Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας φουσκοκοιλίτσες!!

Τι αποπνυκτική ατμόσφαιρα η σημερινή... πολλή υγρασία... Φανταστείτε να είχε και καύσωνα με τέτοια υγρασία....:shock:

Εγώ είμαι αρκετά χαλαρά αυτές τις μέρες, προσπαθώ να μην κάνω και πολλά και κουράζομαι. Σήμερα βγήκα για κάτι μικρά ψώνια, μανάβη, φούρνο και τράπεζα, και γύρισα σπίτι και ήταν λες και είχα κάνει 10 ώρες διάδρομο....!! :shock::shock:

Είμαι και μόνη αυτό το διάστημα, λείπει ο άντρας μου εκτός Αθήνας με τη δουλειά, και προσπαθώ να κάνω πράγματα που να με ευχαριστούν, όπως να διαβάζω και κυρίως να ψάχνω πραγματάκια για το μωρό από το ίντερνετ.!!! Εμείς όλα όσα έχουμε παραγγείλει, κούνια, αλλαξιέρα, καλαθούνα, κάθισμα αυτοκινήτου και προίκα, θα τα έχουμε στο σπίτι περίπου στα μισά του Σεπτέμβρη. Περίπου τότε θα πάω να πάρω και τα ρουχαλάκια του μωρού για να αρχίσει το πλύσιμο! Στα μισά του μήνα θα πρέπει να έχω καταλήξει και για την κουρτίνα και από όσο ακούω από εσάς, έχουν να γίνουν τα νεύρα μου.... Απαράδεκτοι είναι πάντως με τέτοιες τιμές.... Έλεος δηλαδή... Ελπίζουμε με το βάψιμο του δωματίου να έχουμε τελειώσει το πρώτο 10ημερο του Σεπτέμβρη.. Δηλαδή, από εδώ και πέρα αρχίζουν πιο εντατικές ετοιμασίες!!

Από κουβερτούλες, πόσες χρειάζονται; Είχα παραγγείλει και το πάπλωμα της σειράς, αλλά άλλαξα γνώμη και λέω να μην το πάρω. Αφήστε που είναι τόσα χρήματα... Αν τελικά δεν είναι να χρησιμοποιηθεί, ας πάρω κάτι άλλο πιο χρήσιμο.

Εγώ σήμερα έχω ψαράκι στο φούρνο με πατάτες και ανυπομονώ να φάω!!! Πάω να τελειώσω με κάτι δουλίτσες πρώτα!

Καλό μεσημέρι και φιλάκια στα κοιλουμπάκια σας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλίτσες !!

Πήγα για την καμπύλη σήμερα!! Δεν τα καταφερα, το έβγαλα το υγρό!! Γενικός κάνω ακόμα έναν εμετό την ημέρα !! Αλλά αυτό παρά ήταν σήμερα!! Δεν νομίζω να τα καταφέρω!!

mp1979woman εγώ της κουρτίνες μου της πήρα απο την λαική αλλά μένω Ρόδο , δεν μπορώ να σε βοηθήσω!!

marialena1 , ποια καμπύλη έκανες? :P συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!

έχω κάτι πόνους σαν νευρόπονους αριστερά , τους έχει καμία??

Ντινα μου και εσύ , μην τσατίζεσαι με κανέναν , την πάρτη μας και τα μπεμπακια μας!!

kyriak_ μια χαρά έχεις βάλει πρόγραμμα και εγώ θέλω!! Είπα να ξεκινήσω το δεύτερο δωμάτιο απο αυριο, γιατι το είχαμε σαν αποθήκη και είναι χάλια!:(

ΠρΟσπ χίλια ευχαριστω για αυτά που μας γράφεις!! Μ' αρέσει τόσο πολύ ο τρόπος που τα γράφεις , που κάθε φορά που βλέπω μνμ σου χαμογελάω!!!

