περι οικονομικου..ΝΑ που ο θηλασμος βοηθαει στην..μειωση των εξοδων.. δεν θα εισαι υποχρεωμενη να αγοραζεις γαλα βρεφικο που κοστιζει στο νερο 7-8 ευρω το κουτι και θα θες τουλαχιστον 2-3 την εβδομαδα.. αρα μονο οι πανες θα ειναι το μονιμο εξοδο.. και μη ρωτησεις ποιας εταιρειας.. αυτο εχει να κανει με το τι θα βολεψει το μωρο σου απο θεμα στεγανωτητας, απορροφητικοτητας και να μην το ερεθιζει..αρα εχεις ενα λογο ακομη να το παλεψεις.. (μπορει να σας φαινεται πολυ καπως οπως το γραφω αλλα στην πραξη η διαφορα ειναι ΑΙΣΘΗΤΗ)

σχετικα με τα σεντονια.. υπαρχουν σεντονια λικνου και σεντονια κουνιας..

αν ξερετε τις διαστασεις τοπυ στρωματος τοτε τα περισσοτερα εχουν επανω αναγραμμενες τις διαστασεις..ε! και πολλα αυτα θελουν και λιγο τεντωμα για να πιασουν.. παντως ειμαι υπερ των σεντονιων με λαστιχο γιατι δεν ξεστρωνονται απο τα μικρα και δεν εχουν κινδυνο να εμπλακουν με αυτα..

για το χειμωνα ειναι καλα τα βαμβακερα σεντονια (τυπου φανελε) ή με πετσετε υφανση και το καλοκαιρι τα λεπτα που ειναι και δροσερα..

ποικιλια και τιμες απειρες...πονοκεφαλος να σε πιανει..

παλι καλα ειχα παρει σητ κορη μου ουδετερα χρωματα και ειμαι σουπερ καλυμμενη απο ολα αυτα και απο πετσετες αγκαλιας.. (ισως να παρω μια ετσι για το καλο απο το γουστο μου σε μπλε χρωμα μιας και μπλε δεν εχω καθολου καθως δεν μου αρεσει η τυποποιηση)

αυτα.. σε καμια ωρα θα παω με τη κορη μου για καφε σε μια φιλη η οποια εχει μια συνομιληκη κορη και περνανε σουπερ τα μικρα μαζι..

εγω παλι ειμαι δυσκοιλια δυο μερες τωρα και πινω duphalac μπας και!!

καλο υπολοιπο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοιλιτσες!!

Πως παμε σημερα;;

Ματινα το θεμα με τα οικονομικα ειναι κατι που λιγο πολυ ολους μας απασχολει... Η δουλεια χρειαζεται οχι μονο για τα χρηματα, αλλα ο ανθρωπος εχει αναγκη την απασχοληση..

prosperous υπομονη με τη δυσκοιλιοτητα, και καλα να περασεις στη φιλεναδα!!!!

Σημερα ξυπνησα πιασμενη.. Ολη μου η δεξια πλευρα στην πλατη με ποναει... Το'χω παρει αποφαση, οτι απο'δω και περα ο υπνος θα ειναι ολιγον αστατος....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα φιλες μου,,,φιλακια στις κοιλιτσες σας φιλακια στα μπεμπακια σας...

Θα μπω το βραδυ για τα νεακια μας και για κουτσομπολιο,,,:):)

Να σας πω πως ειχα προβλημα με το φεις,,καποιος προσπαθησε να μπει με τους κωδικους μου κ το μπλοκαρε...απο ταιβαν μου δειχναν οι πληροφοριες,,,ελεος..μαλλον θα βγαλω τις φωτο της μικρης και θα αφησω μιαδυο...ελπιζω να μην σταλθηκε τπτ σε εσας...σας αφηνω ιατι η μικρη τραβαει τα καλωδια...φιλακιαααα

Καλο μηνα να χουμε....

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Πρώτα πρώτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ ΟΛΕΣ για την εμψύχωση.

Βοήθησε πολύ. Ήθελα χθες να απαντήσω αλλά κολλούσε ο υπολογιστής και ενώ έγραφα μετά έχανα την απάντηση και δεν προλάβαινα να την καταχωρήσω!!:mad: Και μετά-φυσικά-νευρίασα και τα παράτησα. Ευτυχώς δεν τον πεταξα από τα νεύρα μου!!χιχιχι!!

