Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα Ντινα και καλο μηνα!!

Μαγνησιο παιρνω καθημερινα ενα.. Απ'οταν ειπα στο γιατρο για τις συσπασεις μου το καθιερωσε, δεν ειπε να το σταματησω, φανταζομαι οταν θα μπω στο μηνα μου....

Στο ΙΚΕΑ παντως εμενα μου αρεσαν πολυ τα παιδικα+βρεφικα δωματια, και η κουνια μια χαρα 89? σε 3-4 χρωματα,,, αν δεν ειχα σιουρα αυτη θα επαιρνα, δεν πιανει κ χωρο... Θα επαιρνα και ενα καλο στρωμα και τελεια θα ηταν.... Α! Εχει κ ωραια φωτιστικα!

Να το συζητησεις το θεμα με την καισαρικη και τη μυωπια... Μην την αφησεις να σε προδικασει!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα!! Εξαιτιας του Παρλιαρου πηραμε με τις φιλες μου ηλεκτρονικη ζυγαρια, αμαν με αυτα τα γραμμαρια... Η πρωτη μας αποπειρα ηταν η σοκολατοσουπα, την οποια ειχαμε δοκιμασει σε ενα εστιατοριο και καλα σικ στην Αθηνα και ειχαμε μεινει αφωνες... οταν την καναμε εμεις στο σπιτι ηταν σαν nesquik με γαλα.. :confused: μεγαλη αποτυχια.. αλλα μετα , σιγα σιγα, τον πετυχαμε.. στα απλα εννοειται... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

χαχαχαχα.... νεσκουικ;;;;;

Σημερα κανει μπακλαβα για αρχη, δυστυχως δε μου αρεσει πολυ, εννοειται θα προτιμουσα κατι σοκολατενιο... ΑΑΑΑΑΑΧΧ!!

Πιστευω οτι δε θα μπορουσα να ζησω χωρις σοκολατα!!!!!

Ντινακι 3/10 ειναι 56 μερες πριν την ΠΗΤ μας.. Οποτε μια χαρα το εκλεισες το ραντεβου, εγω δεν εχω παει ακομα στο ΙΚΑ.. Λεω να παω να το 'χω σιγουρο, μην τρεχω τελευταια στιγμη.. Εν τω μεταξυ τον Απριλιο που ειχα παει να πληρωθω την αναρρωτικη μου, ειχα δει οτι απο τον Ιουνιο κ μετα οι πληρωμες θα γινονται μεσω τραπεζικου λογαριασμου, οποτε πρεπει να δηλωσουμε κ ενα λογαριασμο σε καποια τραπεζα που εξυπηρετει.. Μαλλον οταν θα παω να κλεισω ραντεβου θα το τακτοποιησω κ αυτο..!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες και μωρακια! Τι κανετε????

Καλο μηνα να εχουμε, επιτελους σεπτεμβριος!!! Εδω χθες εριξε ενα ψιλοβροχο και το τι δροσια εκανε το βραδυ δεν σας λεω τιποτα! Αφου σκεπαστηκαμε για να κοιμηθουμε...τι ωραια να αρχισουν οι δροσουλες!!!!!!!

Εχουμε νεο μελος στην παρεα μας?

Καλως ορισες bee_2 και με το καλο να παρεις αγκαλια τα μωρακια σου! Να χαιρεσαι βεβαια και το πρωτο σου παιδακι!!

Εγω τρελενομαι για διδυμα,αφου επειδη προσπαθουσαμε 2 χρονια να πιασουμε το σπορακι μας, ειχα πει οτι θα κανω εξωσωματικη για να αποκτησω τουλαχιστον διδυμα...τοσο πολυ πορωση μιλαμε!!!!! Αλλα εννοειται οτι οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ξεχασα τα διδυμα και τα παντα σχεδον!!!!!