Πάω δουλειά θα τα πούμε!! Το στομάχι μου είναι ακόμα χάλια απο αυτο το υγρό!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!Είμαι και στο Parents,για όσες με έχουν ''πετύχει'' εκεί :D Περιμένω διδυμάκια μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.Ο γιατρός μου έχει μιλήσει για την πιθανότητα πρόωρου τοκετού,που είναι σύνηθες φαινόμενο στις δίδυμες/πολύδυμες κυήσεις.Εύχομαι όποια στιγμή και αν αποφασίσουν να μας έρθουν τα παιδάκια μας,να είναι υγιή.Η πολύμηνη παραμονή στην θερμοκοιτίδα με τρομάζει.Μακάρι να μην περάσουμε καθόλου από εκεί.Ένα μίνι ιστορικό της εγκυμοσύνης μου είναι ότι έμεινα φυσιολογικά έγκυος στα δίδυμα,όταν η κόρη μου ήταν 8 μηνών και μετά από δίμηνη προσπάθεια.Θέλαμε γρήγορα δεύτερο παιδάκι για να είναι κοντά ηλικιακά με την μικρή μας.Τελικά,θα αποκτήσουμε δύο :) Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα μια αποκόλληση,με αποτέλεσμα να μείνω για δύο μήνες σε πλήρη ακινησία.Ίσως αυτό να ήταν το χειρότερο σημείο της εγκυμοσύνης γιατί παράλληλα είχα εμετούς και ζαλάδες.Τέλος καλό,όλα καλά όμως!Τώρα απλά προσέχω πάρα πολύ να μην κουράζομαι και να μην σηκώνω βάρη.Η κόρη μου είναι σχεδόν 15 μηνών.

Καλή λευτερία σε όλες μας!Ελπίζω να τα λέμε συχνά γιατι μάλλον θα έχουμε παράλληλα τις ίδιες απορίες,αφού γεννάμε την ίδια περίοδο.Καλό υπόλοιπο να έχουμε ;)

Snowflake, προσπάθησε να ηρεμήσεις μετά από αυτή την ταλαιπωρία και μην το σκέφτεσαι άλλο.. Εφόσον γενικά ανακατεύεσαι, είναι λογικό που σε πείραξε η γλυκόζη. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο..! Μην στεναχωριέσαι, κοίτα μονάχα να είσαι ήρεμη!

Πώς ακριβώς νιώθεις αυτούς τους πόνους και σε ποιό σημείο; Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι ανησυχητικό..

Bee_2 καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! :-) Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τα μωράκια σου!!! Αχ τι καλά, διδυμάκια! Κι αυτές τις μέρες έλεγα ότι στο δικό μας το καφέ δεν είχαμε διδυμομανούλα!! Με το καλό και όλα καλά να πηγαίνουν, σου εύχομαι! Ο,τι θέλεις θα το συζητάμε! Είμαστε μια πολύ ευχάριστη παρέα! Τα μωράκια σου τι φύλο έχουν;;;

Φιλάκια πολλααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το φύλο το κρατάμε για έκπληξη μέχρι τον τοκετό.Για να μην γίνει πανζουρλισμός από γιαγιάδες-παππούδες.Αλλά και γιατι στην πρώτη εγκυμοσύνη κάναμε το ίδιο και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!Δεν έχει και μεγάλη σημασία το φύλο :) Ρουχαλάκια έχουμε και για τα δύο φύλα,από την κόρη μου και τον ανηψιό μου.Το πρώτο τρίμηνο θα τα έχω δίπλα μου,σε μια κούνια και θα φτιάξουμε αργότερα το δωματιάκι τους ;)

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία αυτή η έκπληξη!! Ξέρω αρκετά ζευγάρια που επιλέγουν να μην μάθουν από πριν το φύλο. Σημασία έχει να είναι γερά και να έρθουν με το καλό στον κόσμο! Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία! Όσο για τα πράγματά τους, τόσα χρώματα υπάρχουν που μπορούν να βάλουν και τα δύο φύλα, δεν είναι μόνο το ροζ και το σιέλ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλες!

Bee_2 καλώς ήρθες και με το καλό τα διδυμάκια! Εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήθελα να δω το φύλο και το μάθαμε στη γέννα. Τώρα όμως ήθελα να ξέρω-όχι ότι είχα και κάποια προτίμηση αφού έχω και κορίτσι και αγόρι! :P

Snowflake στα αριστερά χαμηλά είναι το έντερο. Μήπως αυτό είναι που σε ενοχλεί? Κουράγιο με τους εμετούς,ελπίζω να σταματήσει ακόμη και αυτός ο ένας σύντομα!