Πήγα χθες στη γιατρό και τα βρήκε όλα καλά!!!! Ο μπέμπης έφτασε τα 802 γραμμάρια-τσουπωτός θα μας βγει :). Σχετικά με τις συσπάσεις μου είπε ότι από εδώ και έπειτα λογικό είναι να τις αισθάνομαι πιο έντονα (με πόνο όμως δεν πρέπει να έχω πάνω από 1 το πολύ 2 την ημέρα) επειδή μεγαλώνει η μήτρα, καθώς επίσης και ότι επειδή θα αρχίσει να περιορίζεται κατά πολύ ο διαθέσιμος χώρος του μωρού η μήτρα μπορεί να "αντιδρά" στις έντονες κινήσεις του με καμιά σύσπαση. Μου είπε επίσης ότι δεν πρέπει να μετράω τις συσπάσεις που έχω όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι ή όταν ξαπλώνω γιατί είναι και αυτές μία λογική αντίδραση της μήτρας όταν ζορίζεται (εγώ τις μετρούσα και αυτές). Σε δύο εβδομάδες θα κάνω την πρώτη δόση κορτιζόνης για το αναπνευστικό του μωρού, για να είμαστε σίγουροι. Και σε καμιά 10αριά μέρες θα κάνω και τη μικρή καμπύλη ζαχάρου και βλέπουμε (ελπίζω να βγουν καλά για να μη χρειαστεί να κάνω την τρίωρη).

Kyriak_ τη ρώτησα για αυτό που περιγράφεις για τις συσπάσεις γιατί το έχω και εγώ δηλ. να νιώθω σα να σκληραίνει η κοιλιά αλλά ταυτόχρονα να κινείται και το μωρό και μου είπε πως όταν γίνεται σύσπαση πρέπει να είναι πετρωμένη όλη η κοιλιά. Αν είναι σε ένα σημείο μόνο σκληρή και από την άλλη πλευρά ή από κάτω κτλ. είναι μαλακή τότε αυτό δεν είναι σύσπαση.

Prosperous καλή συνέχεια με τις εργασίες-φαντάζομαι δεν θα αργήσουν και πολύ να τελειώσουν. Όσο για τη δυσκοιλιότητα τι να πω. Ό,τι κάνω και εγώ...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!! Εγώ πήρα προχθές σίδηρο (μετά από μία εβδομάδα ευτυχίας χωρίς σίδηρο και με καθημερινή επίσκεψη στην τουαλέτα:tongue:)! Ε, αυτό ήταν. Δεν ξαναπήγα από τότε. Άρχισα και εγώ πάλι το duphalac.

Ματίνα μεγειά οι καινούριες αγορές. Πράγματι είναι πολύ καλές οι τιμές και για βαμβακερά μάλιστα!

Όσο για το ΙΚΑ δεν ήξερα ότι προσθαφαιρούν χρήματα ανάλογα με την πραγματική ημερομηνία τοκετού. Όταν είχα γεννήσει εγώ και τις δύο φορές δεν έγινε καμία αλλαγή. Μάλλον είναι και αυτό επίπτωση των περικοπών που έχουν γίνει! :-(:sad:

Σχετικά με τις πάνες-μία γνωστή μου παίρνει τις TOUJOUS ή TOUJOUR (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) από το LIDL και είναι πολύ ευχαριστημένη. Θα τα δοκιμάσουμε όλα πάντως γιατί με την αύξηση του ΦΠΑ.... Μόνο οι μισθοί μειώνονται. ΟΛΑ τα άλλα συνεχίζουν την ανηφόρα:-(.

Πάντως σήμερα νιώθω πολύ καλά. Βγήκα και χθες από το σπίτι ;). Μόνο όταν χάνεις κάτι το εκτιμάς. Η πλάκα είναι ότι ενώ ετοιμαζόμουν για να πάω στο γιατρό με πήρε τηλέφωνο η γραμματέα της και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "Θέε μου, μη μου πει ότι έχει τοκετό και το ακυρώσει!!!!!!!!" Αλλά ευτυχώς ήταν μόνο για επιβεβαίωση. Νομίζω ότι η κατάστασή μου είναι για γέλια. Τώρα σχεδόν κάθε εβδομάδα θα βγαίνω μία μέρα για εξετάσεις κτλ. με αρχή την Τετάρτη ή Πέμπτη για εξετάσεις αίματος! Φοβερό,ε??

