Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστέα το έκανα σε μια ταβέρνα στο Χαλάνδρι που πηγαίναμε χρόνια και ξέραμε τους ιδιοκτήτες πολύ καλά. Ωραίο περιβάλλον και πολύ καλό φαγητό. Δεν σας κάνω διαφήμιση γιατί τους τελευταίους μήνες άλλαξε ιδιοκτησία και δεν έχουμε ξαναπάει. Κρίμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αριστέα το έκανα σε μια ταβέρνα στο Χαλάνδρι που πηγαίναμε χρόνια και ξέραμε τους ιδιοκτήτες πολύ καλά. Ωραίο περιβάλλον και πολύ καλό φαγητό. Δεν σας κάνω διαφήμιση γιατί τους τελευταίους μήνες άλλαξε ιδιοκτησία και δεν έχουμε ξαναπάει. Κρίμα!

ψαχνω να βρω καμια ταβερνουλα ρε γμτ για 40 ατομα (αυτοι ειναι μονο γονεις+αδελφια+κουμπαρα, που να επεκταθω με τετοιο σοι;;; χαχαχαχαχα) αλλα πρεπει να παμε να φαμε πρωτα,, κ που να παω με το μωρο;;;;;;:rolleyes::rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αυτο ειναι θεμα, που να πας αν καπνιζουν μεσα με το μωρο?

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

το μισω το τσιγαροοοοο.... και τον καπνο του περισσοτερο.......

ψαχνω να βρω καμια ταβερνουλα ρε γμτ για 40 ατομα (αυτοι ειναι μονο γονεις+αδελφια+κουμπαρα, που να επεκταθω με τετοιο σοι;;; χαχαχαχαχα) αλλα πρεπει να παμε να φαμε πρωτα,, κ που να παω με το μωρο;;;;;;:rolleyes::rolleyes:

Κι η μανα μου ειναι 4 αδερφια... απο κατα μεσο ορι 3 παιδια το καθε ενα... βαλτα κατω... ειναι και το αλλο σοι... αστα!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι βολεύει το μαγαζί να είναι κοντά στην εκκλησία και η εκκλησία αν γίνεται κοντά στο σπίτι.

Πάντως είναι θέμα τα άτομα. Εμείς είχαμε 150 άτομα χωρίς να ανοιχτούμε τρελά αλλά κάναμε γάμο με 3 άτομα. Εγώ, ο άντρας μου και η κουμπάρα.

Νομίζω ότι βολεύει το μαγαζί να είναι κοντά στην εκκλησία και η εκκλησία αν γίνεται κοντά στο σπίτι.

Πάντως είναι θέμα τα άτομα. Εμείς είχαμε 150 άτομα χωρίς να ανοιχτούμε τρελά αλλά κάναμε γάμο με 3 άτομα. Εγώ, ο άντρας μου και η κουμπάρα.

κανατε πολιτικο γαμο;;

μωρε μπραβοο.. ουτε γονεις;;;;; :eek::eek:

Καλημέρα καλημέρα!!Τι κάνετε?:)

Εγω σκεφτομαι για μπουμπουνιερα να εχω κουπες... μηπως το θεωρεις ξεπερασμενο??? και να γεμισω μετα κουφετακια.... δε θελω να πεταξουνε την μπουμπουνιερα μου... θελω να πιασει τοπο...

Όχι δεν είναι ξεπερασμένο!:) Εμείς δεν θα έχουμε παιδάκια στην βάφτιση ,το πολύ 5-6 οπότε είπαμε να μην κάνουμε δύο ειδών μπουμπουνιέρες. Και επειδή δεν ήθελα κάτι πολύ απλό ούτε όμως κάτι πολύ παιδικό καταλήξαμε να έχουμε επάνω ένα μπρελοκάκι με κορωνίτσα (όχι αυτό που έχει στο μπλογκ της όμως ,κάτι σαν αυτό http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/koyti/mpomponiera-baptisis-mprelok-metalliki-korona-favor-kit αλλά σε πουγκάκι.Καμία σχέση φυσικά η τιμή που μου έδωσε η Τόνια με αυτή του αν-αγαπάς!

ααα τι ωραια πραγματαααα;;;;;;

Αθηνα ειναι η κοπελα;;

Ναι είναι Αθήνα αλλά εξυπηρεταί ξέρω και επαρχία:)Δεν έχει όλα τα πράγματα στο μπλογκ της ακόμη αλλά μπορείς πχ αν δεις κάτι σε κάποιο σαιτ να την ρωτήσεις να σου δώσει τιμή. Εγώ έτσι έκανα και για βαφτιστικά ακόμη μπορεί να τα πάρει χοντρικής από κάποια σαιτ οπότε κερδίζεις σίγουρα:) Μου είχε φτιάξει τα κερασματάκια που είχα δώσει στην κλινική για τον μπέμπη (ήτανε σαν καραμελίτσα γαλάζια με κίτρινο καρό κορδελίτσα και μέσα είχε marshmallows και ένα καρτελάκι που έγραφε "Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, Μπέμπης").