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά σήμερα, αλλά από ό,τι βλέπω δεν είμαι και η μόνη. Είμαι μες στα νεύρα και αυτό κυρίως γιατί έχω αρχίσει και έχω συσπάσεις πιο τακτικά και μάλιστα κάποιες πονάνε κιόλας σε καθημερινή βάση:-(:-(. Εκεί που κάθομαι ήρεμη...τσουπ! έρχεται η σύσπαση...απρόσκλητη!!!! Αύριο θα πάω στη γιατρό-ελπίζω να μη μου πει τίποτε δυσάρεστο-θα σκάσω!!! Προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι γιατί όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ νευριάζω!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x Εν τω μεταξύ έχω αρχίσει και βλέπω όνειρα (ότι γεννάω πρόωρα) και γενικά αυτές οι μέρες δεν είναι και τόσο καλές. Τέλος πάντων, θα περάσουν...δε θα περάσουν?

Όσο για τις κουρτίνες, μεγάλη ποικιλία εχει στη λαϊκή του Χαλανδρίου και μάλιστα παραγγέλνεις τα μέτρα και στις ράβουν κιόλας αν θες. Εγώ νομίζω ότι παρόλα αυτά που λένε για μεγάλες εκπτώσεις δεν ισχύει παντού. Πάλι θέλει ψάξιμο και τρέξιμο. Dina τα site είναι πολύ βοηθητικά και με καλές τιμές! Ματίνα νομίζω αν το ψάξεις και μέσω διαδικτύου θα βρεις καλύτερες τιμές από τα μαγαζιά.

Δες και αυτό να πάρεις ιδέες, αλλά νομίζω δεν έχει τόσο καλές τιμές-έχει ωραία σχέδια όμως!!

www.vagenas.eu/paidiko-domatio/paidikeskourtines.html?gclid=CO2frIPN-aoCFc3wzAodb2tF2g

Δες και αυτό

http://e-casa.gr/2010/el/component/virtuemart/detail/15--/yagendoo_VaMazing_1/596--soleil----.html?sef=hcfp

Σας χαιρετώ!!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Βέβαια,το φύλο δεν έχει καμία σημασία.Προς το παρόν πήραμε μια κούνια από ΙΚΕΑ,λευκή και ουδέτερη.Πολύ πρακτικές αυτές οι κούνιες κορίτσια!Μια τέτοια έχει η κόρη μου και πραγματικά έχει βγάλει τα λεφτά της.

annpan οι συσπάσεις μπορεί να οφείλονται σε κούραση ή σε άγχος.Αλλά θα στα πει και ο γυναικολόγος σου.Εύχομαι να είναι όλα καλά,και με το καλό ;)

annpan.. υπομονη και τουλαχιστον αυριο που θα πας στο γιατρο σου θα αξιολογησει την κατασταση σου.. ωστοσο εισα εβδομαδα που οι συσπασεις ιεναι πιο συχνες.. και εγω επισης εχω, δεν πονουν ευτυχως αλλα εχω πετρωματα.. συν οτι πλεον αρχιζω να μη μπορω να σηκωνω τη μικρη παροτι ειναι μολις 11 κιλα μινιατουρα και αλλα βαρη..

snowflake ευχαριστω για τα καλα σου λογια :oops:, νευροπονους εχω εγω στα δεξια στο στηθος ισως απο το βαρος του στηθους, απο την πλατη.. τωρα που τα μωρα μεγαλωνουν εχει αλλαξει η θεση στο εντερο και πιεζονται τα λοιπα οργανα συνεπως ειναι αναμενομενες οι ενοχλησεις..

bee_2 καλως ορισες και ελπιζουμε να εχεις το δυνατον τελειομηνη κυηση και τα μικρα σου να βγουν με ευκολια και προπαντων υγιη..

