Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

βασικα τα γαλακτομικα αποφευγω.. αυγο τρωω..η μηλοπιτα εχει λιγο γαλα..αλλα θα δοκιμασω..

το κολυμβητηριο ηταν καλα, ζεστο νερακι.. το μετα (πλυσιμο, ντυσιμο) βαριεμαι αλλα οκ..συνηθεια ειναι..

μετα ειναι και για κατι υυυυυυυυυυυυπνους..αλλα που τετοια τυχη????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ, μπραβο.. θα χαλαρωσες πολυ.. ακολουθεις προγραμμα ή κολυμπας οσο και οποτε θες εσυ ?

... δηλ..εκανες και φουλ εξτρα αποτριχωση ε?? Πολυ προχω.. ;) Ευγε Προσπ..

Οδηγας εσυ? Πας με το αμαξι? Ελπιζω οχι με το ποδηλατο... :tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Aχ, μπραβο.. θα χαλαρωσες πολυ.. ακολουθεις προγραμμα ή κολυμπας οσο και οποτε θες εσυ ?

... δηλ..εκανες και φουλ εξτρα αποτριχωση ε?? Πολυ προχω.. ;) Ευγε Προσπ..

Οδηγας εσυ? Πας με το αμαξι? Ελπιζω οχι με το ποδηλατο... :tongue:

περιεργως (και κακως κακιστα) δεν οδηγω.. και αυτο συμπτωματικα γιατι παντα ειχα στη διαθεση μου ταξι, συγκοινωνιες, σοφερ :tongue::tongue: και ετσι δεν το χα αναγκη.. ομως τωρα πλεον ειναι Must αν και σε περιπτωση που μαθω τα παιδια μου δεν θα τα εβαζα μεσα με οδηγο εμενα..

το κολυμβητηριο ειναι δυο τετραγωνα παρακατω απο το σπιτι μου..περπαταω..5 λεπτα υποθεση ειναι..

και κανω ελευθερα, οπως ξερω οσο θελω.. βεβαια εχει και προγραμμα εκμαθησης κολυμβησης αλλα επειδη ειναι γκρουπ θα ειναι σε ωρες που μετα απο ενα μηνα που θα γυρισω στη δουλεια ισως να μη με βολευει συν οτι δεν θελω δεσμευσεις στο ωραριο μου λογω του μπεμπη..

θα παω και αυριο καποια στιγμη μολις ειναι ταισμενος ο μικρος ωστε να μη χρειασθει να αφηνω γαλα για μια ωρα υποθεση..

κανω μιση ωρα το πολυ για αρχη και πραγματικα γυμναζει ολο το σωμα..

τις μερες που δεν θα πηγαινω κολυμβητηριο θα κανω ποδηλατο ωστε να μην επιβαρυνομαι...

το σκ μαλλον θα παω το Σαββατο στο παιδικο μουσειο τη κορη μιας και εχουν ενα ωραιο θεμα σχετικα με την ζωη κατω απο τη γη (μερμυγκια, σωληνες, μετρο) και τη Κυριακη εχουμε θεατρο απο αναβολη της προηγουμενης εβδομαδας..ελπιζω μονο να μη ξανα αρρωστησει η μικρη..δε λεει..

αυτααααααα.. ο μικρος μολις κοιμηθηκε και θα ξυπνησει σε λιγο απο οτι τον υπολογιζω και η κορη ετοιμαζεται για υπνο.. για να δουμε αποψε πως θα παμε..εκεινη το χει καθιερωσει παλι να ξυπναει καθε βραδυ πεντακοσιες φορες για οτι της κατεβει.. αντε να δουμε ποτε θα ηρεμησει...

Μια χαρα με το κολυμβητηριο.. μπραβο Προσπακι.. και η κορουλα σου ειναι πολυ τυχερη που σε εχει μαμα και την πηγαινεις σε ολα αυτα τα ωραια μερη..

Αχ, κι εγω θελω.. :confused::confused: Ονειρο θερινης νυκτος.. αχ!

(Περνα απο τα Αστερακια να δεις τί φτιαξαμε!!! :rolleyes::rolleyes:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μια χαρα με το κολυμβητηριο.. μπραβο Προσπακι.. και η κορουλα σου ειναι πολυ τυχερη που σε εχει μαμα και την πηγαινεις σε ολα αυτα τα ωραια μερη..

