Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό κάνω βρε Αρετούλα αλλά τίποτα. Πρόσεξε όχι ότι το ήξερα αλλά μου έδωσε οδηγίες η Αριστέα. Βρε κορίτσια μένει καμία κοντά μου (Ψυχικό) να έρθει να μου το φτιάξει, να γνωριστούμε κιόλας; Βέβαια Αρετή εσύ από Κέρκυρα μάλλον δύσκολο.

καλα Ψυχικο μενεις;;;;

εκει μενει η μανα μου.. που κοντα μενεις;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αριστέα ο γιος μου είναι 24 Μαρτίου και μετά ακολουθεί ο άντρας μου στις 30. Με δύο Κριούς απ' ότι καταλαβαίνεις τα έχω δει όλααααααααααααααα.

:lol::lol::lol::lol:

Ντινα και εμενα τετοια μου εκανε πριν απο

κανα μηνααλλα τον αφηνα στην κουνια

και μετα απο λιγο τονξαναεπερνε ο υπνος

και ετσι χασαμε και το ποκερ:tongue::tongue::tongue:

Αρετουλα, χθες σας σκεφτομουν για το ποκερ..χααχαχαχα

Ντίνα απλά κάποια στιγμή θα αρχίσει να κοιμάται την ώρα που θέλεις. υπομονή και συνέπεια στο πρόγραμμά του. Κι εμένα τώρα έχει ψιλοαρχίσει να κοιμάται μετά το μπάνιο συνεχόμενα. Πριν κοιμόταν, ξύπναγε, ξαναέτρωγε και ξανακοιμόταν κατά τις 12. Είχαν παίξει τα νεύρα μου.

Προσπαθω να ειμαι συνεπης... ελπιζω να πιασει τοπο...

Κορίτσια σας έχει έρθει περίοδος; Εμένα όχι αλλά έχω τρεις μέρες πόνους περιόδου και πολύ αχνό ροζ. Είναι περίοδος αυτό;

Εμενα οχι ακομη... Αλλα εχω κατι πονακια...:mad:

Πόσες ώρες κοιμούνται τα μωράκια σας το βράδυ??? Εμένα ειναι λιγο πεινάλας κ το μαξιμουμ ειναι συνηθως 5ωρο...Η κόρη μου αντιθέτως απο 40 ημερών κοιμόταν 7-8 ωρες κ τώρα με μου κακοφαίνεται! :tongue:

Εμενα κοιμαται μεχρι 5 ωρες...

Καλημέρα!!!Επανήλθα και εγώ!!:) Γεννήσαμε με κτ τελικά ,όλα καλά,θηλάζουμε αποκλειστικά και μεγαλώνουμε!!!!Εσείς πως πάτε??:)

Γεια σου βρε ονειρακι... χαθηκες βρε ψυχη!!!! Πες μας λεπτομερειες...

εμενα δεν κοιμαται τοσες ωρες σερι.. αντε ενα 3ωρο.. αλλα δε με κουραζει αφου κοιμομαστε μαζι της βαζω την αντλια στο στομα τρωει κ συνεχιζουμε τον υπνο μας..:)

κι εγω εχω το βυζι οποτε στο στομα του κ συνεχιζουμε υπνο.... Μερικες φορες δεν καταλαβαινω ποτε περναει η νυχτα... αλλες βεβαια... λεω αντε να ξημερωσει..αναλογα τα κεφια του...

Ρε Αριστεα εσεις χωρατε και οι τρεις ανετα στο κρεβατι? την εχεις στη μεση ή στην ακρη?

Kαλη ορεξηηηη μανουλες!!!!!!!!!!!

2434604xn6k2tkkez.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε ονειρακι... χαθηκες βρε ψυχη!!!! Πες μας λεπτομερειες...