σχετικα παλι με το θηλασμο.. εχει δικιο η Πατσουρου αλλα και παλι εχει σχεση με τη ποσοτητα που παραγει η μητερα, με το ποσο θηλαζει το μωρο και με την προσαρμογη του στηθους.. εμενα δηλαδη το εναλλαξ καθε 10-15 λεπτα με βοηθησε οταν κατεβηκε το γαλα αρκετα για την αποσυμφορηση..το να θηλαζω μονο απο το ενα στηθος σε καθε γευμα το εφαρμοσα αργοτερα που η παραγωγη ειχε ρυθμιστει και δεν ειχα συμφορησεις..

καποια πραγματα μπορει να εχουν μια θεωρια αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη με πειραματισμους μονο η καθε μητερα μπορει να κατανοησει τις απαιτησεις του σωματος της σε σχεση και με τις αναγκες του μωρου της.. αλλα ειναι πιο λαιμαργα, αλλα πιο λιγοφαγα..

εμενα καποτε η Αγλαια στην ενοτητα θηλασμου μου ελεγε πως συμφωνα με τα λεγομενα μου ειχα γαλα να ταισω μια γειτονια :tongue: χαχα!!

μου αρεσει που εχει μεγαλωσει η παρεα μας..ολα με το καλο!!! και προσοχη πλεον γιατι ειναι κρισιμο τριμηνο και εδω οι υπερβολες δεν συγχωρουνται..

και μη λετε αλλο για κιλα.. ειμαι ηδη 73 απο τα 60 που ξεκινησα.. ντροπη μου αλλα αποκλειεται να κλεισω το στομα μου και να μην τρωω..αντιθετα εχει αυξηθει η ορεξη μου..περαστικα μου..

Annpan, αύριο που θα πας στο γιατρό σου θα συζητήσετε για τις συσπάσεις και θα το αξιολογήσετε. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη και να μην κουράζεσαι (τουλάχιστον όσο αυτό γίνεται).

Εγώ έχω μπερδευτεί με τις συσπάσεις... Δεν μπορώ να καταλάβω πότε είναι συσπάσεις και πότε το μωρό. :confused::confused: Ειλικρινά, είμαι τελείως μπερδεμένη. Αυτές τις μέρες έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά με πετρώματα περίπου 4-5 (και 6 καμιά φορά) μέσα στη μέρα. Άλλες φορές, κάτω από αυτό το πέτρωμα της κοιλιάς νιώθω το μωρό και ότι κινείται. Άλλες φορές, παίρνει η κοιλιά μου ένα ακανονίστο σχήμα και μένει έτσι για λίγα δευτερόλεπτα ή περίπου ένα λεπτό. Συνήθως, όταν ξεκινάνε, νιώθω αρχικά ένα σφίξιμο και μετά σκληραίνει η κοιλιά. Τα σημεία στα οποία συμβαίνει αυτό είναι δεξιά ή αριστερά από τον ομφαλό και κάποιες φορές και από πάνω. Καμία φορά χαμηλά και καμία φορά όλη η κοιλιά. Πόνο δεν έχω αισθανθεί και τα διαστήματα θα έλεγα ότι είναι ακανόνιστα. Ωστόσο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι συσπάσεις ή αν είναι το μωρό που πηγαίνει σε εκείνο το σημείο και γίνεται απλά πιο έντονο το σημείο αυτό. Είναι εξογκώματα, που άλλοτε ξεκινάνε με ένα ελαφρύ σφίξιμο και άλλες φορές χωρίς. Εσείς τι λέτε..;;;; :confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Άλλες φορές, κάτω από αυτό το πέτρωμα της κοιλιάς νιώθω το μωρό και ότι κινείται.

Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει εκείνη τη στιγμή,νομίζω πως στην παραπάνω περίπτωση είναι όντως συσπάσεις
Άλλες φορές, παίρνει η κοιλιά μου ένα ακανονίστο σχήμα και μένει έτσι για λίγα δευτερόλεπτα ή περίπου ένα λεπτό. Συνήθως, όταν ξεκινάνε, νιώθω αρχικά ένα σφίξιμο και μετά σκληραίνει η κοιλιά. Τα σημεία στα οποία συμβαίνει αυτό είναι δεξιά ή αριστερά από τον ομφαλό και κάποιες φορές και από πάνω. Καμία φορά χαμηλά και καμία φορά όλη η κοιλιά. Πόνο δεν έχω αισθανθεί και τα διαστήματα θα έλεγα ότι είναι ακανόνιστα.