Αχ, κι εγω θελω.. :confused::confused: Ονειρο θερινης νυκτος.. αχ!

(Περνα απο τα Αστερακια να δεις τί φτιαξαμε!!! :rolleyes::rolleyes:)

μολις ξετσουμισει ο μικρος σου να αρχισεις να τον τριγυριζεις σε διαφορα μερη με διαφορα θεματα.. κατ εμε λιγη σημασια εχει αν καταλαβαινει οσο το να δεχεται ερεθισματα.. πιστευω οτι μεγαλωνει την αντιληψη.. για αυτο και εμεις την κορη μας την ειχαμε παντου και παντα μαζι και πιστευω οτι την εχει βοηθησει σημαντικα στον τροπο σκεψης, ομιλιας ισως και συμπεριφορας..

βρε παιδια παραθεστε μου παλι το λινκ γιατι το εχασα το βουρλο!:tongue::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημερούδια! Που ειστε όλες καλε?

Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω ξεκινησει κανονικα τη δουλεια πηγαινω χαλαρα για να δω καποια περιστατικα και περιμενω να συζητησω πως θα φτιαξουμε το προγραμμα η μηπως τελικα παρω το 6μηνο. εχει κανει καμια τα χαρτια της?

ο δικος μου εχει αυξησει κατα πολυ το βραδινο υπνο! γιουπι!!!

dbLDp2.png

Καλημερούδια! Που ειστε όλες καλε?

Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω ξεκινησει κανονικα τη δουλεια πηγαινω χαλαρα για να δω καποια περιστατικα και περιμενω να συζητησω πως θα φτιαξουμε το προγραμμα η μηπως τελικα παρω το 6μηνο. εχει κανει καμια τα χαρτια της?

ο δικος μου εχει αυξησει κατα πολυ το βραδινο υπνο! γιουπι!!!

καλως τη! πω τα πας με την απομακρυνση απο το μωρακι?

βλεπουμε που θα καταληξει η μαζωξη αφου δεν το ξερουν ολα τα κοριτσακια του Νοεμβρη

καλως τη! πω τα πας με την απομακρυνση απο το μωρακι?

τωρα πλεον παιζουμε..μπαλα και σε αυτο το Blog.. ειναι πιο prive

http://cafe-november.forumgreek.com/t2-topic#265

και εδω επισης βεβαια..και βλεπουμε που θα καταληξει η μαζωξη αφου δεν το ξερουν ολα τα κοριτσακια του Νοεμβρη

Δεν την εχω καταλαβει ακομα μαλλον γιατι νιωθω οτι παω για καφε!

Μα λιγο ελειψα και εγιναν αλλαγες!

dbLDp2.png

Κοριτσακια μου οκ! Η εξεταση ειναι καθαρη για το σοβαρο κομματι.Δεν υπαρχει παλλινδρομιση ουρων και σε 3 μηνες θα δουμε πως παει η στενωση που συνηθως φτιαχνει μονη της!

Η μικρη μας λιγο γκρινιαξε μονο οταν της εβαλαν τον καθετηρα και δυσανασχετισε μια δυο φορες αλλα τπτ ιδιαιτερο! Ουφ παει κι αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Αρτεμη εγω εστειλα τον πεθερο μου και μου κατεθεσε τα χαρτια για την αδεια προχτες....!!!

Αληθεια εχει αρχισει καποια να πληρωνεται απο το εξαμηνο;;

Το επιδομα του ΟΑΕΔ το πηρε καμια;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Αρτεμη εγω εστειλα τον πεθερο μου και μου κατεθεσε τα χαρτια για την αδεια προχτες....!!!

Αληθεια εχει αρχισει καποια να πληρωνεται απο το εξαμηνο;;

Το επιδομα του ΟΑΕΔ το πηρε καμια;;

εγω τα εκανα τα χαρτια 18 Γεναρη και ειπαν οτι θελει 3 εβδομαδες για την εγκριση.. συνεπως περιμενω εγω απο μονη μου οτι θα με πληρωσουν την 1 Μαρτη και αναδρομικα για τον Γεναρη

Το πήρε η κουνιάδα μου!! Γέννησε μια βδομάδα πριν απο εμένα!!

Α ναι... θυμαμαι που ελεγες οτι την περιμενατε..

Σου ειπε ποσα πηρε; (για το επιδομα δε λες;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...