Σταματάω τώρα για να γράψει και κανένας άλλος. Αν αρχίσω δε σταματάω.

Φιλιά πολλά

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να ρωτήσω πριν. Προσπαθώ να βάλω άλλο ένα τικερ για την κόρη μου αλλά δεν το δέχεται. Αν το αποθηκεύσω σβήνει αυτό που έχω για το γιο και κρατάει της κόρης. Πώς γίνεται να έχω και τα δύο μαζί?

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Annpan καλημερα!!!!

Για το τικερ ισως να μην μπορει να βαλει 3 μεγαλα, κανε μια προσπαθεια να τα κανεις μικρα μηπως και τα δεχτει...

Μια χαρα ο μπεμπακος σου.. Μεγαλωνει!! Εχω ακουσει οτι οι ενεσεις για τα πνευμονακια τσουζουν αληθεια;;

Καλα αποτελεσματα και με την καμπυλη σου ευχομαι...!!! Και για εμψυχωση εδω ειμαστε!!!!!!!!!!!!

Λιακι καλημερα και καλο μηνα!! σου κατηργησε το προφιλ αυτος ο Ταιβανεζος; Και τι καταφερε;; Μα με τι ασχολουνται αυτοι οι χακερ...ελεος!!!

Εχω ακουσει οτι οι ενεσεις για τα πνευμονακια τσουζουν αληθεια;;

Καλα αποτελεσματα και με την καμπυλη σου ευχομαι...!!! Και για εμψυχωση εδω ειμαστε!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Aristea. Να σαι καλά!!!

Και εγώ έτσι έχω ακούσει για αυτές τις ενέσεις! Μάλιστα έτυχε να κάνει η μαμά μου προχθές μία ένεση κορτιζόνης και δύο μέρες μετά την έτσουζε ακόμη!!!

Οι βελόνες γενικά είναι το χειρότερό μου:confused:. Αλλά ας είναι καλά ο μπέμπης... και όλα τα άλλα περνάνε.:)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Εννοειται οτι κανουμε τα παντα για τα μπεμπακια μας......!!! Ολα καλα θα ειναι!! Εχω διαβασει στο parents οτι εχουν σωθει πολλα παιδακια απ'αυτες!!!!!

Σας αφηνω προς το παρον παω τραπεζα!!

Καλημέραααα!!

Annpan, όλα μια χαρά με το μωράκι σου!!! Μεγαλώνει ο μικρούλης και ετοιμάζεται! Μπράβο που όλα καλά πήγαν στη γιατρό!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ρώτησες για τις συσπάσεις που είχα περιγράψει!! Είναι πολύ καθησυχαστική η απάντηση! Αυτές τις μέρες προσπαθώ να μην κουράζομαι και να μην κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο και στο ίντερνετ επειδή κι αυτό ακόμη με κουράζει, και είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες! Μονάχα το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά, αλλά κάνω υπομονή να αρχίσει να δροσίζει!

Αχ οι βελόνες δεν είναι καθόλου φυσικά ευχάριστες... Από όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είπε να ξεκικήσω αμέσως ενέσεις στην κοιλιά καθημερινά λόγω της θρομβοφιλίας (κάτι που δεν ήξερα στην προηγούμενη και το έψαξα αφού παλινδρόμησε...) και τις κάνω ακόμη. Τις έχω συνηθίσει εννοείται, μόνο στη σκέψη ότι είναι για το καλό του μωρού παίρνω κουράγιο! Τα μωράκια μας να είναι καλά!

Φιλάκια πολλά στα κοιλουμπάκια σας :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Τι κάνετε?????

Bee 2 καλωσήρθες και με το καλό να έρθουνε τα διδυμάκια σου!!!!! Μου αρέσει που δεν ξέρετε φύλο, δεν θέλατε να το μάθετε δηλαδή!!! Διπλή έκπληξη θα είναι για σας η μέρα που θα γεννήσεις!!!:D

Annpan μια χαρά με το μωρούλι σου!!! Καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!!!;)

Ματινάκι με γεια τα υπέροχα πραγματάκια!!!!!!!!!:P:p

Εγώ είμαι στη δουλειά τώρα και ξέκλεψα λίγο χρόνο για να γράψω!! Μία εβδομάδα ακόμα και μετά άδειααααααααα!!!!!!!:D:D

Χθες πήγαμε για ψώνια ή μάλλον για πολλά ψώνια και σχεδόν έχουμε τελειώσει απ'όλα!! Μας μείνανε τα αναλώσιμα που έτσι κι αλλιώς θα παίρνουμε συνέχεια όπως πάμπερς (newborn), φυσιολογικούς ορούς κλπ κλπ!!!!!

