Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Χωραω και εγω στην παρεα σας?

Γεννησα και εγω την 2η κορουλα μου στις 25/11.Λιγο μικρη βεβαια γεννηθηκε,λογω ανεπαρκειας πλακουντα στις 38+4 εβδομαδες με βαρος 2100 και 47 ποντους.Εχτες πηγαμε στον γιατρο και ειμαστε μαγαλα παιδακια πια.4700 σε βαρος και 56 εκ. υψος

Ευτυχως τα βραδια κοιμαται απο νεογεννητο σερι(ναι ναι καλα διαβασατε).Το μαναρακι μου κοιμαται 10 το βραδυ με 8 το πρωι.

_Aristea και anna_ath που γεννησατε?εγω Ιασω

Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας και θα χαρω πολυ να τα λεμε!!!

Γεια σου Μαρακι!!!!

651171i085p8my3i.gif

Με χαρα μας σε υποδεχομαστε στην παρεα μας!!!! ;);););)

Μπραβο στην κορουλα σου τη μικρη!!! Αν και κοριτσακι αντιμετωπιζει τη ζωη παλικαρισια!!!! Μπραβο της... Να τις χαιρεασι και τις δυο... και εισαι τοσο μικρουλα και εχεις δυο κορουλες!!! Φτου φτου!!!!:P:p

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μαρακι.. ολοι χωραμε!!!!

εγω γεννησα στο Μητερα..

μωρε τι καλα που κοιμαται... τη θηλαζεις;;;[/QUOT

οχι δεν τη θηλαζω.ξενο της δινω αλλα θελω να το αλλαξω το γαλα γιατι της πεφτει βαρυ απ οτι βλεπω και βγαζει και γουλιες συνεχει.Της δινω το almiron .

Oι μανουλες που δεν θηλαζετε τι γαλα τους δινετε?

l5oBp2.pnghCU8p2.png

Κι εμεις βιαστηκαμε και βγηκαμε νωριτερα αλλα χωρις λογο! Εσπασε τα νερα στις 38 εβδομαδες. Μαλλον καποια κλωτσια της βγηκε καταλαθος πιο δυνατη!:tongue:

:lol::lol::lol::lol:

αληθεια ποσο γεννηθηκε το καραμελακι;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ε δεν ειμαι και τοσο μικρουλα,τα 27 θα κλεισω στις 16/3!!!Να σου πω την αληθεια θα ηθελα και ενα 3ο παιδακι αλλα το μικροτερο θελω να ειναι τουλαχιστον 3 ετων γιατι τωρα με την μεγαλη εχουν 22 μηνες διαφορες και ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα!!

l5oBp2.pnghCU8p2.png

Xαρα στο κουραγιο σου βρε Μαρακι που θες και τριτο... Μπραβο μπραβο...

Κι εγω δεν ξερω να σου πω για γαλατα.. ;) για ψαξε στο παρεντσ να δεις τι λενε σχετικα με το θεμα αυτο... Και ο δικος μου ειχε παλινδρομηση αλλα το ξεπερναει νομιζω, εκτος κι αν τον κουνησω λιγο παραπανω και με εμετολουσει.. :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλωσορίζω κ εγώ της νέες φιλεναδομανούλες

Εδώ έχουμε πολύ γκρίνια!!!:(:(:(

Πρέπει να πάω μαγαζί!!:(:(

Εγώ πριν τα 20 ήθελα 3 γιούς, τώρα θέλω σίγουρα δεύτερη κόρη κ ένα γιο !! Αλλά θα δείξει, αν πάνε έτσι τα πράγματα δεν με βλέπω για δεύτερο!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Γεια σου Μαράκι. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ζόρι δύο παιδιά με τόσο μικρή διαφορά ηλικίας. Και στην εγκυμοσύνη αλλά και τώρα. Τέλος πάντων. Εγώ σήμερα ήρεμα. Είχε και πολύ ωραία μέρα και βγήκαμε όλοι μαζί βόλτα οπότε ξέδωσαν τα πιτσιρίκια, ξέδωσε και η μαμά. Αν όλα καλά λέμε και αύριο να πάμε καροτσάδα Θησείο, Ζάππειο. θα δούμε.

σνοου 3 γιους ηθελες;;; ουτε ενα κοριτσακι;

μωρε μπραβο,,, λοχαγος ο αντρας σου θα γινοταν:lol::lol:

Εγω συνεχιζω να θελω ζευγαρακι, κοριτσι - αγορι!! για να δουμε!

Αραγε υπαρχει ιδανικη διαφορα ηλικιας στα αδελφια; :confused::confused::confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...