Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κι εγώ δόντια νόμιζα ότι ήταν αλλά μου είπε ο παιδίατρος ότι τα σάλια απόα δόντια είναι πολύ αργότερα και πράγματι ο Γιώργος μου έβγαλε το πρώτο δοντάκι 8 μηνών. Ντίνα ούτως ή άλλως έλεγα ότι θα τον θήλαζα για περίπου 1 χρόνο και προετοιμαζόμουν για αποθηλασμό. Απλά έγινε πιο άμεσα γιατί ο γυναικολόγος μου μίλησε για κίνδυνο αποβολής με το θηλασμό επειδή είχα έντονες συσπάσεις. Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί δεν ήμουν και διατεθειμένη να θηλάζω όντας έγκυος, ούτε να θηλάζω και τους δύο μαζί τώρα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό. Ήδη το ένα κάθε φορά και μου τρώει πολύ χρόνο και ενέργεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε καταλαβαινω απολυτα, μην το συζητας καθολου!!! Αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα! Ενιωθες δηλ.τοσο εντονες τις συσπασεις?? :o

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Έτσι κατάλαβα την εγκυμοσύνη. Πήγα με τον άντρα μου Σάββατο βράδυ σε νοσοκομείο γιατί πονούσα πολύ και δεν καταλάβαινα γιατί. Κάνω υπέρηχο, φαίνεται εγκυμοσύνη και μείναμε και οι δύο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά χωρίς προβλήματα και γέννησα τελειόμηνο μωράκι. Έχει κάποια άλλη κοπέλα εμπειρία από θηλασμό σε εγκυμοσύνη ή θηλασμό σε δύο παιδιά παράλληλα; Πολύ θα με ενδιέφερε η εμπειρία της.

Διαφημίσεις

Γεια σου caramello. Κι εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου. Από ανάπτυξη πως τα πάνε τα μπεμπάκια σας. Εμένα 3 μηνών που τον πήγα παιδίατρο ήταν 5.600 κιλά και 64 πόντους. Από ύπνο; Κοιμούνται βράδυ συνεχόμενα;

Ντίνα μου να το χαίρεσαι το μανάρι σου. Τεράστιος!!! Εμένα έχει αρχίσει και κοιμάται το βράδυ συνεχόμενα 8 - 9 ώρες, συνήθως τον ξυπνάω εγώ περίπου 7.30 το πρωί να φάει και συνεχίζει ύπνο περίπου μέχρι 11 - 12 το πρωί. Ο παιδίατρος μου είπε να μην τον ξυπνάω αλλά μετά από τόσες ώρες ύπνου τον έχω έννοια. Ξέρει καμία από τις κοπέλες που θηλάζουν αν πρέπει να βγάζω γάλα με το θήλαστρο ενδιάμεσα το βράδυ; Τώρα τον ταίζω το πρωί και μετά βγάζω γάλα αλλά φοβάμαι ότι είναι πολλές οι ώρες που είναι το στήθος γεμάτο χωρίς να τρώει και μήπως μει'ωνεται έτσι η παραγωγή.

Γιωτα εγω δε βγαζω με το θηλαστρο το βραδυ γιατι σπανια το παμε σερι.Αχ πολλες ωρες υπνου! ζηλευω! Εμεις ειμαστε κατι παραπανω απο 6500.Τους ποντους παντα τους ξεχναω! Θα το δω και θα σας πω! ξεμυαλισμενη μανα! χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Caramello πραγματικά είναι πολύ σημαντικός ο βραδινός ύπνος. Ο μεγάλος από 45 ημερών είχε κόψει το βραδινό ξύπνημα μέχρι και τώρα που πλησιάζει 2 χρονών. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα. Πάντως από τη μικρή εμπειρία μου βλέπω ότι το παιδί ειδικά τον 1ο χρόνο δεν κοιμάται ή γκρινιάζει μόνο όταν έχει κάποιο πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Οταν εχει καποιο προβλημα η οταν εχει μπερδεψει τη μερα με τη νυχτα!:P

Ευτυχως ποτε ως τωρα δε μου το εκανε.Η μικρουλα μας ειχε πολυ εντονους κολικους και δε καθοταν πουθενα μεχρι πριν λιγες μερες...Ειχα κουραστει παρα πολυ γιατι ημουν και μονη,καθε μερα ηταν ενας μαραθωνιος.Τωρα ειναι πιο ηρεμη και καθεται στο καροτσακι εχει λιγοτερα νευρα και μπορω πια να καταλαβω τις αναγκες της.Πριν ηταν αδυνατον...περασαμε δυσκολα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μπράβο caramello! Μετά από τόση δυσκολία πρέπει να νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση που η μικρή σου αρχίζει να ηρεμεί. Ξέρεις τι πιστεύω; Δεν είναι τυχαίο αυτό. Προφανώς κάτι κάνεις καλά και αρχίζει να αποδίδει. Γενικά το πιστεύω αυτό στη ζωή μου. Πέρα από πόνους και ενοχλήσεις, νομίζω ότι ένα μωρό είναι πολύ πιο ήρεμο όταν νιώθει ασφάλεια... Βλέπω κι εγώ ότι όσο αρχίζω και καταλαβαίνω το μωρό μου και ανταποκρίνομαι στιε ανάγκες του τόσο λιγότερο κλαίει και χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!!!

Ειχε πολλους κολικους μωρε το καημενο και τωρα που υποχωρησαν αρχισε να ηρεμει...Ηταν πολυ δυσκολα..μπορει να εκλαιγε και οοοολη μερα να την ειχαμε αγκαλια εναλλαξ να μη κοιμοταν σχεδον καθολου και το βραδυ να κοιμοταν απο εξαντληση πια...Για λυπηση εντελως....Εκλαιγα κι εγω μαζι...Ευτυχως ειχα τις γιαγιαδες στην αρχη.Παρ ολα αυτα ημουν κουρελι...

Ετσι ειναι οταν προλαβαινεις πριν πεινασει πολυ η πριν νυσταξει να μη χρειαστει να στο ζητησει με κλαμα ειναι πολυ πιο ηρεμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σας μανούλες και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!! Γέννησα το δεύτερο αγοράκι στις 21/11. Το πρώτο στις 24/3 γίνεται 2 χρονών. έχουν 20 μήνες διαφορά. Σας παρακολουθούσα κατά διαστήματα και με βοηθούσατε πολύ σε απορίες που είχα ή και κάποιες φορές μου κρατούσατε παρέα και με κάνατε να γελάω αλλά δεν είχα αποφασίσει να σας γράψω. Γράφω τώρα γιατί θεώρησα ότι έπρεπε επιτέλους να συστηθώ και να πω ευχαριστώ για τους τόσους μήνες συντροφιάς που μου κρατάγατε χωρίς να το ξέρετε!

Giotav καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Έχουμε γεννήσει την ίδια μέρα!! Η μπέμπα μου είναι το τρίτο μου παιδί. Έχω μια κόρη 19 και ένα γιο 13.

NQt5p2.png

Γεια σου Σοφία. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Συνομήλικα λοιπόν τα μωράκια μας ε; Δεν πιστεύω να γεννούσαμε και στο ίδιο μαιευτήριο. Εγώ ΜΗΤΕΡΑ στις 10 το βράδυ. Αν με άκουγε ο άντρας μου θα αυτοκτονούσε αλλά εγώ πολύ θα ήθελα και τρίτο παιδάκι. Στην οικογένεια μου είμαστε 4 αδέλφια και όλα μου τα αδέλφια έχουν από 4 παιδιά. Το μωρό μου είναι το 14ο εγγόνι. Καταλαβαίνετε τι γίνεται όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...