Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να δω ποτε θα κανουμε αυτο εμβολιο!! σηριαλ εγινε!! εχει και μπουκωμα ο μικρος.. ελπιζω την παραπανω εβδομαδα να το καταφερουμε.. καποτε πρεπει να αρχισει και αυτο...

γεια σου βρε snow!!!!

εγω ηταν να μη μπω.. σας ξεσκισα στα ποστ..χαχα!

Μαζί γράφαμε κ δν τα είδα :P:p

Δες κ εδώ.. αν κ το κόβω να τα έχεις δει.. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23256

Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε εδώ μεγάλη ποικιλία κ βαράνε!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Prosp μπορεί να έφαγες τόσο κρύο αλλα τουλάχιστον ήταν εποικοδομητική η βόλτα σου. Φαντάζομαι τα ψάχνεις απο τόσο νωρίς γιατι άμα γυρίσεις και δουλειά θα ειναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεκλεβεις χρόνο για τέτοιες δουλειές. Χαρα στο κουράγιο σου πάντως με τέτοιες παγωνιες θα πας και κολυμβητήριο??? τουλάχιστον ειναι σκεπαστό?

gPXtp2.png

Prosp μπορεί να έφαγες τόσο κρύο αλλα τουλάχιστον ήταν εποικοδομητική η βόλτα σου. Φαντάζομαι τα ψάχνεις απο τόσο νωρίς γιατι άμα γυρίσεις και δουλειά θα ειναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεκλεβεις χρόνο για τέτοιες δουλειές. Χαρα στο κουράγιο σου πάντως με τέτοιες παγωνιες θα πας και κολυμβητήριο??? τουλάχιστον ειναι σκεπαστό?

ναι ειναι κλειστο... βεβαια δεν ρωτησα σε τι βαθμους ειναι το νερο ας πουμε ζεστο.. ελπιζω να μην παθω πνευμονια!χαχα!

Τέλειες κ απλές

http://www.sugarstories.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=94

Μου έστειλε το link μια φίλη κ τα ερωτεύτηκα!!

Πολύ καλές προτάσεις και ειναι και στη Θεσσαλονίκη θα το έχω κατα νου το site όταν έρθει η ωρα για την επιλογή!!! Ευχαριστούμε και εσένα και τη φίλη σου!

gPXtp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ λέω για γλυκό να πάρω σοκολάτες να βγάλω το περιτύλιγμα κ να φτιάξω κάτι δικό μου, κάτι τέτοιο

http://www.victory.com.gr/product.php?ids=21&label=%D3%CF%CA%CF%CB%C1TO%C5%C9%C4%C7%20/%20%D3%CF%CA%CF%CB%C1%D4%C5%D3%20%D0%CB%C1%CA%C5%D3%20/%20ME%20M%C7N%D5MATA

Αφού όλοι θα είναι καλεσμένοι στο τραπέζι μετά!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Τέλειες κ απλές

http://www.sugarstories.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=94

Μου έστειλε το link μια φίλη κ τα ερωτεύτηκα!!

πολυ ωραιες προτασεις ετσι να αρχισουμε να ψαχνομαστε,,,

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ναι ειναι κλειστο... βεβαια δεν ρωτησα σε τι βαθμους ειναι το νερο ας πουμε ζεστο.. ελπιζω να μην παθω πνευμονια!χαχα!

βρε εισαι η σουπερμαμα εσυ(η αλλιως σε λεει η Ντινα)

αντε να σου δωσω κουραγιο μικρη εκανα κολυμβηση και

μεχρι να παρουμε το οκ για το κολυμβητηριο καθε χρονο μεχρι το

Νοεμβριο καναμε στην θαλασσα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...