Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοείς ότι δεν βάζει δάχτυλο συνήθως; Γιατί εμένα ο μικρός βάζει δάχτυλο όταν θέλει να κοιμηθεί. Τον ηρεμεί πολύ. Γενικά τα μωράκια απολαμβάνουν το πιπίλισμα χωρίς απαραίτητα να πεινάνε.

Για δόντια είναι μάλλον νωρίς αλλά ξέρω και παιδάκια που έβγαλαν 4 μηνών το πρώτο τους δοντάκι.

Όχι δεν βάζει το δάχτυλο του γενικά. Του δίνουμε πιπίλα αλλά την φτύνει όταν τον παίρνει ο ύπνος.Δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει!!Μιλάμε προσπαθεί να χώσει και τις δύο του μπουνιές στο στόμα!!:shock::shock::shock::shock:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ονειρακι και ο δικος μου το κανει αυτο... σιγα σιγα τους φαγουριζουν τα ουλα, θα παρατηρησεις και ποοοολλλααα σαλια... εμενα πνιγεται απο τα σαλια του να φανταστεις... επισης διανυουν το στοματικο σταδιο, στο οποιο ανακαλυπτουν τον κοσμο με το στομα... οποτε καλο ειναι να μην του βγαζεις τα χερια... οντως δεν ειναι πεινα... κι εγω ετσι νομιζα... απλα την εχει δει Κολομβος....

διαβασε σχετικα εδω...

http://www.psychologia.gr/editions/development.htm

http://www.spinoza.gr/topic.asp?TOPIC_ID=966&FORUM_ID=11&CAT_ID=5&Forum_Title=%C3%FD%F1%F9+%E1%F0%FC+%F4%EF+%F3%E5%EE+%EA%E1%E9+%F4%EF%ED+%DD%F1%F9%F4%E1&Topic_Title=%D0%EF%E9%E1+%E5%DF%ED%E1%E9+%F4%E1+%F3%F4%DC%E4%E9%E1+%F4%E7%F2+%F8%F5%F7%EF%F3%E5%EE%EF%F5%E1%EB%E9%EA%DE%F2+%E1%ED%DC%F0%F4%F5%EE%E7%F2%3B

Εχουν να δουν πολλα ακομη τα ματια μας ..χαχα...

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, βγήκαμε μεγάλη βολτίτσα και οι τρεις, περάσαμε ωραία και ανέβηκε λίγο και η ψυχολογία μας!

Κι εγω θελω βολτιτσες!!!! Θελω ηλιοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Αριστέα μου το μωρό το έβαλα στο στήθος την 2η μέρα όταν μου το φέρανε στο δωμάτιο αλλά ξέρεις του έδινα και συμπλήρωμα μέχρι να έρθει το γάλα (παρόλο που στην κουνίαδα μου που γέννησε έναν όροφο πιο πάνω της είπανε ότι το πρώτο 24ωρο δεν χρειάζεται να φάει το παιδι!) Το γάλα ήρθε Παρασκευή βράδυ και το στήθος μου μπούκωσε κανονικά καθότι και μικρής χωρητικότητας!Η μία μαία έλεγε βγάλε με το θήλαστρο η άλλη έλεγε όχι γιατί θα κάνεις υπερπαραγωγή..Βγάλε άκρη τώρα!Από την τρίτη μέρα όμως θηλάζω αποκλειστικά. γεννήθηκε 3290, βγήκαμε 3090 και τώρα προχθές που τον ζυγίσαμε ήτανε 7200 (υπερδιπλασσιάσαμε το βάρος μας πριν τους 4 μήνες!!).Τους πρώτους 2 μήνες θήλαζα με κλάμματα και οδυρμούς γιατί από το ένα στήθος δεν έπιανε σωστά και μου είχε σκίσει την θηλή στη μέση!Δεν έτρεχε αίμα αλλά ένιωθα ότι με σφάζανε,για τόσο πόνο μιλάμε. Μέτα όταν πάλι έφραξε ένας αδένας και πρήστηκε το στήθος μου ,συνάντησα μία σύμβουλο θηλασμού (ώρα της καλή!!!) και από τότε πλέον θηλάζω χωρίς πόνο!Πριν μία βδομάδα πάλι (εκεί που λες μετά από τόσο καιρό τι θα τύχει??) εκεί που θήλαζα είδα στο στόμα του παιδιού αίμα!Μετά το αρχικό σοκ είδα πως ήτανε από το στήθος μου!!Αιμοραγούσα κανονικά χωρίς να πονάω όμως αλλά μόνο όταν ρουφούσε το μωρό,όταν πατούσα το στήθος τίποτα,γάλα καθαρό!Αφού τηλεφώνησα σε 5-6 γιατρούς κράτησε μόνο ένα 24ωρο και πέρασε μόνο του.Μάλλον κάποιο αγγείο έσπασε.Σκεφτείτε πόσο αίμα έφαγε το παιδί που τα κακάκια του μία βδομάδα έκαναν να γίνουν μουσταρδί ξανά!Ως τότε ήτανε μαύρα!!!!!(μου το είχε πει η παιδίατρος ότι θα αλλάξουνε χρώμα λόγω του αίματος!)..αλλά είμαστε ακόμη εδώ και προχωράμε,αργά αλλά σταθερά:)