Συσπασεις εχω κι εγω αλλα οχι πολλες...συνηθως το βραδυ οταν πεφτω για υπνο αν κατσω αποτομα τις καταλαβαινω....καμια φορα και οταν κουραζομαι νιωθω συσπασεις! Παντως ειναι φυσιολογικο μονο αν αρχισουν να συνοδευονται απο πονο τοτε ανησυχουμε!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα λινκς με τις κουρτινες που μου στειλατε! Θα ριξω και καμια ματια στην λαικη πριν κανω οτιδηποτε αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα απλα να αγορασω υφασματα και να μου φτιαξει τις κουρτινες η μανουλα μου που ξερει απο μοδιστρικη! Τα σεντονια η μαμα μου θα μου τα φτιαξει και θα μου βαλει και τρεσες με μπεμπε σχεδια! Πολυ ωραια...εχω μερικα και απο τοτε που ειμασταν μωρα με τον αδερφο μου που μας εφτιαχνε η μανουλα μου!!!!!

Προσπ καλη αρχη με τις εργασιες!!!! Εμεις μαλλον απο δευτερα θα ανεβουμε στο χωριο του αντρα μου για 4-5 μερες για να βοηθησει τον αδερφο του στον τρυγο και μετα σιγα σιγα θα παρουμε χρωματα και θα αρχισουμε το βαψιμο...καθε απογευμα ομως γιατι τα πρωινα θα δουλευει ο αντρας μου και την υπολοιπη αδεια την κραταει για την γεννηση του μωρου και μετα.....

Αυτα απο μενα προς το παρον....επειδη η μνημη μου δεν με βοηθαει οτι θυμαμαι θα μπαινω να σας γραφω...πριν λιγο διαβαζα τα μηνυματα σας και δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα ετσι ωστε να απαντησω ή να πω την αποψη μου γενικοτερα.....

Φιλια και καλο απογευμα!!!!!!!!!

Α! Θυμηθηκα κατι....στο ΙΚΕΑ πηγαμε κι εμεις και ψωνισαμε κιολας πραγματακια για τον μπεμπη μας! Εχει πολυ ωραια πραγματα και κυριως καλη ποιοτητα αλλα και οικονομιkα πολυ! Πηγαμε ομως λιγο στην τρεχαλα γιατι ηταν σαββατο και επρεπε να προλαβουμε να παμε στο μαγαζι που παραγγειλαμε την κουνια του μπεμπη! Παρ'ολα αυτα πηραμε καποια πραγματακια οπως κουβερτα για την κουνια, 2 υπνοσακους, πανες αγκαλιας φανταστικες να τις παρετε, πετσετακια για τον ωμο οταν βαζεις το μωρο να ρευτει και οταν ερθει η στιγμη να παμε να κανουμε το doppler θα παμε παλι ΙΚΕΑ για να παρουμε και το φωτιστικο και αλλα πραγματακια που χρειαζονται!!!! Οποιες εχετε Ικεα στην περιοχη σας εκμεταλλευτειτε την ευκαιρια να ψωνισετε απο κει!Αυτα!!!!!!!

Σας στελνω αυτα που πηραμε απο ικεα για να ξερετε για ποια εννοω να παρετε επειδη ειναι πολυ ωραια!!!!

Πανες αγκαλιας εννοω αυτες: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2726 τα 3 κομματια 4,50 ευρω!

Υπνοσακους: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=3065

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=7335

Κουβερτα: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26783

Πετσετακια τα 10 τεμ 3,99 ευρω: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=16879

Και επισης θα παρουμε: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26236

Ματινα με γεια ολα οσα πειρατε για το γιο....

Ημουν εχτες στο ΙΚΕΑ και τα ειδα ολα αυτα,,,, και ιδιαιτερα τρελαθηκα με τα φωτιστικα!!!

Περιμενω αυριο την αδερφη μου, να δω τι θα μου φερει απο μωρουδιστικα για να συμπληρωσω μετα οτι χρειαζομαι...

Αν και μου ειπε οτι εχει απ'ολα... Οσο να ναι κατι θα παρω ετσι για να χαρουμε λιγο..χεχε!!

κοριτσια εν ταχει μπηκα και γραφω..