Εδώ μάλλον πρόκειται για κινήσεις του μωρού.Εμένα η κοιλιά μου,εκτός από τεράστια,έχει και δεκάδες όγκους κατά τη διάρκεια της ημέρας.Εδώ πιστεύω ότι κολλάει το ...''Ο Όλυμπος κι ο Κίσσαβος,τα δύο βουνά μαλώναν'' :D:tongue:

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!

Κατ'αρχας...... bee_2 να σε καλοσορισω στην παρεα μας!!! Να εχεις ενα καλο υπολοιπο στην εγκυμοσυνη σου ευχομαι και με το καλο να παρεις αγκαλια τα μωρα σου!!!

Τι καλα.. τα πρωτα διδυμα του καφε μας!!!!!!

Ματινα σημερα ειχα παει στο ΙΚΕΑ και ειχε πολλα υφασματα για παιδικο δωματιο, με πολυ λογικες τιμες, βεβαια δεν ηταν ετοιμες κουτινες, θελουν κ το ραψιμο τους...

Παντως πιστευω οτι αν κανεις μια βολτα απο Αθηνα κατι θα βρεις.. Οι προσφορες+εκπτωσεις συνεχιζονται!!

Και μενα το βραδυ με ξυπναει η μπεμπα και μετα δε με παιρνει ο υπνος ευκολα!!! Αρχισαμε απο τωρα τα ξενυχτια χαχαχα!!!!!

Snowflake πραγματικα σε καταλαβαινω μ'αυτη την αηδια τη γλυκοζη, οσο τη θυμαμαι μου ερχεται αναγουλα, αλλα εσυ δεν αντεξες κ το εβγαλες ε; Δηλαδη θα ξαναπας; Δεν ολοκληρωθηκε η εξεταση;

Κυριακη και γω ωρες ωρες αισθανομαι πιεση κ εναν ανεπαισθητο πονακο, φανταζομαι ειναι συσπασεις αλλα δεν ειναι οπως ηταν πριν ξεκινησω το μαγνησιο, με εντονα πετρωματα δηλαδη.. Και δεν μου συμβαινει καθε μερα αυτο, αντε μια φορα καθε 2 μερες... Τι να σου πω; Πες το και στο γιατρο σου... Θα σου πει με σιγουρια!

annpan με το καλο στο γιατρο αυριο ολα καλα θα ειναι θα δεις!!! Οσο για τα ονειρα αυτη την περιοδο οργιαζουν.. Μη δινεις σημασια, ηρεμη εσυ!!

Εμεις ακομα να παμε να παρουμε τα χρωματα για το δωματιο, τουλαχιστον εχουμε καταληξει στο πως θα γινει η διαρυθμιση και η διακοσμηση του.. Αυριο λεμε να κινητοποιηθουμε, για να δουμε!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

το μεγαλυτερο μερος ειναι συσπασεις της μητρας.. δεν ειναι απαραιτητο να συνοδευονται απο πονο.. αν ξερατε ποσες συσπασεις εχουμε καθημερινα και δεν νοιωθουμε καν πετρωμα θα σοκαριζοσασταν..

απλα πλεον θελει πιο πολυ προσοχη και ξεκουραση..

και βεβαια τα μωρα μεγαλωνουν, και ο χωρος στενευει συνεπως οι κινητικοτητα τους με τον περιορισμενο χωρο δεν αφηνουν αδιαφορη τη μητρα συν οτι πλησιαζοντας τον 8ο μηνα αρχιζουν και οι προπαρασκευαστικες συσπασεις για τον τοκετο αρα υπομονη και φρονιμες..

αντε και αυριο εχω την πρωτη μερα εργασιων με οικοδομικα..μπαχαλο θα γινεται αλλα τι να κανουμε τωρα!

καλο μηνα προκατ!!

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!!

prosperous ωραια σου ξεκιναει ο μηνας.. Φανταζομαι εσυ δε θα κουραστεις με το εξοχικο ε;; Αντε θα περασει κ αυτο..