Τι λεπτομέριες..Απλώς πήγαινα στον γιατρό 2 φορές την βδομάδα λόγω διαβήτη (δεν ξέρω αν σας το είχα πει αλλά πρώτα ήρθε ο διαβήτης,μετά οι πρόωρες συσπάσεις που σταμάτησαν μόλις μπήκα στον 9ο και αφού είχα φάει 2 κουτιά yutopar,μετά οι ενέσεις κορτιζόνης γιατί οι συσπάσεις χτυπούσαν 100άρια και μετά η ενέσεις ινσουλίνης γιατί ο διαβήτης παρόλο που ρύθμιζε με την διατροφή στην πραγματικότητα δεν ρύθμιζε και τόσο γιατί το αμνιακό υγρό ήτανε στα ύψη και μετά έσκασε μύτη και ένας θυροειδής..!!) και το μωρό κλασσικά ψηλά,ο τράχηλος με μία μικρή διαστολή και η ψυχολογία μου στα πατώματα!!Ήθελα τόσο πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και ήμουνα σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά αλλά που..Για να μην τα πολυλογώ μία ωραία Κυριακή απόγευμα (14/11) ο μπέμπης δεν ήτανε και τόοοσο δραστήριος και το ίδιο και την επόμενη μέρα. Ζήτημα να είχε κάνει 4-5 κινήσεις όλη μέρα.Ο γιατρός μου είχε πει να μετράω κινήσεις γιατί ο διαβήτης μπορεί να κάνει ενδομήτριο θάνατο στο τέλος της εγκυμοσύνης και έτσι την Τρίτη το πρωί αποφάσισα να πάρω τον γιατρό να τον ενημερώσω. Η κατάσταση η ίδια ,το μωρό καλά αλλά η έγκυος στα τάρταρα!!Ειλικρινά ένιωθα πως δεν θα την έβγαζα άλλες 10 μέρες να περιμένω (ήμουν ήδη 38+5) και εφόσον μου έθεσε ο γιατρός πως έχουν τα πράγματα (ή περιμένουμε άλλη μία βδομάδα ή πάμε κτ αύριο) διάλεξα εντελώς συνειδητά το δεύτερο απλώς γιατί δεν ήθελα να πάω να γεννήσω με τόσο χάλια ψυχολογία και γιατί ήμουνα σίγουρη ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν περίμενα. Τελικά την επόμενη στις 16 μπήκα το πρωί,όλα καλά το μόνο θέμα ήτανε ότι μου κράτησαν το μωρό 24ώρες στην θερμοκοιτίδα λόγω διαβήτη για να το παρακολουθούν. Τετάρτη στις 9.05 γέννησα και επισκεπτήριο στην μονάδα ήτανε στις 12 αλλά φυσικά ούτε λόγος να πάω.Είχα δει το μωρό μόνο στο χειρουργείο για 2' χωρίς ούτε καν να μπορέσω να το αγγίξω καθότι από το ένα χέρι οι οροί και στο άλλο το πιεσόμετρο και ήμουνα σαν σταυρωμένη..Από το μεσημέρι και μετά άρχισαν τα όργανα γιατί άρχισα να είμαι ΧΑΛΙΑ από την επισκληρίδιο!Είχα τρομερή φαγούρα παντού λες και είχα ψίλους, ζεσταινόμουνα τρομερά για να μην μιλήσω για την ναυτιά των 15 μποφόρ που ένιωθα ώρες ώρες!Σκέφτομαι πως αν είχα το μωρό μαζί μου μάλλον δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. κατά τις 9 το βράδυ μάζεψα τα κομμάτια μου (και έχοντας ήδη παρακολουθήσει τις διπλανές μαμάδες να ταίζουν τα νεογέννητα τους όλη μέρα και εγώ τίποτα..) και κάθισα στο καροτσάκι να με πάνε στην μονάδα να δω το μωρό γιατί ήθελα να το θηλάσω. Αλλά φυσικά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο γιατί όταν έφτασα μου είπανε ότι τα είχαν ταίσει ήδη στις 8 να πάω αύριο στις 8 το πρωί. Περιττό να σας πω ότι από τις 6 άρχισα να ετοιμάζομαι για να κατέβω (που ούτε τα πόδια μου δεν μπορούσα να πάρω ακόμη!!!) αλλά και πάλι δεν με άφησαν να τον βάλω στο στήθος γιατί λέει δεν είχα βγάλει τους ορόυς..κατάφερα όμως και τον τάισα με το μπιμπερό φόρμουλα οπότε κάτι ήτανε και αυτό!Την ίδια μέρα στις 12 μου τον έφεραν στο δωμάτιο και επειδή είχα ζητήσει rooming in με άλλαξαν δωμάτιο και ήμουνα τόσο τυχερή γιατί για τις υπόλοιπες μέρες ημουνα μόνη μου στο τρίκλινο. Καταφέραμε και θηλάζουμε αποκλειστικά μετά από πολύυυ κόπο και χάρη στη μαμά μου (γιατί αν είχα βασιστεί στις μαίες κούνια που μας κούναγε!!) και μετά από 4 παρα-λίγο-μαστίτιδες!Αυτά εν ολίγοις....:D:D:D