Έκανα το λάθος και δεν ξέρω πως μου ήρθε κι αγόρασα ένα χειροκίνητο θήλαστρο (medela harmony)....όλο το πρωί σήμερα το σκεφτόμουνα, έψαξα και βρήκα τις συμβουλές σου Prosperous περί θηλάστρου και τελικά το γύρισα πίσω σήμερα το απόγευμα και πήρα άλλα πράγματα για να συμπληρώσω την τιμή του....(ρουχαλάκια, ζακετάκια)....;)

Ας γεννήσω με το καλό, να δω τι γίνεται....και ίσως να μην το χρειαστώ και καθόλου....αν όμως, αν λέω χρειαστεί να πάρω, ας είναι αυτό που θα μου ταιριάζει καλύτερα τότε κι ανάλογα των περιστάσεων!! Τώρα ήτανε λάθος κίνηση αλλά ευτυχώς διορθώθηκε!!!;)

Αυτά τα νέα μου!!! Αύριο και μεθαύριο θα έχουμε τον ελαιοχρωματιστή στο σπίτι και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω....όλα δρομολογούνται σιγά σιγά....

Αχ με το καλό να γεννήσουμε όλες μας γερά μωράκια!!!!:D

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!

Υ.Γ.: Όσο για το ΙΚΑ.....αφού γράψει ο γιατρός που πηγαίνετε την ΠΗΤ σας, θα πάτε σε γυναικολόγο του ΙΚΑ με αυτό το χαρτί και με την εξέταση Β΄επιπέδου ή την αυχενική διαφάνεια στα οποία επίσης αναγράφεται η ΠΗΤ σας κι ο γυναικολόγος θα σας δώσει ένα χαρτί τα οποία θα λένε....ΠΗΤ, υπεύθυνη δήλωση εργοδότη και Υπ. δήλωση δική σας, υπογράφονται και συμπληρώνονται κι από τους δυο σας και με αυτό το χαρτί, το βιβλιάριο υγείας και ΑΔΤ πάτε στο ΙΚΑ και καταθέτετε τα χαρτιά για το επίδομα τοκετού!!! Αρκεί να περάσει έστω και μία μέρα από την έναρξη της άδειας και μπορείτε να τα καταθέσετε τα χαρτιά και κάθε 1η κ 15 του επόμενου μήνα, γίνεται η κλατάθεση των χρημάτων, σε τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει...αυτά για την ώρα!!

Για το επίδομα γέννας και λοχείας έχουμε ακόμα....;)

Την Παρασκευή θα πάει ο άντρας μου σε γυναικολόγο του ΙΚΑ και την παραπάνω βδομάδα θα πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά!!!

καλησπερα!!

annpan μια χαρα ολα λοιπον!! υπομονη απο εδω και μπρος..εχουμε ολες ακομη μερικα ψωμια μπροστα μας.. αλλες με λιγα φαρμακα, αλλες με περισσοτερα, αλλες με ενεσουλες.. ολα ειναι για καλο..

σχετικα με τις πανες εγω προσωπικα στον δικο μου κυκλο οσες γνωστεςν χρησιμοποιησαν τις tout jours το εκαναν μετα τους 6 μηνες η το ετος.. μεχρι τοτε ολες χρησιμοποιουσαν επωνυμες ειτε λογω φοβου για τυχον αλλεργιες ειτε λογω απορροφητικοτητας αφου τα κακακια τους πρωτους μηνες ειναι πιο υδαρρη..

στην δικη μου προσωπικη εμπειρια εχω μεινει ευχαριστημενη μονο με τις libero καθως οι pampers παντα μου αφηναν μια αισθησ υγρασιας ακομη και κρατωντας αγκαλια το μωρο, (ειναι και ενα...τσακ πιο ακριβες απο τι libero) και οταν χρησιμοποιησα tout jours οι οποιες ειναι σχεδον μιση τιμη πιο οικονομικες απο τις επωνυμες δεν με ευχαριστησαν διοτι στην κορη μου κανουν διαρροες τη νυχτα ειδικα μεχρι τωρα..

