Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εμεις πηγαμε παιδιατρο καναμε το εμβολιο μας(επιτελους)

κλαψαμε λιγο την ωρα που του το εκανε και μετα τον

κοιταζε επιμονα και στα ματια για κανα 2λεπτο και ξαναεβαλε

το παραπονιαρικο κλαμα της αγκαλιας;).

ειμαστε 6200 και 61εκ παλικαρια:-P

Πωπωπω ενα παλικαριιιιιι!!! Μπραβο σας!!!

Καλα, Σνοου, σουπερ τελειες οι ιδεες.. και πολυ πρωτοτυπες...

Προσπ, μπραβο και σε σενα.. το παιδι ηταν σ[ιτι ολη αυτη την ωρα με τη θεια?? ποσο γαλα ειχες αφησει???

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπωπω ενα παλικαριιιιιι!!! Μπραβο σας!!!

Καλα, Σνοου, σουπερ τελειες οι ιδεες.. και πολυ πρωτοτυπες...

Προσπ, μπραβο και σε σενα.. το παιδι ηταν σ[ιτι ολη αυτη την ωρα με τη θεια?? ποσο γαλα ειχες αφησει???

απο 9 (μολις ειχε κοιμηθει αρα 40 λεπτα ηταν υπνου) μεχρι 12 που γυρισα ειχε πιει 70 Ml..και ειχα αφησει 100...

θηλασε καπως οταν γυρισα και ελειψα αλλη μια ωρα οπου ειχε ξανακοιμηθει..

Διαφημίσεις

Εχετε νιωσει ποτε το μωρο σας να ειναι ανησυχητικα ησυχο??:confused::confused:

τελικα πρεπει να φταιει το κρυο γιατι και μενα ειναι σαν κοτοπουλο...!!

εκτος και αν μας επηρεασε το εμβολιο....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

απο 9 (μολις ειχε κοιμηθει αρα 40 λεπτα ηταν υπνου) μεχρι 12 που γυρισα ειχε πιει 70 Ml..και ειχα αφησει 100...

θηλασε καπως οταν γυρισα και ελειψα αλλη μια ωρα οπου ειχε ξανακοιμηθει..

Αχ, τι βολικος.. Εγω για 90 λεπτα που λειπω αφηνω 150 μλ. συνηθως εχει πιει τα 120 μεχρι να γυρισω.. και εννοειται οτι θηλαζω πριν φυγω και τον αφηνω να κοιμαται, αλλα με το που σηκωνομαι μετα απο 15 λεπτα ξυπναει κι αυτος..:confused:

Αχ, τι βολικος.. Εγω για 90 λεπτα που λειπω αφηνω 150 μλ. συνηθως εχει πιει τα 120 μεχρι να γυρισω.. και εννοειται οτι θηλαζω πριν φυγω και τον αφηνω να κοιμαται, αλλα με το που σηκωνομαι μετα απο 15 λεπτα ξυπναει κι αυτος..:confused:

Eγω με το ζόρι να βγάλω 100 μλ. το πρωί, έχετε πολύ γάλα κορίτσια!! :confused:

**Έπρεπε να ρίξω το παράπονο μου, δεν γινόταν!! :P:p

weBzp2.png

qUMVp3.png

τελικα πρεπει να φταιει το κρυο γιατι και μενα ειναι σαν κοτοπουλο...!!

εκτος και αν μας επηρεασε το εμβολιο....

Ναι, οπως το ειπες, σαν κοτοπουλο ειναι... γιατι ρε γμτ?:(:(

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρει καμία από κιθάρες?

Ο Β. εδώ κ κάμποσο καιρό, λέει ότι θέλει να μάθει κιθάρα και επειδή φοβάμαι ότι θα την πάρουμε κ θα κάθετε, όπως το τηλεσκόπιο.Βρήκα μια πολύ φτηνή στα jumbo και σκέφτηκα να του την πάρω κ αν τελικά ασχοληθεί να πάρουμε μια ποιο καλή αλλά δεν ξέρω τίποτα επί του θέματος.

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κορίτσια ξέρει καμία από κιθάρες?

Ο Β. εδώ κ κάμποσο καιρό, λέει ότι θέλει να μάθει κιθάρα και επειδή φοβάμαι ότι θα την πάρουμε κ θα κάθετε, όπως το τηλεσκόπιο.Βρήκα μια πολύ φτηνή στα jumbo και σκέφτηκα να του την πάρω κ αν τελικά ασχοληθεί να πάρουμε μια ποιο καλή αλλά δεν ξέρω τίποτα επί του θέματος.

Ο Αντ ξερει.. τι θες να τον ρωτησω?

Προσπερ δεν εχω ιδεα ποσο κανει το γαλα...αν παρω θα σου πω..Ετσι ειπε και η παιδιατρος να το αντλω αλλα εχω παρατηρησει οτι με το θηλαστρο μου μειωνεται..οποτε μου ειπε να μην αντλω...για 2 μερες θα ειναι...

το θεμα ειναι οτι ενω ειχα παρει θαρρος οτι παμε καλα...να σου μια λαδι διαρροια και στο τελος αιματακι για κερασακι.Ειναι ομως απο τον ποπο ρε γμτ....αφου βγαινει εξω στο τελος και οταν το κανει αυτο ξερω οτι θα βγαλει αιμα...τι να κανω??

Εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με βαφτιση.Εχουμε μεινει τελειως στασιμοι.Ρωταω τον αντρα μου εδω η Ελλαδα? Μου απανταει...ξερω γω? και μενουμε εκει...μιλαμε για αποφασιστικοτητα οχι αστεια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...