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Αριστέα μένω λίγο πάνω από την Καραθεοδωρή αν την ξέρεις. Από την Αγία Σοφία είμαι περίπου 10 λεπτά περίπατο. Εσένα η μάνα σου που κοντά είναι;

α στο καλοοο..

η μανα μου μενει Λυμπεροπουλου...(εκει εμενα κ γω δηλαδη μεχρι πριν 2 χρονια) χαχαχα

εχεις fb;; λες να σε ξερωωωω;;;

ποπο βρε ονειρακι τι περασες μεχρι να γεννησεις κοπελα μου...

Δεν ξεραμε τις τοσες περιπετειες σου..

Μπραβο στη μανουλα σου που σε βοηθησε..

δηλ. το παιδι μπηκε στο στηθος την τριτη μερα;;;

τωρα θηλαζεις αποκλειστικα; ποσα κιλακια ειναι ο μπεμπης σου;;

Ντινα στο κρεβατι μια χαρα βολευομαστε.. την εχω στη μεση και απ'εξω (αλλα βαζω απο πισω της σφηνακι)

Πρεπει να παρω και ενα απ'αυτα τα καγκελα που στηριζονται κατω απ'το στρωμα.. γιατι σε λιγο θα αρχισει να γυρναει

Διαφημίσεις

Τι λεπτομέριες..Απλώς πήγαινα στον γιατρό 2 φορές την βδομάδα λόγω διαβήτη (δεν ξέρω αν σας το είχα πει αλλά πρώτα ήρθε ο διαβήτης,μετά οι πρόωρες συσπάσεις που σταμάτησαν μόλις μπήκα στον 9ο και αφού είχα φάει 2 κουτιά yutopar,μετά οι ενέσεις κορτιζόνης γιατί οι συσπάσεις χτυπούσαν 100άρια και μετά η ενέσεις ινσουλίνης γιατί ο διαβήτης παρόλο που ρύθμιζε με την διατροφή στην πραγματικότητα δεν ρύθμιζε και τόσο γιατί το αμνιακό υγρό ήτανε στα ύψη και μετά έσκασε μύτη και ένας θυροειδής..!!) και το μωρό κλασσικά ψηλά,ο τράχηλος με μία μικρή διαστολή και η ψυχολογία μου στα πατώματα!!Ήθελα τόσο πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και ήμουνα σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά αλλά που..Για να μην τα πολυλογώ μία ωραία Κυριακή απόγευμα (14/11) ο μπέμπης δεν ήτανε και τόοοσο δραστήριος και το ίδιο και την επόμενη μέρα. Ζήτημα να είχε κάνει 4-5 κινήσεις όλη μέρα.Ο γιατρός μου είχε πει να μετράω κινήσεις γιατί ο διαβήτης μπορεί να κάνει ενδομήτριο θάνατο στο τέλος της εγκυμοσύνης και έτσι την Τρίτη το πρωί αποφάσισα να πάρω τον γιατρό να τον ενημερώσω. Η κατάσταση η ίδια ,το μωρό καλά αλλά η έγκυος στα τάρταρα!!Ειλικρινά ένιωθα πως δεν θα την έβγαζα άλλες 10 μέρες να περιμένω (ήμουν ήδη 38+5) και εφόσον μου έθεσε ο γιατρός πως έχουν τα πράγματα (ή περιμένουμε άλλη μία βδομάδα ή πάμε κτ αύριο) διάλεξα εντελώς συνειδητά το δεύτερο απλώς γιατί δεν ήθελα να πάω να γεννήσω με τόσο χάλια ψυχολογία και γιατί ήμουνα σίγουρη ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν περίμενα. Τελικά την επόμενη στις 16 μπήκα το πρωί,όλα καλά το μόνο θέμα ήτανε ότι μου κράτησαν το μωρό 24ώρες στην θερμοκοιτίδα λόγω διαβήτη για να το παρακολουθούν. Τετάρτη στις 9.05 γέννησα και επισκεπτήριο στην μονάδα ήτανε στις 12 αλλά φυσικά ούτε λόγος να πάω.