Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αρτεμη ετσι ειναι παντα στην αρχη,..τυψεις αποχωρισμου.. θα πας στη δουλεια θα εισαι λιγο αποσυντονισμενη αλλα θα δεις οτι θα δρασει μακροχρονια αγχολυτικα και θα γυρνας με καλυτερη διαθεση στο παιδακι σου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άρτεμη καλη αρχη στη δουλεια... πολυ νωρις... θα σου ειναι δυσκολο με τον αποχωρισμο σιγουρα... το μωρο ποιος θα το προσεχει? Θα λειπεις πολλες ωρες?

Αριστεα ειναι σαν κοκκινα σπυρακια με λιγο πυον μεσα? ή ξεφλουδιζεται?

Γιατι κι εμεις ειχαμε στην αρχη τετοια κοκκινα σπυρακια και περασαν μονα τους μονο κομπρεσες με χαμομηλι εκανα.

Εμενα μου την εχει δωσει η νινιδα εκει που λεω ξεμπερδεψαμε τσουπ παλι την αλλη μερα ξαναφουντωνει και ειναι και στο μετωπο μεχρι τα φρυδια, μυριζει κιολας.... να δουμε ποτε θα μας φυγει. Εχω αλλαξει και ενα καρο σαμπουαν μην ειναι απο αυτα πιο εντονο το φαινομενο αλλα προκοπη δεν ειδα. Αληθεια εσεις με τι σαμπουαν τα λουζετε? χρησιμοποιειτε καθε μερα??

Και μεις εχουμε νινιδα ρε γαμωτο. πιστευω ομως οτι θακανει το κυκλοτης κα θα φυγει μονο λιγο λαδι βαζω οταν το θυμαμαι

dbLDp2.png

Αρτεμη ετσι ειναι παντα στην αρχη,..τυψεις αποχωρισμου.. θα πας στη δουλεια θα εισαι λιγο αποσυντονισμενη αλλα θα δεις οτι θα δρασει μακροχρονια αγχολυτικα και θα γυρνας με καλυτερη διαθεση στο παιδακι σου..

Ετσι πιστευω και εγω! Ευτυχως που μου αρεσει και η δουλεια μου ! και συ τον αλλο μηνα πας ε?

dbLDp2.png

Αριστεα ειναι σαν κοκκινα σπυρακια με λιγο πυον μεσα? ή ξεφλουδιζεται?

Γιατι κι εμεις ειχαμε στην αρχη τετοια κοκκινα σπυρακια και περασαν μονα τους μονο κομπρεσες με χαμομηλι εκανα.

Εμενα μου την εχει δωσει η νινιδα εκει που λεω ξεμπερδεψαμε τσουπ παλι την αλλη μερα ξαναφουντωνει και ειναι και στο μετωπο μεχρι τα φρυδια, μυριζει κιολας.... να δουμε ποτε θα μας φυγει. Εχω αλλαξει και ενα καρο σαμπουαν μην ειναι απο αυτα πιο εντονο το φαινομενο αλλα προκοπη δεν ειδα. Αληθεια εσεις με τι σαμπουαν τα λουζετε? χρησιμοποιειτε καθε μερα??

Καλημερα Δημητρα!

Οχι δεν εχει σπυρακια.. ειναι κοκκινιλες ξηρες... της βαζω την κρεμα της frezyderm για την ατοπικη δερματιτιδα.. αλλα εχω ακουσει οτι η κεραλοιφη κανει πολυ καλη δουλεια..

Οσο για τη νινιδα μιλαμε μου εχουν σπασει τα νευρα.. Πανω απο μηνα ειναι που εχει.

Στην αρχη της εβαζα ελαιολαδο..

Εχω παρει το λαδι της frezyderm αλλα δε βλεπω τρελη διαφορα..

Τελικα καταλαβαινω οτι θα πρεπει να κανει τον κυκλο του και να φυγει μονο του.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα Δημητρα!

Οχι δεν εχει σπυρακια.. ειναι κοκκινιλες ξηρες... της βαζω την κρεμα της frezyderm για την ατοπικη δερματιτιδα.. αλλα εχω ακουσει οτι η κεραλοιφη κανει πολυ καλη δουλεια..

Οσο για τη νινιδα μιλαμε μου εχουν σπασει τα νευρα.. Πανω απο μηνα ειναι που εχει.

Στην αρχη της εβαζα ελαιολαδο..

Εχω παρει το λαδι της frezyderm αλλα δε βλεπω τρελη διαφορα..

Τελικα καταλαβαινω οτι θα πρεπει να κανει τον κυκλο του και να φυγει μονο του.

Μια απο τα ίδια κι εγω με το λάδι της frezyderm δεν ειδα τίποτα περισσότερο απο το λαδάκι και την κηραλοιφη που χρησιμοποιώ όποτε κάνω υπομονή να κάνει τον κύκλο!! Ο παιδίατρος μου είπε πάντως πως λόγω αυτών των δέρματικων που εχει ο μπεμπης μάλλον θα εχει γενικά στη ζωή του προβληματική επιδερμίδα με κορύφωση φυσικά στην εφηβεία... Για να δουμε

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Προσπ να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!

Ρε συ Καραμελακι τι τραβας? μα ολα τα εχεις κοψει πια τι θα τρως ????

