Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Εγω επειδη εχω 2 κορες θα ηθελα και εναν γιο αλλα θα δειξει,εαν μας αφησει η ατιμη κριση!!!

Οσο για την διαφορα ηλικιας που πρεπει να εχουν τα αδερφια ειναι σχετικο.Εμενα εχουν 22 μηνες διαφορα και ειναι λιγο κουραστικα η αληθεια ειναι γιατι ακομα η μεγαλη δεν μπορει να ελεγχει τη δυναμη της και θελει ολο να το αγκαλιαζει και το σφιγγει αγαρμπα με αποτελεσμα το μικρο να μην τη θελει καθολου.

caramello μια χαρα σου γεννηθηκε η κορουλα σου.Και εμενα η 1η 3100!!!

Να ρωτησω βρε κοριτσια πως γεννησατε?φυσιολογικα ή με καισαρικη?

Εγω το 1ο το γεννησα φυσιολογικα και το 2ο λογω ανεπαρκειας πλακουντα εκανα καισαρικη.Σαν εμπειρια δεν μου αρεσε καθολου,σαν ενα προβατο που παει για σφαγη αισθανθηκα.

Τελικα το αλλαξα το γαλα και πηρα το frisolac και δεν βγαζει σχεδον καθολου γουλιες.Η χαζη τοσο καιρο ειχα το παιδι να ζοριζεται!!!

Σημερα η μερα απ ότι βλεπω ειναι πολυ καλη,καιρος για βολτουλα με τα ζουζουνια μας!!!καλα να περασετε ο,τι και αν κανετε!!!

l5oBp2.pnghCU8p2.png

καλημέρα κορίτσια! Καλημέρα Μαράκι! Η μέρα φαίνεται πραγματικά πολύ ωραία. Caramello που μένεις και έχει κρύο; Μαράκι η μεγάλη μου αδελφή θέλοντας και ένα αγοράκι κατέληξε με 4 κοριτσάκια. Είναι πολύ χαρούμενη βέβαια και δεν τα αλλάζει με τίποτα. Κι εγώ από μικρή έλεγα ότι θα ήθελα 3 αγόρια snowflake. Όμως για 3ο το βλέπω δύσκολο και λόγω ηλικίας.

καλημερα μανουλες...

καραμελιτσα θα φτιαξει ο καιρος που θα παει;;;

Μαρακι κ πολυ καλα εκανες κ αλλαξες γαλατακι..

κ μας απ το μαιευτηριο αυτο μας ειχαν πει να παρουμε σε περιπτωση που χρειαστει.. (αλλα δε χρειαστηκε:) )

Γιωτα για το τικερακι..

πατα πανω σε ενα απο τα δικα μας τικερακια κ θα σε βγαλει στη σελιδα lilypie

εκει ακολουθωντας τις οδηγιες φτιαχνεις το δικο σου τικερακι οταν το τελειωσεις κατω απ το τικερακι πατα UBBCode and BB Code

σου βγαζει εναν κωδικο μεσα σε ενα πλαισιο, τον αντιγραφεις και μετα ερχεσαι εδω στο προφιλ σου -επεξεργασια υπογραφης και κανεις επικολληση μεσα στο κουτακι της επεξεργασιας υπογραφης...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!

Ωραια μερα σημερα... εμεις πηγαμε τη βολτουλα μας και πηραμε καθαρο αερα..

K!

Εγω το 1ο το γεννησα φυσιολογικα και το 2ο λογω ανεπαρκειας πλακουντα εκανα καισαρικη.Σαν εμπειρια δεν μου αρεσε καθολου,σαν ενα προβατο που παει για σφαγη αισθανθηκα.

Τελικα το αλλαξα το γαλα και πηρα το frisolac και δεν βγαζει σχεδον καθολου γουλιες.Η χαζη τοσο καιρο ειχα το παιδι να ζοριζεται!!!

Γεια σου Μαρακι.. Κι εγω με καισαρικη... Ειχα μπει 10 μηνα και το παιδι δεν ειχε εμπεδωθει καν! Μου εκαναν κολπικη εξταση και δεν επιαναν καν το κεφαλι.. μου εβαλαν υποθετο να μαλακωσει ο τραχηλος και αυτο δεν εκανε τιποτα... ε οποτε γεννησα με καισαρικη...

Οσο για το γαλα, αν το παιδι σου εχει γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση, τοτε το γεγονος οτι αλλαξες γαλα δε θα το γιατρεψει, απλα θα εχει πιο ηπια συμπτωματα τα οποια δεν θα ειναι ορατα σε σενα αλλα αυτο γουλιστες θα εχει παλι, θα του ανεβαινει δηλ η γουλια λιγο πιο ηπια..

Αν φυσικα το πειραζε το γαλα τοτε ολα οκ...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αριστέα σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα το κάνω με ησυχία γιατί μόλις γυρίσαμε από βολτίτσα και μαζεύουμε τα πιτσιρίκια για ύπνο. Ωραία μέρα όμως. Μοναστηράκι, Θησείο, Κεραμεικό πολύ ωραία αλλά κόσμος πολύς.

Εγω γεννησα φυσιολογικα...

Φανταζομαι οτι η εμπειρια της καισαρικης μετα απο ΦΤ ειναι χαλια..

Αλλα τι να κανεις; αφου ετσι επρεπε να γινει για το καλο του μωρου σου;;;

Άννα, Γιώτα και Μαράκι καλωσήρθατε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!!!!:P:p

Για το πόσα παιδιά θα θέλαμε που λέγατε εγώ ήθελα δύο..αγόρι - κορίτσι!! Τώρα δεν θα έλεγα όχι να είχα 3 ή και 4 παιδιά αλλά αν είχα τόσα θα ήθελα να είχα την οικονομική δυνατότητα ώστε να μη δουλεύω για να τα μεγαλώσω μόνη μου!! Φυσικά ούτε για δεύτερο δεν θα πάμε αλλά τέσπα!! :rolleyes: Παρόλ'αυτά δεν θα είχα πρόβλημα να είχα είτε όλο γιους, είτε μόνο κόρες!!!!!!!! Πάντα όμως το 1+1...είναι το καλύτερο γιατί έχεις και τα δυο τα φύλα!!;)

Εδώ είχε τέλεια μέρα και πήγαμε κι εμείς βολτούλα στην παραλία!!!!!!!:D

Αν αρχίσουν για τα καλά οι καλές μέρες.....δεν θα με ξαναδεί το σπίτι...χαχα...:tongue:

Όλο θα βολτάρω τώρα που μπορώ κι έχω άδεια, να το ευχαριστηθώ!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Ελενη μου και γω ετσι λεω!!

Αντε το πολυ πολυ ενα μαγειρεμα και μετα εξωωωωω..

Μα ξερεις τι συμβαινει; καθε πρωι εχει γκρινια και οταν βγουμε εξω ειναι πολυ ησυχη μεχρι που κοιμαται...

Μα πως να μεινω μεσα μετα;;

Γιωτα κατι δεν εκανες σωστα στο τικερακι..:rolleyes:

Οταν περναει απο πανω το βελακι απ'το ποντικι θα πρεπει να βγαινει χερακι οπως τα δικα μας τικερακι...

Ξαναπροσπαθησε και θα στο βγαλει... ειναι λιγο της υπομονης,,, αλλα που θα παει;; θα το βρεις!!!!!!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...