ξεκινησε καλα ο μηνας αν σκεφθειτε οτι πληρωθηκα απο οπου περιμενα χρηματα αρα για την ωρα ΟΛΑ ΚΑΛΑ..χαχα

ειμαι απο τις 6β στο ποδαρι, ειχα εργατες ολη μερα και παροτι δεν ειχα αναμειξη περα απο την επιβλεψη (ειναι το επαγγελμα μου τετοιο) παραλληλα μαγειρεψα για ολους και επειδη οι εργοδοτες μου ειναι και φιλοι μου ημουν μαζι τους απικο.. συν οτι μου εφεραν και ενα σωρο πραγματα για τη μικρη απο παιχνιδια κηπου και μεσα στο μπαχαλο και στα μπαζα ειχα και τη μικρη σε εναν παροξυνσμο οπου ηθελε να τις στησουμε τα παχινιδια..

πριν δυο ωρες εφυγαν (σαφως δεν τελειωσαμε.. ουτε στη μεση δεν ειμαστε για την ακριβεια και απο Δευτερα θα ξανασυνεχισουμε) και αφου πεταχτηκαμε για εναν καφε εδω κοντα τωρα γυρισα, εκανα μπανιο και σε ενα μισαωρο εχω την λεσχη για πρωτελευταια φορα για φετος.. Το Σαββατο εχουμε το αποχαιρετιστηριο παρτι και μετα φινιτο..Κυριακη παλι λεω να πεταχτω Αθηνα για να κανω με τη μανα μου γενικη στη κουζινα και να πλυνω καμια κουρτινα και το απογευμα να παω στο μαιευτηριο να δω τη γυναικα του ενος εργοδοτη μου που απο αυριο γενναει..

ελπιζω οταν με το καλο γεννηθει ο μπεμπης μου να μη μου κραταει μουτρα...

η γη δεν μπορει να σταματησει να γυριζει..χαχα!!!

θα τα πουμε το βραδυ αν εχω κουραγιο..

επιφυλασσομαι να σας διαβασω μετα!!!!

για την ωρα φιλια και μεγια Ματινα τα πραγματακια σας!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και από εμένα!!!! :-)

Αριστέα και Ντίνα, για το ΙΚΑ, αφού είχα κλείσει ραντεβού σε γυναικολόγο και πήρα την βεβαίωση για την ΠΗΤ, έχω υπολογίσει πότε είναι οι 56 μέρες πριν την ΠΗΤ ώστε να πάω στο ΙΚΑ (νομίζω στις τμήμα Παροχές) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ισχύει ότι θέλουν αριθμό τραπεζικού λογ/σμού) ώστε να κάνω αίτηση για το επίδομα τοκετού. Δεν ξέρω δυστυχώς πόσα είναι τα χρήματα.. Ξέρω μονάχα για ένα ποσό, που είναι εφάπαξ και αφορά τη γέννα, που είναι 1000 ευρώ.

Ματινάκι, τι τέλειες οι αγορές σας!! Με γεια σας και με το καλό να τα χαρεί ο μπέμπης σας!!! Το ΙΚΕΑ το έχω κι εγώ στο μυαλό μου και σκοπεύω να πάω σύντομα, δεν το περίμενα ότι έχει τόση ποικιλία στα παιδικά, οπότε τώρα έχω ακόμη καλύτερη διάθεση να πάω να τα εξερευνήσω όλα από κοντά! :-)

Σας φιλώ πολύ φουσκομανουλίτσες, πάω να κάνω μπανάκι! :*

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω κοιτουσα τις προαλλες τα χαρτια απο την κορη μου σχετικα με τ ΙΚΑ για να θυμηθω πως πληρωνομαστε τα επιδοματα κυοφοριας (αφορα τις 56 ημερες ΠΡΟ τοκετου) και μετα (αφου εχει πραγματοποιηθει η γεννα παμε η συνηθως στελνουμε καποιον αλλο εξουσιοδοτημενο) για το επιδομα λοχειας-τοκετου που ειναι για τις επομενες 63 ημερες μετα.