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημερα!!!!!!!

βλεπω απο και περα θα μας απασχολει το θεμα βαφτηση:P

Καραμελιτα κανατε το πρωτο βημα και εμεις ειπαμε δεν θα

κανουμε μετα τραπεζοματα μονο η οικογενεια και ο κουμπαρος

απλα και λιτα.....

για τον πολιτικο γαμο ο νονος δεν πρεπει να ειανι παντρεμενος

ονειρακι ωραια πραγματα εχει καινει αυτη η κοπελα θα την εχουμε

υποψην

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εμείς κλείσαμε στο Μεζέ-μεζέ στο Αιγάλεω για τραπέζι μετά. Καμία 50αριά άτομα θα είμαστε το πολύ αλλά τώρα που το λέτε επειδή δεν πήγα μαζί με τον άνδρα μου όταν ήτανε να το κλείσουμε (μόνο όταν πήγαμε να δούμε το μενού) δεν ξέρω αν θα καπνίζουΝ!!!!!!:shock: Έχει γούστο!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο μενα!!!Συγνωμη που χαθηκα αλλα με 2 μικρα πολλες φορες δεν προλαβαινω και το βραδυ ειμαι κομματια για να μπω!!!

Βλεπω μιλατε για βαπτισια ε?Με το καλο σε ολες σας.Εμεις θα κανουμε του χρονου γιατι η νονα που θα την βαφτισει ειναι εγκυος και γενναει τον Αυγουστο!!!

Εμεις περσι καναμε γαμο-βαφτισια και εγω 4 μηνων εγκυος και 380 ατομα τραπεζι.Οποτε τωρα σκεφτομαι να παμε οι πολλοι κοντινοι και να τελειωνουμε!!

giotav μενεις Χαλανδρι?εγω εδω μενω απο τοτε που γεννηθηκα(πριν 27 χρονια)

Την καλημερα μου σε ολες,παω να κανω σπανακοριζο γιατι το μεσημερι εχω να παω την μεγαλη για φωτογραφιση

Φιλακια και πιστευω να μπω το βραδυ!!

l5oBp2.pnghCU8p2.png

Που ειστε εσεις βρε???

η καλυτερα.. που ειμαι εγω..βρε???

το παλιο μας σπιτικο δεν το ξεχνω αλλα δεν προλαβαινω κιολας να τιμω..

δεν διαβασα τιποτε, μονο πηρε το ματι μου για βαπτισεις.. και εγω σχετικα ετοιμη ειμαι..

Oneiraki πως απο δω βρε? εσυ δεν ειχες γραψει στις αρχες καποια στιγμη και μετα αλλαξες τοπικ η δεν ξαναμπαινες?

καλωσορισατε και οι υπολοιπες κοπελες..

εγω χαλια, κρυωμενη, σερνομαι, δουλευω (τον κοσμο μαλλον για την ωρα.. ολα πληρωνονται στον ματαιο τουτο κοσμο) και τρεχω γενικα..

αυτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....

χμμμ ωραια θα ειναι η μπομπο oneiraki..

εγω εκλεισα ενα πουγκι λινο και καλα σε λευκο χρωμα με το ονομα του μπεμπη κεντημενο σε σιελ, επισης σιελ θα ειναι η οργαντζα που θα δενει και θα κρεμεται ενα μπρελοκ με τρεις λουριδες δερματινες σιελ και ματακια και στο τελειωμα μικρα σιελ πλεξιγκλας με φιγουρες

δεν εχω ιδεα πως θα ειναι το τελικο συνολο ως εμφανιση αφου το μπρελοκ για την τιμη που το διαλεξαμε ηταν μονο στο προσπεκτους αλλα το υπολοιπο κομματι ξερω πως θα ειναι..

τραπεζι επειδη θα εχω καμια 70αρια ατομα εκτος απο μπουφε στο σπιτι δεν εχω αλλη επιλογη για εξω.. μετα απο ενα γαμο και μια βαπτιση της κορης μου ειλικρινα τα θεωρω καραπεταμενα λεφτα και μονο οτι γλιτωνω τη βαβυρα και τη κουραση εξυπηρετει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...