Είχα δει το μωρό μόνο στο χειρουργείο για 2' χωρίς ούτε καν να μπορέσω να το αγγίξω καθότι από το ένα χέρι οι οροί και στο άλλο το πιεσόμετρο και ήμουνα σαν σταυρωμένη..Από το μεσημέρι και μετά άρχισαν τα όργανα γιατί άρχισα να είμαι ΧΑΛΙΑ από την επισκληρίδιο!Είχα τρομερή φαγούρα παντού λες και είχα ψίλους, ζεσταινόμουνα τρομερά για να μην μιλήσω για την ναυτιά των 15 μποφόρ που ένιωθα ώρες ώρες!Σκέφτομαι πως αν είχα το μωρό μαζί μου μάλλον δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. κατά τις 9 το βράδυ μάζεψα τα κομμάτια μου (και έχοντας ήδη παρακολουθήσει τις διπλανές μαμάδες να ταίζουν τα νεογέννητα τους όλη μέρα και εγώ τίποτα..) και κάθισα στο καροτσάκι να με πάνε στην μονάδα να δω το μωρό γιατί ήθελα να το θηλάσω. Αλλά φυσικά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο γιατί όταν έφτασα μου είπανε ότι τα είχαν ταίσει ήδη στις 8 να πάω αύριο στις 8 το πρωί. Περιττό να σας πω ότι από τις 6 άρχισα να ετοιμάζομαι για να κατέβω (που ούτε τα πόδια μου δεν μπορούσα να πάρω ακόμη!!!) αλλά και πάλι δεν με άφησαν να τον βάλω στο στήθος γιατί λέει δεν είχα βγάλει τους ορόυς..κατάφερα όμως και τον τάισα με το μπιμπερό φόρμουλα οπότε κάτι ήτανε και αυτό!Την ίδια μέρα στις 12 μου τον έφεραν στο δωμάτιο και επειδή είχα ζητήσει rooming in με άλλαξαν δωμάτιο και ήμουνα τόσο τυχερή γιατί για τις υπόλοιπες μέρες ημουνα μόνη μου στο τρίκλινο. Καταφέραμε και θηλάζουμε αποκλειστικά μετά από πολύυυ κόπο και χάρη στη μαμά μου (γιατί αν είχα βασιστεί στις μαίες κούνια που μας κούναγε!!) και μετά από 4 παρα-λίγο-μαστίτιδες!Αυτά εν ολίγοις....:D:D:D

Τι λες βρε Ονειρακι... Χαρα στο κουραγιο το δικο σου και στη μανουλα σου φυσικα... Αλλα πανω απο ολα στο γιο σου το παλικαρι!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Oneiraki συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία σου. Μπράβο κορίτσι μου που είσαστε καλά και οι δύο αλλά και για το θηλασμό.

Αριστέα δεν έχω ασχοληθεί με fb αλλά μετακόμισα εδώ μετά τα παιδιά. Ο άντρας μου είναι γέννημα, θρέμμα της περιοχής. Είδες; Έκανα πλάκα αλλά τελικά θα βγούμε και γειτόνισσες. Έλα όποτε έρθεις να δεις τη μαμά σου να γνωριστούμε!!!!!!!!!!

Άσχετο. Κορίτσια μιλάμε για πολύ αίμα. Φοράω τις ultra plus super night... σερβιέτες και πάλι δεν προλαβαίνω.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, βγήκαμε μεγάλη βολτίτσα και οι τρεις, περάσαμε ωραία και ανέβηκε λίγο και η ψυχολογία μας!