Αχ, μπραβο ρε Ονειρακι... Συγκλονιστικα τα οσα τραβηξες!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κορίτσια μέχρι να λειτουργήσουν τα τικεράκια (ή το μυαλό μου), Βρήκα κάτι που με αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό το διάστημα. Καλά μιλάμε ΠΟΡΩΘΗΚΑ!

Χαχαχαχχα!!! Φοβερο το εικονακι... ηταν καποτε η εικονα προφιλ μου στο φεισμπουκ...

Αν θες παντως αλλαζεις τον κωδικο σου, βαζεις κατι απλο, σου τα φτιαχνω εγω τα τικερακια και μετα ξανααλλαζεις με τον κωδικο που θελεις... Ο,τι θες εσυ..

Ονειρακι και ο δικος μου το κανει αυτο... σιγα σιγα τους φαγουριζουν τα ουλα, θα παρατηρησεις και ποοοολλλααα σαλια... εμενα πνιγεται απο τα σαλια του να φανταστεις... επισης διανυουν το στοματικο σταδιο, στο οποιο ανακαλυπτουν τον κοσμο με το στομα... οποτε καλο ειναι να μην του βγαζεις τα χερια... οντως δεν ειναι πεινα... κι εγω ετσι νομιζα... απλα την εχει δει Κολομβος....

διαβασε σχετικα εδω...

http://www.psychologia.gr/editions/development.htm

http://www.spinoza.gr/topic.asp?TOPIC_ID=966&FORUM_ID=11&CAT_ID=5&Forum_Title=%C3%FD%F1%F9+%E1%F0%FC+%F4%EF+%F3%E5%EE+%EA%E1%E9+%F4%EF%ED+%DD%F1%F9%F4%E1&Topic_Title=%D0%EF%E9%E1+%E5%DF%ED%E1%E9+%F4%E1+%F3%F4%DC%E4%E9%E1+%F4%E7%F2+%F8%F5%F7%EF%F3%E5%EE%EF%F5%E1%EB%E9%EA%DE%F2+%E1%ED%DC%F0%F4%F5%EE%E7%F2%3B

Εχουν να δουν πολλα ακομη τα ματια μας ..χαχα...

Οιμέ!!!Αρχίσαμε δηλαδή ε???Λες να του πάρω κανένα μασητικό???Καλά από σάλια έχουμε μπόλικα εδώ και πολύ καιρό!Διάβασα σε ένα τέλειο βιβλίο που έχω πάρει για τον πρώτο χρόνο του μωρού ότι είναι και επειδή δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως το νευρικό τους σύστημα και δεν ελέγχουν απόλυτα το στόμα τους και την γλώσσα τους ακόμη!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Αν θες παντως αλλαζεις τον κωδικο σου, βαζεις κατι απλο, σου τα φτιαχνω εγω τα τικερακια και μετα ξανααλλαζεις με τον κωδικο που θελεις... Ο,τι θες εσυ..

Ντινάκι πολύ θα το εκτιμούσα.:D Τι πρέπει να κάνω; Να σου στείλω τον κωδικό; Αν δεν είναι κόπος εννοείται.

Πολύ ωραία τα άρθρα που παρέθεσες. Σε ευχαριστούμε Ντίνα.

Πιστεύω ότι το παιδί σε κάθε ψυχοσυναισθηματική φάση ανάπτυξης που διανύει βρίσκει τους διαθέσιμους τρόπους για να καλύψει ανάγκες του. Οπότε το παρατηρείς χωρίς ούτε να το ενθαρρύνεις, ούτε να το αποθαρρύνεις και το αφήνεις να περάσει όσο πιο ομαλά γίνεται στο επόμενο στάδιο. Ειδικά τον 1ο χρόνο πιστεύω ότι ο γονιός θα πρέπει να προσπαθήσει να είναι όσο λιγότερο παρεμβατικός γίνεται.