Και εδω στη γειτονια ακουω απο νωρις μαστορεματα και τρυπανια, το'χει ο μηνας μαλλον....

Σημερα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα... Ελεγα εχτες να κανω λιγο το σπιτι, να παω στην τραπεζα, αλλα βαριεμαι τρομερα....

Το φαγακι ομως δεν το απαρνουμαι, μου παρηγγειλε χτες ο αντρουλης χταποδι με κοφτο μακαρονακι....!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλη μας μερα και καλο μηνα!!!

Bee_2 καλωσορισες στην παρεα μας.. Να χαιρεσαι την κορουλα σου και τα διδυμακια που θα ερθουν. Πρεπει να ειναι σουπερ εμπειρια να βλεπεις την κοιλια σου να κανει δυο βουναλακια και να κλωτσαει το ενα απο εδω και το αλλο απο εκει ε ?? :rolleyes: Απιστευτο!

Οσο για τις συσπασεις εμενα μου μειωθηκαν , καμια σχεση δηλαδη με το πως το ενιωθα πριν.. Οταν με πιανει παντως, με χαλαρωνει να γυρναω στο πλάι ή να λυγιζω τα γονατα..

Αριστεα, εσυ παιρνεις μαγνησιο κανονικα ε ? Αν δεν εχεις συσπασεις το κοβεις ή το παιρνεις προληπτικα?

Εγω σημερα παω Θεσσαλονικη, μιας και δεν πηγα διακοπες, θα εξορμησω στη Βορεια Ελλαδα.. Θα παω και στο ΙΚΕΑ να δω τι γινεται με τα μωρουδιακα μας...

Μπορει να μην εχω την ευκαιρια να σας γραφω καθε μερα αλλα θα προσπαθω να μη χανω επεισοδια απο την κουβεντουλα μας...

Αααα!! Επειδη ειπαμε λογω εγκυμοσυνης εχω μνημη χρυσοψαρου :oops:, εχουμε συζητησει το θεμα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που προσφερει το ΙΚΑ δωρεαν? Θελω οταν επιστρεψω να δω τι ακριβως ειναι αυτο... Το καλο που της θελω της μαιευτηρα να μου πει οτι θα με ξεγεννησει φυσιολογικα οσο της το επιτρεψουν οι συνθηκες φυσικα.. οχι κατευθειαν νυστερι... θα προγραμματισω και επισκεψη σε οφθαλμιατρο να μου κανει τη βυθοσκοπηση για να ειμαστε σιγουροι.. νομιζω στον 8ο μηνα γινεται... εχουμε λιγο ακομη...

Αριστεα, εκλεισα επισης ραντεβου στο ΙΚΑ με το γυναικολογο για να καταθεσουμε τα χαρτια στο ΙΚΑ για να παρουμε το επιδομα που δικαιουμαστε.. Μιας και εχουμε ιδια ΠΗΤ η ημερομηνια που μας βολευει ειναι 4 ή 5/10, τσεκαρε το κι εσυ.. Κυριακη εσυ ειχες παει ή κανω λαθος? Ποσα λεφτα ειναι, ειπαμε?

Ματινακι, αμα δεν βρεις κουρτινες οπως τις θες, μπορεις να παρεις μονοχρωμες και να τις διακοσμησεις εσυ... να βαλεις κουκλακια και ζωακια πανω ή τσοχινα μπαρμπαδακια και να βγει μια κουρτινα κουκλα και made by mum που ειναι και το πιο βασικο... :)

Prosperous, καλη αρχη εργασιων... καλη δυναμη..

Εχω χτες πηγα και κομμωτηριο και μια ανανεωση την ενιωσα η αληθεια ειναι... Ειχε καταντησει το μαλλι να εχει 3 αποχρωσεις, βαλτε και τις ασπρες, οι οποιες αυξηθηκαν by the way, τα εκανα στο φυσικο μου για να μην ξανασχοληθω με το θεμα μαλλια για πολυ καιρο , τα φιλαρα κι ολας, οπως λεμε πανω "ταμαμ" μου ηρθε.. ;)

Πολλα φιλακιαααα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...