Αριστέα μου το μωρό το έβαλα στο στήθος την 2η μέρα όταν μου το φέρανε στο δωμάτιο αλλά ξέρεις του έδινα και συμπλήρωμα μέχρι να έρθει το γάλα (παρόλο που στην κουνίαδα μου που γέννησε έναν όροφο πιο πάνω της είπανε ότι το πρώτο 24ωρο δεν χρειάζεται να φάει το παιδι!) Το γάλα ήρθε Παρασκευή βράδυ και το στήθος μου μπούκωσε κανονικά καθότι και μικρής χωρητικότητας!Η μία μαία έλεγε βγάλε με το θήλαστρο η άλλη έλεγε όχι γιατί θα κάνεις υπερπαραγωγή..Βγάλε άκρη τώρα!Από την τρίτη μέρα όμως θηλάζω αποκλειστικά. γεννήθηκε 3290, βγήκαμε 3090 και τώρα προχθές που τον ζυγίσαμε ήτανε 7200 (υπερδιπλασσιάσαμε το βάρος μας πριν τους 4 μήνες!!).Τους πρώτους 2 μήνες θήλαζα με κλάμματα και οδυρμούς γιατί από το ένα στήθος δεν έπιανε σωστά και μου είχε σκίσει την θηλή στη μέση!Δεν έτρεχε αίμα αλλά ένιωθα ότι με σφάζανε,για τόσο πόνο μιλάμε. Μέτα όταν πάλι έφραξε ένας αδένας και πρήστηκε το στήθος μου ,συνάντησα μία σύμβουλο θηλασμού (ώρα της καλή!!!) και από τότε πλέον θηλάζω χωρίς πόνο!Πριν μία βδομάδα πάλι (εκεί που λες μετά από τόσο καιρό τι θα τύχει??) εκεί που θήλαζα είδα στο στόμα του παιδιού αίμα!Μετά το αρχικό σοκ είδα πως ήτανε από το στήθος μου!!Αιμοραγούσα κανονικά χωρίς να πονάω όμως αλλά μόνο όταν ρουφούσε το μωρό,όταν πατούσα το στήθος τίποτα,γάλα καθαρό!Αφού τηλεφώνησα σε 5-6 γιατρούς κράτησε μόνο ένα 24ωρο και πέρασε μόνο του.Μάλλον κάποιο αγγείο έσπασε.Σκεφτείτε πόσο αίμα έφαγε το παιδί που τα κακάκια του μία βδομάδα έκαναν να γίνουν μουσταρδί ξανά!Ως τότε ήτανε μαύρα!!!!!(μου το είχε πει η παιδίατρος ότι θα αλλάξουνε χρώμα λόγω του αίματος!)..αλλά είμαστε ακόμη εδώ και προχωράμε,αργά αλλά σταθερά:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Α!Επίσης να σημειώσω ότι όλες οι σύμβουλοι μου είχανε πει ότι λόγω του διαβήτη το γάλα θα ερχότανε την 4η μέρα ή την 5ή και όχι την 3η. Εμένα ήρθε την 2,5η!!!:Ρ

Μπορείτε να μου πείτε τι έχει πάθει σήμερα και βάζει ΟΛΗ μέρα τα χέρια μανιωδώς στο στόμα???Έχω τσεκάρει ότι δεν πεινάει γιατί τον βάζω στο στήθος και δεν τρώει,μήπως άρχισαν να τον ενοχλούν τα ούλα του???

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Εννοείς ότι δεν βάζει δάχτυλο συνήθως; Γιατί εμένα ο μικρός βάζει δάχτυλο όταν θέλει να κοιμηθεί. Τον ηρεμεί πολύ. Γενικά τα μωράκια απολαμβάνουν το πιπίλισμα χωρίς απαραίτητα να πεινάνε.

Για δόντια είναι μάλλον νωρίς αλλά ξέρω και παιδάκια που έβγαλαν 4 μηνών το πρώτο τους δοντάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...