Ο μεγάλος μου , σύμφωνα με την ψυχοδυναμική θεωρία, διανύει το πρωκτικό στάδιο. Φαίνεται να μας προκαλεί με τα κακά του συνεχώς. Όταν τον μαλώνουμε που δεν μας είπε ότι έκανε κακά, μουλαρώνει ακόμα περισσότερο. Όταν τον αφήνουμε, έρχεται και μας το λέει. Το καμάρι μου!!!!!!!!!!!

Πες μου και ποτε γεννηθηκαν τα παιδακια σου...για να κανω τα τικερακια... ;)

και γραψε πως θες να τα αποκαλεσω... πχ εγω λεω το δικο μου "ζουζουνακι"

Κορίτσια μέχρι να λειτουργήσουν τα τικεράκια (ή το μυαλό μου), Βρήκα κάτι που με αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτό το διάστημα. Καλά μιλάμε ΠΟΡΩΘΗΚΑ!

χαχα!αψογοοο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Αριστέα μου το μωρό το έβαλα στο στήθος την 2η μέρα όταν μου το φέρανε στο δωμάτιο αλλά ξέρεις του έδινα και συμπλήρωμα μέχρι να έρθει το γάλα (παρόλο που στην κουνίαδα μου που γέννησε έναν όροφο πιο πάνω της είπανε ότι το πρώτο 24ωρο δεν χρειάζεται να φάει το παιδι!) Το γάλα ήρθε Παρασκευή βράδυ και το στήθος μου μπούκωσε κανονικά καθότι και μικρής χωρητικότητας!Η μία μαία έλεγε βγάλε με το θήλαστρο η άλλη έλεγε όχι γιατί θα κάνεις υπερπαραγωγή..Βγάλε άκρη τώρα!Από την τρίτη μέρα όμως θηλάζω αποκλειστικά. γεννήθηκε 3290, βγήκαμε 3090 και τώρα προχθές που τον ζυγίσαμε ήτανε 7200 (υπερδιπλασσιάσαμε το βάρος μας πριν τους 4 μήνες!!).Τους πρώτους 2 μήνες θήλαζα με κλάμματα και οδυρμούς γιατί από το ένα στήθος δεν έπιανε σωστά και μου είχε σκίσει την θηλή στη μέση!Δεν έτρεχε αίμα αλλά ένιωθα ότι με σφάζανε,για τόσο πόνο μιλάμε. Μέτα όταν πάλι έφραξε ένας αδένας και πρήστηκε το στήθος μου ,συνάντησα μία σύμβουλο θηλασμού (ώρα της καλή!!!) και από τότε πλέον θηλάζω χωρίς πόνο!Πριν μία βδομάδα πάλι (εκεί που λες μετά από τόσο καιρό τι θα τύχει??) εκεί που θήλαζα είδα στο στόμα του παιδιού αίμα!Μετά το αρχικό σοκ είδα πως ήτανε από το στήθος μου!!Αιμοραγούσα κανονικά χωρίς να πονάω όμως αλλά μόνο όταν ρουφούσε το μωρό,όταν πατούσα το στήθος τίποτα,γάλα καθαρό!Αφού τηλεφώνησα σε 5-6 γιατρούς κράτησε μόνο ένα 24ωρο και πέρασε μόνο του.Μάλλον κάποιο αγγείο έσπασε.Σκεφτείτε πόσο αίμα έφαγε το παιδί που τα κακάκια του μία βδομάδα έκαναν να γίνουν μουσταρδί ξανά!Ως τότε ήτανε μαύρα!!!!!(μου το είχε πει η παιδίατρος ότι θα αλλάξουνε χρώμα λόγω του αίματος!)..αλλά είμαστε ακόμη εδώ και προχωράμε,αργά αλλά σταθερά:)

Πολυ παρομοια η ιστορια του θηλασμου χωρις τοσο πολυ αιμα αλλα ξερω τον πονο που λες....ειχα κι εγω σκισιμο με λιγο αιμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Πολυ παρομοια η ιστορια του θηλασμου χωρις τοσο πολυ αιμα αλλα ξερω τον πονο που λες....ειχα κι εγω σκισιμο με λιγο αιμα...

Δύσκολη κατάστασή..την ξεπεράσαμε ευτυχώς:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...