Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Άννα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Πως τα πάνε μεταξύ τους; Το καλύτερο για το θηλασμό το άκουσα από τον ανηψιό μου που είναι 2,5 χρονών Κάποια στιγμή που με είδε να θηλάζω το μωρό και δεν καταλάβαινε τι έκανα μου λέει: Το μωρό δαγκώνει θεία το δάχτυλό σου.

Δυστηχώς εχουμε πολλές ζηλιες κ χτυπήματα! Η κόρη μου είναι πολύ ζωηρή έτσι κ αλλιως κ τώρα που εχασε την αποκλειστικότητα αντιδράει άσχημα...σιγα πολυ σιγα ομως στρώνει! ;)

Καλησπερααααααααα,,,

αντε μαζευομαστε οι μανες...

καλωηρθες Γιωτα, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

Αννα καλωσηρθες κ συ!!! Γεννησαμε την ιδια μερααααα!!!!:D:D

που γεννησες;;;

Εγώ γεννησα στο Ρέα...καθολου ευχαριστημένη δεν έμεινα σε σχέση με το Λητώ που ειχα γεννήσει τη κόρη μου! :rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! Να χαίρεστε όλες τα ζουζουνάκια σας κ να ναι γερά πανω απ'ολα!!!:D

Πόσες ώρες κοιμούνται τα μωράκια σας το βράδυ??? Εμένα ειναι λιγο πεινάλας κ το μαξιμουμ ειναι συνηθως 5ωρο...Η κόρη μου αντιθέτως απο 40 ημερών κοιμόταν 7-8 ωρες κ τώρα με μου κακοφαίνεται! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κι απο εμένα καλωσορίζω τα νέα μέλη και ευχομαι σε όλες μας να είμαστε γερές και να χαιρόμαστε τα μπεμπινια μας. Κι εμένα το μάξιμουμ ειναι 5 ωρο στο βραδινο ύπνο κι αυτο στην καλυτερη περιπτωση. Με δυο παιδάκια δύσκολα ειναι και ειδικα αν εχουν μικρη διάφορα ηλικίας. Χαρα στο κουράγιο σας...

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Εμάς κοιμάται συνήθως ένα 6ωρο από τις 10 που τον θηλάζω τελευταία φορά, ίσως και περισσότερο..:)Αλλά εχθές που έκανα το λάθος να τον ταίσω στις 8 το απόγευμα μας πήγε 1.30-4-6 :-/

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

καλησπεραααα..

ονειρακι καλωσηρθες κ παλι.... μαθαμε τα νεα σου απ'το παρεντς..χαχαχα καλα ειστε;; πως τα πατε με το μπεμπη; θηλαζεις ε;;

Γιωτα αν κ θηλαζω μου ηρθε μια ψευτοπεριοδος γυρω στους 2 μηνες αλλα απο τοτε τιποτα.. ευτυχως!!!χαχαχα

Αννα τοσο χαλι το Ρεα;; γιατι ετσι;; εγω στο Μητερα που γεννησα εμεινα ευχαριστημενη!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλησπεραααα..

ονειρακι καλωσηρθες κ παλι.... μαθαμε τα νεα σου απ'το παρεντς..χαχαχα καλα ειστε;; πως τα πατε με το μπεμπη; θηλαζεις ε;;

Καλώς σας (ξανά)βρήκα!!Ναι θηλάζω ακόμη:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

εμενα δεν κοιμαται τοσες ωρες σερι.. αντε ενα 3ωρο.. αλλα δε με κουραζει αφου κοιμομαστε μαζι της βαζω την αντλια στο στομα τρωει κ συνεχιζουμε τον υπνο μας..:)

Καλημέρα κοριτσάκια! Τελικά από σήμερα το πρωί έχω κανονική περίοδο. Μου κακοφάνηκε είναι η αλήθεια.

Εμένα το έχω ήδη πει. Κοιμάται το βράδυ συνεχόμενα. Σκεφτόμαστε μάλιστα αφού έχει κόψει το βραδινό τάισμα να τον μεταφέρουμε στο δωμάτιο του. Ο μόνος λόγος που το καθυστερούμε είναι γιατί θα μοιράζεται το δωμάτιο με τον μεγάλο.

Βέβαια δεν λέω ωραία είναι να έχεις τη φατσούλα του μωρού σου εκεί κοντά σου αλλά μας έχει λείψει με τον άντρα μου να είμαστε μόνοι μας στο δωμάτιο.;)

Διαφημίσεις

Τα νεύρα μου με τα κ@λ@τικεράκια. Τα νεύρα μου με όλα δηλαδή σήμερα αλλά τελοσπάντων. Συγγνώμη κορίτσια...........

πρεπει να πατισεις πανω στο UBBCode and BB Code και

μετα απο κατω στο μπλε κουτακι κανεις αντιγραφη και ερεχεσε εδω στο προφιλ στην υπογραφη κια κανεις επικοληση

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Τα νεύρα μου με τα κ@λ@τικεράκια. Τα νεύρα μου με όλα δηλαδή σήμερα αλλά τελοσπάντων. Συγγνώμη κορίτσια...........

εκφρασου κοριτσι μου....χαχαχα!!

σε λιγες μερες εχει γενεθλια ο γιος σου;;;

Αυτό κάνω βρε Αρετούλα αλλά τίποτα. Πρόσεξε όχι ότι το ήξερα αλλά μου έδωσε οδηγίες η Αριστέα. Βρε κορίτσια μένει καμία κοντά μου (Ψυχικό) να έρθει να μου το φτιάξει, να γνωριστούμε κιόλας; Βέβαια Αρετή εσύ από Κέρκυρα μάλλον δύσκολο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...