ΑΡΑ τωρα μας απασχολει να μετρησουμε ολες σωστα 56 ημερες προ της ΠΗΤ που μας βεβαιωνει ο γιατρος μας (αν ειναι ιδιωτης ο γιατρος μας η νοσοκομειακος μας δινει βεβαιωση με την οποια παμε στο ΙΚΑ και μας την μεταγραφουν στα σχετικα εντυπα) και μολις συμπληρωσουμε τα απαραιτητα δικαιολογητικα παμε στις παροχες μητροτητας στο ΙΚΑ και εκει μας πολλαπλασιαζουν τις 56 ημερες του επιδοματος κυοφοριας επι το ποσοστο επιδοτησης που μας αναλογει ανα κλιμακα ασφαλισης.. πχ σε εμενα ειναι 20,42 επειδη εχω και ενα τεκνο ασφαλισμενο, καποια αλλη μπορει να ειναι 18,37 και παει αναλογα την κλιμακα της συλλογικης της συμβασης και των ετων προυπηρεσιας.

εαν ο τοκετος επελθει νωριτερα η αργοτερα της ΠΗΤ τοτε στο επιδομα λοχειας - τοκετου γινεται προσθαφαιρεση των αναλογων ημερων που χαθηκαν.

Παντως πριν γινει μεσω τραπεζης το συστημα πληρωμης το επιδομα κυοφοριας το παιρναμε και αυθημερον απο την εκδοση της αποφασης.. τωρα μεσω τραπεζης τα βαζουν καθε 1η και 15 συνεπως πχ εγω θα τα παρω 1η Οκτωβη. Εγω επειδη βγαινω σε αδειες ασθενειας απο τον Ιουνιο πληρωνομαι ολα τα σχετικα επιδοματα μεσω τραπεζης στους χρονους που σας εγραψα. Επισης υποχρεουται και ο εργοδοτης να σας δωσει και εναν μισθο για την περιοδο κυοφοριας..αυτα θα σας τα πει και ο λογιστης κανονικα..

και βεβαια μολις τελειωσουν με το καλο και οι 63 μερες του επιδοματος λοχειας (μετα τη γεννα) παμε για το επιδομα ΟΑΕΔ (6μηνο) οσες το δικαιουμαστε και μπορουμε..

Prosperous καλα εκανες κ μας τα φρεσκαρες λιγακι τα του ΙΚΑ..

Αν καταλαβα καλα το επιδομα εγκυμοσυνης το παιρνεις πριν γεννησεις; Οταν καταθεσεις δηλ.τα απαραιτητα δικαιολογητικα;; Και μεχρι να γεννησουμε δε μας πληρωνουν κατι αλλο; Αν ειναι ετσι δεν ειναι επιδομα, ο μισθος μας ειναι...

Τελοσπαντων οπως και να λεγεται, το δικαιουμαστε κ θα το παρουμε..

Στην εταιρεια που δουλευω <ευτυχως> θεωρειται αυτονοητο το 6μηνο του ΟΑΕΔ για οσες γεννουν...

Σημερα το μεσημερι δεν κοιμηθηκα μηπως και κοιμηθω σερι το βραδυ για να δουμε.....

Καληνυχτα στα κοιλακια!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!! Τι κανετε??? Παλι ξεκινησε μια πολυ ζεστη μερα...καλα το πηγε χθες και προχθες με την δροσια...γιατι ξαναξεκινησε παλι η ζεστη?????Που θα παει θα δροσισει....βεβαια απλα να δροσισει και οχι να ξεκινησει το κρυο κανονικα γιατι αντε να βαλεις πετρελαιο φετος με ολα αυτα που κανουν....παλι καλα που εχουμε και το τζακι και θα την βγαζουμε στον ενιαιο χωρο με αυτο....μονο στο δωματιο μας και στου μωρου θα εχουμε ανοιχτα τα σωματα για να ειναι ζεστα....ακομα και για το μπανιο θα παρω αεροθερμο, θα το βαζω λιγο πριν κανω τον μπεμπη μπανιο για να ειναι ζεστο και ολα καλα! Διαβαζω που γραφετε για τα επιδοματα εγκυμοσυνης και λοχειας και σκεφτομαι ποσο θα θελα και γω να ειχα την δουλεια μου...οχι για τα επιδοματα κτλ. αλλα επειδη μου εχει ληψει πολυ και σιγουρα μετα και για τα λεφτα! Του αντρα μου του κοβουν συνεχως χρηματα απο τον μισθο και εχουμε μονο αυτον....σκεφτεται να ξεκινησει παλι διαιτησια για να βγαζει κατι τα σαββατοκυριακα να συμπληρωνει τον μισθο που χανει! Και με το μωρο τα εξοδα θα ειναι περισσοτερα οποτε κατι πρεπει να κανουμε...βεβαια ειπα και γω να δω πως θα παει με το μωρο απο θεμα να ξεπεταχτει λιγουλακι και να βρω και γω μια δουλεια....δεν με ενδιαφερει να ειναι πανω στο αντικειμενο μου αλλα εστω και 4ωρο μας σωζει!