αυτο ομως εχει να κανει με τον σωματοτυπο του παιδιου, τις ποσοτητες που ουρει και την αποψη του γονιου..

η αληθεια ειναι πως οι πανες δεν ειναι αστειο κονδυλι..

εχω φιλη η οποια χρησιμοποιουσε οικολογικες πανες οπου αν θυμαμαι ειχε παρει ολο το πακετο 120 ευρω οπου ειναι μερικες υφασματινες πανες και στον καβαλο τους μπαινουν επιθεματα ανταλλακτικα οπου καθε φορα που κανει τσισα η κακα το μωρο αυτα πετιουνται και αλλαζουν και βεβαια εκει πληρωνουμε το πακετο με τα ανταλλακτικα πανακια το οποιο κοστος απο οτι θυμαμαι δεν ηταν μεγαλο.. το κακο ομως ειναι οτι δεν ειναι απορροφητικες οι πανες αυτες οσο η μιας χρησης συνεπως απαξ και κατουρηθει το μωρο η κανει κακα οι διαρροες υπαρχουν αμεσα συν οτι πρεπει να πλενεται και η πανα.. εχει κοπο δηλαδη και κραταει την παλια λογικη της κλασικης πανας.. απλα ειναι οικολογικη, απο υλικα φιλικα προς το περιβαλλον (υφασματινα) και ξεφευγει απο τη πεπατημενη..

η συγκεκριμενη φιλη πιστευει και ισως να ειναι και ετσι τελικα αν αναλογιστουμε ποσο ενοχλητικη μπορει να ειναι η αισθηση υγρασιας σε εναν ανθρωπο οτι εξαιτιας αυτης της μεθοδου εμαθε η μικρη της να μην κανει τσισα και κακα επανω της σχεδον μεχρι που ηταν 14 μηνων..

πιστευω οτι εχει μια λογικη αν σκεφτουμε οτι οι πανες μιας χρησης ειναι τοσο απορροφητικες που σκοπο εχουν να μην προκαλουν ενοχληση και στα μωρα διατηρωντας τα με την πανα για περισσοτερες ωρες (πχ τη νυχτα)

οπως και να χει εγω δεν το πολυφιλοσοφω το ζητημα, εχω συνηθισει στις μιας χρησης παροτι κοστιζουν (κυνηγαω και τις εταιρικες προσφορες που κατα καιρους γινονται με σοβαρες εκπτωσεις στα οικονομικα πακετα) και απλα προσπαθουσα να αλλαζω τη μικρη καθε 2 με 3 ωρες την ημερα και 1 η 2 φορες τη νυχτα αποφευγοντας ετσι τους ερεθισμους.. και παντα ειδικα τον πρωτο χρονο εβαζα και κρεμα (εγω βολευτηκα με τη sudocream) σε καθε αλλαγη σε μικρη ποσοτητα, ενω εβαζα μεγαλυτερη ποσοτητα αν υπηρχε ερεθισμος..

τωρα σχεδον τα χουμε κοψει ολα αυτα και πιστευω οτι συντομα οδευουμε και στην καταργηση της βραδινης πανας..για να αρχισουμε βεβαια ξανα με τον μπεμπη..χαχα!!!

αυτα..

αυριο εχω το τελευταιο παρτυ της λεσχης και αποψε θα κατσω να ετοιμασω τις δραστηριοτητες και τη Κυριακη θα παω Αθηνα να κανω γενικη με τη μητερα μου στην κουζινα και να πλυνω καμια κουρτινα, ενω το απογευμα θα παω να δω ενα νεογεννητο στο Μητερα..

αντε και στα δικα μας στον χρονο που πρεπει!!!

γεια σου helen.. σωστα τα λες για το ΙΚΑ.. τα ειχαμε γραψει και εμεις προσφατα αλλα δεν ειχα προσθεσει (εγω τουλαχιστον) το οτι αν δεν εχετε ξαναπαει σε γιατρο του ΙΚΑ θα θελει και την β επιπεδου και την αυχενικη διαφανεια για να πιστοποιηση οτι υπαρχει κυηση που ιατρικα καλως βαινει..

