Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Προσπερ δεν εχω ιδεα ποσο κανει το γαλα...αν παρω θα σου πω..Ετσι ειπε και η παιδιατρος να το αντλω αλλα εχω παρατηρησει οτι με το θηλαστρο μου μειωνεται..οποτε μου ειπε να μην αντλω...για 2 μερες θα ειναι...

το θεμα ειναι οτι ενω ειχα παρει θαρρος οτι παμε καλα...να σου μια λαδι διαρροια και στο τελος αιματακι για κερασακι.Ειναι ομως απο τον ποπο ρε γμτ....αφου βγαινει εξω στο τελος και οταν το κανει αυτο ξερω οτι θα βγαλει αιμα...τι να κανω??

Εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με βαφτιση.Εχουμε μεινει τελειως στασιμοι.Ρωταω τον αντρα μου εδω η Ελλαδα? Μου απανταει...ξερω γω? και μενουμε εκει...μιλαμε για αποφασιστικοτητα οχι αστεια!!!

Πως το λενε το γαλα? Αμα θυμαμαι θα σου πω ποσο κανει περιπου!

Πως θα αντεξεις να μη βγαλεις γαλα 2 μερες? δε γινεται! Θα πεθανεις στον πονο. Εγω αμα περασει πολυ ωρα κ δε φαει ο μικρος αρχιζω να ποναω, κ τρεχει απο μονο του.

Βγαζε 2-3 φορες τη μερα εστω, κ για να ανακουφιστεις, αλλα κ γιατι θα μειωθει η παραγωγη σου.

i0967wbvenhz372s.png

caramello.. επειδη εχω αιμορροειδες και εχω χρησιμοποιησει ΟΤΙ εχει κυκλοφορησει απο αλοιφες τα προηγουμενα χρονια..διοτι πλεον δεν μου κανουν τιιιιιιιποτα.. ρωτα τη παιδιατρο..εφοσον βγαινει αιμα αν ειναι απο ερεθισμο του εντερου μηπως η αλοιφη το ερεθισει περισσοτερο???? διοτι εμενα απο ενα φεγγαρι και μετα που οι αιμορροειδες διογκωνονταν και ειχαν αιμα (συν μια ραγαδα εσωτερικα) με εκαιγαν.. και ετσι τις σταματησα μαχαιρι..

αυτα τα γαλατα παντως στη Ελλαδα κανουν 22 ευρω, 45 ευρω αλλα καποια μαρκα τη γραφει και το ΙΚΑ απο οτι ξερω

Οκ θα αντλω οταν γεμιζω..δικιο εχετε...

Πηρα την παιδιατρο τη δικια μου και της ειπα οτι ειδα λιγο αιματακι.Ειπε οτι μιλησε με τον αλλεργιολογο κι αυτος λεει να το κοψουμε.Ειναι λεει πρωκτοκολιτιδα αυτο που εχει και θα της κανω ζημια...Κλαιωωω κλαιωω δε θελω....κοβω και τα δημητριακα για τελευταια προσπαθεια και της ειπα να κανουμε και ραστ τεστ αλλα δε το βρισκει οτι θα βοηθησει αλλα αφου θελω να το κανουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail, τα περισσότερα ζευγάρια λέγεται πως χωρίζουν το μήνα Ιανουάριο.

Τώρα πως μερικοί, όπως εγώ για παράδειγμα χώριζα καλοκαίρι, ίσως να αποτελεί μοναδική εξαίρεση!.

Οι αιτίες χωρισμού, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ο κακός καιρός με αποτέλεσμα να μένουν περισσότερο μέσα στο σπίτι, καθώς και η έλλειψη χρημάτων.

Τις 15 ώρες που μένουν στο σπίτι την κάθε μέρα του μήνα αυτού, αγχώνονται και ξεσπούν στο ή στη σύντροφο τους. Οι καβγάδες πολλαπλασιάζονται και η τριβή στη σχέση δεν αργεί να έρθει.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που όλα τα ζευγάρια πλέον αντιμετωπίζουν, οδηγούν στο χωρισμό.

Το 65% των ερωτηθέντων χώρισαν, ενώ το 6% ομολόγησαν ότι χώρισαν ως απόφαση της Νέας Χρονιάς.

Ίσως τελικά ο Ιανουάριος να είναι ο πιο καταθλιπτικός μήνας του χρόνου, ακόμη και για τα ζευγάρια.

weBzp2.png

qUMVp3.png

Πολυ ενδιαφερον αυτο Σνοου.. που το βρηκες? τρελαινομαι για ερευνες...:rolleyes:

Πολλά θέματα από το parents θα μεταφερθούν εδώ, όπως σχέσεις, αγγελίες κ.α. θα έχουμε ποιο πολύ κόσμο εδώ!!:(:(

Μια χαρά είμαστε έτσι!!

Γιατι το λες αυτο? Βγαλανε ανακοινωση? Και γιατι να μεταφερθουν? :confused::confused:

Καποτε ειχα διαβασει καπου πως να φτιαξεις ενα φορουμ.. αν το βρω θα δω αν θα καταφερω να εχουμε ενα δικο μας αποκλειστικα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Προσπερ πες μου σε παρακακω σε ποιο καφε ειναι οι μαμαδες που θηλαζουν με αλλεργικα μωρα?

καλημερα

οι κοπελιες ειναι φιλες δικες μου, η μια εκτος parents η αλλη απο εδω μεσα αλλα δεν εκοψαν επουδενι το γαλα τους για τετοιους λογους αλλα περιορισαν σημαντικα τη διατροφη τους..

στο parents στο τοπικ αλλεργια σε μωρα που θηλαζουν θα βρεις πολλες κοπελες με ιδια προβληματα και εκει ειχαν απευθυνθει και εκεινες οπου εκαναν οτι μπορουσαν συμφωνα και με τις εμπειριες των αλλων..

τι να σου πω? αφου εχεις κοψει τοσα πραγματα στη διατροφη σου για καιρο και δεν βρισκεις τι φταιει δες και εκει αν καποια κοπελα εχει ομοια εμπειρια και τι τελικα βρηκε.. αποκλειεται να μην υπαρχει απαντηση σε ενα τετοιο μειζον και τακτικο φαινομενο απο οτι εχω διαπιστωσει σε πολλα μωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...