Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σου Σοφία. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Συνομήλικα λοιπόν τα μωράκια μας ε; Δεν πιστεύω να γεννούσαμε και στο ίδιο μαιευτήριο. Εγώ ΜΗΤΕΡΑ στις 10 το βράδυ. Αν με άκουγε ο άντρας μου θα αυτοκτονούσε αλλά εγώ πολύ θα ήθελα και τρίτο παιδάκι. Στην οικογένεια μου είμαστε 4 αδέλφια και όλα μου τα αδέλφια έχουν από 4 παιδιά. Το μωρό μου είναι το 14ο εγγόνι. Καταλαβαίνετε τι γίνεται όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί!

Όχι εγώ ΙΑΣΩ στις 14:50 ΑΑχ τι μου θύμησες!!! Μεγάλες στιγμές!!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Άννα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Πως τα πάνε μεταξύ τους; Το καλύτερο για το θηλασμό το άκουσα από τον ανηψιό μου που είναι 2,5 χρονών Κάποια στιγμή που με είδε να θηλάζω το μωρό και δεν καταλάβαινε τι έκανα μου λέει: Το μωρό δαγκώνει θεία το δάχτυλό σου.

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα νεύρα πολλά σήμερα κορίτσια. Με το Γιώργο, με το μωρό, με τον άντρα μου κυρίως. Είναι μέρες που κυριολεκτικά με τραβάνε από όλες τις πλευρές και τα παίζω. "Ωραία" οικογενειακή ζωή. Θα τρελαθώ.

Γεια σου Άννα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Πως τα πάνε μεταξύ τους; Το καλύτερο για το θηλασμό το άκουσα από τον ανηψιό μου που είναι 2,5 χρονών Κάποια στιγμή που με είδε να θηλάζω το μωρό και δεν καταλάβαινε τι έκανα μου λέει: Το μωρό δαγκώνει θεία το δάχτυλό σου.

:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γιωτα νομιζω οτι δεν υπαρχει καποια που να μη τα παιζει συχνα πυκνα! Ακομα και τα πιο ηρεμα ζευγαρια περνουν εντασεις με τα μωρα.Ειδικα αν ειναι πανω απο ενα!

Κι εγω ειναι φασεις που δε τη παλευω! Και ο αντρας μου δεν εχει την απιστευτη υπομονη γενικα..ωρες ωρες καθολου με τη μια φορτωνει και νευριαζω κι εγω...και περναμε μιααα χαρααα!! Πιστευω οτι εχει μειωθει κατα πολυ το ... γι αυτο εχει πιο πολλα νευρα!Αλλα τι να κανω??:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Α ναι κάτι μου λέει caramello... Το πιστεύεις ότι Σαββατοκύριακο που είναι σπίτι ο άντρας μου με αποδιοργανώνει και με εκνευρίζει περισσότερο. Μάλλον αυτό είναι που λένε οι περισσότεροι άντρες ότι όταν γεννηθεί το παιδί, τους έχουμε για φτύσιμο. Και ίσως ακόμα να μην έχουν δει τίποτα!

Το πιστευω! Ολη τη βδομαδα λεω ννα ερθει το σκ να ειναι λιγο σπιτι να τον δω και να με βοηθησει και οταν ερχεται το σκ λεω να ερθει η Δευτερα να παει δουλεια να ηρεμησω!Καλα οχι καθε φορα! Αλλα πολλεεεες!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααααα,,,

αντε μαζευομαστε οι μανες...

καλωηρθες Γιωτα, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

Αννα καλωσηρθες κ συ!!! Γεννησαμε την ιδια μερααααα!!!!:D:D

που γεννησες;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Χωραω και εγω στην παρεα σας?

Γεννησα και εγω την 2η κορουλα μου στις 25/11.Λιγο μικρη βεβαια γεννηθηκε,λογω ανεπαρκειας πλακουντα στις 38+4 εβδομαδες με βαρος 2100 και 47 ποντους.Εχτες πηγαμε στον γιατρο και ειμαστε μαγαλα παιδακια πια.4700 σε βαρος και 56 εκ. υψος

Ευτυχως τα βραδια κοιμαται απο νεογεννητο σερι(ναι ναι καλα διαβασατε).Το μαναρακι μου κοιμαται 10 το βραδυ με 8 το πρωι.

_Aristea και anna_ath που γεννησατε?εγω Ιασω

Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας και θα χαρω πολυ να τα λεμε!!!

l5oBp2.pnghCU8p2.png

Γεια σου Σοφία. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Συνομήλικα λοιπόν τα μωράκια μας ε; Δεν πιστεύω να γεννούσαμε και στο ίδιο μαιευτήριο. Εγώ ΜΗΤΕΡΑ στις 10 το βράδυ. Αν με άκουγε ο άντρας μου θα αυτοκτονούσε αλλά εγώ πολύ θα ήθελα και τρίτο παιδάκι. Στην οικογένεια μου είμαστε 4 αδέλφια και όλα μου τα αδέλφια έχουν από 4 παιδιά. Το μωρό μου είναι το 14ο εγγόνι. Καταλαβαίνετε τι γίνεται όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί!

Πωπωπωπω!!!! Καλα, ε, εχετε τη σουπερ μεγαλη οικογενεια!!!! Θα πρεπει αν ειστε πολυ ευτυχισμενοι!!! Μπραβο ρεεε Γιωτα, να ειστε καλα!!!

Γεια σας!! Κ εγώ μαμά ενός μπέμπη Νοεμβρίου(25/11) κ επίσης μαμά Ιουνιου-Ιουλιου 2009! Σας παρακολουθω σιωπηλά καιρό κ είπα τώρα να εμφανιστω κ επίσημα! :tongue:

1099834hix95m99ef.gif Γεια σου Αννα!!! Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!! Γεννησατε μαζι με την Αριστεα!!! ;)

369302w5prxq4bp9.gif369302w5prxq4bp9.gif

Τελειος ο πιτσιρικος σας!!! Να τον χαιρεστε!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...