πολυ καλα τα εγραψες!! ;)

το οτι αγορασες το θηλαστρο σαν κινηση δεν ειναι λαθος, απλα δεν ξερεις αν και κατα ποσο θα χρειαστει..

αφου εχεις ψαξει πλεον το θεμα ασχετα απο το οτι εχω πει εγω τουλαχιστον ξερεις αν τελικα στην πραξη σου χρειαστει τι πρεπει να παρεις και για πια χρηση..

το χειροκινητο βεβαια αφορα περιστασιακη χρηση που σημαινει αποσυμφορηση οταν θα υπαρχει υπερπαραγωγη που δεν θα μπορεις να διαχειριστεις..τα ηλεκτρικα δυο φασεων αφορουν συστηματικες αντλησεις πχ για λογους υγειας, η απουσιας στη δουλεια κλπ

μεγια τα πραγματακια που πηρες!!! καλοχρησιμοποιητα να ειναι!!!!!;)

γεια σου helen.. σωστα τα λες για το ΙΚΑ.. τα ειχαμε γραψει και εμεις προσφατα αλλα δεν ειχα προσθεσει (εγω τουλαχιστον) το οτι αν δεν εχετε ξαναπαει σε γιατρο του ΙΚΑ θα θελει και την β επιπεδου και την αυχενικη διαφανεια για να πιστοποιηση οτι υπαρχει κυηση που ιατρικα καλως βαινει..

πολυ καλα τα εγραψες!! ;)

το οτι αγορασες το θηλαστρο σαν κινηση δεν ειναι λαθος, απλα δεν ξερεις αν και κατα ποσο θα χρειαστει..

αφου εχεις ψαξει πλεον το θεμα ασχετα απο το οτι εχω πει εγω τουλαχιστον ξερεις αν τελικα στην πραξη σου χρειαστει τι πρεπει να παρεις και για πια χρηση..

το χειροκινητο βεβαια αφορα περιστασιακη χρηση που σημαινει αποσυμφορηση οταν θα υπαρχει υπερπαραγωγη που δεν θα μπορεις να διαχειριστεις..τα ηλεκτρικα δυο φασεων αφορουν συστηματικες αντλησεις πχ για λογους υγειας, η απουσιας στη δουλεια κλπ

μεγια τα πραγματακια που πηρες!!! καλοχρησιμοποιητα να ειναι!!!!!;)

Σ'ευχαριστώ πολύ Προσπ μου!!! Για ΟΛΑ!!!!!:P:p

Οι συμβουλές σου, πάντα πολύτιμες.....;)

Εγώ για περιστασιακή χρήση θα το χρειαστώ, τουλάχιστον ας δω πρώτα πως τα πάω και το πολύ - πολύ να πάρω το ηλεκτρικό της medela που τα κάνει μόνο του!!! Τώρα ξέρει ο άντρας μου που πουλάνε το θήλαστρο και ποιο θέλω οπότε αν κι όποτε χρειαστεί θα τον στείλω να το πάρει...;)

Λάθος κίνηση ως προς την αγορά του εννοούσα ότι μπορεί το χειροκίνητο να μη με βολέψει και να χρειαστεί να αγοράσω άλλο οπότε θα ήτανε διπλά έξοδα....;)

Καλές ετοιμασίες για το αυριανό πάρτυ της λέσχης!!!!!!!!:D

ευχαριστω!! βασικα τελειωνοντας θα πρεπει να αφιερωσω και μια μερα να κλεισω και να τακτοποιησω τη λεσχη αφου δεν προκειται να ξαναρθω (ισως αλλη μια φορα πριν γεννησω) μεχρι την ανοιξη..

εχω το μυαλο μου στο να τελειωσουν εδω στο εξοχικο οι εργασιες που ανοιξαμε και μα συνεχισω και να τελειωσω αν ειναι δυνατον την ερχομενη εβδομαδα την γενικη στο σπιτι.. θελω κατα τις 15 του μηνα να γυρισω γιατι εχω και γιατρο και γαμο και μια αλλη υποχρεωση..

μου φαινεται θα ρθει η ωρα να γεννησω και δεν θα το χω καταλαβει με τοσα που μαζευτηκαν..χαχα!!

παω να κατσω με τη μικρη γιατι την εχω ωρα με τη θεια της που ρθε απο Αθηνα προ ολιγου και να ετοιμαστω και για το αυριανο παρτυ..

καλο βραδυ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...