Αριστεα, Κυριακη και προσπ σας ευχαριστω για τα μεγεια....οντως ειναι πολυ ωραια τα πραγματα του Ικεα και φθηνα! Αν κοιταξετε και τις ταμπελιτσες του γραφουν τα περισσοτερα (σχεδον ολα) 100% βαμβακι! Ειναι σημαντικο! Μονο να φανταστειτε οτι σε ολα τα μαγαζια ακομα και στο ιντερνετ τους υπνοσακους τους εχουν απο 30 ευρω και πανω κι εκει εχουν απο 15 ευρω...μιση τιμη και χωρις εκπτωσεις! Απλα να προσεξετε τα σεντονια με το λαστιχο, να κοιτατε πριν παρετε τις διαστασεις τους γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μικρα οπως και τα στρωματα για τις κουνιες...μαλλον τα σεντονια κανουν μονο για τα δικα τους στρωματα! Αυτο ψαξτε το δεν γνωριζω απλα τα ειδα μικρα και το φανταστηκα! Οι κουβερτες του ειναι απιστευτες οπως και τα φωτιστικα και τα επιπλακια.....

Ο μπεμπης το βραδυ με αφησε να κοιμηθω....πρωτοφανες! Μου εκανε εντυπωση που σηκωθηκα μονο μια φορα για τουαλετα....δεν παω παρα πολυ συχνα οπως στις αρχες και μου κανει εντυπωση....εσεις πατε συχνα???

Prosperous καλα εκανες κ μας τα φρεσκαρες λιγακι τα του ΙΚΑ..

Αν καταλαβα καλα το επιδομα εγκυμοσυνης το παιρνεις πριν γεννησεις; Οταν καταθεσεις δηλ.τα απαραιτητα δικαιολογητικα;; Και μεχρι να γεννησουμε δε μας πληρωνουν κατι αλλο; Αν ειναι ετσι δεν ειναι επιδομα, ο μισθος μας ειναι...

Τελοσπαντων οπως και να λεγεται, το δικαιουμαστε κ θα το παρουμε..

Στην εταιρεια που δουλευω <ευτυχως> θεωρειται αυτονοητο το 6μηνο του ΟΑΕΔ για οσες γεννουν...

Σημερα το μεσημερι δεν κοιμηθηκα μηπως και κοιμηθω σερι το βραδυ για να δουμε.....

Καληνυχτα στα κοιλακια!!!!!!!!

Καλημερα

ΑΚΡΙΒΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΣ (ας πουμε καθως δεν παιρνουν ολοι μισθο 1000 ευρω..σε καποιες περιπτωσεις μισθωτων που δουλευουν part time ειναι σχεδον τα διπλασια κατ ουσια)

πληρωνομαστε το επιδομα κυοφοριας πριν τη γεννα και αφου γεννησουμε με τα σχετικα δικαιολογητικα (τα ιδια με της κυοφοριας συν τη βεβαιωση απο το μαιευτηριο για την ακριβη ημερα τοκετου και τη ληξιαρχικη πραξη γεννησης) τοτε πληρωνομαστε και τα λοιπα.. μαλιστα οσες κανουν καισαρικη παιρνουν η 200 ή300 ευρω παραπανω συν οτι αν το παιδι ασφαλιστει στη μητερα (η οποια ειναι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ) μπαινει στο ποσο ενα 10% επιπλεον.. αυτα ισχυαν οταν γεννησα τη κορη μου.. δεν πιστευω οτι κατι εχει αλλαξει ουσιαστικα μεχρι τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...