Αριστεα δερματιτιδα ειναι σαν τη ξηροδερμια?

Εγω σημερα παω πρωτη μερα δουλεια. Πως θα το αποχωριστω το ζουζουνι μου???

Αρτεμης καλη αρχη στην δουλεια.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ο παιδίατρος μου είπε πάντως πως λόγω αυτών των δέρματικων που εχει ο μπεμπης μάλλον θα εχει γενικά στη ζωή του προβληματική επιδερμίδα με κορύφωση φυσικά στην εφηβεία... Για να δουμε

:(:(:(

Ναι ρε γμτ κ γω αυτο σκεφτομαι... κ δεν ειναι ωραιο να ειναι παιδια 15 ετων με ακμες κ σπυρακια....:(:(

Ηθελα να ηξερα απο που κληρονόμησε αυτο το ευαισθητο δερματακι.....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα!Σχεδον καλησπερα μαλλον!

Εχω δικτυωθει καπως εστειλα και στο καφε που μου ειπατε , μου απαντησαν και διαβαζω παρα πολλες περιπτωσεις με αιματακι που τραβανε τα ιδια ομως τις ενθαρρυναν για αποκλειστικο θηλασμο και οχι για διακοπη.Με ξαναπηρε η παιδιατρος ειπε αν θελω να παω στον αλλεργιολογο α μας δει και να προτεινει καποιες εξετασεις αλλα ειναι στη Λεμεσο,μια ωρα απο δω σιγα μη τρεχω το μωρο και να με πιασει κοτσο μετα αυτος να μου λεει να κοψω.Θα πω ψεμματα κοριτσια οτι παμε καλα και δε ξαναειδα αιμα για να κερδισω χρονο και να το ψαξω αλλιως.Υποτιθεται οτι εκοψα τα δημητριακα απο σημερα.Πηγα σουπερμαρκετ και πηρα κατι αλευρια βιολογικα που δεν εχουν γλουτενη.και κοτοπουλο πατατα μηλο και ψωμι-κεικ δικο μου.Αυτα...

Προσπερ καλα μηνογεννεθλιααα!!!

Σας ευχαριστω τοσο πολυ για τη συμπαρασταση...

Στην αρχη ειχαμε κι εμεις δερματικα..περασανε μονα τους...

Αρτεμη καλη αρχη!!!

Κι εμεις ιανουαριο ριξαμε εναν απιστευτο καυγα,....σας ειχα πει...αρα δε φταιγαμε εμεις! Ο μηνας εφταιγε! χαχαααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

α ναι!!

και καλο μηνα κιολας!! επιτελους τη Κυριακη ανοιγει το Τριωδιο!!!

επιπλεον σημερα κλεισαμε 3 μηνες.. ολεεεεε!!

Kαλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα!!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλιαααααα Προσπακιιι...

573311qknfhej4hx.gif

.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου, παντα να ειναι υγιη κι ευτυχισμενα....

Εγω σημερα παω πρωτη μερα δουλεια. Πως θα το αποχωριστω το ζουζουνι μου???

Καλη αρχη Αρτεμη στη δουλιτσα...

Αληθεια εσεις με τι σαμπουαν τα λουζετε? χρησιμοποιειτε καθε μερα??

Εγω αυτα χρησιμοποιω.. http://www.weleda.gr/catalogue/CALENDULA_WASCHLOTION_SHAMPOO/300/4/182/166

http://www.weleda.gr/catalogue/BABYCREME/296/4/182/166

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Εγω χρησιμοποιω της mustela ενα δειγμα που μου ειχαν δωσει.Χρησιμοπιω λιγο, μερα παρα μερα.Μυριζει ωραια και θελει λιγο κανει αρκετο αφρο. Δε προλαβαινω να τη λουσω καλα γιατι αν δε κλαιει ηδη μολις της βρεξω το κεφαλι αρχιζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοιταξτε και εδω για μπουμπουνιερες.. εχει απο ολα βεβαια.. μανουλες που δειχνουν τη δουλεια τους...

http://www.facebook.com/greekmotherswork

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.325236824181569.73668.100000857626304&type=3

..ωραιες δεν ειναι ρε? ποσο να κανουν??

Εγω χρησιμοποιω της mustela ενα δειγμα που μου ειχαν δωσει.Χρησιμοπιω λιγο, μερα παρα μερα.Μυριζει ωραια και θελει λιγο κανει αρκετο αφρο. Δε προλαβαινω να τη λουσω καλα γιατι αν δε κλαιει ηδη μολις της βρεξω το κεφαλι αρχιζει...

Ο γιος μου εκλαιγε τελευταια στο μπανιο.. μεχρι που σκεφτηκα μπορει οτι να του τη σπαει που μουσκευουμε το κεφαλι του.. οποτε απο τοτε που κανουμε το σωμα πρωτα και τελευταιο το κεφαλι δεν κλαιει.. για δοκιμασε το..

Ετσι πιστευω και εγω! Ευτυχως που μου αρεσει και η δουλεια μου ! και συ τον αλλο μηνα πας ε?

ναι αλλα ειμαι πιο ανετη σε σχεση με το πρωτο παιδι και θα λειπω για αρχη μονο 4 ωρες συνολο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...